Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 284, 285, 286 ... 470, 471, 472  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 06.05.2013 18:27:28 vasta tsitaadiga

Paistab, et Elisa on ka "tagurpidi-jooksu" harrastama hakanud ja pakub nüüd siis ZEN-päevapiletiga fikseeritud 1 megabitist kiirust. icon_smile.gif

Ehk siis sama kiirust, mis oli Elisal kasutusel kusagil aastal 2009. icon_cool.gif
-----------------------
Sai huvi pärast proovitud:
1. Pidev downlad on siis see 1mbit kiirus.
2. Ja SpeedBoost tundub olema 4 megabitine. Igatahes SpeedBoosti "piigid" ulatuvad 4 megabitini.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 06.05.2013 18:33:12 vasta tsitaadiga

Miks peaks keegi Zeni kasutama? icon_eek.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 06.05.2013 18:59:52 vasta tsitaadiga

Edit: Tegin väikse ZEN-päevapiletiga väikse SpeedBoosti testi ja Õhtuleht downloaditi arvutisse 4 megabitise kiirusega.
tagasi üles
vana_urr
Kreisi kasutaja

sõnum 07.05.2013 16:51:38 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on ka täna täitsa piiramatu Mint pakett? Kui jah, kas mulle paistab õieti et P2P siiski piiratakse
ka täitsa piiramatus paketist enamus päevast? tundub et öö 1st kuni ca hommiku 7ni?
tagasi üles
otipoiss
HV kasutaja
otipoiss

sõnum 08.05.2013 23:31:09 vasta tsitaadiga

Mul peaks olema kangeim Mint (3G) ja olen täheldanud nüüd viimastel päevadel täpselt sama, ei tööta p2p. Lisaks tekkis ka küsimus, et kunagi eelmisel aastal sai seda paketti muudetud, telefoni teel vist kui mu mälu mind ei peta. Küll aga jäi pulk samaks kuid nüüd alles hakkasin mõtlema, et kallima paketiga käis ju kaasas ka parem pulk. Nüüd vist tagantjärele selle ümbervahetamisest juttu tegema minna on ilmselt mõttetu?

EDIT: Ma vaatan üldse, et extra strong pakett ongi juba 4g üldse ja selle jaoks tulebki käia kohal ja ümber vahetada kõik jutud. Ning enam pole paketil ka piiramatut mahtu icon_sad.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 09.05.2013 10:21:01 vasta tsitaadiga

vana_urr kirjutas:
Kas kellelgi on ka täna täitsa piiramatu Mint pakett? Kui jah, kas mulle paistab õieti et P2P siiski piiratakse
ka täitsa piiramatus paketist enamus päevast? tundub et öö 1st kuni ca hommiku 7ni?

Jah, BitTorrent on kõikides pakettides piiratud ning lubatud vaid kindlal kellaajal.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
VeixES
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.05.2013 13:15:30 vasta tsitaadiga

Elisa FB lehelt pärides, laekus infot et 4G(Elisa termini järgi) nutitelefoni paketid peaks hiljemalt jaanipäevaks tulema.
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 16.05.2013 14:52:26 vasta tsitaadiga

Kui mul 3G on õhtuti aeglane 0,5mbit/s. Kas siis 4G paketist oleks kasu?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 16.05.2013 15:12:35 vasta tsitaadiga

Ei
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
VeixES
HV veteran

sõnum 16.05.2013 15:25:16 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:

Jah, kui levialaks on 1800/2600Mhz LTE 4G

DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 16.05.2013 15:30:40 vasta tsitaadiga

https://www.elisa.ee/et/Eraklient/mint/710/MiNT-paketid
Praegu on Mint light. See Mint Strong 4G on see Fake 4g ja kiirus oleks samamoodi õhtuti 0,5mbit/s?

Aga see EMT M+4G oleks parem?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
VeixES
HV veteran

sõnum 16.05.2013 16:19:04 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:
https://www.elisa.ee/et/Eraklient/mint/710/MiNT-paketid
Praegu on Mint light. See Mint Strong 4G on see Fake 4g ja kiirus oleks samamoodi õhtuti 0,5mbit/s?

Aga see EMT M+4G oleks parem?

EMT 4G LTE maste on kindlasti rohkem, kui Elisa 4G LTE(non-fake) maste. Kõik oleneb kas see 4G LTE mast sinule lähedal on.

