Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  LG Optimus L9 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 01.06.2013 07:03:08 vasta tsitaadiga

firemark kirjutas:
-KRANTS- kirjutas:
Ok. Salamisi lootsin et gps antenn ja ehk saan probleemile jälile...

Millega telefonilt staatilist elektrit välja saab?

kuidas telefonisse üldse staatiline elekter sattus icon_biggrin.gif?

riietelt.

Arvatavasti peab vist kummipaela ja maaühenduse tegema, nagu vanasti Lada'del oli?

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 243
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rennu21
HV kasutaja

sõnum 01.06.2013 08:44:32 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:
firemark kirjutas:
-KRANTS- kirjutas:
Ok. Salamisi lootsin et gps antenn ja ehk saan probleemile jälile...

Millega telefonilt staatilist elektrit välja saab?

kuidas telefonisse üldse staatiline elekter sattus icon_biggrin.gif?

riietelt.

Arvatavasti peab vist kummipaela ja maaühenduse tegema, nagu vanasti Lada'del oli?

Kui juba, siis piksevarrast ära unusta:D
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.06.2013 10:19:59 vasta tsitaadiga

sai siis väheke tuunida seda telefoni ning lastud peale tweak pack 3, see muutis telefoni ikka päris kiireks ning enam sellist uimasust pole ollagi. vaja läheb muidugi rooti ning clockworkmod recoveryt. rohkem infi all toodud linkist

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2233680
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
erks007
HV vaatleja

sõnum 01.07.2013 16:04:33 vasta tsitaadiga

qdwin kirjutas:
juhtme kaudu sai softi uuendada versiooniks 20D. Üle õhu seda versiooni ei pakutud. Kui ennem tühjenes telefon ööga kuskil 50% võrra (restardid ja mälu puhastamine ei aidanud), siis nüüd 12 tunniga 9%.

Mulle küll 20D uuendust ei paku. Ei läbi õhu, ega ka läbi kaabli. Praegu peal 20B.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 01.07.2013 22:10:02 vasta tsitaadiga

erks007 kirjutas:
qdwin kirjutas:
juhtme kaudu sai softi uuendada versiooniks 20D. Üle õhu seda versiooni ei pakutud. Kui ennem tühjenes telefon ööga kuskil 50% võrra (restardid ja mälu puhastamine ei aidanud), siis nüüd 12 tunniga 9%.

Mulle küll 20D uuendust ei paku. Ei läbi õhu, ega ka läbi kaabli. Praegu peal 20B.

Mul uuendas selle peale (20D) kuu aega tagasi juba ja seda üle õhu icon_eek.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
erks007
HV vaatleja

sõnum 01.07.2013 22:32:19 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
erks007 kirjutas:

Mul uuendas selle peale (20D) kuu aega tagasi juba ja seda üle õhu icon_eek.gif

Imelik. Mul ütleb nii üle õhu kui ka kaabliga, et kõige uuem versioon on peal.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 02.07.2013 06:33:59 vasta tsitaadiga

Mul ka 20D olemas, aga ma ei teadnudki, et ma selle uuendanud olen icon_rolleyes.gif
Seega arvatavasti samuti üle õhu.

tagasi üles
MONGO
HV kasutaja
MONGO

sõnum 27.07.2013 00:58:49 vasta tsitaadiga

Proovisin ka popp olla ja lasin CyanogenMod peale, 10.1, peab ütlema, et ei kahetse. Eesti keelt küll pole aga kõiges muus võitsin, aku peab paremini rääkimata normaalsest androidi kogemusest. Aega natuke küll võttis ja vahepeal arvasin, et brickisin telefoni ära aga nagu selgus siis lg praktiliselt võimatu telliseks lasta. Väga rahul, kõik toimib ja tegelikult soovitan, kellele tehnikaga mässamine istub siis pole mitte midagi kaotada. Nagunii saab lg softi väga lihtsalt peale tagasi pasta. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 21
tagasi üles
Klm_on
Kreisi kasutaja
Klm_on

sõnum 28.07.2013 22:15:06 vasta tsitaadiga

Viitsid lingid anda juhenditega.
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
kaksviis
Kreisi kasutaja
kaksviis

sõnum 28.07.2013 23:31:39 vasta tsitaadiga

Kas kuidagi annab ka appe installida mälukaardile ?
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 51
tagasi üles
rennu21
HV kasutaja

sõnum 29.07.2013 07:09:19 vasta tsitaadiga

kaksviis kirjutas:
Kas kuidagi annab ka appe installida mälukaardile ?

