Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X1] Xbox ONE arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4 ... 59, 60, 61  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
prtv
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 22.05.2013 12:27:32 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:

Keegi ei soovi NEXT GEN konsoolilt mingit digiteevee paska näha... või üldse midagi teleriga seondatud peale selle, et mänge mängib teleka peal.

Mitte keegi? icon_sad.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 73
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
iir
HV Guru
iir

sõnum 22.05.2013 12:35:32 vasta tsitaadiga

tema teab.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 22.05.2013 13:08:12 vasta tsitaadiga

Nüüd ka minu video üleval, vabandust vahepeal kaotasin Eesti keele oskuse ära, sõnad läksid jubedalt sassi juba :S tegin mingi 05 ööse selle

Link

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
prtv
HV Guru

sõnum 22.05.2013 13:10:55 vasta tsitaadiga

weasel juba postitas. /editeerisin
Palju parem kui hd taneli video.

viimati muutis prtv 22.05.2013 13:24:50, muudetud 1 kord
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 22.05.2013 13:20:18 vasta tsitaadiga

gan3b, thumbs_up.gif icon_lol.gif Xbox is to become the next watercooler
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
naab
HV kasutaja

sõnum 22.05.2013 13:25:02 vasta tsitaadiga

gan3b päris hea kokkuvõte icon_biggrin.gif
kui see kontoga sidumine ära ei kao, ega siis keegi peale fänboy ja espn huvilise seda ei osta

HDTanel mis laud sul on ja kust ostsid ?
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Anti

sõnum 22.05.2013 13:29:54 vasta tsitaadiga

mina ostan. Juba forza 5 pärast.

viimati muutis Anti 22.05.2013 13:30:06, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 22.05.2013 13:31:50 vasta tsitaadiga

HDTanel, tundub, et sa pole mitte midagi pihta saanud:
* muidugi toodi Xboxi evendil ära kõik muu peale mängude, selleks, et sellest ei peaks E3 ajal rääkima ja saaks keskenduda mängimisele.
* Kust sa võtad selle, et see muudes riikides kui USA ei tööta? Tuleb ka mujale (http://www.kotaku.com.au/2013/05/xbox-one-in-australia-were-looking-at-the-nuances-in-each-market/).
* Kui palju sul juhtub olukorda kus sul Xboxi jaoks netti pole?
* Mängude osas tundub olevat Steami lähenemine (ning keegi tõsta kisa, et Steam paha oleks, miks peaks nüüd?). Mängude sheerimine ju töötab kui sõbrapoole lähed, pead enda kontoga sisse logima lihtsalt (nagu Steam'gi).
* Kinecti osas unustasid ära selle, et see töötab lähemalt, ka pimedas ja suudab peale randmeliigustuste peale reageerida ning isegi pulsi mööta.
* Mis puutub väimusse, siis see läheb ju Metro disainijoonega kokku, disaini ilu peitub lihtsuses.
* Mis Eestisse puutub, siis ma ei imestaks kui Eesti oleks toetatud arvestades seda, et Elion TeliaSonera alla kuulub.
* Hardcore gamerid pole Xboxi suunaks olnud peale Dashboard rewampi, selles pole mitte midagi uut.
* 15 ekslusiivi selle aasta jooksul, seega ei imestaks kui enamust E3 ajal näeksid.
* Xbox One on loogiline nimevalik - One device to rule them all.
* Võrldeme nüüd korraks Sony konverentsiga - konsooli näidati, pulti näidati, kinecti näidati, uut dashboardi näidati, uusi gesturisi näidati, uus livetv, konsooli kohta avaldati mõttetu numbrid nagu sonygi tegi. ehk teisisõnu rohkem konsoole ja vähem mänge, viitab tugevale mängude esindatusele e3 ajal.

tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 22.05.2013 13:40:06 vasta tsitaadiga

Ja enamus xkasti exclusiive mõttetud kinecti mängud eks? Mida muud ikka oodata....
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 22.05.2013 13:40:59 vasta tsitaadiga

hkurujo88r kirjutas:
Ja enamus xkasti exclusiive mõttetud kinecti mängud eks? Mida muud ikka oodata....

