Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Renq
HV veteran

|
17.05.2013 15:15:19
|
|
|
Dijital kirjutas: |
Loeb see, kas ta näitab sul oleku all "Muudetud" või "Tavaline". Esimese variandi puhul OTA-t ei saa. Kiesi kohta ie oska kommenteerida, kuna pole seda kunagi kuhugi installinud. |
Praegu on muudetud, kui ma lasen aga peale õige regiooni default romi, siis peaks minema tagasi tavalise peale?
Edit: Sain unrootitud ja tagasi tavalise peale. Selline küsimus veel, et kas on väga vahe kas mul on baltic või nordic regiooni rom? sõltub sellest väga midagi?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakurock
HV kasutaja
|
18.05.2013 23:15:54
S III |
|
|
sai ostetud oma esimene Android. Üleminek oli N8 pealt siis Galaxy S III peale.
Kuna ennem pole androidiga kokkupuudet olnud siis esmasel käivitusel tegi uuenduse 4.0.4 pealt 4.1.2 peale
ja seetõttu ei tööta sellega ka nüüd BringGo navi.- või äkki mõnel töötab?
Kuidas saan tagasi 4.0.4 peale, et säiliks garantii ja oleks originaal siis...
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
18.05.2013 23:32:25
Re: S III |
|
|
sakurock kirjutas: |
Kuna ennem pole androidiga kokkupuudet olnud siis esmasel käivitusel tegi uuenduse 4.0.4 pealt 4.1.2 peale
Kuidas saan tagasi 4.0.4 peale, et säiliks garantii ja oleks originaal siis... |
Tõmba siit SEB alla: http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9300
ja lase odiniga peale ning telefon nagu originaal
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
19.05.2013 08:50:27
|
|
|
Mina võtaks hoopis ühendust navirakenduse tootjaga või otsiks alternatiivse navilahenduse. 4.1.x pealt tagasi minna on päris kole.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakurock
HV kasutaja
|
19.05.2013 11:17:44
|
|
|
vortex kirjutas: |
Mina võtaks hoopis ühendust navirakenduse tootjaga või otsiks alternatiivse navilahenduse. 4.1.x pealt tagasi minna on päris kole. |
mnjah... tootjat on teavitatud, eks paistab. Asi selles et ainuke navirakendus mis auto MyLink süsteemiga töötab on Bringo.
Vaja ennem asi ära katsetada kui 30 päevane prooviversioon täis saab...
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rainpoiss
HV vaatleja

|
19.05.2013 13:03:10
|
|
|
Sai ka ostetud S3, kuid nüüd unustas päevapealt isa wifi ära, ei ühenda ära ja kui pikka aega ühendab siis lõpuks ütleb, et keelatud
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakurock
HV kasutaja
|
19.05.2013 13:12:24
|
|
|
Rainpoiss kirjutas: |
Sai ka ostetud S3, kuid nüüd unustas päevapealt isa wifi ära, ei ühenda ära ja kui pikka aega ühendab siis lõpuks ütleb, et keelatud |
...äkki oli isa veidi vintis kui wifi parooli pani ja nüüd meelest läinud... aga nali naljaks.
vaata ikka seaded üle siis mõlemilseadmel ikka
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rainpoiss
HV vaatleja

