Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X1] Xbox ONE arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 120, 121, 122  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.05.2013 22:09:40 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
eShelobik, Oeh, ma just ju ütlesin, et vaevalt 24/7 nad seal salvestavad. Täiesti mõttetu ruumiraiskamine ja mis nad selle kõigega peale hakkavad. Minu jutu point oli selles, et kui "suured onud" nüüd MS-i tagant veidike utsitavad, siis neil väga hea võimalus MS-i kaudu mõne videopilt saada. Teooriaid on mitmeid... Kui aga mõnele jälile ja pihta saaks, kui uus konsool välja tuleb...
Muidugi ka hackimise oht, et hackitakse videopildid ära... Pead ju kogu aeg Kinecti aktiivsena hoidma.

Super AMOLED, Loomulikult keegi ei käsi. Ma viitasin sellele, kui idiootne käik MS-i poolt. Juba sellega on nad ju poolehoidu kahandanud selgelt. Ma lihtsalt avaldan arvamust, et MS teeb selliste debiilsete käikudega vaid enda mainele ja muidugi ka uue Xboxi edukusele halba.
kelle poolehoidu? Nende 2% mängurite poolehoidu kes netist iga paranoiablogi ylevaateid otsivad või nende 98% poolehoidu kes tahavad uut konsooli?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 24.05.2013 22:14:13 vasta tsitaadiga

Super AMOLED, No kuule, vaata palju negatiivset vastukaja netis Xbox One kohta on. Kasutatuid mänge ei saa mängida teine kasutaja, Kinect iga konsooliga kaasas/ilma Kinectita ei lähe Xbox One töölegi või siis lihtsalt ei saa konsooliga sel juhul pmst midagi teha, nüüd ka see et ehk Kinect hakkab teleri ees olevate inimeste arvu kokku lugema ja paneb sellele piirangu. Hetkel küll PS4-ja kohta pole midagi palju avalikustatud, kuid praegust seisu arvestades jääb MS enda uue konsooliga vähemalt mujal maailmas kui Mikimaailmas eriti negatiivse maiguga.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Riddim
HV kasutaja
Riddim

sõnum 24.05.2013 22:19:55 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
See on ikka beyond haige tbh. Ostan single player mängu ja kui kaks inimest on teleka taga paneb pillid kotti?

Senini on seda näidet ainult filmide vaatamise puhul kasutatud imo, mängude osalust selles valemis pole märganud.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Hyperions
HV vaatleja

sõnum 24.05.2013 22:41:00 vasta tsitaadiga

http://www.consoledeals.co.uk/blog/exclusive-xbox-one-second-hand-game-licenses-are-30-each-2201

tsitaat:
the activation cost for consumers buying or borrowing pre-owned software will be £35.

Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Godhand
Kreisi kasutaja
Godhand

sõnum 24.05.2013 22:43:44 vasta tsitaadiga

http://www.computerandvideogames.com/409101/xbox-one-can-talk-back-features-remote-play-report/

Ai kurat, kui IksPoksÜks (Kelloggs Rice Crispies, kui keegi naljast aru saab...) hakkab tõega mul toas viibivate inimeste arvu kokku lugema ja nende identifitseerimist nõudma, siis on tegu küll mingi USA valitsuse salaprojektiga. Ehk tere, Skynet, tore, et minu elutuppa astusid.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 24.05.2013 23:55:52 vasta tsitaadiga

asi kisub sinna kanti, et seda kasti ei taha isegi tasuta mitte icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 25.05.2013 00:11:34 vasta tsitaadiga

eino-. möliseda ja trollida on tore küll.. aga dahui te ajate? tõesti tegelete nii valgustkartvate asjadega et junn jahedaks läheb kui xkastist loete? näppinud te seda keegi ei ole ning keegi ei sunni ka ostma. virtuaalne huiamine on aga alati tore thumbs_up.gif
hondaa
Kreisi kasutaja
hondaa

sõnum 25.05.2013 00:18:28 vasta tsitaadiga

flake, kõik tõesti trollivad, kui M$ rämedalt ära feilib. Võta fännpoisi klapid peast, näed ka võibolla thumbs_up.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 25.05.2013 00:25:34 vasta tsitaadiga

fännpoiss ma kohe kindlasti ei ole. ma näen pigem üsna huvitavat seadet millel üsna palju potentsiaali on. aga ju ma unustan ära et internetis kehtivad natukene teised reeglid ja loogikad kui päriselus thumbs_up.gif
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 25.05.2013 00:32:25 vasta tsitaadiga

