Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy S4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 44, 45, 46  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kumba protsessorit eelistad sina?
Exynos 5 Octa 5410
32%
 32%  [ 72 ]
Qualcomm Snapdragon 600
67%
 67%  [ 148 ]
hääli kokku : 220

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tiitise
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 03.05.2013 23:12:51 vasta tsitaadiga

Keegi mingeid custom romme näppinud on?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 04.05.2013 09:21:32 vasta tsitaadiga

sain flashi firefoxiga tööle thumbs_up.gif
täitsa viisakas brauser ka

eile hakkas asi telefon aga lõplikult nöökima oma android has stopped erroriga
pidi kõik otsast peale alustama ja taastama

pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 04.05.2013 10:44:34 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
sain flashi firefoxiga tööle thumbs_up.gif
täitsa viisakas brauser ka

eile hakkas asi telefon aga lõplikult nöökima oma android has stopped erroriga
pidi kõik otsast peale alustama ja taastama

Kui korralikult tööle saad, tee taastetõmmis endale nt. cwm-iga.

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 04.05.2013 11:11:18 vasta tsitaadiga

pole s4'le veel cwm icon_rolleyes.gif
õigemini enne peale ei pane, kui rom manager seda pakub

Ramm
Kreisi kasutaja
Ramm

sõnum 04.05.2013 19:19:32 vasta tsitaadiga

Kuidas kaamera pildi kvaliteet on siseruumides, on mingeid "eripärasi" vms?
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 04.05.2013 21:52:07 vasta tsitaadiga

Ramm kirjutas:
Kuidas kaamera pildi kvaliteet on siseruumides, on mingeid "eripärasi" vms?
hämaras suudab isot väga edukalt tõsta ja ei ole probleemi, et ilma välguta pilti ei suuda teha

vana telefon vajas välku, ilma ei saanud hakkama ja oli jube uimane
s4 on küll välguta mürane, aga ei hakka kusema fokuseerimise ajal thumbs_up.gif

erik911
HV kasutaja
erik911

sõnum 05.05.2013 22:10:56 vasta tsitaadiga

Asjad juba liiguvad...
Kommentaarid: 99 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 91
tagasi üles
10.10.10
Kreisi kasutaja
10.10.10

sõnum 06.05.2013 02:14:59 vasta tsitaadiga

On mõtet S3 liikuda S4 peale? icon_smile.gif
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 06.05.2013 02:31:42 vasta tsitaadiga

10.10.10 kirjutas:
On mõtet S3 liikuda S4 peale? icon_smile.gif

Seda pead endalt küsima. Kas sul on vajadust liikuda edasi?

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 06.05.2013 11:31:33 vasta tsitaadiga

... tegelikult on see väga lihtne küsimus, kui sa ostsid S3 seepärast, et sul polnud raha kuhugi mujale paigutada, siis anna minna, kui oled tehnoloogiafriik, siis samuti, anna minna aga kui S3 oli kaalutletud ost, vajadusi ja võimalus arvesse võttes, siis pole väga mõtet. Mõtle nii, kui su S3 on heas seisukorras, komplektne ja garantii kehtib, siis järelturult võid selle eest saada heal juhul ~300€. S4 jaoks pead sa panema veel teist samapalju juurde ja natuke pealegi ehk kas sa leiad tõepoolest S4-s nii palju lisaväärtust, et seda kulu õigustada ? Mina ei leia ...
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 06.05.2013 11:36:19 vasta tsitaadiga

ma suudan s2-ga veel aasta vabalt elada. siin mõni on kolinud s2-s4. väga palju neidki pole.
arvatavasti s3-s4 minejaid on väga vähe
DigeBeni jutt võttis asja ilusti kokku thumbs_up.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
linni
HV kasutaja

sõnum 06.05.2013 14:48:12 vasta tsitaadiga

Jääb arusaamatuks, miks mu postitus kustutati, aga küsime uuesti:
kas S4 suudab ette lugeda helistaja nime?

juuser
Aeg Maha 2a

sõnum 06.05.2013 15:33:44 vasta tsitaadiga

Nüüdseks siis ka nädala jagu S4 omanik olnud. Esmamuljed ei ole just väga vapustavad, samas edasiminekut nagu mingil määral on.
Eelmine telefon S3. Kui nüüd neid kahte võrrelda, siis ainuke eelis minu jaoks ongi tegelikult parem ekraan. Mõõdud ja reso silmnähtavalt
suuremad, samas telefoni enda mõõdud ei ole kasvanud. Käes hoides on ka tuntavalt õhem.

