Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Google Nexus 4 (LG E960) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 35, 36, 37  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Max Powers

sõnum 08.05.2013 16:36:00 vasta tsitaadiga

sul ilmselt vigane telefon
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mercury
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.05.2013 19:21:07 vasta tsitaadiga

Kas siit helistamise problemaatiline teema on läbi käinud?

Vahest juhtub, kui helistada siis viskab toru ära ja kui helistatakse siis helin küll tuleb aga kasutajad üksteist ei kuule, täielik vaikus. Aitab telefoni taaskäivitus.
Netist uurisin, et viga puudutas 4.2.2 versiooni või tegemist siiski vigase telefoniga?

viimati muutis Mercury 08.05.2013 19:46:06, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Max Powers

sõnum 08.05.2013 19:32:59 vasta tsitaadiga

ei ole täheldanud sellist häda
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 08.05.2013 19:49:42 vasta tsitaadiga

Oled üksi
nexus4
Kreisi kasutaja
nexus4

sõnum 10.05.2013 10:20:27 vasta tsitaadiga

Endal 4.2.2, elisas, mobiili id ei kasuta, kõneprobleeme pole. Häirib ainult üks kõigeeee väiksem detail mis vist isegi pedanti ei häiriks icon_biggrin.gif , aga kui power nupust telefon lukku panna ja pilt ilusti efektiivselt kinni läheb, siis selle efekti hääl tuleb nagu nõks hiljem icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
S.I.L.L.U
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 10.05.2013 13:27:35 vasta tsitaadiga

Kogesin ka siis seda tuntud bug´i - aku lendas kuskil 75% pealt suht laksust 15% peale.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 86
tagasi üles
nexus4
Kreisi kasutaja
nexus4

sõnum 11.05.2013 01:37:18 vasta tsitaadiga

Ostsin Asphalt 7, ei saa mängida. Peale auto valikut hangub... Saatsin kirja ka, vaatab mis vastavad
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
chi
HV vaatleja

sõnum 11.05.2013 18:41:04 vasta tsitaadiga

drynwhyl kirjutas:
chi kirjutas:
Ilmselt võib Euroopast tellitud Nexus 4 ja m-ID kohta kokkuvõtvalt öelda, et tuleb vahetada teenusepakkuja EMT või Tele2 vastu, siis asi töötab. On kellelgi kogemusi Elisast ostetud Nexus 4 telefoniga, kas seal töötab m-id muretult nagu nad lubasid ning kas sinna sai peale 4.2.2 versioon?
Kas keegi teab, kas Nexus4 (4.2.2) on võimalik eesti keelseks ka muuta?

Minul töötab Elisa m-id muretult juba mitmendat nädalat, nõks on selles, et tuleb downgrade'da 4.2.1 peale

Kas keegi on nõus seletama, kuidas käib downgrademine 4.2.2 (oli kohe ostes) pealt 4.2.1 peale? Mis erinevused antud versioonidel on?
tagasi üles
drynwhyl
HV vaatleja

sõnum 17.05.2013 22:07:17 vasta tsitaadiga

chi kirjutas:
Kas keegi on nõus seletama, kuidas käib downgrademine 4.2.2 (oli kohe ostes) pealt 4.2.1 peale? Mis erinevused antud versioonidel on?

Kui sul on tehase stock 4.2.2, siis tuleb kõigepealt bootloader lahti teha (bootloader unlock)

Veebis on väga palju suht üksikasjalikke juhised, mõned neist:

http://forums.androidcentral.com/nexus-4-rooting-roms-hacks/223923-guide-nexus-4-factory-image-restore.html
http://droidviews.com/2013/how-to-flash-jellybean-4-2-1-factory-image-on-lggoogle-nexus-4/

Ainus asi on, et seal räägitakse 4.2.2 image'st - või siis antakse link google'i enda AOSP allalaadimiste lehele, mis enam aga ei paku 4.2.1 image-t. See image tuleb võtta ikkagi 4.2.1 ehk JOP40D. Ise googeldasin occam-jop40d-factory-ca7602f0.tgz ning kasutasin seda.

