Juba ootan seda mängu, tundub veits selline "old school" RE tunde tekitaja
no sa oled ikka mingi eriline tont. old school RE! je sure u mofu
kle mine mängi korra re 1-3 siis saad kohe aru millist sitta sa siin ajad. Sama pask nagu RE6 teemas. _________________ Gdesainer
Nii ta on,selle aasta kõrgem antud mängu hinne kriitikutelt seni mis välja tulnud,kummaline on see et nii paljud kriitikud juba oma hinded välja ladunud,tavaliselt tulevad päev paar varem need arvustused,või mängu reliisi päeval alles _________________
Nii ta on,selle aasta kõrgem antud mängu hinne kriitikutelt seni mis välja tulnud,kummaline on see et nii paljud kriitikud juba oma hinded välja ladunud,tavaliselt tulevad päev paar varem need arvustused,või mängu reliisi päeval alles
Nii ta on,selle aasta kõrgem antud mängu hinne kriitikutelt seni mis välja tulnud,kummaline on see et nii paljud kriitikud juba oma hinded välja ladunud,tavaliselt tulevad päev paar varem need arvustused,või mängu reliisi päeval alles
Tavaliselt on mingi review embargo peal ehk ei lubata reviewsi varem avaldada. Pakun, et Naughty Dog on veendunud, et mäng on hea ning ei põe eriti nende varaste reviewde pärast, mis võib neid uusi ostjaid eemale peletada.
Hakkan lausa vägisi mängust miinuseid otsima!
Loodan, et lollakas ShopTo toimetab selle mängu kohale normaalse ajaga....
Ps. Olen suutnud kõikidest traileritest ja videotes eemale hoiduda, et emotsioone rohkem saada (kõige esimest videot kunagi ammu vaatasin! :/ ) _________________
demo oli kahjuks väga lühike,lõpus sai kõik vennad maha võetud nagu hitmanis kuigi esimesel korral ei õnnestunud ega need vennad lollid polegi,et lambist hiilides kiirelt maha saab
Kus te demo saite? Soome ja usa poes pole. UK? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Kas keegi veel mängib juba seda? Trofee saab selle eest, et koomikseid korjata aga ma tegin eile ~25% mängust ära ja pole veel ühtegi koomiksit leidnud, omast arust olen enamus nurgatagused läbi nuhkinud. Millised need üldse olema peaksid? Paar seda Firefly tag-i olen leidnud + intel dokumente aga mitte ühtegi koomiksit.
Mäng ise on muidugi mindblast, vähemalt minu jaoks, midagi nii nii emotsioonikat ja põnevat pole ammu mänginud, eriti veel raskeima valitava astme peal ja öösel pimedas, adrenaliin on kogu aeg põhjas
EDIT: ja ei mul ei ole see netis liikvel olev "full demo", täitsa originaal mäng istub plaadiga konsoolis.
Kas keegi veel mängib juba seda? Trofee saab selle eest, et koomikseid korjata aga ma tegin eile ~25% mängust ära ja pole veel ühtegi koomiksit leidnud, omast arust olen enamus nurgatagused läbi nuhkinud. Millised need üldse olema peaksid? Paar seda Firefly tag-i olen leidnud + intel dokumente aga mitte ühtegi koomiksit.
Mäng ise on muidugi mindblast, vähemalt minu jaoks, midagi nii nii emotsioonikat ja põnevat pole ammu mänginud, eriti veel raskeima valitava astme peal ja öösel pimedas, adrenaliin on kogu aeg põhjas
EDIT: ja ei mul ei ole see netis liikvel olev "full demo", täitsa originaal mäng istub plaadiga konsoolis.
Otsisin netist ka ja no ei leia koomiksite kohta midagi abistavat. Eks mängib lõpuni ära ja siis vaatab. Niikuinii plaanis mäng teist korda ka läbi teha, eks siis korjan neid.
Otsisin netist ka ja no ei leia koomiksite kohta midagi abistavat. Eks mängib lõpuni ära ja siis vaatab. Niikuinii plaanis mäng teist korda ka läbi teha, eks siis korjan neid.
No mäng pole veel ametlikul väljas. Ei imesta, et infot praegu vähe seal.
Mõtlesin ise sama, aga samas promod liiguvad vahel juba pea 3 nädalat ennem ametlikku reliisi ringi, mõtlesin, et on juba mõningast infot ehk kusagil üleval. Aga tegelikult vahet polegi, saabki mängu nautida ja hiljem igasugu selle jama pärast muretseda. Platinumi jaoks läheb niikuinii vähemalt 2 playthrough-d vaja, sest kõige raskem raskus tuleb alles peale hardiga mängimist lahti ja hard nagu midagi eriti rasket ei ole. Ning selle mängu võiks platinumiks teha küll.
EDIT: Leidsin oma esimese koomiksi kah, vaat et pool mängu juba läbi. Huvitav kas mõned eelmised jäid leidmata või ongi neid ainult mõned üksikud?
Mõtlesin ise sama, aga samas promod liiguvad vahel juba pea 3 nädalat ennem ametlikku reliisi ringi, mõtlesin, et on juba mõningast infot ehk kusagil üleval. Aga tegelikult vahet polegi, saabki mängu nautida ja hiljem igasugu selle jama pärast muretseda. Platinumi jaoks läheb niikuinii vähemalt 2 playthrough-d vaja, sest kõige raskem raskus tuleb alles peale hardiga mängimist lahti ja hard nagu midagi eriti rasket ei ole. Ning selle mängu võiks platinumiks teha küll.
EDIT: Leidsin oma esimese koomiksi kah, vaat et pool mängu juba läbi. Huvitav kas mõned eelmised jäid leidmata või ongi neid ainult mõned üksikud?
Kle arvan siin eriti keegi ei tiagi kuna kellelgi pole mängu, kuna jhm pole tglt veel väljas ju. Välismaa foorumist äkki saad paremat infi.
Tom-D on muidugi ammune Naughty Dogi teoste austaja, nii et rõõm näha, et ND ei valmista ka sel korral pettumust. Aga neilt ei ootakski midagi vähemat.
Aga seni kogetu põhjal ütleks tõesti, et Naugty Dog on juba neljanda originaalse seeriaga maha saanud (Crash Bandicooti, Jak & Daxteri ja Unchartedi kõrval). Kuigi The Last of Us'i ei saa muidugi seeriaks tegelikult veel nimetada.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.