|
19.05.2013 13:15:31
|
|
|
...äkki oli isa veidi vintis kui wifi parooli pani ja nüüd meelest läinud... aga nali naljaks.
vaata ikka seaded üle siis mõlemilseadmel ikka |
seaded mõlemal seadmel korras ja üle vaadatud, midagi muudetud pole vahepeal. Lihtsalt jääb autentima..
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakurock
HV kasutaja
|
20.05.2013 01:13:31
Re: S III |
|
|
Kuidas saan tagasi 4.0.4 peale, et säiliks garantii ja oleks originaal siis... |
Nii lootusetu... proovisin 4.0.4; 4.1.1 ja uuesti 4.1.2, kuid BringGo keeldub tööle hakkamast.
suht lootusetu asi, eks tuleb oodata mõnd uuendust siis, või tuleb telefoni või autot vahetada
ega kellelgi pole MyLink süsteemi...et mida teie kasutate kui kasutate? odavam on vist autohoidik osta ja telefon sinna panna kui seda ühilduvuse värki oodata..., mida teie kasutate..?
NB! Android sai väga ruttu selgeks, enam ei taha symbiani peale mõeldagi mis seal toimus....
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
20.05.2013 08:26:50
|
|
|
Olen Androidi kasutanud 3 aastat, selle aja jooksul olen kasutamud mitmeid erinevaid navirakendusi, kuid BringGo-st kuulsin sinu käes esimest korda. Lisame kuurde Plays poes üsna kehva 2-tärnilise hinde - kõik see räägib enda eest.
SIII on piisavalt suure ekraaniga toru, sobib naviks edukalt ka ilma raadioga ühendamata. Kasuta Google enda navi või vaata Sygicu/TomTomi/Navigoni/iGO poole
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
tyybel
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
22.05.2013 10:08:05
|
|
|
aku pidi kiiremini tühjaks saama sellega.
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
22.05.2013 10:21:29
|
|
|
pogen pole, kui 2 prossu kiiiremni tühjaks saab? Samas loogiline ka ju, kui tilulilu juures ja sellest ka suurem voolutarbimine:)
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
26.05.2013 01:23:28
|
|
|
Kuna hetkel pakuvad mitmed meie teenusepakkujad seda lutsu vägagi taskukohase hinnaga, sai ka endale Xperia S'i asemele võetud GS3. Esimese paari päeva järel olen igatahes siiralt sillas, sest ekraan on fantastiline ning telefon ise hämmastavalt muljetavaldav
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
26.05.2013 08:56:26
|
|
|
Eelmiseks telefoniks oli Nokia 5110?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
1 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
26.05.2013 09:33:30
|
|
|
Scart kirjutas: |
... sai ka endale Xperia S'i asemele võetud GS3 ... |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
27.05.2013 17:43:03
|
|
|
Kuna hetkel pakuvad mitmed meie teenusepakkujad seda lutsu vägagi taskukohase hinnaga, sai ka endale Xperia S'i asemele võetud GS3. Esimese paari päeva järel olen igatahes siiralt sillas, sest ekraan on fantastiline ning telefon ise hämmastavalt muljetavaldav  |
ise ka väga rahul töökaaslasel s2 ja ka väga rahul. aga nüüd ostab s4-ja omale. mul on ennist palju erinevaid telefone olnud. ainsad telefonid millega veel võiks rahul olla on HTC tipp mudelid.
aga üks asi veel. kui selle samsa konto teed ja samsung apps-i käima tõmbad, siis hakkab igast spämmi tulema. a´la oled võitnud ipad-i vmi. sodi. väga tüütu
|
|
Kommentaarid: 312 loe/lisa |
   |
266 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
29.05.2013 11:00:02
|
|
|
SSD kirjutas: |
Kuna hetkel pakuvad mitmed meie teenusepakkujad seda lutsu vägagi taskukohase hinnaga, sai ka endale Xperia S'i asemele võetud GS3. Esimese paari päeva järel olen igatahes siiralt sillas, sest ekraan on fantastiline ning telefon ise hämmastavalt muljetavaldav  |
ise ka väga rahul töökaaslasel s2 ja ka väga rahul. aga nüüd ostab s4-ja omale. mul on ennist palju erinevaid telefone olnud. ainsad telefonid millega veel võiks rahul olla on HTC tipp mudelid.
aga üks asi veel. kui selle samsa konto teed ja samsung apps-i käima tõmbad, siis hakkab igast spämmi tulema. a´la oled võitnud ipad-i vmi. sodi. väga tüütu  |
MA soovitaks sul selle samsa konto ära killida üldse. Ma ise ka ei kasuta seda ja pole mingit suurt kasu näinud sellest.
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakurock
HV kasutaja
|
29.05.2013 11:08:07
|
|
|
rocki kirjutas: |
aga üks asi veel. kui selle samsa konto teed ja samsung apps-i käima tõmbad, siis hakkab igast spämmi tulema. a´la oled võitnud ipad-i vmi. sodi. väga tüütu  |
MA soovitaks sul selle samsa konto ära killida üldse. Ma ise ka ei kasuta seda ja pole mingit suurt kasu näinud sellest. |
mul küll mingit spämmi ei tule?
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
29.05.2013 16:20:12
|
|
|
rocki kirjutas: |
MA soovitaks sul selle samsa konto ära killida üldse. Ma ise ka ei kasuta seda ja pole mingit suurt kasu näinud sellest. |
mul küll mingit spämmi ei tule? |
no veab sul siis. on sul ta aktiivne ka muidu? ma algul tegin selle konto ja sünkisin ära jne. ja spämmi hakkas tulema. siis tegin telefonile factori reset ja sünkisin ainult gmail-iga, seda samsungi jama ei näppind üldse ja rohkem pole spämmimist olnud. seega pean süüdlaseks seda sama appi
|
|
Kommentaarid: 312 loe/lisa |
   |
266 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
29.05.2013 20:53:13
|
|
|
Isa telefoniga mingi jama - notification bar jookseb kokku - näpuga ülevalt tõmmates ei tule asi alla. aitab ainult restart. Juhtub iga paari päeva tagant. Telefon mingi 2 kuud vana EMT ostetud. Mis kamm on?
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
29.05.2013 23:14:55
|
|
|
S.I.L.L.U kirjutas: |
Isa telefoniga mingi jama - notification bar jookseb kokku - näpuga ülevalt tõmmates ei tule asi alla. aitab ainult restart. Juhtub iga paari päeva tagant. Telefon mingi 2 kuud vana EMT ostetud. Mis kamm on? |
Factory resett ja kui see ei aita siis garantiisse.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|