MiNT Strong 4G töötab ka LTE levialas 1800/2600, kõik jälle oleneb kas oled masti all:)

Optimist
HV veteran
Optimist

sõnum 17.05.2013 15:36:51 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:

Praegusel on DC (dual carrier) tugi või mitte ? Sealt või b max 2x vahe saada, kui LTE masti all siis vahe muidugi suurem.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 8
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 17.05.2013 16:05:02 vasta tsitaadiga

Optimist kirjutas:
DVDRW kirjutas:

Praegusel on DC (dual carrier) tugi või mitte ? Sealt või b max 2x vahe saada, kui LTE masti all siis vahe muidugi suurem.

Ega DC masti ribalaiust ei suurenda. DC(aka fake 4G) leping ei ole ju eelduseks, et piiratud riba jagatakse sellele kasutajale teistest korda kaks rohkem.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 17.05.2013 16:27:58 vasta tsitaadiga

Mario. kirjutas:
Optimist kirjutas:
DVDRW kirjutas:

Ega DC masti ribalaiust ei suurenda. DC(aka fake 4G) leping ei ole ju eelduseks, et piiratud riba jagatakse sellele kasutajale teistest korda kaks rohkem.

Unustasid, et LTE kasutab oma tööks veel kordades laiemat kanalimahtu, kui seda DC enda tarbeks vajab. icon_cool.gif

Mahupuuduse-jutt on DC ja LTE korral ikkagi suur muinasjutt kuna maht võetakse valguskaablist ja need piirid ikkagi ISP poolt jõuga peale pandud. Et kui tarbin 20-30 mega kiirust, siis ei jätku valguskaablis mahtu ja kui tarbin 100-150 mega, siis äkki hakkab jätkuma ve... icon_biggrin.gif beer_yum.gif
Elisaga oli igatahes väga hästi näha, kuidas Elisa oli oma DC-kiirusepiirangu jõuga seadnud 24-25 megabiti peale.
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 17.05.2013 16:30:50 vasta tsitaadiga

Pigem rääkis Mario. siiski õhus leviva signaali ribalaiusest mitte sellest kuidas see mastist edasi liigub.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
vana_urr
Kreisi kasutaja

sõnum 18.05.2013 08:00:33 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Mario. kirjutas:
Optimist kirjutas:
DVDRW kirjutas:

Unustasid, et LTE kasutab oma tööks veel kordades laiemat kanalimahtu, kui seda DC enda tarbeks vajab. icon_cool.gif

Mahupuuduse-jutt on DC ja LTE korral ikkagi suur muinasjutt kuna maht võetakse valguskaablist ja need piirid ikkagi ISP poolt jõuga peale pandud. Et kui tarbin 20-30 mega kiirust, siis ei jätku valguskaablis mahtu ja kui tarbin 100-150 mega, siis äkki hakkab jätkuma ve... icon_biggrin.gif beer_yum.gif
Elisaga oli igatahes väga hästi näha, kuidas Elisa oli oma DC-kiirusepiirangu jõuga seadnud 24-25 megabiti peale.

Palun õpi juurde, enne kui suu lahti lööd. Jah, kui sinu arvates on mobiilside valguskaabel mis ühendatakse mobiiltelefoniga, siis
sa oled eksinud. Rängalt.

Ja see et "LTE kasutab tööks kordades suuremat kanalimahtu" ei ole ka tõde. St ta kasutab seda, mida eraldatakse, Täna eri sagedustel
see on erinev, teatud sagedustel selgelt väiksem kui mis iganes valguskaablist tuleb.

Ehk kui "kui sa saad selgeks tõsiasja et valguskaabel tugijama ei taga kiirust mobiiltelefonis ning et kiirus ei ole ainult ISP kontrolli all"
oled sa oma maailmapilti tõsiselt edasi arendanud. Tõsi, sinu õppimisvõime ei kuulu kahjuks parimate hulka nagu aeg näidanud.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 18.05.2013 09:53:02 vasta tsitaadiga

