praegune kellaaeg 18.06.2025 22:12:48
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SCREAMER
HV Guru

|
05.05.2013 16:45:42
|
|
|
tonis kirjutas: |
Mida te mängite ise, kas automatch või valite open games listist? |
mina viimasel ajal ainult open, 3-3 või 4-4
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 436 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
timo93
HV vaatleja
|
06.05.2013 17:09:42
|
|
|
Oskab keegi öelda, milles on viga. Mängu saan täiesti normaalselt minna, kuid kui laadimine on poole peal või ca 1 minut saan mängus sees olla, jookseb kokku ning midagi teha ei lase. Kasutan (New Steam versiooni) ning arvuti on suhteliselt võimas.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonis
HV vaatleja
|
06.05.2013 19:28:09
|
|
|
Mul on tunne, et see new steam version on veidi vigane. Proovisin eile mängida ja ei saanud "Ready" panna, osad teised samas lobbys ka mitte. Ning ühes lobbys olin saksa poolel aga usa lipuga.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
07.05.2013 10:03:56
|
|
|
tonis kirjutas: |
Mul on tunne, et see new steam version on veidi vigane. Proovisin eile mängida ja ei saanud "Ready" panna, osad teised samas lobbys ka mitte. Ning ühes lobbys olin saksa poolel aga usa lipuga.
|
Andud probleem on puhtalt hosti viga. Kuna ta lägib kuskil karulaanes siis sa võid seda ready nuppu klikida seal palju tahad aga midagi ei juhtu, lahku serveris ja mine uue kasutaja omasse. Need kellel ready töötas olid lihtsalt temale lähemal, on juhuseid kus lihtsalt ei tööta kellelgi ja hostiga ping 5000. See pole otseselt mängu süü, seda juhtus ka vanas versioonis.
tsitaat: |
Oskab keegi öelda, milles on viga. Mängu saan täiesti normaalselt minna, kuid kui laadimine on poole peal või ca 1 minut saan mängus sees olla, jookseb kokku ning midagi teha ei lase. Kasutan (New Steam versiooni) ning arvuti on suhteliselt võimas. |
Kas tuleb crash report? Probleem võib olla selles et sul on kõik ultra peal. Pane high, tegu on suhteliselt vana mänguga ja dx11'nega kipub seda tegema (muidugi ei tohiks ta teha igamäng). Kui paned seaded highi peale töötab ta dx9 resiimis ja probleemid kaovad, vähemalt nii oli minul.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
timo93
HV vaatleja
|
07.05.2013 22:55:00
|
|
|
Tänud! Korras, asi oligi selles, et enamus asjad olid Ultra peal.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kala1
Kreisi kasutaja

|
26.01.2014 13:53:03
|
|
|
Kui miskit suurem mod peale panna siis neil kel pole seda saab ikka vanat viisi edasi mängida ? http://www.moddb.com/mods/coheastern-front või mingi muu mod
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier. |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|