We don't know yet.
Arvatavasti 1st party mängud kasutavad mingisugust kinecti funktsionaalsust.
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 22.05.2013 13:41:28 vasta tsitaadiga

hkurujo88r, pole selle kohta informatsiooni. Loodan, et pigem on varukas mingid gestured juures kinectile. nt keera rannet ühele või teisele poole et helitugevust regullida. Kuid pakun, et Kinect Enabled mänge näeb palju rohkem, see mis Mass Effectiga tehti oli alles scratching the surface.
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 22.05.2013 13:41:55 vasta tsitaadiga

Vaadake ükskord asju natukene laiemalt ka kui enda gameingu mätta otsast.
95% konsooli ostjatest on need pereisad kes ostavad konsooli lastele, kes kunagi arvatavasti ei astu oma jalga XboX Live või PSNi, kella jaoks kogu konsooli kasutamine sesineb Sports championis, WII Sportsis ja Kinect Adventure ning Kinect Sportsiga. Siit saame järeldada, miks selline pressikas oli - one ideal device for causal gamers. Ja Casual gamerid ongi hetkel need kes kogu seda mängu trugu hetkel drivivad, mitte HC mängurid.

Absoluutselt mitte keegi ei käsi teil seda tilulilu kasutada, nii kaua kui sinna peale tuleb häid mänge ei näe mina probleemi. Sama on ju praeguse boxiga - kui paljud teist kasutavad neid võimalusi mida ta pakub: Kinect, IE, Facebook ja muud appid? Ütlen ausalt - mina kasutasin korra neid, sain ära proovida ja sellega asi piirdus. Aga näed xbox on minu jaoks main platform, kuigi nurgas on ka WIIU, PS3, PC, PSVita, 3DS XL. Niikaua kui seal on häid mänge, mingeid arcade ja muude asjade ületassimisel piiranguid ei tehta on OK ja uus xbox on minul olemas day one. TV funktsioon on lahe - kasvõi uudiseid mängimise ajal kuulata või silma nurgast mignit dok filmi jälgida.

Hetke sisuga vaadates: PS4 vs XONE - kaotaja on PS4 - no games for causal gamers.

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 22.05.2013 13:45:37 vasta tsitaadiga

Shade kirjutas:

Hetke sisuga vaadates: PS4 vs XONE - kaotaja on PS4 - no games for causal gamers.

Samas, hetkeseisuga pooldavad "hardcore" geimerid pigem PS4'a ning mis sa arvad kumb grupp on häälekam ja kummalt küsitakse rohkem tehnika alaseid arvamusi, et kumba seadet tuleks oma majapidamisse soetada? Spekuleerimine on tegelt tore, ootame E3 ja muud üritused ära, ehk saame targemaks mängude alalt ning millised tehnoloogilised erinevused üldse kahe konsooli vahel on.
tagasi üles
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 22.05.2013 13:46:52 vasta tsitaadiga

Süda rahul et selline ***** tuleb : )
Ei pea enam pead vaevama, et kas xbox või ps.

Nüüd pigem kas PC või ps. :/

Aga kui taneli jutt oli õige, et iga 24 tunni tagant vajab netti...
....See on päris hirmus....

Paistab et läänekonsool läheb liiga tarbimisühiskonna teed.
Ps4 tundub kuidagi rohkem "südamest".

viimati muutis Sarin 22.05.2013 13:58:39, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 22.05.2013 13:48:25 vasta tsitaadiga

Sarin kirjutas:
Aga kui taneli jutt oli õige, et iga 24 tunni tagant vajab netti...
....See on päris hirmus....