Niipalju võib lühidalt lisada, et kui korraga jooksevad Elisa ja Tele2 DC-d, siis on väga hästi näha, kuidas Elisa kiiruselagi on a 24 mega ja Tele2-l siis 30-40 mega vahel.
Ja kui Elisa on DC-võrgu avalikkusele avalikustas, ka siis kirjutati 20 megasest kiirusest.
-------------------------
Tegelikult võiks Elisa sellised mõttetud piirangud ära kaotada. Siis peaks 84-megase DC-võimekusega USB-modemid ka 60-70 megase kiiruse kätte saama. icon_smile.gif Ning LTE-kiirus oleks siis kuni 150 megabitti.
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 18.05.2013 09:59:45 vasta tsitaadiga

miks jälle lühidalt, igakord on vastused poolikud, tahaks ikka pikalt ja põhjalikult. mis juhtub, siis kui mobiilimasti tuleb KAKS valguskaablit, kas ma räägin siis 2x kiiremini?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 18.05.2013 19:04:53 vasta tsitaadiga

RCC kirjutas:
miks jälle lühidalt, igakord on vastused poolikud, tahaks ikka pikalt ja põhjalikult. mis juhtub, siis kui mobiilimasti tuleb KAKS valguskaablit, kas ma räägin siis 2x kiiremini?

Ei. Sa räägid sama kiiesti kui muidu. Ainult et stereoefektiga.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
vana_urr
Kreisi kasutaja

sõnum 18.05.2013 20:58:09 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Niipalju võib lühidalt lisada, et kui korraga jooksevad Elisa ja Tele2 DC-d, siis on väga hästi näha, kuidas Elisa kiiruselagi on a 24 mega ja Tele2-l siis 30-40 mega vahel.
Ja kui Elisa on DC-võrgu avalikkusele avalikustas, ka siis kirjutati 20 megasest kiirusest.
-------------------------
Tegelikult võiks Elisa sellised mõttetud piirangud ära kaotada. Siis peaks 84-megase DC-võimekusega USB-modemid ka 60-70 megase kiiruse kätte saama. icon_smile.gif Ning LTE-kiirus oleks siis kuni 150 megabitti.

Ehk sa väidad ja tead, et operaator piirab kiiruseid kunstlikult? Nii? Ütle nüüd ära, ära häbene
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 24.05.2013 00:09:14 vasta tsitaadiga

Täna avastasin Mõigus, lennujaama taga, et 3G on levi põhjas. Samas EDGE oli vaevalt 2 triipu ja kippus täitsa ära kaduma. Kas nad on Peetri külas kusagile uue tugijaama pannud?
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
alvar396
HV vaatleja

sõnum 27.05.2013 16:37:37 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskaks vastata! Kas need 4G (LTE) mastid mida kiirelt püsti pannakse on ka sobivad 3G telefonile? Ehk siis, kui mina lähen 3G telefoniga (lumia 720) 4G (LTE) masti alla kas ma saan sellelt 4G mastilt oma 3G andmeside kiirusi kätte või mul on seal levi null, oletades, et see on ainuke mast, mis seal levi tekitab!? Aitäh icon_rolleyes.gif
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 27.05.2013 16:43:57 vasta tsitaadiga

alvar396 kirjutas:
Kas keegi oskaks vastata! Kas need 4G (LTE) mastid mida kiirelt püsti pannakse on ka sobivad 3G telefonile? Ehk siis, kui mina lähen 3G telefoniga (lumia 720) 4G (LTE) masti alla kas ma saan sellelt 4G mastilt oma 3G andmeside kiirusi kätte või mul on seal levi null, oletades, et see on ainuke mast, mis seal levi tekitab!? Aitäh icon_rolleyes.gif

Saad, kuna 4G saatjad iseseisvalt ei esine, need on alati koos 3G saatjatega, et ei tekiks olukorda, kus levi totaalselt pole, kuna hetkel kasutavad enamus seadmed 3G võrku.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
alvar396
HV vaatleja

sõnum 27.05.2013 17:07:24 vasta tsitaadiga

hendrik32 kirjutas:
alvar396 kirjutas:

Saad, kuna 4G saatjad iseseisvalt ei esine, need on alati koos 3G saatjatega, et ei tekiks olukorda, kus levi totaalselt pole, kuna hetkel kasutavad enamus seadmed 3G võrku.

Seda ma lootsin/arvasin ... nüüd siis vähemalt tean , et selles suhtes mu lumia 720 tuleviku kindel thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 284, 285, 286 ... 470, 471, 472  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.