aga jah... kena tõestus selleks, et dlc on üks kena pettus ning solgib vaid mängu elamust. Ehk siis see pole esimene kord kui sedasi juhtub. Lihtsalt kas võetakse full'ist asju ära, et hiljem (sageli sama päev kui välja lastakse) asi dlc pettuse all välja lasta, või pannakse teatud funksioonid mängust lukku, et lisa raha eest lahti tehtaks. Ehk siis plaadil kogu info siiski olemas ainult lukustatud. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Ei ole open world - käid mööda koridore jah ma saan aru et tegevus toimub metroos ja liikumine pisut piiratud kui siiski võiks olla side missione. ja plot on koguaeg - võetakse kinni - põgened ära - võetakse kinni põgened ära. Relvad on sellised kohati kui elukaid lased jääb mulje et laseks neid nagu veepüssiga. Lased Kalašhiga, mis läbistab soomust kuid elukale pead terve salve laskma ... See gaasimaski süsteem on jama. Ühes kohas oli konkreetselt et mul sai filtrid otsa, sest see fatass kes kaasas oli pidi koguaeg rääkima ja ei tulnud minuga nii kiiresti kaasa kui oleks vaja olnud ja siis kui baasi jõudsime siis lämbusin baasiukse taga paarkorda ära, sest ust enne lahti ei hakata tegema kui see jobu ka juures on.
Päris äpu oled. See on viimase aja üks paremaid lineaarseid shootereid. Mis kõikidel selle open worldiga on?
Hala relvade kohta on päris korralikult liialdatud. Peaks äkki sihtima õppima? Nosalingid ja Watchdogid tahavad paari valangut pea piirkonda ja korras. Või lähedalt kaks pauku pumpsist. Filtirite otsa saamine ajab ka üsna hämmingusse - mängus vedeleb neid ka hardcore raskusastmel piisavalt palju. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
metro 2033 ei meeldinud eriti, see meeldis väga. vigu on häid asju leiab rohkesti rohkem.
mängisin küll 1x läbi tehes normaliga aga filtreid oli nii palju, et ei osanud nendega midagi tehagi ok, üks kord said kuulid otsa enda lolluse tõttu, liialt täristamist. Relvadega oli jube fun ja hea lasta... sellepärast ka suur kuuli kulu _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
ma vist olen ainuke kes kohe ranger modega alustas
Kuule ei näinud kordagi kui palju alles oli. Siis sai aru, kui täiesti otsas või siis, kui rohkem kätte ei mahtunud. Aga ikkagi väga lihtne mäng oli. Eriti hiilides. Lõpus ainult läks täristamiseks ,kui sõbrad ka proovisid mängida.
Kuigi tõesti selle aasta parim shooter. Ja vaevalt et paremat tuleb ... _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Ei ole open world - käid mööda koridore jah ma saan aru et tegevus toimub metroos ja liikumine pisut piiratud kui siiski võiks olla side missione. ja plot on koguaeg - võetakse kinni - põgened ära - võetakse kinni põgened ära. Relvad on sellised kohati kui elukaid lased jääb mulje et laseks neid nagu veepüssiga. Lased Kalašhiga, mis läbistab soomust kuid elukale pead terve salve laskma ... See gaasimaski süsteem on jama. Ühes kohas oli konkreetselt et mul sai filtrid otsa, sest see fatass kes kaasas oli pidi koguaeg rääkima ja ei tulnud minuga nii kiiresti kaasa kui oleks vaja olnud ja siis kui baasi jõudsime siis lämbusin baasiukse taga paarkorda ära, sest ust enne lahti ei hakata tegema kui see jobu ka juures on.
Päris äpu oled. See on viimase aja üks paremaid lineaarseid shootereid. Mis kõikidel selle open worldiga on?
Hala relvade kohta on päris korralikult liialdatud. Peaks äkki sihtima õppima? Nosalingid ja Watchdogid tahavad paari valangut pea piirkonda ja korras. Või lähedalt kaks pauku pumpsist. Filtirite otsa saamine ajab ka üsna hämmingusse - mängus vedeleb neid ka hardcore raskusastmel piisavalt palju.
No selge, siis olen järelikult äpu, sest ma ei ole sinuga ühel meelel Aga tänud selgitamast mis on hea ja mis mitte
3 bugi mis ma sain 1 minuti jooksul mängus
Proovisin algusest peale stealth no kill versiooni, mis võib muutuda tüütuks ja ei lase mängu täiel määral nautida, aga alati on olemas teine läbimiskord. Märkasin seda, et alguses kommuga põgenedes ja esimest korda suure hulga vaenlastega kokku sattudes, on väga suur rõhk pandud kiirusele.
