Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
01.06.2013 07:03:08
|
|
|
firemark kirjutas: |
-KRANTS- kirjutas: |
Ok. Salamisi lootsin et gps antenn ja ehk saan probleemile jälile...
Millega telefonilt staatilist elektrit välja saab? |
kuidas telefonisse üldse staatiline elekter sattus ? |
riietelt.
Arvatavasti peab vist kummipaela ja maaühenduse tegema, nagu vanasti Lada'del oli?
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
01.06.2013 08:44:32
|
|
|
firemark kirjutas: |
Ok. Salamisi lootsin et gps antenn ja ehk saan probleemile jälile...
Millega telefonilt staatilist elektrit välja saab? |
kuidas telefonisse üldse staatiline elekter sattus ? |
riietelt.
Arvatavasti peab vist kummipaela ja maaühenduse tegema, nagu vanasti Lada'del oli? |
Kui juba, siis piksevarrast ära unusta:D
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
01.06.2013 10:19:59
|
|
|
sai siis väheke tuunida seda telefoni ning lastud peale tweak pack 3, see muutis telefoni ikka päris kiireks ning enam sellist uimasust pole ollagi. vaja läheb muidugi rooti ning clockworkmod recoveryt. rohkem infi all toodud linkist
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2233680
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
erks007
HV vaatleja
|
01.07.2013 16:04:33
|
|
|
qdwin kirjutas: |
juhtme kaudu sai softi uuendada versiooniks 20D. Üle õhu seda versiooni ei pakutud. Kui ennem tühjenes telefon ööga kuskil 50% võrra (restardid ja mälu puhastamine ei aidanud), siis nüüd 12 tunniga 9%. |
Mulle küll 20D uuendust ei paku. Ei läbi õhu, ega ka läbi kaabli. Praegu peal 20B.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
01.07.2013 22:10:02
|
|
|
erks007 kirjutas: |
juhtme kaudu sai softi uuendada versiooniks 20D. Üle õhu seda versiooni ei pakutud. Kui ennem tühjenes telefon ööga kuskil 50% võrra (restardid ja mälu puhastamine ei aidanud), siis nüüd 12 tunniga 9%. |
Mulle küll 20D uuendust ei paku. Ei läbi õhu, ega ka läbi kaabli. Praegu peal 20B. |
Mul uuendas selle peale (20D) kuu aega tagasi juba ja seda üle õhu
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
erks007
HV vaatleja
|
01.07.2013 22:32:19
|
|
|
olafsand kirjutas: |
erks007 kirjutas: |
Mulle küll 20D uuendust ei paku. Ei läbi õhu, ega ka läbi kaabli. Praegu peal 20B. |
Mul uuendas selle peale (20D) kuu aega tagasi juba ja seda üle õhu  |
Imelik. Mul ütleb nii üle õhu kui ka kaabliga, et kõige uuem versioon on peal.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
02.07.2013 06:33:59
|
|
|
Mul ka 20D olemas, aga ma ei teadnudki, et ma selle uuendanud olen
Seega arvatavasti samuti üle õhu.
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
MONGO
HV kasutaja

|
27.07.2013 00:58:49
|
|
|
Proovisin ka popp olla ja lasin CyanogenMod peale, 10.1, peab ütlema, et ei kahetse. Eesti keelt küll pole aga kõiges muus võitsin, aku peab paremini rääkimata normaalsest androidi kogemusest. Aega natuke küll võttis ja vahepeal arvasin, et brickisin telefoni ära aga nagu selgus siis lg praktiliselt võimatu telliseks lasta. Väga rahul, kõik toimib ja tegelikult soovitan, kellele tehnikaga mässamine istub siis pole mitte midagi kaotada. Nagunii saab lg softi väga lihtsalt peale tagasi pasta.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
2 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Klm_on
Kreisi kasutaja

|
28.07.2013 22:15:06
|
|
|
Viitsid lingid anda juhenditega.
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaksviis
Kreisi kasutaja