Jõudu
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Chaza!
Kreisi kasutaja
Chaza!

sõnum 19.05.2013 22:34:05 vasta tsitaadiga

drynwhyl kirjutas:
Kui sul on tehase stock 4.2.2, siis tuleb kõigepealt bootloader lahti teha (bootloader unlock)

Bootloaderi unlockiga kaovad telefonist KÕIK andmed. Enne korralik backup ja siis tegema.

Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
LitterV
HV vaatleja
LitterV

sõnum 29.05.2013 11:24:26 vasta tsitaadiga

Olen nüüd 2-3 nädalat mööda foorumeid ja youtube kolanud. Ka esindustes vaadanud. Nexus 4 oleks ok variant.
Sai vaadatud ka samsung s3 aga peale 65 lk hala ja probleemide lugemist ei soovi.
Nexus 4 miinused on siis kaamera ja aku. Viletsa kaamera kannataks ära aga nõrk aku teeb muret.
Kuidas see aku reaalselt vastu peab? Kas ikka reaalselt ka 7:00-21:00 vastu peab või pean vahe peal laadima?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 29.05.2013 11:25:32 vasta tsitaadiga

LitterV, Lg Optimus G peale pole mõelnud?
prtv
HV Guru

sõnum 29.05.2013 11:29:23 vasta tsitaadiga

LitterV kirjutas:
Olen nüüd 2-3 nädalat mööda foorumeid ja youtube kolanud. Ka esindustes vaadanud. Nexus 4 oleks ok variant.
Sai vaadatud ka samsung s3 aga peale 65 lk hala ja probleemide lugemist ei soovi.
Nexus 4 miinused on siis kaamera ja aku. Viletsa kaamera kannataks ära aga nõrk aku teeb muret.
Kuidas see aku reaalselt vastu peab? Kas ikka reaalselt ka 7:00-21:00 vastu peab või pean vahe peal laadima?

Kui sa kavatsed 7:00-21:00 koguaeg juutuubi vaadata ja foorumites surfates, siis otse loomulikult ei pea. Ma olen nüüd poole aastaga enda kasutusega saanud ~37h akut ühe laadimisega ära, selle sees on ligi 3-4 tundi onscreen aega.
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 73
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 29.05.2013 11:36:53 vasta tsitaadiga

LitterV, mida sa aku viletsuse all silmas pead ? Rohke nutikola kasutamise puhul pole ühegi tänapäeva telefoni aku just kõige vastupidavam, mida rohkem (tausta)tegevust, seda kiiremini see tühjaks saab, isegi Razr MAXX oma 3300 mAh akuga ei suuda antud kontekstis erilist imet teha ...
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 29.05.2013 11:43:12 vasta tsitaadiga

Ega kaamera pole vilets, ta on lihtsalt nõks nõrgem kui S3 oma.

Aku kohapealt peab igaüks ise proovima. Minu telefoni (ei ole ei S3, N4 ega üldse Androidi) laevad mõned iga öö, mina enda kasutuse juures kas üle päeva või veel harvem. Ning ma kasutan telefoni nutitelefonina. Sellega tasub arvestada, et 3G, GPS, mängud, videod, Ingress, taustal tiksuvad online rakendused kõik nõuavad akut. Pigem on küsimus, kuidas enda kasutust suunata. Ma näiteks hoian telefoni 2G peal kuna kohtades kus telefoni nutina kasutan, on reeglina ka wifi. Endomondot kasutan küll iga päev tunnikese aga see ei võta märkimisväärselt palju akut. Infot sikutan ise netist soovi korral mitte ei hoia kogu aeg pidevat sünkroniseerimist sees. Ja nii edasi.