Kus sa trollimist näed või see trollimisenakkus ka sind tabanud, et iga vaidlus on trollimine? No kurat, kui kaotatakse praktiliselt ära võimalus kasutatud mänge mängida (või noh, võib ju saada, kuid siis pead praktiliselt uue mängu raha välja käima, kui kellelgilt seda osta soovid, kuna müüja tahab ka ju veidike raha endale... või kas üldse saab) ning kuradima pärast vaja kogu aeg Kinecti aktiivsena hoida ja ilma selleta isegi konsool tööle ei lähe, siis on sellekohane vaidlus täiesti mõistetav.

//JA muidugi rääkimata sellest, et pannakse mingi piirang peale, mitu inimest võib telekas ees olla. Kas tõesti aprillikuu seal Mikimaal juba kohal või mingi soojarabanduse saanud MS töötajad?
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 25.05.2013 00:32:32 vasta tsitaadiga

aga no jääge siis x360/ps3/ps4 peale ja korras. ei sunni ju keegi raskelt teenitud eurosid uue konsooli peale kulutama?
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 25.05.2013 00:33:40 vasta tsitaadiga

Nii, ja mis nüüd sellest, mis konsooli peale jääme? Arutleda ja vaielda MS-i debiilsete otsuste üle ei või siis või?
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 25.05.2013 00:33:48 vasta tsitaadiga

flake, ehk siis .. sinu meelest võiks nagu hyped olla selle masina suhtes? Või miks sind see negatiivsus siin segab?
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
ObNixilis
HV kasutaja
ObNixilis

sõnum 25.05.2013 00:39:11 vasta tsitaadiga

flake kirjutas:
tõesti tegelete nii valgustkartvate asjadega et junn jahedaks läheb kui xkastist loete?

Et sina paneksid hea meelega kaamera enda elutuppa, mille kaudu vajaduse korral sind jälgida saaks? Mingisugune privaatsus peab ikka inimestele alles kah jääma.
Uus kinect on kindlasti tore vidin, aga always online on ikka liiga haige teema.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
Wiwefak
HV kasutaja

sõnum 25.05.2013 00:43:23 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
flake, ehk siis .. sinu meelest võiks nagu hyped olla selle masina suhtes? Või miks sind see negatiivsus siin segab?

Sellega nõustun. Arutada tuleks nii postitiivsetest ning negatiivsetest asjadest. Olgu, et osa seda negatiivsust pole just kõige paremini sõnastatud siin ja osa sellest meenutab juba vandenõu teooriaid.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
akk
HV kasutaja

sõnum 25.05.2013 02:24:07 vasta tsitaadiga

Kas see kasutatud mängude topeltmaksustamine ebaseaduslik pole mingi nurga alt? Kui see praeguste uudiste põhjal tõesti toimima peaks hakkama, siis ma ootan huviga millal autotööstus sama rida läheb ja hakkab kasutatud autode müügist oma osa küsima. Arvata on muidugi, et enne autosid tahavad oma osa saada elektroonikaseadmete müüjad (telefonid, arvutustehnika jms). Kapitalistide ahnusel ei paista piire olevat. Piiraatluse vastu siin ju ei võidelda.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Wiwefak
HV kasutaja

sõnum 25.05.2013 02:32:01 vasta tsitaadiga

akk kirjutas:
Kas see kasutatud mängude topeltmaksustamine ebaseaduslik pole mingi nurga alt? Kui see praeguste uudiste põhjal tõesti toimima peaks hakkama, siis ma ootan huviga millal autotööstus sama rida läheb ja hakkab kasutatud autode müügist oma osa küsima. Arvata on muidugi, et enne autosid tahavad oma osa saada elektroonikaseadmete müüjad (telefonid, arvutustehnika jms). Kapitalistide ahnusel ei paista piire olevat. Piiraatluse vastu siin ju ei võidelda.

