Tundub, et DayZ serveritest meil puudust ei tule. Sai isegi üks põlveotsas nikerdatud.
-Mods used on server: CBA;
ACRE - ARMA has to be run as administrator for ACRE to work;
ST ACRE Volume Control - in ARMA controls menu you have to add a hotkey for "Talk on Direct channel" - example;
ST map auto brightness;
ST Movement.
Mod line should look like this if all mods are used: -mod=@dayz;@CBA_CO;@JayArmA2Lib;@ACRE;@st_acre_vol;@st_movement;@st_map_auto_brightness
-How do I use radio if I find one?
You speak into your radio by pressing your CAPSLOACK key. Press it, say what you need to say, and release the key.
It is possible to take multiple radios with you. You can switch between radios by pressing CTRL + SHIFT + A.
You can pull up your radio interface by pressing CTRL + SHIFT + X.
-How do I communicate with someone who is really far away?
For this, you will need either the PRC119 or the PRC117F . On the PRC119, change to it by pressing CTRL + SHIFT + A. Change the PWR (power) mode to HI (high) or, if you are in a vehicle, to PA (Power Amplified). This will make the signal much stronger.
-I already bound by CAPSLOCK key to my Teamspeak 3 push to talk button. Is it possible to set another key for my ACRE radio?
Go to your ArmA2 directory and open the file userconfig\acre\acre_keys.hpp
Change the key found under 'class PTTRadio { key = 58 ... }'
58 is the CAPSLOCK key. If you scroll all the way down in the acre_keys.hpp file, you will see a list of all keys and their codes.
viimati muutis allavett 28.04.2013 13:34:48, muudetud 1 kord
oli mingi rohelist värvi landrover kohe sellest heli crashist 5m kaugusel oli ja me olime just seljaga selle poole ja mingi vend lihtsalt istus sisse ja sõitsis signaalitades minema,me küll lasime ta pihta kui minema sõitsis aga pihta vist ei saanud
oli mingi rohelist värvi landrover kohe sellest heli crashist 5m kaugusel oli ja me olime just seljaga selle poole ja mingi vend lihtsalt istus sisse ja sõitsis signaalitades minema,me küll lasime ta pihta kui minema sõitsis aga pihta vist ei saanud
Kel huvi tulge proovige uut moodi Mercenary. (saab commanderist sikutada)
Spoiler
82.131.80.5:2302
Kas teil mingi mumble või TS on, et adminitega ühendust võtta? Üks pani just combat logi
TS
rps.ee
Kalme: varsti lisan osad uued relvad/autod nimekirjana
Lugesin juba enamvähem Mercenary foorumist mis relvastuses uut on. Pole paha.
Liituksin teiega kohe aga kuu neti liimit on täis ja kiirus piiratud, ei saa kuidagi tõmmatud seda modi. Järgmise kuu alguses tulen kah mängu - niikaua peab Diablo 2'ega leppima
Kes arvas, et botid on hullud, peab Mercenary'st eemale hoidma. 40% chance of spawning, eesmärk tappa kõik elav alal. Pidid oma AI poolest normaalsel tasemel olema, inimesi hakkab surema.
Tere,
Kuna just hiljuti avastasin selle mängu ja hakkas endale ka meeldima siis tahtsingi küsida: Kas on seda mõtet osta? Mõtlen just sellepärast, et praegu ostad ära ja saad natuke mängida aga varsti tuleb ARMA 3 ja siis kardan, et ARMA 2 serverid jäävad väga tühjaks ning raha põhimõtteliselt raisku läinud.
lauriklade,
Arma OA saad 7,99€ vene keelne aga keelt saab muuta!
Armal see hea et tal pole ainult dayz mod, tal paljusi teisi häid moode!
Arma 3 on juba väljas ja ka sellele tuleb dayz, kui hea tuleb, seda ei tea
Ning on tulemas DayZ Standalone, seda ei tea kuna tuleb, aga tuleb huvitav!
Tema videoga on ikka see teema, et temp läheb lillaks kui mingi sõda lahti.. hax or not.. but still is fun _________________ Autovaruosad Pärnus/kuni -30%
www.mardigarage.eu
LKits, jep, see mulle ta video juures kõige rohkem meeldiski. Oli selline rahulik tüüp - tühja koha peal lahmima ei hakanud - ajas oma asja. Kui oli kontakt andis tüüpidele võimaluse puhtalt välja tulla. Kuigi suurem osa rahvast mõtles, et on kõvad mehed ja said surma _________________ Twitch.tv/allavett
Selline asi töötab ainult siis kui sa ei tea inimesi, kellega koos serveris oled. Eesti serveris, kus enamik on tuntud ebausaldusväärsuse poolest ja shoot-on-first-sight poliitika on jõus, ei saa niimoodi asju ajada. Sest kui sa lased kellegi elusana minema siis järgmisel hetkel tema sind minema ei lase. Kui näed, eriti bandite, siis kuul pähe ja elu muretu. Olen selle poolt praeguseks kuigi paljud võivad mu juttu nüüd pasaks pidada kuna polnud ammu see aeg kui ma ei lasknud ühtegi kuuli player suunas. Aga tõsiasi on see, et kui sa oma sõbralikkuse pärast tuhat korda surma saad ja aega raiskad siis lõppeks tahaks eluga kah pääseda sellistest olukordadest.
Ma ei saa öelda, et lasen tingimata at first sight aga üldiselt kui ma kellegagi kokku jooksen siis mulle endale on lihtsam kui ma kõrvaldan tundmatud playerid. Loodan, et minu puhul toimitakse samamoodi, siis on lootust, et teistelegi jääb gear alles.
Proovisin ka ise seda kuid ei meeldi kohe üldse..plussideks on ehk mõned teised relvad ja skinnid kuid Zedide soundid on jube ärritavad mingi rõve "fog" + serveritesse aegajalt ei pääse korralikult sisse, sest jääb loadis stucki.
Niiet jään Mercenary juurde ja tegelen parem sellega edasi _________________
Algfaasis ikkagi veel, vanilla dayz oli sama alguses
Udu on väga hea, kahju ainult, et renderab samamoodi nagu rohi (teatud kaugusel) _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.