Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
degreal
HV veteran
|
24.05.2013 16:06:56
|
|
|
Mõttetu summa ju. Mängi satoshidice-s maha või vaata äkki leiad mõne mängu selle raha eest: http://www.humblebundle.com/
Viilutaja kirjutas: |
On midagi siin valesti.
Peale lasin AMD SDK2.7
Enne seda muidugi installeerisin ära Catalyst 13.5b5 draiverid. Võibolla vana SDK kirjutas midagi üle?
Ei hakanud SDK 2.8 panema, kuna sellega pidavat probleeme olema.
|
Kui SDK-d vahetad siis tuleb kindlasti cgminer kaustas vanad genereeritud OpenCL failid maha lasta. Ma ei mäleta faili laiendit aga oli kas .bin vms.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
24.05.2013 16:09:27
|
|
|
Ma ei vahetanud. Vaid installeerisin esimest korda ja kohe panin SDK 2.7 peale. Seejärel alles käivitasin cgmineri.
|
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
24.05.2013 16:17:33
|
|
|
radok, võtan € eest ära.
Niikui maha müümise peale mõtlesin hakkas hind tõusma. küll aint mõned €d aga pakun et õhtuks on 100€ per coin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
10Fold
Piiratud kasutaja

|
24.05.2013 16:43:44
|
|
|
artur- kirjutas: |
kqpahv kirjutas: |
Mul risti vastupidised kogemused. Üritasin kiiruse mõttes välismaisesse panka väljakannet teha ja saan ainult mingit errorit et kontonumber peab olema 9 kohaline kuigi enamus pankadel antud riigis 6 või 8 kohaline kontonumber. Supporti ei ole veel 72h jooksul löögile pääsenud. Ja rahad lihtsalt seisavad....
Kellelgi on kogemust, kas residentsuse kinnitamisel tuleb ainult kodumaiste pankadega piirduda ? |
Swift koodiga kooslus on pangakonto number.
Endal välismaine pank ja seda ei tea?  |
Ei ole mõtet lahmida, Üritasin teha nii Jaapani kui Austraalia panka siseriikliku makset ja selleks pole mingit Swifti ega IBAN'i vaja. Mõlemal juhul kasutatakse teistsugust prefixi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
24.05.2013 16:47:49
|
|
|
Mul risti vastupidised kogemused. Üritasin kiiruse mõttes välismaisesse panka väljakannet teha ja saan ainult mingit errorit et kontonumber peab olema 9 kohaline kuigi enamus pankadel antud riigis 6 või 8 kohaline kontonumber. Supporti ei ole veel 72h jooksul löögile pääsenud. Ja rahad lihtsalt seisavad....
Kellelgi on kogemust, kas residentsuse kinnitamisel tuleb ainult kodumaiste pankadega piirduda ? |
Swift koodiga kooslus on pangakonto number.
Endal välismaine pank ja seda ei tea?  |
Ei ole mõtet lahmida, Üritasin teha nii Jaapani kui Austraalia panka siseriikliku makset ja selleks pole mingit Swifti ega IBAN'i vaja. Mõlemal juhul kasutatakse teistsugust prefixi. |
No ja mis supporti sa ootad? Ega mitte mtgoxi oma? Võta pigem pangaga ühendust.
mtgoxist austraalia kontole raha pole kandnud aga eestist sain küll oma aussi kontole raha kanda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
10Fold
Piiratud kasutaja

