Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Neverwinter märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 14, 15, 16  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.05.2013 19:15:08 vasta tsitaadiga

thargun kirjutas:
Timberg, Ainult üks soovitus, ära kurat hakka kulda või mingit muu jura müüma icon_biggrin.gif

Respeccide kohta ehk midagi? On veel mingeid "tüüpilisi vigu", mida tehakse või lihtsalt soovitusi?
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 09.05.2013 19:19:06 vasta tsitaadiga

PvP on päris fun peaks mainima.
PvE on suhteliselt tavaline ja igav minu jaoks ning liialt instanced.
graafika on täitsa korralik ja jookseb kah enamus ajast 60 FPS piirajas. linnas kukub kohati ikka alla 30, aga pole hullu.
eks linuxi all -20% perfi kadu garanteeritud ka kuna directx tõlgitakse opengl'ks ümber.

üldiselt peab mainima et kombat tundub kuidagi parem ja paremini reageeriv kui GW2's.
ise siis see Trickster või mis iganes selle Rogue klassi nimi oligi. lvl 14 tuuris kusagil.
questid on suhteliselt igavad aga "battlegroundid" on siiamaani küll super olnud.

thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 09.05.2013 19:21:58 vasta tsitaadiga

Respecc maksab raha, niiet on soovitav mõelda natuke või lugeda kes, kus, miks, rohkem ei oska midagi soovitada, mäng on suht lineaarne, eriti väga mööda panna ei saa.
Ma alles lvl 33 see siiani minu kogemus ja tundub et buildiga juba panin tiba mööda(eh esmaavastamise rõõmud)
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 09.05.2013 19:55:26 vasta tsitaadiga

xpander, aja veits veel levelit uppi, teeks ehk kunagi duot? icon_biggrin.gif ise ka (half-elf) trickster rogue icon_biggrin.gif
lvl 19 peaaegu icon_biggrin.gif plaanisin täna rohkem pelada, aga ilm oli liiga hea. Siis tuli vihm ja sõitsin koju, nüüd selgus, et server maintenance... oh jah icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 85
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 09.05.2013 20:03:53 vasta tsitaadiga

Caspar08 kirjutas:
xpander, aja veits veel levelit uppi, teeks ehk kunagi duot? icon_biggrin.gif ise ka (half-elf) trickster rogue icon_biggrin.gif
lvl 19 peaaegu icon_biggrin.gif plaanisin täna rohkem pelada, aga ilm oli liiga hea. Siis tuli vihm ja sõitsin koju, nüüd selgus, et server maintenance... oh jah icon_biggrin.gif

tõsi. ilmad ilusad ja muid tegemisi palju. pole eriti aega mängida..ehk täna mingi tunnikese saab edasi pressida.. aga mitte rohkem.
üldiselt jääbki mängu aeg kusagil kella 20-22 vahele 1-2h mängimist päevas..
kui nädalavahetusel kehvad ilmad siis vast saab rohkem aega leveledada

Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 09.05.2013 21:45:41 vasta tsitaadiga

Keda huvitab mängu alguse character rollimine siis siin on võimalikud max. valued, mida rollida on võimalik.

Spoiler Spoiler Spoiler

Nagu näha siis on vaid käputäis sette mida rollida saab. Mida kõrgemat main statti sa tahad, seda enam pead teisi statte ohverdama. Max. main stati juures saad kokkuvõttes 72 punkti ja minimaalse main stati puhul 77 punkti. Kõige madalama main stati juures oled seega suhteliselt universaalne tegelane. Mõne suht naljaka klassi/rassi valikuga võid vaat-et kõik statid pea-aegu võrdseks saada. A'la dwarf wizard vms. Mida muidugi NWN2 story puhul võiks täiesti arvestada. icon_biggrin.gif -see selleks...
Mõnes mõttes annab paindlikkust küll.

Free to Play puhul, kus sul on kõigest kaks character slotti antud,- on targem tõesti algusest peale plaan paika panna. Kohe alguses vaadata järgi, kas stat punktid on sobivad mistahes buildi jaoks. Muidu teepeal võib jah avastada, et antud statid ei lähegi buildiga kõige paremini kokku. Respeccida nagu ma aru saan on võimalik vaid hiljem omandatud skille ja statte, mängu alguse punktid on igaveseks paigas.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
crizzix
HV kasutaja
crizzix