|
28.07.2013 23:31:39
|
|
|
Kas kuidagi annab ka appe installida mälukaardile ?
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
29.07.2013 07:09:19
|
|
|
kaksviis kirjutas: |
Kas kuidagi annab ka appe installida mälukaardile ? |
app2sd on play poes mis aitab mõne liigutada. Kuid originaal softi puhul sul eriti liigutatavat kraami ei ole, isegi alla laetavate puhul paljusi ei saa liigutada. Rooditud telefonil on natuke vabam see liigutuse võimalus
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
|
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaksviis
Kreisi kasutaja

|
06.08.2013 00:30:58
|
|
|
Otsisin pikalt aga ei leidnud head lahendust rootimiseks ,kas kuskil on ajakohane rootimise õpetus algajale ?
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
07.08.2013 11:42:51
|
|
|
Otsisin pikalt aga ei leidnud head lahendust rootimiseks ,kas kuskil on ajakohane rootimise õpetus algajale ? |
Kui nii algaja oled, et õpetust ei leia siis tekib küsimus, et mida loodad rootimisega saada? Ega see pole nii, et teed roodi ja kõik on kohe hüper cool ja kiire. Kaotad ainult garantii aga telefon on sama tökkav ja kehva mälu omadusega edasi. Paar costum romi veidi leevendavad asja. Sa pead teadma kernelite sobivusest telefoni ja romidega, lisaks pead aru saama mis ja kuidas seadistada- vastasel juhul kas keerad tuksi või saad samas seisus telefoni ilma garantiita. Kui soovid proovida ja seadistama hakata süsteeme siis küll, kuid kas igapäeva seadet sellisteks katsetuseks on mõistlik kasutada.
PS ma ei ütle, et ei tohi ja nii edasi kuid hoiatan, ette, et lihtne rootimine ja suvaline romi vahetus ei tee seda effekti mida ootad
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Klm_on
Kreisi kasutaja

|
08.08.2013 22:15:19
|
|
|
Kas on vaja igas teemas, kus mõni algaja küsib korraliku õpetust kohe targutama hakata. Parem jaga õpetust. Ma ei pea ennast algajaks ja googlet tunnen ka päris hästi. Olen leidnud päris palju õpetusi, kuid ei ole raatsinud asja tegema hakata. kõige kindlam on ikkagi eesti keelsest foorumist küsida. Eriti kui siin paljud kiitlevad, et sai uue custom rommi peale ka kõik on lahe. Minu arust on lihtsam link visata, mille järgi ja mis custom rommi peale panite, kui pool lehekülge loengut pidada.
E: Igas viisakas foorumis on juhendi juures ka suurelt ja punaselt, et omal vastutusel ja võib pekki keerata. Minu arust piisab sellestki, et aru pidada, kas tasub või mitte uus custom rom peale panna.
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
08.08.2013 23:16:00
|
|
|
Asi ei ole mitte targutamises vaid eos probleemi ennetuses vältimaks seadme rikki minemist ja hilisemat hala stiilis mis ma nüüd teen. Ma lihtsalt rääkisin ära, et ainult rootimisega ei saavuta seda WOW efekti ja see on ka fakt. Kuid ei ole ma ka öelnud, et seda teha ei või kui siiski on soov proovida. Selles suur probleem ongi, et räägitakse kui lahe see on ja värki kuid mis veel teha tuleb peale lambise rootimise ei räägi keegi. Tõsi on, et LGd ma ise rootind ei ole küll aga xperiat ja paar galaxyt ja üks htc sellega seoses ei saa ka kohe häid ja linke visata. Rahune veidi maha ja mõtle järgi kas tasub esimese asjana kohe takka utsitada või enne hoiatada. Kõik on olnud algajad, paljud on tuksi keerand asju, mõned loobund ja on ka neid kes asja edasi arendavad ja teevad juurde costum rome- Samuti endised algajad.
Lühidalt, ma ei soovi kedagi solvata või takistada, lihtsalt hoiatasin ette, et vaja veidi rohkem pingutada, Kui on järjepidev ja kindel inimene siis ta jätkab kui aga on kõhklev siis pigem jätku katki mõte.
Kõsida võib alati ja küsima peab asju mida ei tea kuid vastuseid karta ei ole vaja.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
MONGO
HV kasutaja

