praegune kellaaeg 20.06.2025 16:39:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
landu
HV vaatleja
|
06.02.2004 13:19:29
Norton Corporate edition- mydoom |
|
|
Alates tänasest Symantec, kui saabub mingi MyDoom viirus, kustutab terve NN7.1 mailboxi inbox folderi!
Tundub, et taastamatult. Symantecile on tänukiri ka saadetud. Mitmes masinas juba. karantiini paneb ainult nakatunud maili.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Krabi
HV kasutaja

|
12.02.2004 11:30:37
|
|
|
Nu jah. NN on iga asja kasti (inbox, sent jne) üks fail.Selles failis on kõik need meilid mis seal kastis näha on.
Antiviirus avastab, et see fail on nakatanud ja võtab selle originaalasukohalt ära. Ainus viis on AV peatada ajutiselt,
lasta AV see tagasi panna. Viirusega meilid kustutada ja kaustad compactida(kustutab viirusega fragmendi failist lõpplikult)!
Teine viis on natuke ohtlikum. Pole seda ise korralikult veel läbi töötanud.
See on siis selline, et kasutada Exclusioni. st jätta välja NN meilioxide kaust viirustestist.
Kui kasutaja teeb ikka topeltkliki meilil siis selle peale NN kopeerib attachi enne windows\tempi (igal juhul temp kausta)ja siis käivitab alles sealt.
Aga ma seda osa polegi katsetanud, et kas AV reageerib piisavalt kiiresti selle peale, enne kui jõutakse exet käivitada.
Ma tegin selleks eraldi prosajupi mis ei lase kasutajal temp kaustades exesi jm stuffi käivitada. Ja asi vungab . Rumalad kasutajad ei
tee enam seda mille kohta nad pärast ütlevad - "Ei ei mina pole seda asja kunagi kävitanud"
Samas on vaja see proge Update ajaks maha võtta.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|