app2sd on play poes mis aitab mõne liigutada. Kuid originaal softi puhul sul eriti liigutatavat kraami ei ole, isegi alla laetavate puhul paljusi ei saa liigutada. Rooditud telefonil on natuke vabam see liigutuse võimalus
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 29.07.2013 14:25:37 vasta tsitaadiga

Klm_on kirjutas:
Viitsid lingid anda juhenditega.

ma panin selle peale ja väga rahul

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2362116
tagasi üles
kaksviis
Kreisi kasutaja
kaksviis

sõnum 06.08.2013 00:30:58 vasta tsitaadiga

Otsisin pikalt aga ei leidnud head lahendust rootimiseks ,kas kuskil on ajakohane rootimise õpetus algajale ?
tagasi üles
rennu21
HV kasutaja

sõnum 07.08.2013 11:42:51 vasta tsitaadiga

kaksviis kirjutas:
Otsisin pikalt aga ei leidnud head lahendust rootimiseks ,kas kuskil on ajakohane rootimise õpetus algajale ?

Kui nii algaja oled, et õpetust ei leia siis tekib küsimus, et mida loodad rootimisega saada? Ega see pole nii, et teed roodi ja kõik on kohe hüper cool ja kiire. Kaotad ainult garantii aga telefon on sama tökkav ja kehva mälu omadusega edasi. Paar costum romi veidi leevendavad asja. Sa pead teadma kernelite sobivusest telefoni ja romidega, lisaks pead aru saama mis ja kuidas seadistada- vastasel juhul kas keerad tuksi või saad samas seisus telefoni ilma garantiita. Kui soovid proovida ja seadistama hakata süsteeme siis küll, kuid kas igapäeva seadet sellisteks katsetuseks on mõistlik kasutada.

PS ma ei ütle, et ei tohi ja nii edasi kuid hoiatan, ette, et lihtne rootimine ja suvaline romi vahetus ei tee seda effekti mida ootad
tagasi üles
Klm_on
Kreisi kasutaja
Klm_on

sõnum 08.08.2013 22:15:19 vasta tsitaadiga

Kas on vaja igas teemas, kus mõni algaja küsib korraliku õpetust kohe targutama hakata. Parem jaga õpetust. Ma ei pea ennast algajaks ja googlet tunnen ka päris hästi. Olen leidnud päris palju õpetusi, kuid ei ole raatsinud asja tegema hakata. kõige kindlam on ikkagi eesti keelsest foorumist küsida. Eriti kui siin paljud kiitlevad, et sai uue custom rommi peale ka kõik on lahe. Minu arust on lihtsam link visata, mille järgi ja mis custom rommi peale panite, kui pool lehekülge loengut pidada.

E: Igas viisakas foorumis on juhendi juures ka suurelt ja punaselt, et omal vastutusel ja võib pekki keerata. Minu arust piisab sellestki, et aru pidada, kas tasub või mitte uus custom rom peale panna.
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
rennu21
HV kasutaja

sõnum 08.08.2013 23:16:00 vasta tsitaadiga

Asi ei ole mitte targutamises vaid eos probleemi ennetuses vältimaks seadme rikki minemist ja hilisemat hala stiilis mis ma nüüd teen. Ma lihtsalt rääkisin ära, et ainult rootimisega ei saavuta seda WOW efekti ja see on ka fakt. Kuid ei ole ma ka öelnud, et seda teha ei või kui siiski on soov proovida. Selles suur probleem ongi, et räägitakse kui lahe see on ja värki kuid mis veel teha tuleb peale lambise rootimise ei räägi keegi. Tõsi on, et LGd ma ise rootind ei ole küll aga xperiat ja paar galaxyt ja üks htc sellega seoses ei saa ka kohe häid ja linke visata. Rahune veidi maha ja mõtle järgi kas tasub esimese asjana kohe takka utsitada või enne hoiatada. Kõik on olnud algajad, paljud on tuksi keerand asju, mõned loobund ja on ka neid kes asja edasi arendavad ja teevad juurde costum rome- Samuti endised algajad.