Jah, skanneerib toast kõik alkoholipudelid kokku ning saadab info microsofti spetsialistidele analüüsimiseks ning edaspidi saad ainult dashboardilt walteri reklaame.
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 22.05.2013 13:49:41 vasta tsitaadiga

Leidsite mille üle arutada...

xone näitas TV lahendust, mis meil nagunii ei tööta
PS4 antud asi tundub, et puudub.
0 - 0

xone näitas paar trailerit ja ühe gameplay video ning lubas E3 ajal rohkem näidata.
ps4 näidati paar trailerit rohkem ning paar gameplayd rohkem mis jooksid PC peal, lubati E3 ajal näidata rohkem.
0 - 0

xone teatas, et eelmise konsooli mänge mängida ei saa ja midagi selle kohta "väidetavalt" teha ei kavatse.
ps4 teatas, et eelmise konsooli mänge mängida ei saa ja väidetavalt tuleb millalgi kunagi Gankai, mis meil tööle ei hakka.
0 - 0

xone konsool on palju arvates kole.
ps4 konsooli pole keegi näinudki.
0 - 0

xone näitas skype. väidetavalt keegi kasutab seda videokõnede jaoks. no las ta siis olla, 720p on kindlasti parem kui praeguste telekate kaamerad.
ps4 ei näidanud skype, kuid ka nemad näitasid mingit kaameraga seadet, niiet ma ei imesta kui mingi hetk tuleb ka skype.
0 - 0

xone ütles, et ilma kinect'ita ei tööta box. kinect suudab päris hea kvaliteediga nüüd sind ruumis näha ning sellega on nüüd palju rohkem võimalusi, kõik sõltub mängude tootjate geniaalsusest. häälkäsklused, meie inglise keelest ei saa nagunii aru. kinect antakse nagunii kaasa.
ps4 näitas kinect'i klooni, mis suudab lihtsalt näha, kus su pult asub ruumis... aga nagunii tulevad häälkäsklused, kaamera.. pole öeldud mis kujul pead selle riista endale soetama.
0 - 0 (kuna kedagi ei koti kas need asjad on või ei)

xone näitas filmide/muusika/seriaalide streamimist natukene, mis meil nagunii ei tööta
ps4 näitas filmide/seriaalide/muusika/mängude streamimist natukene, mis meil nagunii ei tööta.
0 - 0

xone näitas brauserit.
ps3 juba omas brauserit, miks ps4 siis ei peaks seda olema.
0 - 0

xone saab gameplay videosi salvestada, muuta ja sharida.
ps4

xone peal saab kiiresti vahetada muusika/filmide/mängude vahel.
ps4 peal väidetavalt saab kiiresti vahetada muusika/filmide/mängude vahel.
1 - 1

.. ma ei viitsi jätkata.
milleks praegu vaielda? mõlemal nagunii sama võimas sisemus. mõlemal tulevad sama debiilsed social media feature'id (ps4 puldil on share button, c'moon!), mõlemal tulevad kätevehkimise mängud lastele (kaldun arvama, et kinect 2 isegi parem, kuna rohkem kogemusi juba) millest keegi teine ei hooli, mõlemal tulevad igasugused buy/stream teenused mis meil nagunii ei tööta.
Mõlemale tulevad nagunii enamus mängudest edaspidi. ps4 saab nagunii mingi hetk uue god of war/uncharted klooni. xone saab nagunii uue gears of war/halo .
xone esitlus oli 1h ja otsustati näidata rohkem konsooli, social sitta.
ps4 esitlus oli üle 2h ja räägiti palju kui äge ja võimas ps4 on, näidati knacki, social sitta, cgi trailereid ning paar gameplay videot millest vähemalt üks jooksis kindlasti PC peal.
xone keskendub mängudele E3 ajal ja kuna konsool nähtud, saab rohkem muud näidata.
ps4 näidatakse lõpuks E3 ajal. Eks näis kas veel neil mänge näidata või näidati suuremad asjad juba ära.
Mõlemad tulevad välja üsna samal ajal, ning oleks rumalus arvata et hind väga erinev.
xone: konsool, pult ja topitakse kinect vägisi kaasa
ps4: konsool, pult ja "hinna sees" mingi andur ehk kinecti koopia.

