Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ibase
HV vaatleja
|
07.05.2013 20:33:44
|
|
|
kellelgi on mingit buildi soovitada vms.
Eesmärk oleks PvE.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
carbz
HV kasutaja

|
07.05.2013 22:37:34
|
|
|
eripruul kirjutas: |
Mis kõige olulisem, seal saab kulda konvertida ehk aktiivsemad mängijad saavad oma bag slotid jms vajaliku väike grindimisega kätte. Kuidagi imelik tundub mulle see asjade ostmine. |
Neverwinteris saab sama moodi Astral Diamondeid ZEN-iks vahetada ja kõik saab in-game rahaga kätte. 1000 ZEN oli vist u. 1.5m AD, kui ma ei eksi. Algajale tundub metsik summa aga Ellohime streamist olen näinud, kuidas endgame dungeon dropid lähevad oktsionitel 250-850k AD tükk nagu soojad saiad. Kui rohkem inimesi endgame jõuab ja rohkem kukkuma hakkab (Hinnad samamoodi), peaks ZEN-i kurss ka aeglaselt langema hakkama.
http://www.twitch.tv/ellohime, jookseb T2 dungeone, vastab ohtralt chati küsimustele, viskab nalja jne. 10/10 would watch.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
08.05.2013 14:05:17
|
|
|
ZEN-i kurss langema ?
Unistada võib ju alati.
Ma pole kõiki üksik asju uurinud, aga lihtsad faktid on järgmised.
Accountid on tasuta , mis tähendab sul on võimalus piiramatu arv chare teha.
iga l60 char kellel on max level leadeship suudab craftida 600 AD-d tunnis (seda ilma igasuguse bonusteta)
Craftimist saab juhtida üsna lihtsalt android programmiga või ka tavalise klassikalise mängu botiga.
l60 chari leveldamine on foundryt kasutades ilmselt väga lihtne.
Kui nüüd 1+1 kokku panna , siis ei pea eriline geenius olema , et ennustada mis varsti juhutma hakkab või siis juba toimub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
08.05.2013 14:26:24
|
|
|
SirAskAlot, su loogikas on üks viga.
Tasuta on 2 chari, iga järgnev 2 chari on ~5€.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
08.05.2013 14:35:30
|
|
|
eShelobik, keegi ei keela teist kontot teha ning taas 2 tasuta chari saada
|
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
08.05.2013 15:23:01
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
SirAskAlot, su loogikas on üks viga.
Tasuta on 2 chari, iga järgnev 2 chari on ~5€. |
Saladuskatte all võin sulle ütelda, et kui su arvuti piisavalt hea on siis võid vabalt 2-e mängu 2-el erineval accountil korraga jooksutada. Follow käsku vist mängus muidugi ei olnud, aga äärmiselt haige bag süsteemi leevendamiseks on selline võimalus hea. Topelt päevase foundry teeb ka ilmselt samamoodi ära.
Kui nüüd keegi mu eelneva vihje peale midagi huvitavat avastas. Mul oleks palve. Säilitage mingi austus kaasmängijate vastu ja ärge ronige kohe oma 2 chariga random skrimish,dungeon või pvp gruppi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
carbz
HV kasutaja

|
08.05.2013 15:39:56
|
|
|
SirAskAlot kirjutas: |
ZEN-i kurss langema ?
Unistada võib ju alati.
Ma pole kõiki üksik asju uurinud, aga lihtsad faktid on järgmised.
Accountid on tasuta , mis tähendab sul on võimalus piiramatu arv chare teha.
iga l60 char kellel on max level leadeship suudab craftida 600 AD-d tunnis (seda ilma igasuguse bonusteta)
Craftimist saab juhtida üsna lihtsalt android programmiga või ka tavalise klassikalise mängu botiga.
l60 chari leveldamine on foundryt kasutades ilmselt väga lihtne.
Kui nüüd 1+1 kokku panna , siis ei pea eriline geenius olema , et ennustada mis varsti juhutma hakkab või siis juba toimub. |
Millise inflatsiooni need 15k AD ööpäevas botikesed endaga kaasa toovad? Foundry-st tõmmati pealegi kõik XP-farm mapid ära eile, üks jäi kus saad 20x1v1 teha (Ilmselt liiga saast XP et end vaevata).
Praegu toimub pigem see, et ZEN-i müüjad undercutivad üksteist et kiiremini oma valuuta kätte saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Caspar08
Kreisi kasutaja
|
08.05.2013 19:25:01
|
|
|
Opera browseriga Nokia E5's saab ka edukalt toimetada
kahjuks ei näita asjade boonuseid kui kursor peale liigutada, nii et auction houses/char sheetil asjade boonuseid eraldi ei näe...
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
08.05.2013 21:13:14
|
|
|
Päris kõva graafika buusti (fps and/OR quality) on võimalik saada kui video optsioonide all linnuke advances ette - troubleshooting ja valida videokaardi valikute alt dx11 beetavariant.
