jajah nagu bf3 algusaegadel tuli mingi pilt siis oli ka kõik oo dinomode dinomode. Ma nagu ei taju küll lahti kuidas saab keegi üldse sellist lollust tahta. Mingi modern day shooter ja järsku peaks mingid dinosaurused välja ilmuma. Mängige jurassic parki vms kui sauruseid tahate. Ma küll loodan. et bf seeria selliste lollustega kaasa ei lähe
Nitrub, Jutud liikusid vahepeal, et BF4 tuleb võibolla expansion kus dinosaurused.. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Nitrub, Jutud liikusid vahepeal, et BF4 tuleb võibolla expansion kus dinosaurused..
Kuna BF3 müüs triljon koopiat, on DICEl põhimõtteliselt vabad käed teha mida vaid hing ihaldab. Isegi Mirrors Edge 2 on teatavasti poolametlikult tööl, ehkki esimene osa müüs kahetsusväärselt vähe.
Scart, Mirror's edge müüs vähe, kuid tõsiselt hea mäng, hiljuti ostsin steamist sale ajal, ainuke asi mida kahetsesin oli see, et varem ei olnud seda endale ostnud.
Ja dinosauruste teema ei oleks üldse väga ulme, kui vaadata kuidas praegu populaarstust koguvad sellised mängud nagu "Dino D-Day" ja "Primal Carnage", cash in while you still can. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Nitrub, Jutud liikusid vahepeal, et BF4 tuleb võibolla expansion kus dinosaurused..
Kuna BF3 müüs triljon koopiat, on DICEl põhimõtteliselt vabad käed teha mida vaid hing ihaldab. Isegi Mirrors Edge 2 on teatavasti poolametlikult tööl, ehkki esimene osa müüs kahetsusväärselt vähe.
tabletid võtmata jälle?
Kuidas teismoodi nimetada 25+ miljonit müüdud koopiat? BF on peale mõne CODi väljalaset kõige rohkem müünud AAA mäng maailmas.
Battlefield 3 has sold over 20 million copies to date, with over 3.5 million buying the Premium subscription (24.05.2013) _________________ >50$ pokkeri bankroll
10.10.10, see ei oma tähtsust, pigem vanilla ja premium mille järgi müüginumbreid arvestataks, mida sa selle "end game" dlc-ga ikka teed kui baasmängu pole ... vaevalt et eraldiostetud dlc-dega arvestust peetakse _________________ "Mõtle kriitiliselt"
10.10.10, see ei oma tähtsust, pigem vanilla ja premium mille järgi müüginumbreid arvestataks, mida sa selle "end game" dlc-ga ikka teed kui baasmängu pole ... vaevalt et eraldiostetud dlc-dega arvestust peetakse
Olen üsna kindel, et ta üritas väita seda, et DLCdega nad teenivad veel suure kopika lisaks...
Siiani ei mõista miks BF4ja kui SP mängu reklaamitakse. Näitlejad jne. Esimene Bad Company oli SP kohapealt muidugi väga hea oma karakteritega ja huumoriga. Aga BF3me tõsine SP imes lurinal ja ei oota ka BF4ja SP´st midagi. Ainult multyplayer
Minule isiklikult küll see BL meeldib. BL annab väga palju võimalusi - teiste mängijate profiilidega detailselt tutvuda, mitmekesine suhtlus jne. Mängusiseselt oleks see väga piiratud.
Samuti kui kujunenud mingid kindlad serverid lemmikuteks, ei pea kogu aeg mängu käima lükkama, et näha palju seal rahvas on, mis map parasjagu käib jne.
Rääkimata siis veel muudest lisavõimalustest, mis BL hetkel meile pakub.
viimati muutis Siim159 09.06.2013 13:03:18, muudetud 1 kord
Endale meeldib BL vaid sp, et keset brausimist saab uurida ilma mingeid lisaäppe tööle panemata, aga origin sux jah, et eraldi peab see ka töötama. Samas ühel kutil mu friendlistist oli selline väike progrega, millega sai pmst Battlelogile öelda, et mingu ilma origini abita tööle ja skoorid ja asjad tiksusid, probleeme polnud ning Origin ei töötanud lihtsalt.
Kes rääkis Origini kinnipanekust? Tüütu on see, et vaja Origin avada mängu mängimiseks. Aga kuradima pärast eestlased kogu aeg iga pisiasja üle vinguma peavad?
Kes rääkis Origini kinnipanekust? Tüütu on see, et vaja Origin avada mängu mängimiseks. Aga kuradima pärast eestlased kogu aeg iga pisiasja üle vinguma peavad?
läbi origini syncitakse saved origini serveritesse samuti mänguaeg, mis kulutatud
ma lihtsalt ei mõista, et see origini automaatne avanemine kellelegi tüütust pakub _________________ ☠
läbi origini syncitakse saved origini serveritesse samuti mänguaeg, mis kulutatud
ma lihtsalt ei mõista, et see origini automaatne avanemine kellelegi tüütust pakub
Saved syncitakse ainult sp jaoks ja mängu aeg on küll väga puuse seal. Originis näitab 135h, battlelogis 379h.
Sest DICE on juba ammu öelnud, et need kastid on selleks, et saada in-game kraami (mängides, mitte boxe ostes), mida on kastidesse peidetud üle tuhande jupi.
Sest DICE on juba ammu öelnud, et need kastid on selleks, et saada in-game kraami (mängides, mitte boxe ostes), mida on kastidesse peidetud üle tuhande jupi.
Nujah see on selge, et tuleb ME3 taoline unlock värk, aga ütlesid kohe, et päris raha eest ostmist ei tule?
Uuringus ei mainitud selle koha pealt midagi, aga see ei tähenda et seda ei tule.
Spoiler
Eks näeb! Ma olen üsna kindel, et tuleb, aga kui mingit "best items Battlepack only for real money" ei tule, siis pole väga hullu!
Scart, ära sa siin väga konkreetselt arva midagi.
Võivad teha midagi nende BF3 shortcut packide laadset. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.