Seekord otsustasin kasutada Samsa oma TouchWizi, mis aga läägib päris märkimisväärselt, samas aga mitte nii palju, et kasutamit väga
palju häiriks. Lihtsalt on väike pettumus, et sellise jõudlusega telefonile ei ole suudetud korralikku tarkvara peale arendada.
Aga eks tulevaste uuendustega ja custom rom'idega asi kindlasti paraneb.

Teine miinus on aku kestvus, mis algselt oli minu kasutusharjumuste juures vaid 1 päev. Aku kestvuse sai pea kahekordseks pärast
root'imist ja igasugu taustal jooksva bloatware eemaldamist. Samas enam-vähem sama seadistusega S3-e 4.1.1-l kestis aku mul
3-4 päeva.

Kokkuvõtteks võiks öelda, et rahul, aga väikeste möendustega. Ütleme nii, et täislikkusest on puudu läägivaba soft ja Sony Xperia Z
sarnane välimus icon_smile.gif Nüüd siis kindlasti küsite, et miks ma siis Xperia Z-i ligi ei võtnud. Vastus on "ei tea" icon_smile.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 06.05.2013 15:49:55 vasta tsitaadiga

linni kirjutas:
Jääb arusaamatuks, miks mu postitus kustutati, aga küsime uuesti:
kas S4 suudab ette lugeda helistaja nime?
iga android suudab. Tõmba vaid app play poest
linni
HV kasutaja

sõnum 06.05.2013 16:39:37 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:

Milline?

Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 06.05.2013 17:01:12 vasta tsitaadiga

linni kirjutas:
Super AMOLED kirjutas:

Milline?
"caller name" otsingusse ja tuleb
ende
HV kasutaja

sõnum 06.05.2013 17:37:24 vasta tsitaadiga

sekundeerin eeskõneleja juuser juttu, ise olen alles 4. päeva omanik ning iga õhtu on aku tühi olnud (1-5%). Peale wifi väljalülitamist läks palju paremaks (gps ka ei kasuta).

Üle-eelmisel lehel kõnelejale Mariole - ei tea tõesti, mis räime otsa sa sattusid Kaubamajas, aga nii kiiret stock android fööni pole ma veel näinud. Menüüd avanevad koheselt, "insta" lausa.
Peale viite lehte progede/appide pealepanekut läks "stardivibrast" kuni pin koodi küsimiseni 28 sekundit.

quadrunt andis 12700 punkti - prose moodustas 41359pt ning mem 11684, I/O 7707, 2D 495 ja 3D 2240. Kusjuures 2d oli 30FPS ja 3D stabiilne 60, välja arvatud "dna-heeliksi" osa, mis on 40-41FPS

bloatware on tõesti palju - peale tööpäeva on free mem 12-20% ehk mingi 200MB kandis. Peale restarti aga 47% ehk 780MB. Peale feisbuugi, whatsappi ja fotode muud ei tee eriti)

Probleemiks võib ka seda lugeda, et enda teada ostad 16GB telefoni, kuid ruumi on vaid 9,15, sest ülejäänud on OPSYS.

