smurfer, Kas sa siis ei tea, et kui värvid maha keerata on kohe kunst ju. Kusjuures pole, täitsa naturaalne värk. Aga varsti olen küll sile jah. Gay as fuck just as I like it. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Kopz, tahaks ise ka teada. Gluteeni ja piimatoodedete ärajätmine ei aidanud. Päikest saades kaovad alati ära.
Kahtlustan, et Acne Mechanica, aga compression skin-idest pole ma nõus loobuma. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Minul tekkis küll muu kahtlus, aga las see jääda minu enda teada.
No sellised vistrikud on ju steroidide toodang, mis siin ikka enda teada jätta kahtlused - seda mõtled?
Nii ma ühest targast artiklist lugesin ja selline kena pildimaterjal oli ka juures. http://www.fitness.ee/artikkel/179/anaboolsed-steroidid-sobrad-voi-vaenlased
Aga noh, minu poolest süstige-sööge end kasvõi siruli kõigest sellest heast kamast, mida jõusaali jaoks vaja on.
Ma lähen ise sama teed arvuti taga coca ja burksiga.
Ja mis vahet sel oleks. Ta ei võistle ja praguses elukohas on jutuks olevad lisandid täiesti legaalsed.
Ta tundub olevat piisavalt mõistlik, et kahtlase päritoluga kraamist eemale hoida. Ja see mis siin on kõrge kvaliteediga, ei tekita selliseid kõrvalnähte.
Miks? See oleks minu jaoks suurim kompliment mida teha saab.
Ainuke steroid, mida tarbin on D-vitamiin. 2000IU päevas. Anaboolseid ei tarbi. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Jajah, neil kes seda vaarika ketoone ja monavied myyvad. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kopz, tahaks ise ka teada. Gluteeni ja piimatoodedete ärajätmine ei aidanud. Päikest saades kaovad alati ära.
Kahtlustan, et Acne Mechanica, aga compression skin-idest pole ma nõus loobuma.
Mul endal on sama teema ning olen ka vaikselt hakanud piima vähem tarbima - nüüd tean,et see probleemi ei lahenda. Selline akne on mul ainult turja paremal pool ja näo külgedel... Päikesepaistega tõmbuvad ilusti tagasi,aga pimeduse saabudes satuvad jälle hoogu (sügis,talv,kevad).Käisin ka nahaarstil,aga sealt öeldi,et antobiootikumi-laadset ravimit suvel manustada ei saa + sellel pidi olema ikka korralikud kõrvalnähud . Rahvaravimitest aitab mõnel õunaäädikas, kuid enda puhul ma muutusi ei märganud (kuu lõikes). Eukalüptiõli aitab punetuste vastu küll.
Minul oli ka akne seljal ja turjal (nii kaua, kui mäletan üldse), aga see kadus peale treeninguga ja dieediga alustamist eelmisel sügisel. Järelikult minu põhjus oli s*tt toit, mida enne sõin _________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
https://www.facebook.com/danceophones/ www.danceophones.eu
Ma olen ysna kindel, et mul riietusest, kuna reitel on ka. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Asi pole materjalis vaid selles, et nad on liibuvad. Googelda vaheke eelmainitud Acne Mechanica kohta.
https://www.google.com/search?q=compression+sportswear&tbm=isch _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
viimati muutis SKG 21.05.2013 16:24:37, muudetud 1 kord
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Ainuke steroid, mida tarbin on D-vitamiin. 2000IU päevas. Anaboolseid ei tarbi.
Ma ise ostsin kombo D3(10µm)+MG(187mg)+kaltsium(400mg). Peale D vitamiini mida on 200% päevasest vajadusest, on teised 50%. Ma võtan siis 2 tablat päevas.
On siis üldse vahet ka kui sa võtad 2000iu koguse päevas või kui sa ei võta üldse? Näiteks vahepeal võtsin neid omega-3 kapsleid, võtsin nagu purgil õpetati, 1 kapsel päevas.
Siis keegi kusagil väitis, et alla 10 pole üldse mõtet võtta ja kolmas väitis, et sellise kogusega saab maoveritsuse.
Terve elu ma pole kunagi võtnud D vitamiini ja nüüd on see muutunud nii aktuaalseks. Mingit vahet küll ei tunne.
Vot C vitamiini võtan 500mg annuse päevas ja see aitab külmetuse vastu jne. Samas pidi liigne C vitamiin meestel neerukive tekitama.
Ainuke steroid, mida tarbin on D-vitamiin. 2000IU päevas. Anaboolseid ei tarbi.
Ma ise ostsin kombo D3(10µm)+MG(187mg)+kaltsium(400mg). Peale D vitamiini mida on 200% päevasest vajadusest, on teised 50%. Ma võtan siis 2 tablat päevas.
On siis üldse vahet ka kui sa võtad 2000iu koguse päevas või kui sa ei võta üldse? Näiteks vahepeal võtsin neid omega-3 kapsleid, võtsin nagu purgil õpetati, 1 kapsel päevas.
Siis keegi kusagil väitis, et alla 10 pole üldse mõtet võtta ja kolmas väitis, et sellise kogusega saab maoveritsuse.
Terve elu ma pole kunagi võtnud D vitamiini ja nüüd on see muutunud nii aktuaalseks. Mingit vahet küll ei tunne.
Vot C vitamiini võtan 500mg annuse päevas ja see aitab külmetuse vastu jne. Samas pidi liigne C vitamiin meestel neerukive tekitama.
10µm ehk 400IU on kole vahe. Kui see peaks olema 200% paevasest vajadusest, siis on see vananenud info. 4000IU talub enamus inimesi ilma korvalnahtudeta, raakimata siis veel poole vaiksemast kogusest. Samas kui samaaegselt kalaoli tarbida, peaks olema enam kui piisav.
Suvel ei ole motet tarbida, paikest peaks saama piisavalt.
Vahe on sees, veretestid soovitav enne ja hiljem teha. Niisama pimesi "akki mul on midagi vaja votta" ei ole eriti arukas.
Kalaoli ylemine piir on 3000mg/paevas. Samas kui regulaarselt rasvaseid kalu syya ei nae ma sel pointi. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kindlasti on moodetav. Aga annab tunda siis kui jargi jatta. Nagu kreatiiniga - kui votad, siis harjud ara selle toimega. Mojust saad siis aru, kui pole 1-2 nadalat votnud ja siis trenni teha.
Norgenenud immuunsysteem, madalam testosteroonitase, luude norgenemine jne... See koik kaasneb D-vitamiini puudusega.
Reklaam? Tegu on uuenenud teduslike arusaamdega inimese fysioloogiast. See, mida kunagi peeti oigeks ei pruugi tana enam kehtida ja see mis tana peetakse oigeks ei pruugi enam tulevikus kehtida. Teadus on pidev arusaamade taiendamine.
Spoiler
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.