Tegu kahe ühesuguse karbiga. pmst isegi UI sarnane.
Kõik "feature'id" mida siin xone puhul maha tehakse, umbes et nah neid vaja on kindlasti olemas ka PS4's.
Asjad millest on räägitud ühe konsooli puhul on olemas ka teisel, neist pole lihtsalt räägitud ja vastupidi.
Kuidas peaks siin saama kohe otsustada , et xone sucks ja lähevad üle PS4 peale, kui mõlema kohta veel nii palju infot puudu.
See, et üks keskendus tv asjade näitamise peale praegu ei tähenda, et konsool ei suuda mänge mängida... lollus on mõelda vastupidist.
Ja kui juba ostad konsooli mängimise pärast, siis sul peaks olema suva, kas on kõik need lisad juures või ei. Sa ei jäta ju konsooli ostmata, ainult seepärast, et 30€ eest saab Androidi pulga. Sa ostad ta ikka mängude pärast ja koos sellega kaob ära ka vajadus androidi pulga vastu kuna su box suudab sedasama.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 22.05.2013 13:50:12 vasta tsitaadiga

gan3b kirjutas:
Spekuleerimine on tegelt tore, ootame E3 ja muud üritused ära, ehk saame targemaks mängude alalt ning millised tehnoloogilised erinevused üldse kahe konsooli vahel on.

Selles osas on sul õigus, ootame E3 messi ära ja siis rohkem infot mille alusel hakata spekuleerima, kes valitsema hakkab. Igatahes mina kavatsen E3-l uue xboxi ja kui ka PS4 väljas siis ka selle ära proovida.

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Vici
HV kasutaja

sõnum 22.05.2013 13:58:13 vasta tsitaadiga

selgemast selgem,et ps 4 tuleb kasutamissõbralikum kui uus iks kast,nüüd jääb uus kast ostmata tänu sellistele jamadele mis mikisoft teeb,ps 4 on kindel ost,on olemas siiani kõik konsoolid,aga uus x-box jääb raudselt vahele ei hakka ostma mänge karbis selleks et kohe peale installimist ära visata,idiootsus kuubis ikka ja mingid ideootseid asju mis näidati seiaalid ja tv milleks microsoft.....WHY MIS EESTIS NIIKUINII EI TOIMI JA EI HAKKAGI KUNAGI TOIMIMA
HV Guru

sõnum 22.05.2013 14:00:41 vasta tsitaadiga

gan3b kirjutas:
Shade kirjutas:

Samas, hetkeseisuga pooldavad "hardcore" geimerid pigem PS4'a ning mis sa arvad kumb grupp on häälekam ja kummalt küsitakse rohkem tehnika alaseid arvamusi, et kumba seadet tuleks oma majapidamisse soetada? Spekuleerimine on tegelt tore, ootame E3 ja muud üritused ära, ehk saame targemaks mängude alalt ning millised tehnoloogilised erinevused üldse kahe konsooli vahel on.

PS4 pooldavad vaid "oldschool" geimerid, kes ei taha oma puldi käppimist lõpetada.
XONE on kõvasti teistest ees. Mängud ei vaja plaate enam. Ja väga paljud hakkavad seda omama, kuna see pole enam lihtsalt mänguseade. JA suurim pluss on, et kinecti arendati edasi, kui sellele Dark Souls, Far Cry 3 laadset mängud välja hakkavad ilmuma on see 110% kindel ost.
PS4 = PS3 milleks mulle samad konsooli uuesti vaja, tolmu kogub vaid.