|
12.08.2013 13:27:11
|
|
|
Klm_on kirjutas: |
Kas on vaja igas teemas, kus mõni algaja küsib korraliku õpetust kohe targutama hakata. Parem jaga õpetust. Ma ei pea ennast algajaks ja googlet tunnen ka päris hästi. Olen leidnud päris palju õpetusi, kuid ei ole raatsinud asja tegema hakata. kõige kindlam on ikkagi eesti keelsest foorumist küsida. Eriti kui siin paljud kiitlevad, et sai uue custom rommi peale ka kõik on lahe. Minu arust on lihtsam link visata, mille järgi ja mis custom rommi peale panite, kui pool lehekülge loengut pidada.
E: Igas viisakas foorumis on juhendi juures ka suurelt ja punaselt, et omal vastutusel ja võib pekki keerata. Minu arust piisab sellestki, et aru pidada, kas tasub või mitte uus custom rom peale panna. |
Tere, seoses kroonilise ajanappusega ei ole aega olnud aidata hetkel aga kohe kui leian aega siis võtan isiklikult ühendust ja kui ikka abi vaja siis saadan lingid või kasvõi aitan ära teha rootimise.
Pole viitsinud otsida aga kas eestikeelseks on keegi CM saanud? inglise keelel pole viga aga äkki saaks kuidagi lihtsalt, oleks kodusem tunne kohe telefoniga mässata
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
2 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
12.08.2013 13:39:08
|
|
|
MONGO kirjutas: |
Klm_on kirjutas: |
E: Igas viisakas foorumis on juhendi juures ka suurelt ja punaselt, et omal vastutusel ja võib pekki keerata. Minu arust piisab sellestki, et aru pidada, kas tasub või mitte uus custom rom peale panna. |
Tere, seoses kroonilise ajanappusega ei ole aega olnud aidata hetkel aga kohe kui leian aega siis võtan isiklikult ühendust ja kui ikka abi vaja siis saadan lingid või kasvõi aitan ära teha rootimise.
Pole viitsinud otsida aga kas eestikeelseks on keegi CM saanud? inglise keelel pole viga aga äkki saaks kuidagi lihtsalt, oleks kodusem tunne kohe telefoniga mässata  |
siiani pole küll ühtegi CM romi näinud millel eesti keel peal oleks
|
|
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
14.08.2013 15:37:24
|
|
|
Tõmbad google playst appi ja eesti keel peal. Htcga tegin nii.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
qdwin
HV vaatleja
|
14.08.2013 21:18:52
|
|
|
rennu21, kas sa jagaksid oma kogemusi L9 rootimise ja ilmselt ka pärast peale pandud custom romi kohta. Muidu on su jutt stiilis palju kisa vähe villa. Ma ei tahaks oma aega raisata foorumites kolamisele, selleks et tagavara säästutelefoni rootida ja panna peale sujuvalt toimiv custom rom. Parem eelistan kellegi lühidalt sõnastatud positiivset kogemust ja selle saavutamise kirjeldust, kui oma aja raiskamist.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
14.08.2013 22:13:42
|
|
|
rennu21, kas sa jagaksid oma kogemusi L9 rootimise ja ilmselt ka pärast peale pandud custom romi kohta. Muidu on su jutt stiilis palju kisa vähe villa. Ma ei tahaks oma aega raisata foorumites kolamisele, selleks et tagavara säästutelefoni rootida ja panna peale sujuvalt toimiv custom rom. Parem eelistan kellegi lühidalt sõnastatud positiivset kogemust ja selle saavutamise kirjeldust, kui oma aja raiskamist. |
Paar posti üleval pool leiad põhjuse miks ma selle koha pealt aidata ei saa- ehk LGd ma rootind ei ole ise kuid mõningad xperiad ja galaxyd ning sekka ka üks htc on läbi käind selle tee. Isiklik kogemus oli, et costum romid võtsid ära paar regioonile omast appi ning mõni rom isegi oli täitsa sujuv kuni kuu aega kuid siis poos kinni. Ma ütlesin ka eelnevalt algajatele suunatult neile täpsustavaks argumendiks, et rootimisest räägitakse kui ülimast vabadusest millega saab appe liigutada telefoni ja sd kaardi vahel ja nii edasi ja edasi. Kõik on muidugi õige ja seda saab, kuid AGA keegi ei hoiata algajale ette, et päris otse mälukaardile ei saa panna kuna kaardile tuleb eraldi lajendused/partitsioonid teha selleks. Sedagi tehes olenevalt kaardi tüübist milline FAT ja kas saab kohe toimima, kas üldse saab.... Kuhu tahtsin mina jõuda, on algajate teadvustamine, et ilusat asja saada tuleb vaeva näha natuke rohkem kui ainult root ja costum rom- see peaaegu sama kui playst tõmmata teine launcher(muutub sujuvus veidi, ja teine kujundus...). Kes neid partitsioone ja muid avamisi ja kustutamisi ei oska/ei julge siis sel on see garantiiga riskimine võibolla mõttetu(paljudel on ju ka järelmaksuga rist kaelas ning pole tore kui nihu läheb miski veits ja siis hoolduses jahuma hakatakse)
Vabandan kui kedagi otseselt solvand olen, see ei olnud eesmärk, küll aga üleskutse rootijatele, et kui õpetate või kiidate siis mainige ka asja ohtlikumat külge hoiatamiseks. See pole eriti informatiivne kui öelda, et ise tead sinu risk ja vastutus. Veelkord vabandan solvatute ees ja vabandan ka teema risustamise pärast
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaksviis
Kreisi kasutaja