Eks aeg näitab. Kui juba Steami kallale siin vahepeal mindi.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 25.05.2013 04:09:43 vasta tsitaadiga

On siis raske see teibitykk kinectile ette kleepida kui elutoas myrgliks läheb?
ny21k
HV kasutaja

sõnum 25.05.2013 08:29:17 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:

Kas sa tõesti arvad et MS selle labase lahenduse peale pole mõelnud. Asi on ikka selles, et mängijatele nende uuendused ei meeldi. Ja nextgeni alla ei tahetud ka eriti raha kulutada, vaid lepiti omavahel standardid kokku ja kõik. Raua poolest on mõlemad sarnased. Lihtsalt mõnedel inimestel on AJU ka olemas, aga mõnedel mitte
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 25.05.2013 09:24:47 vasta tsitaadiga

Super AMOLED, asi on ju mentaliteedis ja selles mida sellise asja lubamine kultiveerib.
Ma ei osta endale koju seadet, kui ma pean selliste asjadega tegelema, aga minust olulisem on selliste asjade ühiskondlik tolereerimine. Ei ole kellegi asi, mis toimub minu elutoas või mitu sõpra minu ostetud filmi vaatab või mängu ... kui selline monitooring normiks saab, on põhjust muret tunda..

viimati muutis Aeron 25.05.2013 09:35:19, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ottf
HV veteran

sõnum 25.05.2013 09:38:15 vasta tsitaadiga

akk kirjutas:

autotööstus on halb näide kuna autod lagunevad ja vajavad remonti, mistõttu oleks ebareaalne küsida kasutatud auto eest mingit hinda veel eraldi.

bitid ja baidid ju ei kulu ega küsi piduriklotside vahetust - ses suhtes...

Super AMOLED kirjutas:

asi on juba põhimõttes. Mind eriti ei koti kas mõni "FBI" tegelane näeb kuidas ma piffi küpsetan või mida iganes... nõme on see lähenemine kogu asjale, et sulle hakatakse sisuliselt suunatud reklaami müüma ja sa oled teleka ees karglev $ märk.
Varsti on sul keset forza sõitu ka macdonaldsi reklaam "im fucking lovin it" kui käega vehid saad DING 50 achi pointsa ja võid ennast tornmaja aknast alla surnuks hüpata sest see on lihsalt nii next generation gaming noh
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 25.05.2013 10:53:11 vasta tsitaadiga

Kui ei meeldi, siis mis sunnib ikkagi teid seda uut konsooli ostma? Kui tal ei ole mingit eelist teie jaoks praeguse x360 ees.

Tuues analoogiks sgs4: HV täitsamehed kohe peale esimesi vihjeuudiseid hakkasid seletama kui igav, pointless ja vastumeelne see uuendus on. Võrreldi applega ja kellega veel. Samas on saatnud seda mudelit korralik myygiedu. Kuskil uudises vist alles oli, et kõige kiiremini myyv samsa nutikas jne.

Vici
HV kasutaja

sõnum 25.05.2013 10:54:51 vasta tsitaadiga

uus iks box üks on ikka tore kast küll,ostad kalli raha eest mängu,installid kettale ja võid selle karbi koos plaadiga kohe prügikasti visata,müüa edasi ei saa,kes tahab mingit kasutatud plaati uuesti täisraha eest koodiga aktiveerida,enne läheb poodi ostab uue kiles icon_biggrin.gif
HV kasutaja
Jalutaja

sõnum 25.05.2013 11:09:17 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Kui ei meeldi, siis mis sunnib ikkagi teid seda uut konsooli ostma? Kui tal ei ole mingit eelist teie jaoks praeguse x360 ees.

Sest ma olen juba õigest xbox onest saadik kasutaja ja ma kasutan veel widows 7 mobiili ja kunagi soetan win 8 tableti.
Kui sul ms keskkonda on juba rokelt raha ja aega investeeritud, siis on raske sony või arvuti peale üle minna.
Esimese xboxi toetus lõigati kohe läbi, kuigi räägiti sama juttu toetuse jätkumisest. Kes ostsid arcade mänge said neid x360 peale uuesti osta. Nüüd siis kolmas kord?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 25.05.2013 12:40:02 vasta tsitaadiga

On mis ta on, aga olen ise ka nõus, et selline ahistamine ja piirangute seadmine paneb ikka mõtlema, milleks sellist jura vaja on (kinecti integreeritus, mänge ei saa müüa, filmide,tv jura ja veel mingid haiged identifitseerimised). Asi polegi mingites vandenõu teooriates vaid pigem karm tegelikkus. Paistab, et sinnapoole ta lähebki, et saaks rohkem konttrolli. Mina igatahes sellist konsooli küll ei taha, ma tahan mängida ja eksklusiive, mitte igasugu tilulilu. Mind kotib isegi väga, teades, kui mingi silm mind jälgib icon_smile.gif Loodan, et SONY midagi sellist ei tee.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X1] Xbox ONE arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 120, 121, 122  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.