praegune kellaaeg 19.06.2025 10:49:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
meybo
Kreisi kasutaja

|
17.05.2013 13:06:09
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Need HP tabletid toodetakse samamoodi Aasias, täpselt samades tehastes, kus on toodetud ka kõik need, mille nime kuuldes Lux-eestlane silmi pööritama hakkab.
Ja ärge siis pisaraid valage, kui ostetud Lux-nimega tahvel kõike seda teha ei oska, mida oskavad teha kümned või sajad, Lux-eestlasele mittesobilikud isendid, kuna neil pole peale maalitud Lux-nime...  |
Ainuke, mille peale mina silmi pööritama hakkan, on see Lux-joba, mida sa iga päev kilode kaupa suust välja pritsid. Ma kahtlustan, et sul oleks viimane aeg spetsialistide poole pöörduda, sest paistad tugevate luulude ja kinnismõtete käes vaevlevat.
PS. Olen HV kasutaja olnud üle 10a ning selle aja vältel vahelduva eduga pidevalt uudiseid ja seega ka foorumit jälginud, kuid ühtegi teist nii järjepidevat jobakahurit ei mäleta küll, et siin kunagi veel olnud oleks.
_________________ www.meybo.ee |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
23.05.2013 11:11:11
|
|
|
6€ eest pead sae juurde ostma. Boonusena saab veel kergem...
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|