Veel suuremaks probleemiks võib pidada, et mitte keegi peale EMT ei paku TELEFONISSE 4G ning ka EMT on sellega ülimalt kooner - tehniliselt on võimalik (arvuti-SIM on neil 150/50mbit/60GB paketiga 50 euri kuus), aga küüned enda poole olles pakutakse klintidele vaid 50/5 kiirust piiranguga 15GB - HALLOO TERE me oleme 2013. aastas, 15GB on mõnel mehel päeva-kahe norm - eriti veel 4G kiiruste juures). 60 sekundit videot on 124MB juba näiteks.
Aga kuna EMT on kooner (ei paku täis kiirusi), siis ka mina olen kooner - võtsin 3/1 3G paketi, ehk siis EMT'le 20+ euri "kahjumit" iga kuu:) Teenindaja lubas/pakkus/arvas, et kahe-kolme kuu jooksul tulevad pädevad paketid. Teadagi tele2 muutis alates maist pakette ning pakub 30euri eest 100GB mahtu. (ärme räägi viimasest TJA kvaliteediuuringust muidugi, kuid mahupiiramine on põhimõtteline kliendi n**simine).

Oleks siis see pakett 40 või 50 euri maksnud, ikka oleks võtnud, kuna kui ikka telefon on viimane moeröögatus oma 100/50mbit kiiruse toega, siis ei taha sinna mingit poolkõva 4G lahendust (5mbit siis konkreetsemalt, 10x vähem kui telefon toetaks).

Kaalusin ka varianti võtta EMT arvuti-4G SIM kaart(täiskiirused) ning liituda kõneteenusega (3,8 eur), kuid teadsin et seal on ka kõrged hinnad kõnedel. Aga siukesi hingehindu küll ei oodanud - 12,66 senti on üks SMS ning kõned tele2-elisa-emt on 12senti/minut, bravocommidele ja taolistele 30 senti minut. Mingi noname operaator oli ka veel - neile oli 60 senti minut.

Seega - 500 min kuus rääkides 60 euri kõnedele (plus välismaale ja plus smsid) ning 50 euri neti eest (60GB). Well done S4 esitlus Eestis.
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 06.05.2013 19:12:13 vasta tsitaadiga

mul peab aku küll hästi, paremini, kui eelmisel telefonil
mul aga harjumus iga õhtu laadima visata
nädalavahetusel jätsin niisama vedelema ja kannatas reedehommikust kuni pühaba õhtuni, kusjuures laupäeva hommikuks olin pool akut ära tühjendada jõudnud

netiga mul joppas, et vana elisa mint strong veel telefoninumbri küljes
maksan 12€ <7Mbps ühenduse eest, aga kuna elisa on oma 4G'd arendanud tolle HSDPA+ peal vms, siis paistab, et telefon suudab sellest osa võtta
reaalselt on kiirused <12Mbps ja mahupiirang 50GB icon_cool.gif icon_razz1.gif

mario20031
Kreisi kasutaja
mario20031

sõnum 07.05.2013 00:53:38 vasta tsitaadiga

ende kirjutas:
sekundeerin eeskõneleja juuser juttu, ise olen alles 4. päeva omanik ning iga õhtu on aku tühi olnud (1-5%). Peale wifi väljalülitamist läks palju paremaks (gps ka ei kasuta).

Üle-eelmisel lehel kõnelejale Mariole - ei tea tõesti, mis räime otsa sa sattusid Kaubamajas, aga nii kiiret stock android fööni pole ma veel näinud. Menüüd avanevad koheselt, "insta" lausa.
Peale viite lehte progede/appide pealepanekut läks "stardivibrast" kuni pin koodi küsimiseni 28 sekundit.

quadrunt andis 12700 punkti - prose moodustas 41359pt ning mem 11684, I/O 7707, 2D 495 ja 3D 2240. Kusjuures 2d oli 30FPS ja 3D stabiilne 60, välja arvatud "dna-heeliksi" osa, mis on 40-41FPS
Olen kindel,et tegemist oli mingi kõige algelisema softiga antud telefonile seal poes,kuid sinu quadranti vaadates,siis ma ei saa aru miks see graafika kiip nii halb S4'l on. Mul S3'l 2D 1000p nind 3D 2400p. Lisaks S3'l I/O 11200. Tundub,et antud graafikakiip ei taha FHD'd väga ära händlida Snapdragoniga S4 mudelil icon_lol.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
blackhawk
Kreisi kasutaja
blackhawk

