Oleks väga õnnetu, kui seda ei tuleks. Ootan juba pikkisilmi _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
"The game is great and it WILL be released. 4A Games will of course continue to be the developer." _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
jutu ja piltide põhjal tundub olevat ikka suur samm eelmisest mängust edasi. ootan kindlalt, sest tõotab tulla ülimalt hea atmosfääri ja gameplayga
release peaks juba kahe nädala pärast olema, kas tuleb ikka õigel ajal või lükatakse edasi ? pole mingit informatsiooni leidnud, kuidagi vaikus on tekkinud
suurt sammu eelmisest mängust edasi ei saa ta olla, ja ma isegi loodan, et ei ole suur samm...sest eelmine mäng on parim asi, mis pc'le ever on tehtud ja midagi sellest paremat teha on üsna võimatu.
peaasi, et on uut stoorit ja contenti ning minu personaalne maitse järgi ehk natuke rohkem inimestega võitlust ja vähem loomadega, kuigi ega see tasakaal ka eelmises osas nüüd just paigast ära ei olnud. natuke imelik on endalgi seda kirjutada aga ma loodan, et graafikat ei ole halvemaks tehtud kui esimeses osas, kui ei ole siis oleks juba kõik perfekto _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
ega ma suure sammuga midagi halba ei mõelnud, metro 2033 on väga kaasakiskuva maailmaga, olenemata faktist et viimane 1/4 on algusega võrreldes natuke kehvem (äkitselt mitmeid cutscene, kui eelnevalt polnud ühteainsatki)
graafika pole kindlalt halvem, arvestades seda mida gameplay videotes näinud. ise väga ootan, kui märtsi release date on paigas on hea, aga kardan et THQ pankroti tõttu lükkavad edasi
no peamine, et üldse tulemata ei jää! krt see HDtann oma postitusega kuskil eespool ajas mulle juba äärepealt junni püksi õnneks vist ei pea tema väidet taaskord kuigi tõsiselt võtma.
nõus jah, et lõpp oli esimesel metrol teatud mõttes pettumus, kuigi pettumus on ilmselt väga ülepingutatult negtiivne termin misiganes osa kohta sellest mängust. tore oleks kui graafikat ei hakataks dumbdownima, nii nagu see on läinud peaaegu kõigi muude pc mängudega tänapäeval. aga jah, eks vaikselt loodan ise ka, et see tuleb siiski veel natuke rohkem impressive kui oli esimene osa. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
"The new release date is the ideal way to strike the balance between bringing the best out of Metro: Last Light and not keep the fans waiting longer than necessary," said Dr. Klemens Kundratitz, the boss of Deep Silver parent company Koch Media.
"We won't leave that time unexploited and will work closely together with 4A Games to make the game even better. It will receive all the attention it deserves."
"Since it has been made public that we took over the Metro franchise, the fans keep asking for a release date. We would like to thank all of the Metro fans for their patience.
"And we can assure them that we have a lot more coming their way with the franchise."
"It looks fantastic on 360 as well, but [on PC] you have a different potential that you can hit," said Benyon, before revealing there are currently no plans for a next-generation version. "If someone asks me are we doing a next-gen version - well, yes we are. It's the PC. We're one of the few studios out there that have a proven piece of tech that's built for high-end PCs. I firmly believe that the PC version of Metro: Last Light is one of, if not the best looking game you can actually buy, period, at the moment. We're still proud of how we've managed to adapt that for the current generation of consoles."
Vägev treiler, aga vene aktsent oli kuidagi võlts... Siiski - eks tuleb järjekordselt väga ilus mäng
see aktsendiasi oli ju esimeses osas ka. Samas oli võimalus venekeelsena mängida ja siis oli küll ehe. _________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER
loodetavasit ei saa!!! sitasti mängisid kui laskemoonaga hakkama ei saanud minul oli halvimal juhul ühe relva moon mõnel korral kriitilise piiri peal, samas seal oli alati kasutada 3 erinevat relva millest üks võis veel olla vist korduvkasutatava moonaga.
see oleks tõesti üks kõige suuremaid faile ever kui uues mängus hakataks laskemoona jagama nii nagu ABSOLUUTSELT KÕIGIS TEISTES ajuvabades shooterites.
õnneks on ka vähemalt traileris konkreetne line "note that ammunition is scarce!" _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
siis järelikult tegid easy või normal tasemega kui sellist probleemi polnud, hard tasemega kui valuutat oli siis polnud kusagil laskemoona müüa va üleskorjatud moon ja kui valuutat ei olnud siis oli lademetes müügil, siis emp kump kui õieti mäletan, võin ka eksida arvestades et paar aastat tagasi sai 2033 läbi tehtud _________________ "Mõtle kriitiliselt"
mina olen seda läbi teinud 3 korda ja mänginud normaliga ning siis nende kahe raskema tasemega, mis olid patchiga versioonis. üks neist oli siis igatahes kõige karmim raskus, millega seda mängu üldse läbida sai...seega sinu argumendid ei päde
kusjuures, ei meenu, et ühe raskusega oleks moona probleem olnud suurem kui teisega, alati oli seda täpselt piisavalt, et kuidagi sai hakkama aga samas lahmimise ja niisama automaadi täristamise võis loomulikult ära unustada. ja see mulle meeldiski.