Clover
HV veteran
Clover

sõnum 22.05.2013 14:00:58 vasta tsitaadiga

Vici kirjutas:
mingid ideootseid asju mis näidati seiaalid ja tv milleks microsoft.....WHY MIS EESTIS NIIKUINII EI TOIMI JA EI HAKKAGI KUNAGI TOIMIMA

Ja ps4 peal neid ei ole, jah? yeah, right...
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 22.05.2013 14:07:00 vasta tsitaadiga

Clover, gaikai töötab üle brauseri/java ning meil väga kenasti, ma proovisin, kui see veel live'is oli. Ma ei usu, et nad seda muudavad...
Also, ma ei arguemteerinud androidi pulgaga mitte mängukonsooli vastu vaid selle vastu, et xboxi poolt argeumenteeriti teleka funktsionaalsusega. Ma olen kahe käega poolt, et mängud on need, mis platvormi teevad ja kõik mis ei aita mängimisele kaasa on ebaoluline minu arust...

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 22.05.2013 14:09:08 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Clover, gaikai töötab üle brauseri/java ning meil väga kenasti, ma proovisin, kui see veel live'is oli. Ma ei usu, et nad seda muudavad...

Eks näis. Hea kuulda siis, et vähemalt mingigi streamimis teenus ka meil töötab, tavaliselt on kõik litsentsides kinni. Samas enne kui ei näe, et ta töötab PS4 peal, ma ei usu. PS4 peal nagunii hakkab olema seotud su PSN kontoga, ärme unusta, et Sony jaoks pole Eestit olemas. Kui nüüd nad veel otsustavad selle teenuse regioonide peale ära jagada (nagu praegu on nt PS Plus teenus erinevates piirkondades erinev), siis kindlasti hakatakse mingit region locki kasutama. Kui praegu ei saa kah streamida filme/muusikat meil, siis miks peaks Gankai töötama Sony all? Ja eks näis palju see veel maksma hakkab.

viimati muutis Clover 22.05.2013 14:10:07, muudetud 1 kord
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 22.05.2013 14:10:32 vasta tsitaadiga

OT:
Onlive töötab ka, pane ainult käima ja küta... http://www.onlive.co.uk/
Meie regioonile on cloud gaming platvorme olemas ja tulemas.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 22.05.2013 14:11:35 vasta tsitaadiga

Cloud gamingul on latentsuse probleem, keegi ei taha soome/rootsi suuri serveriparke ehitada mängimiseks.
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 22.05.2013 14:24:51 vasta tsitaadiga

Kõige rohkem ajab mind närvi spekuleerimine, et Eesti nagunii toetatud pole. Windows 8 pood tuli eestisse, Windows Phone pood tuli eestisse, eesti krediitkaardiga saab pikka aega maksta msi teenuste eest. Kurat ma ei saa nagu paranoiast aru, pigem panustaks selle peale, et vb. nüüd esimest korda on ka meil vähemalt 1'st party tooted kõik olemas. Netflix ja Hulu omaette teema, aga kahtlen sügavalt et Xboxi enda content kättesaamatu on, eriti arvestades seda, et nad puhsivad mängude downloadimist julmalt ning plaadid mõeldud enamvähem neile kellel aeglane netiühendus.
tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 22.05.2013 14:36:23 vasta tsitaadiga

d3t, Xbox Live Eesti regioonis valitses vähemalt paar kuud tagasi veel täielik tühjus. Isegi tasuta lisapakke ei saanud alla laadida.
Win8 poe uudiste äpp ei oma siiani eestikeelset sisu.

renx09
HV Guru
renx09

sõnum 22.05.2013 14:54:59 vasta tsitaadiga

wicked kirjutas:
Xbox Live Eesti regioonis valitses vähemalt paar kuud tagasi veel täielik tühjus. Isegi tasuta lisapakke ei saanud alla laadida.

valitseb kahjuks siiani
Kommentaarid: 315 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 252
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 22.05.2013 15:57:03 vasta tsitaadiga

Win8'st rääkides. Ka Xbox Music viimati mulle väitis, et Eesti regioonis ei tööta.
tagasi üles
PeZ
HV veteran

sõnum 22.05.2013 16:03:51 vasta tsitaadiga

Arutame ka asju veits https://soundcloud.com/puhatajamangida/puhata-ja-m-ngida-erisaade-01
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 22.05.2013 16:28:10 vasta tsitaadiga