sõnum 07.05.2013 01:00:53 vasta tsitaadiga

juuser kirjutas:
Nüüdseks siis ka nädala jagu S4 omanik olnud. Esmamuljed ei ole just väga vapustavad, samas edasiminekut nagu mingil määral on.
Eelmine telefon S3. Kui nüüd neid kahte võrrelda, siis ainuke eelis minu jaoks ongi tegelikult parem ekraan. Mõõdud ja reso silmnähtavalt
suuremad, samas telefoni enda mõõdud ei ole kasvanud. Käes hoides on ka tuntavalt õhem.

Seekord otsustasin kasutada Samsa oma TouchWizi, mis aga läägib päris märkimisväärselt, samas aga mitte nii palju, et kasutamit väga
palju häiriks. Lihtsalt on väike pettumus, et sellise jõudlusega telefonile ei ole suudetud korralikku tarkvara peale arendada.
Aga eks tulevaste uuendustega ja custom rom'idega asi kindlasti paraneb.

Teine miinus on aku kestvus, mis algselt oli minu kasutusharjumuste juures vaid 1 päev. Aku kestvuse sai pea kahekordseks pärast
root'imist ja igasugu taustal jooksva bloatware eemaldamist. Samas enam-vähem sama seadistusega S3-e 4.1.1-l kestis aku mul
3-4 päeva.

Kokkuvõtteks võiks öelda, et rahul, aga väikeste möendustega. Ütleme nii, et täislikkusest on puudu läägivaba soft ja Sony Xperia Z
sarnane välimus icon_smile.gif Nüüd siis kindlasti küsite, et miks ma siis Xperia Z-i ligi ei võtnud. Vastus on "ei tea" icon_smile.gif

Olen ise Z omanik ja ütlen, ega jah, võiks olla S4 sisemus ja tarkvara ja Z välimus, siis oleks thumbs_up.gif aga Z miinus on Sony suht kärakas soft, mis on väga bugine ja Z aku peab ka vähe vastu. Stamina mode töötab küll hästi, aga kui kasutada ka tahad telefoni siis ikka aku läheb päris kiiresti, eriti kui päike särab taevas ja ekraani heledus vaja suht põhja keerata... usun, et S4 aku peab paremini vastu beer_yum.gif
Kommentaarid: 98 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 88
tagasi üles
10.10.10
Kreisi kasutaja
10.10.10

sõnum 07.05.2013 02:38:07 vasta tsitaadiga

DigeBeni, täitsa õige jutt. S3 tuli pärast S2-te kuna mugavam netis surfata ning kiirem kui kähku vaja midagi leida. Samas ka autos GPS-ina on S3 parem kui S2.

Hetkel nagu huvitab ainult S4 ekraani reso pärast. Rohkemat enda jaoks eriti ei lea huvitavat. Kaamerat ei kasuta eriti.
Ah eks vaatab, ei hakka kiirustama, vaatan kuidas järelturul hinnad kukkuma kipuvad, vahest õnnestub võimalikult väikse kaotusega uuendada.

Priidik199
HV kasutaja
Priidik199

sõnum 07.05.2013 08:56:31 vasta tsitaadiga

juuser kirjutas:

root'imist ja igasugu taustal jooksva bloatware eemaldamist.

Mis protsessid täpsemalt kinni julgesid panna? Mul pidevalt kasutuses 1gb mälu, isegi siis kui kõik rakendused sulgen ja "tühjendan mälu". Facebook jms küll on kuid tundub ikkagi kuidagi liiga palju.