Lühidalt, ma ei soovi kedagi solvata või takistada, lihtsalt hoiatasin ette, et vaja veidi rohkem pingutada, Kui on järjepidev ja kindel inimene siis ta jätkab kui aga on kõhklev siis pigem jätku katki mõte.

Kõsida võib alati ja küsima peab asju mida ei tea kuid vastuseid karta ei ole vaja.
tagasi üles
MONGO
HV kasutaja
MONGO

sõnum 12.08.2013 13:27:11 vasta tsitaadiga

Klm_on kirjutas:
Kas on vaja igas teemas, kus mõni algaja küsib korraliku õpetust kohe targutama hakata. Parem jaga õpetust. Ma ei pea ennast algajaks ja googlet tunnen ka päris hästi. Olen leidnud päris palju õpetusi, kuid ei ole raatsinud asja tegema hakata. kõige kindlam on ikkagi eesti keelsest foorumist küsida. Eriti kui siin paljud kiitlevad, et sai uue custom rommi peale ka kõik on lahe. Minu arust on lihtsam link visata, mille järgi ja mis custom rommi peale panite, kui pool lehekülge loengut pidada.

E: Igas viisakas foorumis on juhendi juures ka suurelt ja punaselt, et omal vastutusel ja võib pekki keerata. Minu arust piisab sellestki, et aru pidada, kas tasub või mitte uus custom rom peale panna.

Tere, seoses kroonilise ajanappusega ei ole aega olnud aidata hetkel aga kohe kui leian aega siis võtan isiklikult ühendust ja kui ikka abi vaja siis saadan lingid või kasvõi aitan ära teha rootimise.

Pole viitsinud otsida aga kas eestikeelseks on keegi CM saanud? inglise keelel pole viga aga äkki saaks kuidagi lihtsalt, oleks kodusem tunne kohe telefoniga mässata icon_smile.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 21
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 12.08.2013 13:39:08 vasta tsitaadiga

MONGO kirjutas:
Klm_on kirjutas:

Tere, seoses kroonilise ajanappusega ei ole aega olnud aidata hetkel aga kohe kui leian aega siis võtan isiklikult ühendust ja kui ikka abi vaja siis saadan lingid või kasvõi aitan ära teha rootimise.

Pole viitsinud otsida aga kas eestikeelseks on keegi CM saanud? inglise keelel pole viga aga äkki saaks kuidagi lihtsalt, oleks kodusem tunne kohe telefoniga mässata icon_smile.gif

siiani pole küll ühtegi CM romi näinud millel eesti keel peal oleks
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 14.08.2013 15:37:24 vasta tsitaadiga

Tõmbad google playst appi ja eesti keel peal. Htcga tegin nii.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
qdwin
HV vaatleja

sõnum 14.08.2013 21:18:52 vasta tsitaadiga

rennu21, kas sa jagaksid oma kogemusi L9 rootimise ja ilmselt ka pärast peale pandud custom romi kohta. Muidu on su jutt stiilis palju kisa vähe villa. Ma ei tahaks oma aega raisata foorumites kolamisele, selleks et tagavara säästutelefoni rootida ja panna peale sujuvalt toimiv custom rom. Parem eelistan kellegi lühidalt sõnastatud positiivset kogemust ja selle saavutamise kirjeldust, kui oma aja raiskamist.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
rennu21
HV kasutaja

sõnum 14.08.2013 22:13:42 vasta tsitaadiga

qdwin kirjutas:
rennu21, kas sa jagaksid oma kogemusi L9 rootimise ja ilmselt ka pärast peale pandud custom romi kohta. Muidu on su jutt stiilis palju kisa vähe villa. Ma ei tahaks oma aega raisata foorumites kolamisele, selleks et tagavara säästutelefoni rootida ja panna peale sujuvalt toimiv custom rom. Parem eelistan kellegi lühidalt sõnastatud positiivset kogemust ja selle saavutamise kirjeldust, kui oma aja raiskamist.