sõnum 09.05.2013 22:26:09 vasta tsitaadiga

kui min-maxerid piisavalt vinguvad siis respecile lisatakse see algstattide rerollimine ka juurde, aga niipalju kui mina aru saanud olen, siis need statid vähemalt hetkel küll ülipalju edge ei anna. Erinevaid specce ja encounter specified setupe on nii palju, et pm pooltel juhtudel tahaks ümber speccida. Openbeta ka veel alles ja suht palju muutub, seega väga üle ma ei mõtleks algul. See 4€ respeccimise eest mis lvl 60 saades tulla võib ei ole ka ju eriti märkimisväärne, eriti kui see peaks olema leveling/solo specist raiding specci
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
ibase
HV vaatleja

sõnum 09.05.2013 22:32:27 vasta tsitaadiga

Mis teema nende scroll of id on, saab neid kuskilt osta ka?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 09.05.2013 22:33:45 vasta tsitaadiga

kuidas sa seda nüüd ette kujutad et inimesed on ingame crappi pärisraha eest ostnud ja siis tehakse reset ? Jääb kõik nagu on
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 09.05.2013 22:58:59 vasta tsitaadiga

ibase kirjutas:
Mmm, astral diamondide eest sai küll seal auction house läheduses ühe tädi käest.
(LVL 20 - MOUNT icon_biggrin.gif aga homme korjan alles ära, täna rohkem ei viitsi)
Võtsin pointsi eest selle 1. atk style roguel, suht norm thumbs_up.gif natuke aega venitab ja siis korraga paneb korraliku spämmi maha enemyle icon_biggrin.gificon_biggrin.gif
tagasi üles
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 09.05.2013 23:48:27 vasta tsitaadiga

Kellel kleeriku aggroga probleeme on siis kiskuge char alasti sisse logides ja siis uuesti kaltsud ümber.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
nardae
HV kasutaja

sõnum 10.05.2013 00:20:59 vasta tsitaadiga

ibase kirjutas:

vajuta "i", siis vali teine tab "click to view your wealth" -> spend astral diamonds... Id scrolls
samas, ära Id muu classi rohelist rämpsu, hoiad scrolle kokku kuna poes saadav summa on nagunii mõttetu.

Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 10.05.2013 02:36:43 vasta tsitaadiga

krdi sitt, relic hunt contest ja mõtlesin kaasa ühe teha icon_smile.gif well.. sahmimine käis ja pidevalt jäin teiseks, siis leidsin aga 3 tükki jutti ja olin ilmselt kindel liider- 40 sekundit lõpuni.. viskas offline.. tulin tagasi kähku, aga ei miskit..

huvitav kui uus tuleb, kas need 7 relici saan kohe edumaad teiste ees.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 10.05.2013 07:57:49 vasta tsitaadiga

nardae kirjutas:
ibase kirjutas:

vajuta "i", siis vali teine tab "click to view your wealth" -> spend astral diamonds... Id scrolls
samas, ära Id muu classi rohelist rämpsu, hoiad scrolle kokku kuna poes saadav summa on nagunii mõttetu.
Idk, ma olen lvl 21 praegu ja siiamaani absull KÕIK asjad ära id'nud ja ikka on neid scrolle mingi 10-20 tk üle. Teatud lvlite juures saab neid juurde jälle mingi 10tk vms. Ja imelik on see, et kuigi ta on öelnud, et on "uncommon ehk roheline", siis paar korda on juhtunud nii, et see asi on "rare'ks ehk siniseks" läinud...
Igastahes, kes tahab koos questida ja on seal rannikualal, kus peab neid paate lõhkuma jms, siis võiks koos questida. Ise olen selle Sea Caves juures atm, jätsin tolle pausile. Sealt edasi võiks mingi maa koos teha, koos ikka haigelt kiirem thumbs_up.gif Eile sattusin mingi weaponfighteriga kokku, enamvähem ma tirisin terve karja enda selle "Bait and switchi" peale kinni ja siis ta pani oma specialit ja keerutas oma bladega überkiirelt ja panin ka paar hiti kirja ja sai kohe edasi liikuda, mitte ei pidanud seal üksi trikitama ja mässama, et dodgeda jne.
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 10.05.2013 09:51:49 vasta tsitaadiga

eilne patch vist tegi midagi ka selle videokaartide kuumenemise vastu. Üleeile mängisin GT630M'iga oli temp 80-85C vahel. Eile mängisin üle 66C ei tõusnud.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 10.05.2013 11:02:44 vasta tsitaadiga

featide respeccimine on siiski AD eest. Powerite oma on raha eest. Endal on küll suht raske ütelda millised CW powerid parimad on. Asi on suhteliselt segaseks aetud ja niikaua kui keegi pole korraliku simulaatorit teinud ei saa milleski eriti kindel olla. Võrdlus momenti ka eriti ei ole. Eile suutsin küll oma CW-dga mingis kummalises grupis 3 rogue ees level 25 insta ära toppida , aga jumal teab mis tasemel neil asjad ja skill olid.
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 10.05.2013 11:04:56 vasta tsitaadiga