Teisaks, kas Samsungi telefonid ei oska üldse rakendusi ise kinni panna? Eelnevalt olin kasutanud LG telefoni koos custom ROM'iga muidugi aga seal nagu polnud sellist probleemi. Nüüd S4'ga pean konkreetselt iga rakenduse sulgema, sest need ei lähe mõne aja pärast ise kinni. Kord tõmbas 100% aku terve ööga tühjaks, sest midagi jäi kogemata taustale tööle.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
erik911
HV kasutaja
erik911

sõnum 07.05.2013 18:56:59 vasta tsitaadiga

Priidik199 kirjutas:
juuser kirjutas:

Mis protsessid täpsemalt kinni julgesid panna? Mul pidevalt kasutuses 1gb mälu, isegi siis kui kõik rakendused sulgen ja "tühjendan mälu". Facebook jms küll on kuid tundub ikkagi kuidagi liiga palju.

Teisaks, kas Samsungi telefonid ei oska üldse rakendusi ise kinni panna? Eelnevalt olin kasutanud LG telefoni koos custom ROM'iga muidugi aga seal nagu polnud sellist probleemi. Nüüd S4'ga pean konkreetselt iga rakenduse sulgema, sest need ei lähe mõne aja pärast ise kinni. Kord tõmbas 100% aku terve ööga tühjaks, sest midagi jäi kogemata taustale tööle.

Settings --> More --> Developer options --> Do not keep activities (Destroy every acticity as soon as the user leaves it) peaks aitama. Pole küll ise proovinud. Tundub suht julm versioon, taustale midagi jooksma ei jää siis.
Kommentaarid: 99 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 91
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 07.05.2013 19:55:42 vasta tsitaadiga

keegi selle kiesi kohta oskab heieteada, kuidas ma ta üle wifi tööle saaksin - telefonis näitab, et connected, kuid arvutis jääbki laadima
juhtmega töötab aga hetkega icon_rolleyes.gif

edit:

kurat võttis mingi 15min aega, aga sai tehtud - loodan, et ika kuradi kord sedakaua ootama ei pea icon_rolleyes.gif
mul muidugi 32GB kaart ka telefonis icon_neutral.gif

wirx
HV Guru
wirx

sõnum 08.05.2013 00:31:44 vasta tsitaadiga

Sai ka täna SG4 näpitud ja olles aastake olnud SG3 kasutaja, siis ütleks et suurim miinus minu silmis on see, et ühe käega on suht võimatu vajutada back või options nuppu. Need nupud olid isegi SG3-l kusagil all otsas, aga SG4-l on veelgi rohkem alla äärde viidud ning lisaks väiksemaks tehtud.
Eks ta muidu teistes asjades ole kindlasti parem, kui SG3, aga kui just oma SG3 vette ei pilla, siis vahetamiseks põhjust ei leia.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tiitise
HV kasutaja

sõnum 08.05.2013 11:06:56 vasta tsitaadiga

Nonii, olen nüüd mõnda aega S4 kasutanud ja kohe esimesel päeval panin tähele (hämaras ruumis filmi vaadates) et ekraan 0 heleduse juures oli kahtlaselt ruuduline (tumedad/hallid alad) ning must ei olnud ikka must.
Sai netis nii mõned tunnid uuritud ja otsitud, et miks see nii on ja tulemus järgmine, on kaks teada tuntud softilist viga:
1. Must ei ole täiesti must, punakas värv kumab läbi ning videode/piltide vaatamisel tekivad ruuduud.
2. Juhul kui must värv on nii nagu peab siis tekivad menüüdes sellised natuke lillad varjundid. (punkt 1-s seda probleemi pole)
Olemasolevate rommidega on siis kas probleem üks või kaks.
Eestis müüdavatel telefonidel peaks olema I9505XXUAMDE ja probleem nr1.
Kuna mind isiklikult segas see, et pilt oli suht peetis siis võtsin käsile rommi uuendamise ning vahetasin esimese probleemi teise vastu: I9505XXUAMDM

Kes tahab pikemalt lugeda siis saab siit: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2256651
tagasi üles
juuser
Aeg Maha 2a

sõnum 08.05.2013 16:35:44 vasta tsitaadiga

Täpselt ei mäleta enam mis kinni sai keeratud, aga süsteemi protsessidest on alles alljärgnevad:

Settings
Factory Mode
com.qualcomm.qcrilms
Google Sevices
com.sec.phone
Unified Deamon(EUR)
Samsung Keyboard.