Paar posti üleval pool leiad põhjuse miks ma selle koha pealt aidata ei saa- ehk LGd ma rootind ei ole ise kuid mõningad xperiad ja galaxyd ning sekka ka üks htc on läbi käind selle tee. Isiklik kogemus oli, et costum romid võtsid ära paar regioonile omast appi ning mõni rom isegi oli täitsa sujuv kuni kuu aega kuid siis poos kinni. Ma ütlesin ka eelnevalt algajatele suunatult neile täpsustavaks argumendiks, et rootimisest räägitakse kui ülimast vabadusest millega saab appe liigutada telefoni ja sd kaardi vahel ja nii edasi ja edasi. Kõik on muidugi õige ja seda saab, kuid AGA keegi ei hoiata algajale ette, et päris otse mälukaardile ei saa panna kuna kaardile tuleb eraldi lajendused/partitsioonid teha selleks. Sedagi tehes olenevalt kaardi tüübist milline FAT ja kas saab kohe toimima, kas üldse saab.... Kuhu tahtsin mina jõuda, on algajate teadvustamine, et ilusat asja saada tuleb vaeva näha natuke rohkem kui ainult root ja costum rom- see peaaegu sama kui playst tõmmata teine launcher(muutub sujuvus veidi, ja teine kujundus...). Kes neid partitsioone ja muid avamisi ja kustutamisi ei oska/ei julge siis sel on see garantiiga riskimine võibolla mõttetu(paljudel on ju ka järelmaksuga rist kaelas ning pole tore kui nihu läheb miski veits ja siis hoolduses jahuma hakatakse)

Vabandan kui kedagi otseselt solvand olen, see ei olnud eesmärk, küll aga üleskutse rootijatele, et kui õpetate või kiidate siis mainige ka asja ohtlikumat külge hoiatamiseks. See pole eriti informatiivne kui öelda, et ise tead sinu risk ja vastutus. Veelkord vabandan solvatute ees ja vabandan ka teema risustamise pärast
tagasi üles
kaksviis
Kreisi kasutaja
kaksviis

sõnum 23.08.2013 14:30:58 vasta tsitaadiga

Kas siis on mõistlik telefon garantiisse viia nt : Hakkad helstama üks kõik mis numbrile 1 kord kutsub teist korda on kõne ootamattult lõppenud. Rakendused on suletud kuid telefon ikkagi pool telefoni mälust kasutatud(proovisin ka telefoni täiesti puhtaks lasta aga ikkagi poob).GPS´ist pole mõtet juttu tehagi seade ei suuda tuvastadagi kus kandis viibin.
tagasi üles
rennu21
HV kasutaja

sõnum 23.08.2013 16:56:28 vasta tsitaadiga

kaksviis kirjutas:
Kas siis on mõistlik telefon garantiisse viia nt : Hakkad helstama üks kõik mis numbrile 1 kord kutsub teist korda on kõne ootamattult lõppenud. Rakendused on suletud kuid telefon ikkagi pool telefoni mälust kasutatud(proovisin ka telefoni täiesti puhtaks lasta aga ikkagi poob).GPS´ist pole mõtet juttu tehagi seade ei suuda tuvastadagi kus kandis viibin.

Kui tarkvara uuendatud ja tehaseseadete taastust oled proovind kuid tulutult siis jah, sammu hooldusesse
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 23.08.2013 19:52:58 vasta tsitaadiga

Mul samuti gps-iga ilge jama...

tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 24.08.2013 11:17:01 vasta tsitaadiga

Sain ka endale selle telefoni siis, igati oma hinda väärt(Y) mingeid probleeme pole hetkel väljaarvatud selle:
Nimelt tahtsin uut androidi peale lasta, kuna hetkel 4.0.4 peal. Ühendasin arvutiga ära, hakkas uuendama ja poole uuendamise pealt lõi errori ning iga kord kui tahan uuesti uuendada lõpetab poole pealt ära.
Nüüd telefonil ees kiri S/W Upgrade ja sealt edasi ei lähe, ei saa telefoni kasutada ega midagi. Oskab keegi äkki aidata?
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  LG Optimus L9 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.