Näiteks kui kohe esimest vastast kutuks ei tee, siis teeb seda kommu. Stealthis saab kõik esimesed vastased maha niita, aga kui vahele jääd ja ei ole piisavalt kiire, siis kommu laseb kõik vastased maha enne kui üldse reageerida jõuan.
See on muidugi huvitav. AI teeb minu eest töö ära, aga mitte kõike, vaid abistab mind siis kui satun plindrisse.
Huvitav, kuidas see no kill meetod üldse töötab ehk siis see hea ja halb lõpp. Kui niidan run and gun stiilis kõik vaenlased maha ja säästan ainult neid, kes mind paluvad, siis tuleb vist ikka nö. halb lõpp ja kui teen stealth no kill + säästan need, kes paluvad oma elu eest, siis tuleb hea lõpp? Kas need nö. flashid lähevad ka arvesse? Ehk siis see tegevus, mida mängijalt ei oodata ehk siis iga vestluse lõpuni kuulamine ja iga nurgatagus läbi uurimine (minu mängustiil).
Hala relvade kohta on päris korralikult liialdatud. Peaks äkki sihtima õppima? Nosalingid ja Watchdogid tahavad paari valangut pea piirkonda ja korras. Või lähedalt kaks pauku pumpsist. Filtirite otsa saamine ajab ka üsna hämmingusse - mängus vedeleb neid ka hardcore raskusastmel piisavalt palju.
No selge, siis olen järelikult äpu, sest ma ei ole sinuga ühel meelel Aga tänud selgitamast mis on hea ja mis mitte
3 bugi mis ma sain 1 minuti jooksul mängus
head bugid, endal ei olnud ühtegi.. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
ma vist olen ainuke kes kohe ranger modega alustas
Kuule ei näinud kordagi kui palju alles oli. Siis sai aru, kui täiesti otsas või siis, kui rohkem kätte ei mahtunud. Aga ikkagi väga lihtne mäng oli. Eriti hiilides. Lõpus ainult läks täristamiseks ,kui sõbrad ka proovisid mängida.
Kuigi tõesti selle aasta parim shooter. Ja vaevalt et paremat tuleb ...
sa pole ainuke kes sellega alustas aga hetkel jätsin pooleli kuna tuli meelde et kurast kesimene osa ju tegemata korralikult ja nüüd olen D6-s juba niiet varsti taas edasi uue osaga XD väärt mäng ja kes kirub et ei saa laskmisega hakkama siis sihtige ka ikka eks XD ja filtreid on ikka palju palju
Suht ülespuhutud mäng. Asi läheb ikka nii müstiliseks filmiks ära et anna olla. Vahepeal on tunne nagu mängiks feari. Rage oleks pidanud olema sarnase ülesehitusega.
pealkirjas on väike viga... metro 2034 Last light või lihtsalt Metro Last Light oleks õigem. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Tegin mängu läbi ja minu arust parim mäng mida tükk aega olen saanud pelada.
Võrreldes esimese osaga on maailm ilusam ja rohkem elus.
Normali peal mängides ei jäänud kunagi puudu ammost ja filtreid oli lõpuks kogunenud 40 minuti ümber.
Kahju ainult, et see mäng ainult nii vähe kestis minu jaoks, tegin läbi 8h, enamus nurga taguseid käisin läbi, oleks võinud vabalt veel mitu tundi pikem olla.
10/10
Esimene metro osa oli tõsine lemmik, ootasin teisest osast midagi enamat, paljud kiidavad graafikat 1920x1080 very high ja aegajalt oli küll wtf moment, mitu korda kontrollisin kas resu on õige või on miski 1024x768 sattunud, kohe tõsiselt nigel paistis aegajalt see pilt.
storyga sama lugu, lõpus oli " meh thats it?", teist korda enam küll ei viitsi... hindaks nii 6/10 tõsine pettumus
ei ole ühtegi halba sõna selle mängu kohta ,aga eile sain oma esimese bug kätte ja see võib tähendada mulle hakata otsast peale..save tuli kusagil vee all ja ei saa enam liikuda, ainult tulistamine töötabtöötab
pots4t4j4, oot kas nii kehv siis? krt ma ei julge küll enam proovida
imo parim fps shooter,. mis see aasta välja t ulnud + parem kui 2033 _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
See on see koht kus päästan ühe mehe tunnelis .. see mees läheb selle "käsitsi sõitva sõiduki" peale ja istub .
Edasi minnes saab minna kahele poole aga mõlemad pooled on kinni .
Pildid siis paremast poolest tunnelis .
Kõik on maha kõmmatatud .lülitid vms ei leidnud , mis teha tuleb _________________ Skoda octavia 2016a universal/manu/diisel https://www.auto24.ee/soidukid/4194929
aga sinna ei saa minna ?
"E" EI Paku ja sinna peale minna ka ei saa ?
_________________ Skoda octavia 2016a universal/manu/diisel https://www.auto24.ee/soidukid/4194929
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.