Priidik199 kirjutas:
juuser kirjutas:

tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 08.05.2013 18:56:54 vasta tsitaadiga

Millegipärast läheb mu telelefonil ekraan, vasakult ülemisest äärest umbes sentimeeter allapoole,
suhteliselt kuumaks võrreldes ülejäänud ekraaniga.

Täna hommikul sai aku täislaetud ja restart tehtud. Praeguseks on telefoni ekraan 45 minutit aktiivne olnud ja telefon 2G režiimis ning akut 74% järgi. Ekraani heledus umbes 25% peal.
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 08.05.2013 21:00:40 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
3G'd ei hoia sellepärast pidevalt sees, et Tallinn ei ole kaetud korraliku 3G leviga, et alati saaks usaldada, et kõned tulevad läbi. Samuti ei viitsi, et liftis kõned katkevad. Ning isegi 2G levi suutis täna mitu korda täiesti nulli kukkuda.

Täpselt nii ongi, kui olen 3G sisse unustanud tuleb suht tihti üritatud kõne sms ja helista tagasi.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 63
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 08.05.2013 21:01:06 vasta tsitaadiga

Mõned kõned ja veidi internetti. No okei, las see aku olla, järelikult on normaalne. Aga see, et ta sealt kohast ekraanist kuumaks läheb?
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 08.05.2013 21:12:35 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
Mõned kõned ja veidi internetti. No okei, las see aku olla, järelikult on normaalne. Aga see, et ta sealt kohast ekraanist kuumaks läheb?

Ma ei viitsi pilte otsida, aga kas mitte SoC pole just sinna ülesnurka kogunenud?
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 73
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.05.2013 21:18:18 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
Super AMOLED, sama sinule "oh, hakkab pihta". Küsisin, et kas see on normaalne, et selliselt aku tühjeneb. Kui teistel ka siis järelikult on normaalne. 3G'd ei hoia sellepärast pidevalt sees, et Tallinn ei ole kaetud korraliku 3G leviga, et alati saaks usaldada, et kõned tulevad läbi. Samuti ei viitsi, et liftis kõned katkevad. Ning isegi 2G levi suutis täna mitu korda täiesti nulli kukkuda.
ehh?
sellel s4'l on levi, nagu igal teisel telefonil - olen täheldanud, et keset tagapaneeli kuskil on mingi nõrk koht ja eeldab, et telefon on näiteks lauale paigutatud või alusele, mis on piisavalt tihe, et signaali blokeerida
signaal ei kao hetkega ning eeldab, et antud kohas on juba nõrk signaal

enamus kohtades, kus varem on sita keema ajanud isegi nokiatega, siis nüüd on levi sama kõva, ehk sekund kõvem, kuid netikiirus on mul hulka kiirem thumbs_up.gif

parim funktsioon, mis sellel telefonil olen veel leidnud, on puhtalt samsa tarkvaraarenduse dela - fotikal best face funktsioon - hämmastav - töötab thumbs_up.gif

jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 08.05.2013 21:22:57 vasta tsitaadiga

lapsed rsk icon_lol.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Priidik199
HV kasutaja
Priidik199

sõnum 09.05.2013 08:47:36 vasta tsitaadiga

Mul pidevalt wifi + gps + 3g + data jms sees. Päeva jooksul kuulan podcaste, reddit, mängin mänge, teen pilti ja mida kõike veel - enne magama minekut viskan laadija taha ja järgmine päev hakkab sama moodi pihta ehk siis poh yolo.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 09.05.2013 09:03:44 vasta tsitaadiga

Kallist aparaati tuleb hoida ja nunnutada. Kas te olete juba kilede ja kaitseymbristega mäkerdanud?
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 09.05.2013 09:22:52 vasta tsitaadiga

Kas ma ütlesin, et ma niiväga tahan akut kokkuhoida, et sisselülitan pmst ainult helistamise jaoks? Viisin lihtsalt korraks tarbijad miinimumini ja tahtsin näha kuidas aku siis kulub ning küsida kuidas teistel on. Kui on normaalne, siis on. Elan edasi. Tundub, et aku vastupidavuse kohta on siin mõttetu midagi küsida - kulub kuidas kulub, ikka on normaalne, sest elekter on seinakontaktis olemas.

