ma usun, et sümptomeid oleks juba varem näha olnud kui tegu vaimuhaigega tegu oleks
Väga tõenäoliselt pole, aga näiteks skisofreenia lööb esimest korda välja tavaliselt 20-30 aasta vanuses, enne seda pole mitte mingeid märke.
tsitaat:
Ma sajandat korda ütlen, et miks kõik röövilood detailideni sarnased on? kas pettekujutelmad (unenäod jms) ei peaks kaootilised olema? a la lendan kapiga kuule jne.
Ning unenägusid on suht lihtne eristada päriselust. olen isegi suht tõetruusid unenägusid näinud kuid hommikul on asi selge, et tegu oli unenäoga.
Sest aju täidab puuduolevad mälestused kõige käepärasema sisuga. Piisab, et ollakse kuulnud üks kord tulnukaröövist ja hopsti on mälestus olemas. Ma olen oma lapse käest kuunlud ka mitut seika, mida ta raiub nagu rauda, et on tõsi, koos detailsete kirjeldustega. ( Ei midagi paranormaalset ega kriminaalset) Aga neid juhtumised ei saa lihtsalt olla tõsi. Detailid on tegelikult erinevatest aegadest kokku laenatud. Aju on võimeline tekitama vägagi detailirohkeid võltsmälestusi.
kõlab nagu "vale ärkamine" ise mitmeid selliseid episoode läbi elanud
nondega olen ma alati midagi suurt korda saatnud, ei ole veel pähe tikkunud, et see reaalsus oleks olnud
tee vahet false awakening ja lucid dreamingul
noid viimaseid pole mul esinenud
esiteks kaasneb vale ärkamisega tihti niiöelda halvatus, mida ka excalibur kirjeldas, ehk ei saada sa siis midagi suurt korda. ja teiseks kui sa teadvustasid omale et näed und ja see pole reaalsus siis see on juba lucid dreaming mitte vale ärkamine.
ma ei tea kas olen juba korra küsinud
kas tänapäeval pannakse tõesti diagnoos neti teel postituse alusel
ja kui siin on mehed-naised, kellel on vastav
kraad olemas diagnoosi panekuks siis võiks oma med kraadi
kohe diagnoosile kõrvale kirjutada
kui see oli suunatud mulle siis mina ei pane mingit diagnoosi. vaid üritasin lihtsalt oma kogemuste põhjal pakkuda alternatiiv versiooni tulnuka röövimisele.
viimati muutis mr.Luiks 20.05.2013 10:49:55, muudetud 2 korda
kui see oli suunatud mulle siis mina ei pane mingit diagnoosi. vaid üritasin lihtsalt oma kogemuste põhjal pakkuda alternatiiv versiooni tulnuka röövimisele.
ei olnud sulle
lihtsalt erinevates teemades pannaks nii tihti erinevaid med
diagnoose paika, kui inimesed jagavad asja siis oleks ju kena tiitleid näha
ma ei tea kas olen juba korra küsinud
kas tänapäeval pannakse tõesti diagnoos neti teel postituse alusel
ja kui siin on mehed-naised, kellel on vastav
kraad olemas diagnoosi panekuks siis võiks oma med kraadi
kohe diagnoosile kõrvale kirjutada
Ka mina ei pane mingit diagnoosi. Ma kirjeldan võimalikke seletusi. Kui nüüd arvestada, et skisofreenia sagedus on 1 saja inimese kohta, siis tõenäoliselt oled ka sina igapäevaelus nii mõnegagi neist kokku puutunud. Enamik neist on praktiliselt kogu aeg täiesti normaalselt käituvad, aga vahel mõningate veidrustega.
olen jah skisodega kokku puutunud aga nad on selle diagnoosi
saanud erialaarstilt.
aga vabas mikkris pannakse siin vahest nii täpne diagnoos ja
määratakse ravi või keelatakse arsti poolt määratuid ravimeid nagu oleks tegu proffidega
lisaks muidugi see, et kaasahvi noorik tembeldakse vaimuhaigeks
peksa tuleks sellise jama eest anda
saab ka lihtsalt öelda, et ei usu
Kas on mingit lehte, kus säärased juhtumised on kokku kogutud? Esinemissageduse tõttu võiksid ju lausa eestlaste endi juhtumised olla.
Mul on üks sõber, kes on raskelt selles teemas sees, ühteist rääkinud aga ma olen ikka pigem skeptiliselt sellesse suhtunud.
Tahaks näha kuiväga need röövimisjuhtumite kirjeldused ikkagi kokku langevad.
... tõesti, kiirnuudlite maitseained sisaldavad nanokiipe!?
Pole ju raske tõestada. Elektronmikroskoopidega on võimalik vaadelda individuaalseid molekule ja isegi aatomeid. Tehke pilt, mis on pilt. 1x1 pixel valge täpp ei kvalifitseeru nano kiibiks.
