ei, mul puudub selle mängijaga side
eelmise sain pakist ja selle ka kasutan
türa vahel soovin, et oleks formation change confirmation pelas
krt suures fitness kaartide kasutamises 2x määranud lorisel formationi 4-1-2-1-2 pealt valeks
fuck
20k coini vasta mune _________________ ☠
ei, mul puudub selle mängijaga side
eelmise sain pakist ja selle ka kasutan
türa vahel soovin, et oleks formation change confirmation pelas
krt suures fitness kaartide kasutamises 2x määranud lorisel formationi 4-1-2-1-2 pealt valeks
<b>piix</b>
20k coini vasta mune
olen sama orgi otsa astunud ja mõne formationi tuksi keeranud paar korda
Palju keegi neid "Custome Tactics" kasutab ? Endal kõik hetkel default peal, aga kohati tundub, et vastastele annab see ilgelt suure eelise. Täna mitu tiimi tegid räigelt kõrget survet. Täiesti võimatu oli oma rünnakut üles ehitada. Mängin 4-2-3-1 formatsiooniga ja keskel on tavaliselt Martinez ning Schweini. Kui kuidagi juhtusin Schweinile söötma, siis võis kohe arvestada, et pall on vastaste oma. Heal juhul sain ühe sammu selle aeglase pace'iga teha ja see oli ka kõik. Muidugi segasid ka need "dramaatilised" kukkumised, kus pall võetakse nii ära, et kohtunik ei vilista, aga minu mängija lendab ei tea kuidas ja kuhu. Vahepeal tundus nagu mission impossible.
Kuidas te neid pikki sööte äärele või ette ründajatele annate ? Kas umbes või vaatate ka kaarti ?! Kas annate tsenderdus nupuga või selle lob pass'iga(LB+Y) ?!
Lob pass kindlalt, annab jooksu peale kutile. Ise panen juba pmst tunde järgi, aga samas ma näen ka enne seda jorssi kellele ma söödan.
Custom tactics on kasulik ainult siis, kui tead, mida teed. Valesti kasutades võid endale käkki keerata. Nt High pressure ja counter attacks ei sobi kuidagi ultra defensive-ga kokku.
Lisaks soovitaks (alguses vähemalt) mängida defensive või ultra defensive seades, sest alguses jõuavad kutid joosta ning kui sul mõni mees aeglasem on, siis joostakse see lihtsalt üle ja väravad on nii kiired tulema.
ise kasutan through balli ja lobbed through balli
lobbed passi väga pole kasutanud
proovimata on ka finesse passid ja nö give and go pass
ma muidugi olen fifale uus ja mängida sittagi ei oska, kuid through passid on mulle abiks olnud, eriti, kuna kasutan ründes IF Walcotti _________________ ☠
No mul on tipus enamasti Gomez, vahetust võivad anda Lewandowski, Mandžukic, Esswein ja Huntelaar. Sellepärast ka through pallid väga hästi ei toimi, kuigi vahepeal suudab Gomez palli ilusti katta ja kehaga mängida. Pigem üritan minna äärest tsenderduse peale (kuigi enamasti saab löögile, kui saab, pisikest kasvu CF, mitte Gomez ). Seda give and go söötu kasutan ka vahest, aga iga kord see toimida ei taha, mängija jääb nagu vastase taha kinni ja siis jääb jooks kuidagi poolikuks vms.
Ega ma ka väga ei oska. Pult veidike võõras asi, esimene fifa, mida puldiga mängin. Triki nuppu ma isegi ei puutu mängu ajal, sest kui pole harjunud trikke tegema ja üritad korra teha, siis koondub mõte liialt sellele liigutusele ning vastasel on kerge pall ära võtta. Algul oli raskusi isegi üle tõstega, finess shotiga ja lob through passiga, aga nüüd tulevad need ka õigel ajal, õiges kohas välja. Mõte on enamasti alati õige, aga mehed ei taha õigesse kohta sööta
No mul on tipus enamasti Gomez, vahetust võivad anda Lewandowski, Mandžukic, Esswein ja Huntelaar. Sellepärast ka through pallid väga hästi ei toimi, kuigi vahepeal suudab Gomez palli ilusti katta ja kehaga mängida. Pigem üritan minna äärest tsenderduse peale (kuigi enamasti saab löögile, kui saab, pisikest kasvu CF, mitte Gomez ). Seda give and go söötu kasutan ka vahest, aga iga kord see toimida ei taha, mängija jääb nagu vastase taha kinni ja siis jääb jooks kuidagi poolikuks vms.
Ega ma ka väga ei oska. Pult veidike võõras asi, esimene fifa, mida puldiga mängin. Triki nuppu ma isegi ei puutu mängu ajal, sest kui pole harjunud trikke tegema ja üritad korra teha, siis koondub mõte liialt sellele liigutusele ning vastasel on kerge pall ära võtta. Algul oli raskusi isegi üle tõstega, finess shotiga ja lob through passiga, aga nüüd tulevad need ka õigel ajal, õiges kohas välja. Mõte on enamasti alati õige, aga mehed ei taha õigesse kohta sööta
suht sama seis mis mul, vaid selle vahega, et fifa 12 õppisin pro cameraga virtual prod arendama ja kuni märtsini kasutasin fifa 13's ka pro kaamerat, isegi futis
finess shote oli sellega jube lihtne teha - tegelt oli kõike lihtne teha, peale triblamise ja kaitsmise
nüüd olen ~2 kuud tele broadcasti peal olnud - kaitse on mul ikka palju parem, kuid pealelöökidest läheb ~80% mööda, samas kui enne oli pigem 20% raamist välja - pro kaameraga oli aga raskem palli hoida ja võimalusteni pääseda
lob through passi on samuti hea kasutada, kui ründajal on att. pos. põhjas - nood suudavad alati suluseisu piiril ennast hoida ja õigel ajal reageerida - selle näiteks võrdlemisi uimane van persie suudab ka kiirelt kaitse eest eemale tormata
lisaks on hea finishing oluline, et volleysid peksta _________________ ☠
IvarV, See Defensive või Ultra Defensive taktika toimib jube hästi "Pace abuserite" vastu. Täna sain ühes mängus sellsie taktikaga 5 väga head võimalust, 3 lõin ära. Ühe oleks arvatavasti veel löönud, aga Gomez pani tuima. Oli vaba, vajutasin löögi nuppu, aga vist mingi maas püherdaja läks jalaga vastu kanda ning nii läks Gomezel meelest, et ta lööma pidi
juba on pakkides need kõik 64 venda? Tundub et proovin lucky ja raiskan oma 100k cointsi ära. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.