Endalegi jäi sellest esitlusest mulje, et tegu ei ole mitte mängukonsooliga vaid mingi digiboksiga (hakkab konkureerima Starboxiga icon_biggrin.gif, nime poolest ka täitsa sarnane). Nagunii need teenused pole ka Eestis kättesaadavad või on suurte piirangutega, pigem siis MikiBoxiks nimi muuta. Voh, milliseid nimevariante siin läbi jookseb. PS4 on siiani jätnud mulle parema mulje aga aega veel on...
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Getomees
HV veteran
Getomees

sõnum 22.05.2013 16:38:36 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
Endalegi jäi sellest esitlusest mulje, et tegu ei ole mitte mängukonsooliga vaid mingi digiboksiga (hakkab konkureerima Starboxiga icon_biggrin.gif, nime poolest ka täitsa sarnane). Nagunii need teenused pole ka Eestis kättesaadavad või on suurte piirangutega, pigem siis MikiBoxiks nimi muuta. Voh, milliseid nimevariante siin läbi jookseb. PS4 on siiani jätnud mulle parema mulje aga aega veel on...

Digiboks peab sul veel eraldi olema ja HDMi kaudu ühendatud, Xbox on lihtsalt häälkäsklustega pult selle jaoks.

NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 22.05.2013 16:41:52 vasta tsitaadiga

weasel kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Sellega ongi ju asi suht selge, kuhu ja kellele toode suunatud on.
(see ei ole halb ju, et dev rohkem raha tahab kuna seal on 95% rohkem knsjuumereid)
Tore kui üldse "next-gen" riistvara kuskile ruumi leiab, et "next-gen" mänge mängida.

EstBeast
HV veteran
EstBeast

sõnum 22.05.2013 16:43:54 vasta tsitaadiga

Gaikai kaudu saame me ju vanu mänge mängida, sellest tehti ka reveal'i ajal juttu. Seoses Gaikaiga tuleb ka digitaalsete mängude laviin, pean silmas selle ja järgise Gen'i mänge. Et siis ühesõnaga on launchi ajal võimalik mäng alla tõmmata ning kui mingi teatud protsent alla tõmmatud (PS4 peal vist mingi 10%), siis juba ka mängitav. Seega ei pea ootama kuni kogu krempel ära laeb, mis on vägagi mõnus kuna mängud hakkavad päris mahukad olema (Uncharted 3 oli vist mingi 40GB vms). Rakendub see juba lähiajal PS3 peal kui The Last of Us välja tuleb PS Store. Tõmbad 50% ära ja saad mängida samal ajal kui ta teist poolt alla laeb.

Kõik on juba eelnevates postitustes ära öeldud ja nagu näha siis enamus inimesi ei näe selles konsoolis midagi erilist. Muidugi on neid kelle jaoks see konsool silmad särama pani, kuid tõsiasi on see, et see konsool on suunatud pmst ainult ameeriklastele, kuna seal diivanil lösutada ja päev osta mingeid seriaale ja mida kõike veel vaadata on ju traditsiooni vääriline tegevus. Ehk siis tegu on pmst lihtsalt digiboxi ja Wii lapsega...nagu üks kasutaja juba tabavalt ütles, Xbox One, Innovation Zero. Sest ka eelmisel boxil oli ju kinect ja TV põhilaks.

Minu järeldus on, et PS4 tuleb korralik mängukonsool, mida ilmselt paljud ka pooldama hakkavad ja MS keeras omale lihtsalt käki kokku, vähemalt Euroopa ja Aasia turul.

Also see motion sense värk oli juba PS2 peal ju väljas...
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 69
tagasi üles
InQbus
HV vaatleja
InQbus

sõnum 22.05.2013 17:25:03 vasta tsitaadiga

http://kotaku.com/indie-developers-won-t-be-able-to-self-publish-on-xbox-509271999

Indie dev-ide elu tehakse kah keeruliseks.

Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 22.05.2013 17:25:14 vasta tsitaadiga

gan3b kirjutas:
weasel juba postitas. /editeerisin
Palju parem kui hd taneli video.
Kus see video on , mina ei leia!
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 22.05.2013 17:31:53 vasta tsitaadiga

InQbus kirjutas:
http://kotaku.com/indie-developers-won-t-be-able-to-self-publish-on-xbox-509271999
Indie dev-ide elu tehakse kah keeruliseks.

Thats sad aga kahjuks MS üldine suund icon_mad.gif

tagasi üles
S.I.L.L.U
HV veteran

sõnum 22.05.2013 19:01:16 vasta tsitaadiga

Ja ma veel lootsin, et mingi head tuleb uuest xkastist.
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 90
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 22.05.2013 19:04:04 vasta tsitaadiga

Kusjuures, juba ammu sisetunne ütles, et ega midagi head sellest uues MS konsoolist tule. Panevadki rõhku veidike millelegi muule ning mõtlevad lolle uusi "reegleid" välja (kas või see, et mänge laenutada ei saa jms).
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 22.05.2013 19:07:20 vasta tsitaadiga

500 giga ketas. Vahetada ei saa. Mängud tuleb installida kettale.
dafuug kust otsast see mängukonsool on?

tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 22.05.2013 19:54:24 vasta tsitaadiga

Kuna teemaks oli pilv siis äkki aetakse mängud pilve icon_idea.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
ny21k
HV kasutaja

sõnum 22.05.2013 19:56:32 vasta tsitaadiga

MS astus ämbrisse ja see on tõsi. Sony on vist üliõnnelik nüüd. Aga Video vaatamist soovitan küll kõigile.
http://www.youtube.com/watch?v=9ekOtn7L1N0
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 22.05.2013 20:12:06 vasta tsitaadiga

See et xbox one vajab kinecti ja peab olema iga 24 tunni tagant võrgus on neile kes xbox one ära häkivad suht kerge probleem ma arvan. Lihtsalt see kast häkitakse niimoodi tööle, et see kast arvab, et on kinectiga ühendatud kuid tegelikult ei ole. Umbes nagu pirajad mountivad Daemon toolsiga iso plaate ja pannakse arvama, et tegu on orginaal plaadiga, mis on dvd romis. Ja see 24 tunni probleem - häkitakse nii et 24 tunni asemel on 999 triljonit tundi, millal peab ühendama võrku.

Suurem probleem on pigem selles, et sellega pole midagi teha lihtsalt ... See content mis sa saad sellise raha eest tundub väga kehv, ootan huviga E3 ja loodan et need 8 exclusivit millest eile räägiti ei ole mingid nõmedad kinect casual mängud.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Getomees
HV veteran
Getomees

sõnum 22.05.2013 20:13:58 vasta tsitaadiga

Clover kirjutas:
xone näitas paar trailerit ja ühe gameplay video ning lubas E3 ajal rohkem näidata.
ps4 näidati paar trailerit rohkem ning paar gameplayd rohkem mis jooksid PC peal, lubati E3 ajal näidata rohkem.

Bullshit.

EA Sports treiler
Forza Motorsport 5 tiiser
Quantum Break tiiser
Call of Duty: Ghosts treiler

vs

2 lühikest tech demo
Knack treiler
Knack lühike remote play demonstratsioon Vita peal
Killzone: Shadow Fall gameplay
Driveclub tiiser
inFamous: Second Son treiler
The Witness treiler
Quantic Dream'i tech demo
Media Molecule'i tech demo
Deep Down treiler
Square Enix'i tech demo
Watch_Dogs gameplay
(Diablo III tiiser)
Destiny tiiser

mxr
Kreisi kasutaja

sõnum 22.05.2013 20:19:30 vasta tsitaadiga

Vara veel vinguda, ootaks 10. juuni ära ennem.