|
23.08.2013 14:30:58
|
|
|
Kas siis on mõistlik telefon garantiisse viia nt : Hakkad helstama üks kõik mis numbrile 1 kord kutsub teist korda on kõne ootamattult lõppenud. Rakendused on suletud kuid telefon ikkagi pool telefoni mälust kasutatud(proovisin ka telefoni täiesti puhtaks lasta aga ikkagi poob).GPS´ist pole mõtet juttu tehagi seade ei suuda tuvastadagi kus kandis viibin.
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
23.08.2013 16:56:28
|
|
|
Kas siis on mõistlik telefon garantiisse viia nt : Hakkad helstama üks kõik mis numbrile 1 kord kutsub teist korda on kõne ootamattult lõppenud. Rakendused on suletud kuid telefon ikkagi pool telefoni mälust kasutatud(proovisin ka telefoni täiesti puhtaks lasta aga ikkagi poob).GPS´ist pole mõtet juttu tehagi seade ei suuda tuvastadagi kus kandis viibin. |
Kui tarkvara uuendatud ja tehaseseadete taastust oled proovind kuid tulutult siis jah, sammu hooldusesse
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
24.08.2013 11:17:01
|
|
|
Sain ka endale selle telefoni siis, igati oma hinda väärt(Y) mingeid probleeme pole hetkel väljaarvatud selle:
Nimelt tahtsin uut androidi peale lasta, kuna hetkel 4.0.4 peal. Ühendasin arvutiga ära, hakkas uuendama ja poole uuendamise pealt lõi errori ning iga kord kui tahan uuesti uuendada lõpetab poole pealt ära.
Nüüd telefonil ees kiri S/W Upgrade ja sealt edasi ei lähe, ei saa telefoni kasutada ega midagi. Oskab keegi äkki aidata?
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|