Caspar08, lvl 30 juures hakkad leidma geari mis vajavad kõvemaid scrolle, hetkel kasutad sa lesser scrolle ja neid tõesti leiab lademetes
tagasi üles
wolz
HV kasutaja
wolz

sõnum 10.05.2013 12:33:18 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:
krdi sitt, relic hunt contest ja mõtlesin kaasa ühe teha icon_smile.gif well.. sahmimine käis ja pidevalt jäin teiseks, siis leidsin aga 3 tükki jutti ja olin ilmselt kindel liider- 40 sekundit lõpuni.. viskas offline.. tulin tagasi kähku, aga ei miskit..

huvitav kui uus tuleb, kas need 7 relici saan kohe edumaad teiste ees.

Ma võitsin eile ühe relic hunt-i (eriti ei üritanud, questisin ja uurisin samal ajal veits nurgataguseid icon_razz.gif), aga mul kadusid need reliqud peale eventi lõppu ära.

Kas roheline gear mida ise ei kanna leveldamise ajal on puhas vendori kraam või on sellega midagi muud ka teha (juppideks lammutada ei saa vms?)? Oksjonile on neid ilmselt mõttetu toppida icon_razz.gif

Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 10.05.2013 14:30:08 vasta tsitaadiga

Mina ei korja muude klasside rohelist üldse. Kuni lvl 30 oma vahel korjasin, et ideda ja müüa vendorile (lvl 30 ja üle on teised scrollid, mida ei leia tohututes kogustes).
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 10.05.2013 14:56:10 vasta tsitaadiga

Krt ma jooksen ringi ja ei jaga eriti biiti ...
Ise olen celeric ... ja panen ennast nendesse grupidesse kirja aga kas seal nagu ei peagi tanki ja healerit olema nagu wowis?icon_razz.gif
Kõik jooksevad suht lampi peale:P

thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 10.05.2013 15:45:07 vasta tsitaadiga

Tõenäoliselt endgame dungeonid nõuavad aga need low level on jah kõik lahmivad lampi, ühes oli mu roog kõige kõvem healer icon_biggrin.gif mul see healer töll kaasas
tagasi üles
aatomik
HV kasutaja
aatomik

sõnum 10.05.2013 21:13:27 vasta tsitaadiga

Mäng on alla sikutatud, nüüd tuleb vaadata kuidas asi ka on. Arvatavasti teen mingi maagi laadse tegelase.
Vaatasin paari tutvustavat videot ka, tundub suht wow laadne olevat, aga parema graafikaga. Loodetavasti on gameplay ka teistsugune, aga eks näis. Päris wow-i klooni ilmselt väga pikalt mängida ei tahaks.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 10.05.2013 21:26:00 vasta tsitaadiga

Kuradi närvi ajab, kui PvP dominationisse satub takoine tiim peale, kus healereid pole, mingi vend passib lihtsalt aega tühja ja ei hüppa kordagi ülevalt allagi ja enemy teeb teamworki ja lihtsalt kuradi väntsutab ja stunnib mind ära ja mingi weaponfighter vms paneb lampi speciga kohe maha ... ja veel lvl 29 tõsteti ka mind 22 pealt, polnud just kuigi tore neid suurte hp'dega tölle taguda oma lahja geariga :c
Käisin praegu ca 3h sõitmas, sai veits närvi puhatud sellest keissist... Aga mis char see muidu on, mis õhku tõstab ja kinni hoiab? See paistab suht OP pvp's... isegi kui rogue korra ligi hüppab saad eest joosta ja uuesti lockida... Rogue paistab olevat liiga nõrk :S kuigi pidavat siin osade jutu järgi "4x op'm kõigest olema". Taktika peaks nagu mul õige olema... stealth peale ja kõik tugevamad litid peale, et crit hit tuleks jne... Küllalt hästi dodgen ka mitmeid specce selle shift-värgiga...
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 10.05.2013 21:31:09 vasta tsitaadiga

control wizard tõstab varbad maast lahti iga 15 sekundi tagant icon_razz1.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
crazyxman
HV kasutaja

sõnum 10.05.2013 21:56:52 vasta tsitaadiga

kust leiab õpetusi mille järgi oma tegelast teha, et a la mis featsid guardianile võtta jms...
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Neverwinter mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 14, 15, 16  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.