Sai ka ise ära proovitud, esmamulje on väga tugev ja palju huvitavaid aspekte mida pole kohanud teistes mängudes, aga eks see võib ka seetõttu olla, et pole Metro 2033 varem mänginud, et koheselt hüppasin Last Lighti peale.
Palju segadusi tekitavaid nüansse leidsin, eks see on sellest tingitud, et story jätkas pärast Metro 2033. Olen kuulnud, et edaspidi läheb veelgi paremaks/põnevamaks.
Senise aasta parim mäng. Ilusamaid graafikaid üle pika aja. Lugu ja selle esitlus on väga sobilik. Lihtsalt suurepärane.
See maailm, loodus, need metrootunnelid, rahvarohked linnakud - enam paremat keskkonda annab luua. Võimas. Iga vestluse tasub lõpuni kuulata. Kontekst ja faabula avaldub ainult läbi keskkonda uurides ja tegelasi kuulates.
Mäng, mille graafika põhja keeramine pole mitte vajadus, vaid kohustus, sest ainult saab mängija loost täielikult osa. Iga sein nagu kõneleks, igal varemel ja vrakil on oma lugu. Kunstiline tase ja disain on täielikus harmoonias loo endaga, et isegi BioShock Infinite kahvatub.
Ja kurat hiilimine on kohati väga keeruline. Lihtsam on guns blazing ringi joosta, aga kui stealth õnnestub, siis tunned, et oled saavutanud midagi erakordset. AI on kohati rumal, aga ainult siis kui ise nagu segane ringi joosta, kuid vahel hiilides on tunne, et kas mina olen nähtamatu või on nemad pimedad.
Stealth töötab ja vastased teevad jalgealuse ikka väga kuumaks.
Spoiler
Moraalne süsteem töötab esmapilgul vastastele halastamise viisil. Mitte keset võitlust, aga kui satud juhusliku tüübi peale, kes palub oma elu eest. Siis valid - KNOCK OUT või KILL.
Etteantud teest kõrvalekaldumine on KOHUSTUSLIK. Ainult nii saab 100% mängust kätte.
Spoiler
Pelasin ligi 3 tundi ja jõudsin alles sinna, kus oled pärast Paveli reeturlikku käitumist ja põgenemist.
Minuarust stealth süsteem just annaks soovida. Pm võib tüübi kõrval seista, kus reaalselt pole eriti pime, aga aru ikkagi ei saada. Sellesmõttes oli ikka esimene osa peajagu üle. _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Demodes ja developer walkthroughdes tundus hiilimine väga hea. Nüüd ise mängides on hiilides kaks võimalust: kohati liiga lihtne kummaliselt käituva AI pärast või siis liiga raske väga agressiivse Ai pärast.
Mõnikord jälle jalutad lihtsalt vaenlase poole, kes sinust lihtsalt mööda kõnnib ja pimedus ei saanud tol hetkel mitte kuidagi mind varjata. Samas ei kurda, sest vaenlased ei tee ruumide läbimist lihtsaks ja seda eriti stealth no killi proovides. Kuigi ise laksasin kõik vaenlased maha. Ei tahtnud mitte kuidagi suuremat ruumi avastamata jätta, sest muidu jääks lihtsalt suurem osa alast vaenlastest hoidumise pärast avastamata.
Jäi netist selline pilt silma. See võetud gameplayst ? Mäng läbi ja ei olnud ühtki kohta kus oleks lumi olnud _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Jäi netist selline pilt silma. See võetud gameplayst ? Mäng läbi ja ei olnud ühtki kohta kus oleks lumi olnud
Lund minu meelest mängus ei olnud. Developerid peaks olema küll ettevaatlik selliste asjadega ... Kuna võib mängijatele vale mulje mängust jätta ... Muidu juhtub nagu Aliens: Colonial Marines´ga
tsitaat:
A class action lawsuit has been filed against SEGA and Gearbox regarding Aliens: Colonial Marines. In a lawsuit obtained by Polygon, plaintiff Damion Perrine claims “that Gearbox and Sega falsely advertised Aliens by showing demos at trade shows like PAX and E3 which didn't end up being accurate representations of the final product
Või krt lõikasid väikese jupi mängust välja DLC jaoks
"...now populate the post-nuclear wasteland, in sharp contrast to the snow-covered, icy desert that characterised Metro 2033."
ja Wikist
"the snow has melted and a swampy environment has taken the place of a once wintry wasteland indicating that spring has arrived. " _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Mäng läbi ja väga mõnus elamus üle pika aja.