|
24.05.2013 17:05:08
|
|
|
Et kui Mtgox ütleb mulle et Austraalia konto nr peab 9 kohaline olema või, et Jaapani panga branch number on vale pikkusega siis peaksin pankade poole pöörduma, et nad oma andmeid muudaks või ?
Kuidas see Eestist Austraaliasse kandmine siia üldse kuidagi puutub ? kandsin ka eile swedist sebi raha....
_________________ Postitan ainult Smartposti või DPD kulleriga ! |
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran
|
24.05.2013 17:10:14
|
|
|
Järelikult tuleb pangandus bitcoini peale üle viia, siis pole enam mingit küsimust mis kujul peab kontonumber olema
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
24.05.2013 17:24:29
|
|
|
Tegin mtgox'i konto. Tahab mingit paberarvet mult saada. Pole võtta midagi. Alternatiivi pole?
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
24.05.2013 17:36:41
|
|
|
siinus, suht savi. Saatsin neile majaneti arve kus iga viimne kui sõna on eestikeelne ja läks läbi.
kqpahv, Vaevalt see austraalia ja jaapan nüüd nii väiksed maad on, et mtgox pole sinna ühtegi kannet teinud või sellepeale mõelnud. Sinu saamatus pigem.
Eestist austraaliasse oli ka mingeid lisanumbreid vaja aga tõesti ei puutu asjasse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
24.05.2013 17:37:41
|
|
|
siinus, suht savi. Saatsin neile majaneti arve kus iga viimne kui sõna on eestikeelne ja läks läbi. |
Mul pole reaalselt ühtegi paberarvet.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
24.05.2013 17:38:01
|
|
|
Mina toimetan oma rahadega www.bitstamp.net
Alternatiive seega küll ja küll muude saitide näol, lihtsalt ise sel saidil ja muid ei reklaami, kuna muudes pole rahasid kantind.
Loodan, et ma nüüd teemat kiirelt sirvides rappa ei pannud vastusega.
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
24.05.2013 17:43:31
|
|
|
siinus kirjutas: |
siinus, suht savi. Saatsin neile majaneti arve kus iga viimne kui sõna on eestikeelne ja läks läbi. |
Mul pole reaalselt ühtegi paberarvet. |
Sama siin. Saatsin PDFi mis mulle meilipeale tuleb.
Ei tohiks seda vist mainida aga kui dokument saadetud ja vastu võetud siis võltsi midagi, eesti keelt nad vaevalt et loevad aga kui nimi peal ja nende arust õige siis järelikult on õige värk ja läheb läbi.
Taustakontrolli vaevalt tehakse, vaevalt et nad uurisid järgi kas see netiarve tegelt ka mulle oli.
|
|
tagasi üles |
|
 |
10Fold
Piiratud kasutaja

|
24.05.2013 18:56:01
|
|
|
siinus, suht savi. Saatsin neile majaneti arve kus iga viimne kui sõna on eestikeelne ja läks läbi.
kqpahv, Vaevalt see austraalia ja jaapan nüüd nii väiksed maad on, et mtgox pole sinna ühtegi kannet teinud või sellepeale mõelnud. Sinu saamatus pigem.
Eestist austraaliasse oli ka mingeid lisanumbreid vaja aga tõesti ei puutu asjasse. |
Jahjah minu saamatus, et mtgx teeb väljakandeid vaid ANZ'i ja NAB'sse ( 9 kohalised kontonumbrid ). Pole väga minus kinni, et Austraalia kontonumbrid standardsed ei ole. Supportist saaks ilmselt abi aga sinna löögile pääseda on võimatu. Mis oligi etteheide Goxi kohta.
Rohkem ei viitsi igast "tarkpeadega" vaielda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
24.05.2013 19:07:46
|
|
|
Eestist austraaliasse oli ka mingeid lisanumbreid vaja aga tõesti ei puutu asjasse. |
Jahjah minu saamatus, et mtgx teeb väljakandeid vaid ANZ'i ja NAB'sse ( 9 kohalised kontonumbrid ). Pole väga minus kinni, et Austraalia kontonumbrid standardsed ei ole. Supportist saaks ilmselt abi aga sinna löögile pääseda on võimatu. Mis oligi etteheide Goxi kohta.
Rohkem ei viitsi igast "tarkpeadega" vaielda. |
Sportlik huvi tekkis ja küsisin aussi kodanike käest kas ja kuidas on võimalik. Kohe vastust ei saa sest seal on kell ca 2 öösel.
Eks ma annan teada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Zzziim
HV vaatleja
|
24.05.2013 20:54:28
|
|
|
keegi swedi konto omanik 0.22 bitcoini ei raatsi mulle müüa?
|
|
tagasi üles |
|
 |
10Fold
Piiratud kasutaja