Nagu ma olen n+1 korda juba ütelnud - Nexuse seeria peamine eelis on see, et saab pidevalt värskeima Androidi. Riistvara ja Google enda default rakendused on üle keskmise normaalsed selle sõna heas mõttes. Samsung, LG, HTC panevad rõhku Androidi peale lisatud enda vidinates, mida Nexusel on vähem. On see hea või halb - maitse asi. Mulle isiklikult meeldib Google minimalism.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
LitterV
HV vaatleja
LitterV

sõnum 29.05.2013 12:19:33 vasta tsitaadiga

...jah olen ka teisi LG, samsungi ja Nokia mudeleid kaalunud. S3 ja nexus 4 on silma jäänud.
Praegu on mul sony arc s. Olen väga rahul aga tekkis võimalus vahetada ja eks peab ära kasutama.
Kasutuse kohta nii palju et päevas mingi 15 tk (1-3 min) kõnet tööajal tuleb kindlasti ära. Wifi on sisselülitatud enamus ajast (facebook ja gmail jaoks).
Youtube kasutan harva. GPS on ainult õhtuti sees 2-2,5 h kui endomondoga ratast sõidan.
Kui see aku selle vastu peaks, siis tuleks ära osta.

Aga tänud info eest.
tagasi üles
kalvi
HV vaatleja
kalvi

sõnum 29.05.2013 15:55:31 vasta tsitaadiga

LitterV kirjutas:
...jah olen ka teisi LG, samsungi ja Nokia mudeleid kaalunud. S3 ja nexus 4 on silma jäänud.
Praegu on mul sony arc s. Olen väga rahul aga tekkis võimalus vahetada ja eks peab ära kasutama.
Kasutuse kohta nii palju et päevas mingi 15 tk (1-3 min) kõnet tööajal tuleb kindlasti ära. Wifi on sisselülitatud enamus ajast (facebook ja gmail jaoks).
Youtube kasutan harva. GPS on ainult õhtuti sees 2-2,5 h kui endomondoga ratast sõidan.
Kui see aku selle vastu peaks, siis tuleks ära osta.

Aga tänud info eest.

Olen olnud omanik jaanuarist ja vähemalt enda seadme puhul ei julge küll öelda, et aku on miinuseks, s.t kui kõrvutada seda mõne muu tipuga. Iga päev laadima ei pea, üle päeva on okei.
Minu kasutus: 3G on sees üliharva, sest ei ole vajadust. Wifi on mul sees vaid kui kodus olen, sest kõik muu, k.a Facebook ja Gmail töötavad sama kiiresti ju ka üle mobiilse võrgu. Tööajal küll eriti telefoni ei katsu, kuid igal teisel ajal on see mul pidevas töös. Ühistranspordis möllan mängu mängida ja väga aktiivne meilide ja Facebook vestluste kasutaja olen pidevalt.
Mina julgen soovitada soojalt - eeldusel, et sa ei taha Elisa Mobiil-ID'd koheselt kasutama hakata.
tagasi üles
LitterV
HV vaatleja
LitterV

sõnum 29.05.2013 17:04:50 vasta tsitaadiga

Üldiselt tellisin nexuse ära. Eks annan tagasisidet. Elisaga probleeme ei tohiks tekkida kuna EMT klient.
tagasi üles
Chaza!
Kreisi kasutaja
Chaza!

sõnum 29.05.2013 21:58:54 vasta tsitaadiga

Mul on tööga 1 päev ja siis laen. 3g nett koguaeg sees, wifi ka sees koguaeg. Veab ka 2 päeva ära, aga teise päeva lõpul peab vaatama, et äkki 3g välja võtta või muud moodi säästa akut. icon_smile.gif
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
Mercury
HV veteran

sõnum 29.05.2013 23:02:00 vasta tsitaadiga

Viskan selle lingi siia, ehk saab kellelegi abiks.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1992163

Aku suhtes soovitan proovida https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 30.05.2013 10:53:47 vasta tsitaadiga

Chaza! kirjutas:
Mul on tööga 1 päev ja siis laen. 3g nett koguaeg sees, wifi ka sees koguaeg. Veab ka 2 päeva ära, aga teise päeva lõpul peab vaatama, et äkki 3g välja võtta või muud moodi säästa akut. icon_smile.gif
2G/3G säte, WiFi alati sees, kui ei näpi ja kõnesid ei tee, siis 4 päeva probleemivabalt.
Põhiliselt kulub ikkagi siis, kui ekraan sees on.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
kristjan*
Kreisi kasutaja
kristjan*

sõnum 30.05.2013 18:45:07 vasta tsitaadiga

Kui ekraani sees hoida, siis kulub nii, mis mühiseb. Muidu kestab päris kaua. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
warsteine
HV kasutaja

sõnum 02.06.2013 14:20:50 vasta tsitaadiga

Mercury kirjutas:

Aku suhtes soovitan proovida https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app

Olen ka N4 kasutaja ning proovisin toda battery saverit. Ütlen kohe ära, et ma kasutasin seda küll kui rakendus oli beta faasis, ent kommentaare lugedes ei tundub, et peamised kitsaskohad kõrvaldatud oleks. Nüüdseks on snapdragon battery guru mu telefonist eemaldatud, kuna märkasin paari veidrat nüanssi, mis hämmingut külvasid.
*Esiteks on rakenduse tööshoidmiseks vaja, et "Wifi & mobile network location" oleks sees. Milleks? See kasutab vaid rohkem akut.. .
*Teiseks märkasin, et täiesti lambimomentidel lülitas battery guru mul wifi sisse, st lülitan ekraani sisse ja märkan, et wifi töötab. Seda juhtus mitmel korral. Loomulikult saab Wifi haldamise välja lülitada, ent siis kaob justkui eelmainitud rakenduse point.

Ma olen muidugi selline inimene ka kes lülitab üleliigsed viled ja pasunad välja kui neid parasjagu vaja pole, st igasugused sünkroniseerimised toimuvad vaid rakenduse enda kasutuse eel, wifi ja 3G on sees kui võrgus on vaja toimetada, tasutavalgust reguleerin kah ise jne. Snapdragon Battery Guru kulub ehk neile tõesti marjaks ära, kel kõik featuurid pidevalt kasutuses on.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Mercury
HV veteran

sõnum 02.06.2013 17:12:49 vasta tsitaadiga

warsteine kirjutas:
Mercury kirjutas:

Olen ka N4 kasutaja ning proovisin toda battery saverit. Ütlen kohe ära, et ma kasutasin seda küll kui rakendus oli beta faasis, ent kommentaare lugedes ei tundub, et peamised kitsaskohad kõrvaldatud oleks. Nüüdseks on snapdragon battery guru mu telefonist eemaldatud, kuna märkasin paari veidrat nüanssi, mis hämmingut külvasid.
*Esiteks on rakenduse tööshoidmiseks vaja, et "Wifi & mobile network location" oleks sees. Milleks? See kasutab vaid rohkem akut.. .
*Teiseks märkasin, et täiesti lambimomentidel lülitas battery guru mul wifi sisse, st lülitan ekraani sisse ja märkan, et wifi töötab. Seda juhtus mitmel korral. Loomulikult saab Wifi haldamise välja lülitada, ent siis kaob justkui eelmainitud rakenduse point.

Ma olen muidugi selline inimene ka kes lülitab üleliigsed viled ja pasunad välja kui neid parasjagu vaja pole, st igasugused sünkroniseerimised toimuvad vaid rakenduse enda kasutuse eel, wifi ja 3G on sees kui võrgus on vaja toimetada, tasutavalgust reguleerin kah ise jne. Snapdragon Battery Guru kulub ehk neile tõesti marjaks ära, kel kõik featuurid pidevalt kasutuses on.

Pean ära tooma et Wifi lükkas tal mul ise sisse, kui lasin enne magama minekut Airplane mode sisse lülitada.

Kas kellelgi Bluetooth jamab? Üritan tööle panna, kuid laseb ikka ennast OFF peale. Olen lugenud, et reboot peaks aitama..
tagasi üles
.::A::.
HV vaatleja

sõnum 03.06.2013 23:12:48 vasta tsitaadiga

Kas keegi seda originaal slim kesta (äärt) kasutab? Kuidas on?
Teine küsimus, et milline oleks turvaline viis google playle ligi pääsemaks ja tellimiseks Eestis näiteks Usa aadressile? Kas http://hidemyass.com/ on turvaline? Pole selle teemaga väga kursis.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Google Nexus 4 (LG E960) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 35, 36, 37  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.