... ülemaailmne sensatsioon... lubage naerda.
kõlab nagu "vale ärkamine" ise mitmeid selliseid episoode läbi elanud
nondega olen ma alati midagi suurt korda saatnud, ei ole veel pähe tikkunud, et see reaalsus oleks olnud
tee vahet false awakening ja lucid dreamingul
noid viimaseid pole mul esinenud
esiteks kaasneb vale ärkamisega tihti niiöelda halvatus, mida ka excalibur kirjeldas, ehk ei saada sa siis midagi suurt korda. ja teiseks kui sa teadvustasid omale et näed und ja see pole reaalsus siis see on juba lucid dreaming mitte vale ärkamine.
minu valeärkamised on seni olnud sellised, kus ärkan, lähen tööle jne ja siis on tegelik ärkamine ning olen taas sunnitud tööle minema _________________ ☠
Tõsisemalt maavälise elu teemal rääkides, siis mina pean ennast nö uskuda-tahtjaks. Mulle on äärmiselt vastukarva teadmine, et maailmaruumis, kus paikneb lugematu arv tähesüsteeme ja planeete, on eneseteadvus suutnud välja areneda ainult ühel taevakehal. Kahjuks ei ole minu elus juhtunud absoluutselt midagi ega ole ma kuulnud/näinud mitte ainstatki tõsiseltvõetavat tõendit, mis selle teadmise kummutaks. Isegi SETI pole tänaseni suutnud universumi avarustest leida ühtegi tehislikku signaali, mis poleks inimtekkeline.
ma usun, et sümptomeid oleks juba varem näha olnud kui tegu vaimuhaigega tegu oleks
Väga tõenäoliselt pole, aga näiteks skisofreenia lööb esimest korda välja tavaliselt 20-30 aasta vanuses, enne seda pole mitte mingeid märke.
tsitaat:
Ma sajandat korda ütlen, et miks kõik röövilood detailideni sarnased on? kas pettekujutelmad (unenäod jms) ei peaks kaootilised olema? a la lendan kapiga kuule jne.
Ning unenägusid on suht lihtne eristada päriselust. olen isegi suht tõetruusid unenägusid näinud kuid hommikul on asi selge, et tegu oli unenäoga.
Sest aju täidab puuduolevad mälestused kõige käepärasema sisuga. Piisab, et ollakse kuulnud üks kord tulnukaröövist ja hopsti on mälestus olemas. Ma olen oma lapse käest kuunlud ka mitut seika, mida ta raiub nagu rauda, et on tõsi, koos detailsete kirjeldustega. ( Ei midagi paranormaalset ega kriminaalset) Aga neid juhtumised ei saa lihtsalt olla tõsi. Detailid on tegelikult erinevatest aegadest kokku laenatud. Aju on võimeline tekitama vägagi detailirohkeid võltsmälestusi.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
(NaturalNews) The United States government claims 100% ownership over all your DNA and reproductive rights. This astonishing revelation has emerged from the fact that the U.S. Patent and Trademark Office claims the power to assign ownership of your DNA to private companies and universities who apply for patents on your genes.
To date, more than 4,000 genes have been assigned ownership to corporations and universities by the U.S. patent office. Such an assignment of ownership proves that the government believes it owns 100% of all human genes -- you cannot transfer ownership of something unless you first own it yourself.
To date, 20 percent of your genetic code is owned by someone else. About two-thirds of these patents belong to private companies, and one-third belong to universities. The company that owns the most patents is called Incyte, a drug company based in California which "owns" the patents on 2,000 human genes.
Although you have never agreed to sell your body to a corporation, a multitude of corporations now claim ownership over every cell in your body. That ownership makes you a slave to their patent demands, and patent "troll" lawyers are some of the most vicious, blood-sucking demons on the planet who will threaten to drag you into a million-dollar court proceeding if you don't pay them money. Right now, at this very minute, dozens of corporations can lay claim to your body, and those claims will be 100% upheld in the U.S. court system.
(NaturalNews) The United States government claims 100% ownership over all your DNA and reproductive rights. This astonishing revelation has emerged from the fact that the U.S. Patent and Trademark Office claims the power to assign ownership of your DNA to private companies and universities who apply for patents on your genes.
To date, more than 4,000 genes have been assigned ownership to corporations and universities by the U.S. patent office. Such an assignment of ownership proves that the government believes it owns 100% of all human genes -- you cannot transfer ownership of something unless you first own it yourself.
To date, 20 percent of your genetic code is owned by someone else. About two-thirds of these patents belong to private companies, and one-third belong to universities. The company that owns the most patents is called Incyte, a drug company based in California which "owns" the patents on 2,000 human genes.
Although you have never agreed to sell your body to a corporation, a multitude of corporations now claim ownership over every cell in your body. That ownership makes you a slave to their patent demands, and patent "troll" lawyers are some of the most vicious, blood-sucking demons on the planet who will threaten to drag you into a million-dollar court proceeding if you don't pay them money. Right now, at this very minute, dozens of corporations can lay claim to your body, and those claims will be 100% upheld in the U.S. court system.
edit:
Lost Underwater City Uncovered (PHOTOS)
http://www.weather.com/news/science/lost-underwater-city-uncovered-20130430 _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Kirjutage YT-i "wrightwood ufo" - saate erinevaid videoid veel teistelt autoritelt. Tundub olevat üle 5 erineva filmija, kes on oma klipi uploadinud...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.