Pisiasjadele ka tähelepanu pööratud ja vähemalt ruumis viibimise ajaks elu sisse puhutud ümbruskonnale.
Lõpupoole on üks koht D6 juures, kus väike lehvitab sõduritele ja üks kulpi viskab rõõmsa näoga. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Alguses kui käima panin vaatasin et ei saagi i3 ja hd6870-ga mängida, jooksis halvemini kui metro 2033 hd4850 ja core 2 duo e6400-ga. Siis lugesin, kuidas directx 9 modes käima panna ja peale seda oli mäng täiesti sujuv high peal @fullhd. Ei tundunud, et pildiilus midagi olulist kaduma oleks läinud. Tundub oluliselt parem kui esimene osa, mida ainult ligi poolteist tundi mängida viitsisin.
Aja puuduse tõttu olen vist mõne tunni ainult saanud mängida. Aga metro mis metro
Mõni pisi asi segab(graafiliselt) aga muidu on hea.
Näha on, et rebitud on kõvasti jälle. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
antud mäng jookseb (ei kasuta aa'd ja 1920x1200 reso) kõvasti paremini kui metro 2033. Näeb väga häää välja kah selle juures. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
DLC-dest on savi. Ranger mode on kindlasti äge kogemus.
Seni olen ikka väga rahul. Kui Metro 2033-s nägi välismaailm välja nagu hall kardin, siis nüüd võikski hävinenud, kuid omamoodi õitsevat ja päikesekiirte käes soojenevat keskkonda vaatama jääda. Umbes nii kaua kuni kõik filtrid on otsas ja tuleb varasem load võtta
Väga meeldib see, aga koridoritulistamisena on siin ikka väga palju igasuguseid nurgataguseid, mida kohe ei leia, aga kui peale satud, siis käib see nö. flash läbi. Ehk siis annavad nii märku, et oled tubli iga nurgataguse läbi nuuskija.
Üldse kui esimest kord deemoniga sai võideldud, siis jätsin kaaslase nurgatagust kallistama (ehk jäi ootama, millal teen vajalikud sammud tema suunas, et mutantide rünnak algaks) ja läksin jooksin ise nagu segane ringi. Iga nähtamatu sein, iga nurgatagune uks, iga väike avaus sai läbi kammitud. See küll kurnab filtrite tagavaru, aga on seda väärt.
Tekst on ka väga hea. Üldse on keskkond loodud nii, et tegelased suhtlevad omavahel edasi sõltumata sellest, et kas mina olen nende juures või mitte. Tekib kohe reaalsem ja vähem programmeeritud tunne. Satun peale ja lahkun, aga nemad elavad oma elu edasi.
Kehvasti optimeeritud, graafika on mõnedes kohtades (väljas)samasugune nagu stalkeris ja saad 20 kaadrit sekundis (raud on 8gb mälu, amd 6950 2gb video, ja quad core 2,4 cpu)
Ei ole open world - käid mööda koridore jah ma saan aru et tegevus toimub metroos ja liikumine pisut piiratud kui siiski võiks olla side missione. ja plot on koguaeg - võetakse kinni - põgened ära - võetakse kinni põgened ära. Relvad on sellised kohati kui elukaid lased jääb mulje et laseks neid nagu veepüssiga. Lased Kalašhiga, mis läbistab soomust kuid elukale pead terve salve laskma ... See gaasimaski süsteem on jama. Ühes kohas oli konkreetselt et mul sai filtrid otsa, sest see fatass kes kaasas oli pidi koguaeg rääkima ja ei tulnud minuga nii kiiresti kaasa kui oleks vaja olnud ja siis kui baasi jõudsime siis lämbusin baasiukse taga paarkorda ära, sest ust enne lahti ei hakata tegema kui see jobu ka juures on.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.