Ostad auto ja kütusekulu tundub suur ning uurid kuidas teistel sama mudeli ja mootoriga omanikel keskmiselt on. Kas siis ainuõige vastus küsimusele on, et kas sa ei tea kus tanklad on ning auto võtabki kütust?
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 09.05.2013 09:25:10 vasta tsitaadiga

Vahur, Tallinn pole 3Gga püsivalt kaetud? Ehk tasuks opekat vahetada, omal on 3G peal lukus ja kordagi pole mingeid probleeme olnud, v.a. vanalinna keldribaarid, siis on tegu et 2g levi hoida, mujal pole aga probleeme olnud...tõsi, telefon pole ka S4.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
tiitise
HV kasutaja

sõnum 09.05.2013 10:43:50 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
Kas ma ütlesin, et ma niiväga tahan akut kokkuhoida, et sisselülitan pmst ainult helistamise jaoks? Viisin lihtsalt korraks tarbijad miinimumini ja tahtsin näha kuidas aku siis kulub ning küsida kuidas teistel on. Kui on normaalne, siis on. Elan edasi. Tundub, et aku vastupidavuse kohta on siin mõttetu midagi küsida - kulub kuidas kulub, ikka on normaalne, sest elekter on seinakontaktis olemas.

Ostad auto ja kütusekulu tundub suur ning uurid kuidas teistel sama mudeli ja mootoriga omanikel keskmiselt on. Kas siis ainuõige vastus küsimusele on, et kas sa ei tea kus tanklad on ning auto võtabki kütust?

Ütleks, et natuke vara on muljetada aku vastupidavuse kohta. Pole veel tavapärased harjumused välja kujunenud.
Hetke seisuga on nii: 2 ööpäeva ja seal sees kõned, sünkimine, 4 tundi videovaatust jne.
Kas mulle tundub või siis uuema softiga (I9505XXUAMDM) peab aku paremini vastu.
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 09.05.2013 11:00:07 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
3G'd ei hoia sellepärast pidevalt sees, et Tallinn ei ole kaetud korraliku 3G leviga, et alati saaks usaldada, et kõned tulevad läbi. Samuti ei viitsi, et liftis kõned katkevad. Ning isegi 2G levi suutis täna mitu korda täiesti nulli kukkuda.

Ma kasutan kas 2G-d või 3G-d (lukus), siis pole katkemisi ja kui telefonil on lisaks 1800-le ka 900MHz 3G tugi, siis levib see ka juba pea igal pool. Automaatset 2G/3G valikut ei usalda mina ka, liiga palju anomaaliaid.

Näppisin ka mingi päev kuskil esinduses S4-a. Kuna enne olin just samas stendis Note 2 näppinud, tundus S4 nunnult pisike. See silma jälgimine oli suht weird värk. Kukkus scrollima ja sahmima. Õnneks vilgutas selle käigus ka vabamüürlaste sümbolit, nii sain pihta, mis värk on. Liiga palju ja valesti mõistetud alustel "intellekti" minu soove ette aimata. Selle lülitaks esimese asjana välja (ja teibiks esikaamera ka kinni, nagu tavapäraselt).

libe kirjutas:
rex kirjutas:

See 441PPI on ikka mõttetu overkill. Silm ei näe, aga aku saab vatti nii pikslite kui GPU toitmisel. Samas, küll nad varsti 4K ka telefonidesse suruvad. Üks lammas ees, teised järel, kuna muidu oleks sel ühel ostjate silmis konkurentsieelis.
antud juhul sa eksid icon_idea.gif
kuna samoled on pentile maatriksil, siis see tihe PPI on ainus, mis selle päästab
IPS ekraanidega telefonidel oleks piksel ka madalamal resolutsioonil märkamatu