|
24.05.2013 20:57:02
|
|
|
Rohkem ei viitsi igast "tarkpeadega" vaielda. |
Sportlik huvi tekkis ja küsisin aussi kodanike käest kas ja kuidas on võimalik. Kohe vastust ei saa sest seal on kell ca 2 öösel.
Eks ma annan teada. |
Ma tean isiklikult, et Australian local transfer on Goxis täiesti toimiv ja võimalik. Tean mitut inimest, kes nii raha sealt välja on kandnud. Probleem on lihtsalt selles, et automatiseeritud väljamakse süsteem eeldab, et kõik kontonumbrid on 9 kohalised, mida nad ei ole ! Mul on kontod Westpacis ja Commonwealthis, kus kontonumbrid vastavalt 6 ja 8 kohalised. Oleks mul konto ANZ's v'i NAB's poleks mingit probleemi. Kodumaine analoogia oleks kui Gox ütleks, et "your Estonian account nr must start with 22...........".
|
|
tagasi üles |
|
 |
rolts
Kreisi kasutaja
|
25.05.2013 10:57:12
|
|
|
Kas poleks paras aeg bitcoin unustada ja hakata kaevama teisi koine?
CNC - Chncoin, DVC - Devcoin, FRC - Freicoin, FTC - Feathercoin, IXC - Ixcoin, LTC - Litecoin, NMC - Namecoin, NVC - Novacoin, PPC - Ppcoin, TRC - Terracoin, YAC - Yacoin.
on kellelgi kogemusi?
Namecoine saab näiteks BitMinteri Java rakendusega kaasa ja neid omavahel vahetada saab https://vircurex.com vahendusel
_________________ Remondime ja hooldame arvuteid, servereid ja väikeettevõtete võrke. |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
tagasi üles |
|
 |
rolts
Kreisi kasutaja
|
25.05.2013 11:53:44
|
|
|
Andrus Luht kirjutas: |
rolts kirjutas: |
Kas poleks paras aeg bitcoin unustada ja hakata kaevama teisi koine? |
Miks!?
 |
nu uuematel on raskusaste väiksem ja võimalik rohkem münte kaevandada ja neid on mõistlik hoida, kuni nad ka väga hinnalisteks moonduvad
_________________ Remondime ja hooldame arvuteid, servereid ja väikeettevõtete võrke. |
|
tagasi üles |
|
 |
AllanK20
HV Guru

|
25.05.2013 12:13:57
|
|
|
khm
uuematel on ka nõudlus väiksem, seega tõenäosus et hind kõrgemaks läheb on ka väiksem
umb sama teema, et on olemas facebook ja on olemas teised suhtlusvõrgustikud (kus on 100 korda vähem inimesi -kuid osa eelistab lihtsalt teist keskkonda)
BTC on main flow ja ilmselt selleks ka jääb
_________________ joodan ja mõõdan |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
25.05.2013 15:50:11
|
|
|
AllanK20 kirjutas: |
BTC on main flow ja ilmselt selleks ka jääb |
BTC on üks paljudest pikas reas, märksõnadena mainiksin dotcom, Orkut, rate.ee, Myspace - algul tundmatu, siis plahvatab, siis stabiliseerub, siis... Äärmiselt emotsionaalne, praktilist väärtust sisuliselt pole ning võib kiirelt pildilt kaduda. Kes satub õigel ajal jaole võib korralikult teenida. Kes satub valel ajal... noh, eks on ka neid vaja kes süsteemi ülal hoiavad mikromaksetega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
radok
Kreisi kasutaja
|
26.05.2013 21:16:14
|
|
|
radok kirjutas: |
Kas keegi minu 0.02418426 BTC ära ei taha osta - näen, et jätkamine on mõttetu. |
Millise Rigiga kaevandad ja kas 24/7? |
Proovisin nädala jagu töötamist - tundus, et ei ole nii tulus.
Minu süsteem:
* HD7850 2GB @ 860 MHz (GPU Clock) ja 1200MHz (Memory)
* i5 3570K
* 8 GB mälu
http://www.upload.ee/image/3338980/Untitled.jpg
Peaks midagi ülekiirendama pisut?
|
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
26.05.2013 21:19:53
|
|
|
Mida sa nagu lootsid kui masinate jõudlus on 1000x võimsam
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
26.05.2013 22:32:04
|
|
|
Kas keegi minu 0.02418426 BTC ära ei taha osta - näen, et jätkamine on mõttetu. |
Millise Rigiga kaevandad ja kas 24/7? |
Proovisin nädala jagu töötamist - tundus, et ei ole nii tulus.
Minu süsteem:
* HD7850 2GB @ 860 MHz (GPU Clock) ja 1200MHz (Memory)
* i5 3570K
* 8 GB mälu
http://www.upload.ee/image/3338980/Untitled.jpg
Peaks midagi ülekiirendama pisut? |
Videole kindlasti GPU clocki juurde väänama ja memory nii maha keerama, kui vähegi võimalik. Õiged flagid ka abiks veel omakorda koos õigete driveritega.
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
27.05.2013 12:53:21
|
|
|
Mul ei tule enam üldse guimineri gui ette. proge avab aga guid mitte kuskil
btcguild-i pw kh ei mäleta, emaili millega regasin kh ei mäleta
PW reset kh ei tööta
EDIT: sain õnneks sisse. 5€ ikkagi vaja kätte saada
EDIT2: kui ma mtgox-s müügipakkumise teen miski hinnaga, siis kas see pakkumine on seal üleval mingi kindla aja või niikaua (kavõi 2 kuud) kuni keegi ära ostab?
EDIT3: mis coini kaevandavaid softe veel on? guiminer paneb koguaeg mingit connection errorit jälle.
Nüüd viimane error oli "Job finished" - vist said kõik coinid ära kaevantatud
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
tagasi üles |
|
 |
|