Mul tõusis nii pildikvaliteet kui ka fps.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
08.05.2013 21:20:29
|
|
|
Zanzhu kirjutas: |
Päris kõva graafika buusti (fps and/OR quality) on võimalik saada kui video optsioonide all linnuke advances ette - troubleshooting ja valida videokaardi valikute alt dx11 beetavariant.
Mul tõusis nii pildikvaliteet kui ka fps. |
Nice tip
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
09.05.2013 10:00:34
|
|
|
Mul kuumeneb 5770 üle, kuigi FPS on dungeonites 50+ tavaliselt, kõvema kakluse ajal 30+.
Oskab keegi aidata, mida maha keerata ?
Olen varje vähemaks keeranud ja natuke veel midagi kruttinud, aga FPS jääb samaks, lihtsalt mingi rumal säte ajab GPU kuumaks liialt. (jahutus on okei)
kasutan ka dx11
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
09.05.2013 10:23:30
|
|
|
Kes ei tea siis /gfxSetDefaultFOV xx on üks kuradi hea käsk
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
09.05.2013 13:12:23
|
|
|
Ertai, vaata, seal oli graphics settingute all lausa nupp selleks .. selle troubleshooting all.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
09.05.2013 13:40:38
|
|
|
Ertai, see on üsna vana pooljuustuke kaart, dx11 võib talle üle jõu käia. Katseta dx9 ja vaatekaugustega, siis on vähemalt lähemal pilt vaadatav. Eks ta kuumenebki nende soojade ilmadega nüüd kergemini üle, kui tolmu täis ja graafikasätted "karmid".
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
09.05.2013 14:26:46
|
|
|
Metsjeesus kirjutas: |
Ertai, see on üsna vana pooljuustuke kaart, dx11 võib talle üle jõu käia. Katseta dx9 ja vaatekaugustega, siis on vähemalt lähemal pilt vaadatav. Eks ta kuumenebki nende soojade ilmadega nüüd kergemini üle, kui tolmu täis ja graafikasätted "karmid". |
Võtsin sätteid (kaugused) maha veidi + puhastasin arvuti kenasti ära eile, paistab et nüüd pea stabiilne, oma 10kraadi suutsin maha tõmmata loadis. Katsetan veel dx9ga, aga minu meelest oli olukord umbes sama.
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caspar08
Kreisi kasutaja
|
09.05.2013 15:21:38
|
|
|
Keeran ka vist veidi FOVi maha, sest see pole seda sorti mäng, kus seda tarvis oleks ja noh, kuigi mäng jookseb kodulinnas stabiilse +30FPSina, siis ikkagi, tunnen tsipa kaardile kaasa praeguste soojade ilmadega, niisiis lihtsalt keeran maha.
Ja muide, see "kaart on kuum kuigi fps on suur" väide kõlab ikka väga ... imelikult.
Ses suhtes, mida suurem fps seda rohkem tööd kaart teeb ja selle tõttu ta ju peabki kuum olema. Kui sa paneksid fps limiidi 30 peale siis kaart ei peaks neid lisakaadreid kuvama ja oleks ka jahedam. Stabiilne FPS 30 on täitsa hea pole miskit häda. Tunduvalt parem igastahes, kui see, et ta koguaeg kõigub seal 30-60 vahel.
Aga igastahes, ma nüüd suht-koht kohe questima
kes tahab, võib mind lisada, in-game nick sama mis foorumis. Olen lvl 20 kandis trickster rogue, päevas mängin paar tundi üldiselt, kui jõuab... Olen huvitatud tiimitööst kuskil dungeonites jne skype vms asja kaudu
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
09.05.2013 15:42:04
|
|
|
Proovisin ka ära. Ilus mäng on aga hetkel väga lähemalt ei jõua avastada, kõigest lvl 5 tegin ära, eks näis kuidas edasi on.
Veidi häiris tegelase tegemise juures see, et polnud eriti põhjalikult võimalik tegelase võimalustega tutvuda. Stattide re-rollimine oli ka veidi omapärane, sest niipalju kui aru sain siis veeretad lihtsalt 72-77 stat punkti vahel erinevaid rõhukohti ümber. Millele tuleb lisaks siis stat bonused rassilt. Kui koos boonusega mingi stat 20p peale rollida siis saad kokku max. 76 punkti. Kui raatsid oma main-statid hoida seal 17 juures siis võid ka 81 kokku saada koos racialitega ja kokkuvõttes rohkem punkte tegelasele rollida.
Probleem oligi selles, et polnud aimugi kui oluline iga stat-punkt on ja seega oli raske otsustada, kas spetsialiseerumine on niiväga oluline või mitte, kas paar punkti lisa CON'i on wizardile mõttekas, või on parem INT rollida 20-ni? Või hoopis sebida mõni ekstra point Dex'i? Või hoopis tõsta Wis või Charisma kõrgemale?
Kui juba mängus sees siis leidsin ka, et krt vaja ikka väga põhjalikumalt süveneda asjasse, et paika saada kuidas need protsendid lõpptulemust mõjutavad ja mis lähenemine kõige mõttekam on.