Igatahes on asi innovaatilisem kui PS4 .

Kui ma peaks ostma uue konsooli siis minu isiklik valik jääb sellele kellel on parim valik eksklusiivmänge ning lisavõimalusi kuna lihtsalt mänge mängida ma saan ka PC peal.

Kuigi jah M$ oleks võinud Live vähemalt mp mängude jaoks vabaks teha ning selle kasutatud mängude blokki jura ära jätta.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 81
tagasi üles
S.I.L.L.U
HV veteran

sõnum 22.05.2013 20:30:30 vasta tsitaadiga

ny21k kirjutas:
MS astus ämbrisse ja see on tõsi. Sony on vist üliõnnelik nüüd. Aga Video vaatamist soovitan küll kõigile.
http://www.youtube.com/watch?v=9ekOtn7L1N0

100% tõsi thumbs_up.gif icon_cool.gif
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 90
tagasi üles
Wiwefak
HV kasutaja

sõnum 22.05.2013 20:31:30 vasta tsitaadiga

Goon kirjutas:
See et xbox one vajab kinecti ja peab olema iga 24 tunni tagant võrgus on neile kes xbox one ära häkivad suht kerge probleem ma arvan. Lihtsalt see kast häkitakse niimoodi tööle, et see kast arvab, et on kinectiga ühendatud kuid tegelikult ei ole. Umbes nagu pirajad mountivad Daemon toolsiga iso plaate ja pannakse arvama, et tegu on orginaal plaadiga, mis on dvd romis. Ja see 24 tunni probleem - häkitakse nii et 24 tunni asemel on 999 triljonit tundi, millal peab ühendama võrku.

Suurem probleem on pigem selles, et sellega pole midagi teha lihtsalt ... See content mis sa saad sellise raha eest tundub väga kehv, ootan huviga E3 ja loodan et need 8 exclusivit millest eile räägiti ei ole mingid nõmedad kinect casual mängud.

Ryse peaks yks olema. http://www.crytek.com/games/ryse/overview Pmst algselt oli see Kinect only game, nüüd midagi vahepealset.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 22.05.2013 20:41:07 vasta tsitaadiga

Meh! Midagi pole öelda, PS4 on innovatsioon (kas või background downloading), uue Xboxi innovatsioon on ainult: "IT HAS TV FUNCTIONALITY NOUUWW!!". PS4 tundub ka kõvasti rohkem gameri sõbralik olevat kui uus Xbox. Lisaks pidev netiühendus, kasutatud mängude maksustamine, mõttetu live kuutasu jms. Ainult 2 mängu, mis huvitavad: Forza 5 ja Remedy uus IP Quantum Break (hetkel). Uus COD koos 'uue võimsa innovaatilise' mootoriga MEH!!!!

Seega, hetkel kaldub kaalukauss PS4 poole, kuid vaatame veel E3 ära. Absoluutselt ei huvita kõik Kinectiga seonduv, kõik TVga seonduv, Smartglass, COD & Halo, seega nagu hetkel polegi väga midagi... icon_lol.gif

Vici
HV kasutaja

sõnum 22.05.2013 21:20:14 vasta tsitaadiga

http://www.gamespot.com/twitter-battle/xbox-vs-ps4/

gamespoti kasutajate hinnang siis 89:11 ps 4-ja kasuks,kuidagi väga suur feil microsofti poolt see x-box icon_lol.gif one

HV Guru
d3t

sõnum 22.05.2013 21:24:32 vasta tsitaadiga

Mafia kirjutas:
Meh! Midagi pole öelda, PS4 on innovatsioon (kas või background downloading)

See on ka Xboxil ju, kohe alguses ära öeldud.

tagasi üles
IQzero
HV veteran

sõnum 22.05.2013 21:27:37 vasta tsitaadiga

Ma ei loe kuskilt välja kas 3D tugi on ?
Kommentaarid: 169 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 148
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X1] Xbox ONE arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4 ... 59, 60, 61  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.