päris lahe alternatiivvõimalus uues mängus oleks mudiugi umbes selline kui niinimet military grade moona "realiseerimiseks" oleks sisuliselt kaks teed 1) et täristad selle ära mingite mängust by default leitavate relvadega, mis samas ei ole eriti võimsad. ehk siis saad üsna kõvasti täristada, kuid see on ka vajalik, et vastaseid maha võtta 2) et püüad seda moona võimalikult palju koguda ja kokku hoida ning saad siis mängu kestel näiteks tükkhaaval selle eest oma relva nö. võimsamaks osta/teha, või siis üldse mingi võimsama ja haruldase relva osta iga uue chapteri jaoks.
lisaks võiks boonus ammo saamiseks mängus veel konkreetsemad ja samas eriti ekstreemsete challenge'tega kõrvalepõiked, mis siis lõpuks rewardivad mängijat millegi erilise ning kogu kulunud ammo + natukesega veel. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
http://www.geforce.com/games-applications/pc-games/metro-last-light/where-to-buy
Siin kirjas, et kui on kaart GTX 660 või kõrgem saad tasuta Metro aga seal mingit koodi vaja. Sain just GTX 660 Ti TOP. Karbis polnud aga mingit koodi. Ma ei tea kas sain õigesti aru, et karbis pidi mingi voutcher olema kus peab olema peale kirjutatud midagi sellist: Your free metro activation code is....?
Kaart ostetud umbes märtsi lõpupoole arvutikeskusest.
lauriklade, ühesõnaga - "said tünga"
Wiltz, vale koht sõber, lükka oma poolpidune plaan MLL foorumitesse sest siin sest vähe tolku.
Iam so damn lazy right now that i decided i will not write in Estonian anymore: "military grade, by default, chapter. challenge, ammo" _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Kurivaim, mul on üsna savi sellest tolgust. Olen nii krdi laisk, et ega mind väga ei huvita, kas lõpuks mängus olekski nii nagu ma siin unistasin või mitte Või no ütleme pigem nii, et ma tegelikult usaldan, et selle mängu tegijad saavad ka ilma minu unistusteta piisavalt hästi asjaga hakkama!
Sulle ei sobi inglise keel? too friggin bad, I aint gonna stop using it mõne termini vastet ma eesti keeles "by default" ei teagi, ja kuskil foorumis täiesti tähtsusetu teksti kirja panekuks ei hakka ka aega raiskama selle välja uurimiseks. pealegi, ammo vs. laskemoon...ilmselgelt kulub vähem aega esimese kirjutamiseks _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Recommended:
Processor: Any Quad Core or 3.0+ GHz Dual Core CPU
Memory: 2GB
Hard Disk Space:
Video Card: DirectX 11 compliant graphics card (GeForce GTX 480 and above)
DirectX®: 11
Additional: Metro: Last Light utilizes NVIDIA 3D Vision with compatible cards and hardware.
Windows: Vista, 7 or 8
CPU: 3.4 GHz Multi-Core e.g. Intel Core i7
RAM: 8GB
Hard Disc Space: 7.5 GB
Direct X: 11
Graphics Card: GeForce GTX 680 SLI / GeForce GTX 690 / GeForce GTX TITAN
Julm
tsitaat:
Folks, Optimum is talking about 2560x, max DirectX 11 game settings with full-res fullscreen effects, DirectX 11 object and environment tessellation, 2048x2048 textures, and hardware PhysX effects.
edit: Metro: Last Light Ranger Survival Guide 3: Weapons and Inventory
nende system reqide kohta ütleks nii, et see mäng on ka ainuke põhjus üldse oma arvutisse graafikakaarti osta tänasel päeval. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Lahe on see, et seni on gameplay videote seast näidatud ainult paari tunnelimissiooni, rahva seas jalutamist ja siis juba korduvalt seda soo episoodi. Alguses on näha ka, et kokku on 30 missiooni või siis save pointi.
Väga meeldib endiselt see avatud kaart või nii. Ainult kompass näitab teed. Pole minimapi ega midagi. Mõnusad kohad, kus meelega ära eksida ja iga nurk läbi vaadata.
Kõik, mis tegi Metrost suurepärase elamuse tundub alles olevat. Võiks eeldada, et kõik vead on parandatud või on neid siis piisavalt kaua silutud.
Dark one`id on samuti tagasi. Mäng on taaskord lineaarne, aga saab alati tagasi pöörduda eelmistele salvestupunktidele kui midagi nihu läheb.
no esimene metro näitas hästi kuidas "how to do it right" lineaarse mängu puhul. ega asi polegi kokkuvõttes lineaarsuses, vaid selles kuidas mängutegija on osanud ja viitsinud tähelepanu lineaarsuselt ära juhtida mängu ja stoori peale. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.