Classicalises DnD-s on nagu lihtne selles suhtes, et madalad stat punktid ei oma tähtsust paari punkti raames. Dex 7 või dex 15, üks sama kõik. Alles hästi madal või hästi kõrge andis tuntavaid negatiive/boonuseid. Siin on asi nagu vähe teine, mingid pisikesed protsentuaalsed boonused mille mõju ei oska mängu alguses üldse hinnata.
Oleks siis vähemalt jah open character slottegi rohkem, et saaks katsetada ja uurida.
Aga noh, muidu tundub mäng päris pandav. Eks arvatavasti veidi näpib iga päev ja kui final release on siis vast teeb põhjalikumalt. Hetkel mängin just kogu DnD seeriat läbi, BG-BG2, IW-IW2, NWN1-2 ja seega on huvi selle mängu vastu igati laes vähemalt.
viimati muutis Archangel 09.05.2013 18:22:23, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
09.05.2013 16:03:32
|
|
|
Panin dx9 peale tagasi, kiskusin FoV 5 võrra alla ja panin limiidi 30fps, eks näis kas kasu ka!
(ise L18 DC, mängin naiskaga, ta L19TR, päris fun kahekesi )
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
09.05.2013 17:36:22
|
|
|
Peaks vist uue tegelase tegema ja max statid siiski rollima. Kuna iga punkt üle 10-e annab võrdväärselt boonust siis ei ole mingit mõtet ohverdada stat pointe, et saaks mängu alguses main stati max'i peale. Jah main stat kõige väärtuslikum aga üldises mõttes peaks tegelane siiski tugevaim olema max. üld-stat rollidega. Lisab ka veidi mitmekülgsust ning role-play mõttes võib samuti mõnele rohkem meeldida.
Eeldades, et Wiki täpne on (Hetkel server maas ja proovida ei saa) siis selline kiire kokkuvõtlik pilt neile, kes tahavad tegelast tehes mõelda kuhu ja mida.
Spoiler 
Näiteks kui wizardil thieflingul INT'i 20 peale lükkasin siis oli STR - 8, Dex - 10 ja Con - 10, WIS - 13, CHA - 15. Pigem võtan INT - 17 ja ohverdan selle 3% max dämmi ja re-charge ning selle asemel rollin näiteks +3 CON ja näiteks +2 WIS ja +2 CHA ja kokkuvõttes peaks mu tegelane mitmekülgsem olema. Veidi otsest dämmi ohverdatud aga critical näiteks suurem, HP-d rohkem, recharge praktiliselt sama WIS'i tõttu.
Sellised mõtted vähemalt peas mõlguvad. Kuna mängu jooksul peaks ju statte piisavalt juurde saama siis see tundub vbl mõttetu jebimine aga noh - min-max vennad selle nimel vist elavadki.
Kuidas end-game's selliste asjade olulisus üldse silma paistab?
Krt ma vist vanema gen'i DnD reeglitega liiga sina-peal hetkel. Seal oli iga punkt üle 15-ne kõva sõna ning kui mingi stat oli 20 siis olid juba vaat-et jumala tasemel. 25 oli juba jumal.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
09.05.2013 18:10:49
|
|
|
nu neil on DnD'st ikka suht vaba tõlgendus.
lvl 60 peaks mingi über commander of the universe olema ; )
ja nagu varem kirjutasin, tasub enne chari tegemist builde ja classe (jne) uurida, muidu saab kergelt puusse panna.
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
09.05.2013 18:38:18
|
|
|
Archangel, No ma ei tea, ära võta neid vanu DnD mänge etaloniks siin, see ikka rohkem selline smash all mäng, ise hetkel mingi lvl 33 roog ja valisin elfi just selle mõttega et main stat ju ja no kes veel kui mitte elf, aga nüüd siin lugedes siis tundub et half-orc on hoopis üks paremaid rasse roogiks
Olles ise suur BG2 ja muu fänn, ütleks et DnD on siin teisejärguline, ikka rohkem sinna Kingdom Amalur poole vaata, kiire fun combat, palju looti jne
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
09.05.2013 18:40:26
|
|
|
Mnjaa umbes nii tundub küll. Olen nüüd veidi mässanud selle tegelase tegemisega ning suht ranged piirangud on rollimise osas paigas. Ning kuna vahed on väiksed siis võtan lihtsalt oma max statid ära ja eks mängu jooksul paigutan uusi statte kuhu vaja.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qufi
HV kasutaja
|
09.05.2013 18:54:11
|
|
|
nardae kirjutas: |
nu neil on DnD'st ikka suht vaba tõlgendus.
lvl 60 peaks mingi über commander of the universe olema ; )
ja nagu varem kirjutasin, tasub enne chari tegemist builde ja classe (jne) uurida, muidu saab kergelt puusse panna. |
Dunno ma ütleks et respecida on suht lebo, ma olen lvl 35 ja mul on pmst spellide respec astralid olemas et 600 zen osta endale.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
09.05.2013 18:57:27
|
|
|
Mida soovitate uuele mängijale? Kas on mingeid tegevusi, mida peaks vältima, et hiljem mitte asjatult raha kaotada varem tehtud valede otsuste parandamiseks?
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|