Nii tõesti oli. Mikrokiri oli sarnane iPhone'iga või väga natuke halvem. Parem kindlasti mitte.
Kommentaarid: 249 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 228
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 09.05.2013 21:56:57 vasta tsitaadiga

tiitise kirjutas:
Ütleks, et natuke vara on muljetada aku vastupidavuse kohta. Pole veel tavapärased harjumused välja kujunenud.
Hetke seisuga on nii: 2 ööpäeva ja seal sees kõned, sünkimine, 4 tundi videovaatust jne.
Kas mulle tundub või siis uuema softiga (I9505XXUAMDM) peab aku paremini vastu.

GsmArena väidab ka nii:
http://blog.gsmarena.com/samsung-i9505-galaxy-s4-battery-tests-update-battery-life-improved/
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 63
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.05.2013 22:04:39 vasta tsitaadiga

ma kasutan telefonil ekraani auto +5 peal
kipub olema ~50% kanti vahetult enne magamamainekut, kui taas laadima panen
samas mul on üks rakendus, mille akuõgardlikkust juba vana telefoniga märkasin
too võtab ikka hoolega - ei tööta küll taustal, kuid kasutamise hetkel sööb hoolega - kasutan toda ka mingi 3-4x päeva jooksul ~5-15min

olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 09.05.2013 22:20:48 vasta tsitaadiga

libe, mis progega tegu?
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.05.2013 22:30:35 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
libe, mis progega tegu?
ultimate team trader 13
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 09.05.2013 22:38:20 vasta tsitaadiga

I9505XXUAMDM pole vist meie regioonis saada? Minul telefonis I9505XXUAMDE igatahes ja väidab, et uuendusi pole.
tagasi üles
tiitise
HV kasutaja

sõnum 09.05.2013 23:41:03 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
I9505XXUAMDM pole vist meie regioonis saada? Minul telefonis I9505XXUAMDE igatahes ja väidab, et uuendusi pole.

Ei ole jah icon_sad.gif panin sakslastele mõeldud rommi peale (häiris tohutult musta puudumine ning ruuduline video)
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 10.05.2013 11:37:03 vasta tsitaadiga

Täna hommikul teatas telefon, et uuendus on saadaval. Lasin peale ja tulemuseks I9505XXUAMDM:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
tiitise
HV kasutaja

sõnum 10.05.2013 11:54:05 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
Täna hommikul teatas telefon, et uuendus on saadaval. Lasin peale ja tulemuseks I9505XXUAMDM:
Spoiler Spoiler Spoiler

Settingute menüüdes üles/alla kerides lillad varjundid olemas?
(vaatasin, et soomlastele jagatakse AME2 lõpuga uuendust)
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 10.05.2013 12:13:27 vasta tsitaadiga

tiitise, mina aru küll ei saa. Samas ei saanud ma eelmise FW'ga aru ka, et must ekraan oleks kuidagi erinev mustast icon_confused.gif
tagasi üles
tiitise
HV kasutaja

sõnum 10.05.2013 12:15:20 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
tiitise, mina aru küll ei saa. Samas ei saanud ma eelmise FW'ga aru ka, et must ekraan oleks kuidagi erinev mustast icon_confused.gif

Loe seda teemat natuke: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2256651
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 10.05.2013 13:23:19 vasta tsitaadiga

Lugesin kõik leheküljed läbi. Boot screen ei ole punakas/lillakas. Kui menüüdes liigutan kiirelt, siis jooned lähevad küll veidike udusemaks, aga mitte lillakaks minu arust. Netilehel valgel taustal musta teksti kiiresti liigutades, see küll veidike venib kaasa, aga mitte häirivalt.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy S4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 44, 45, 46  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.