Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Samsungi hitt-telefon Galaxy S4 jõuab homme Eestisse märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 27.04.2013 08:51:40 vasta tsitaadiga

olles ise pikemalt note2 kasutanud tunduvad 4.7 telefonid täitsa pisikesed
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
prtv
HV Guru

sõnum 27.04.2013 09:51:36 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
ma ostsin 2 kuud tagasi Galaxy S2-e (natuke liiga vara, 2 nädalat hiljem langes hind 349-lt 299 peale). aga milleks S3 või S4? FFS, ma saan oma S2 täiesti pädeva netiarvutina kasutada! 99% S3- ja 4jad ilmselt ei kasuta oma täisvõimsust iial ära.
http://www.gsmarena.com/help_us_make_a_change_sign_our_smartphone_petition_now-news-5891.php

Sa oled lihtsalt kibestunud
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 73
tagasi üles
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 27.04.2013 09:55:10 vasta tsitaadiga

gan3b, Ei usu, et kibestunud on, lihtsalt nagu ütlus käib, iga li*s kiida oma vi**u.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 27.04.2013 10:14:48 vasta tsitaadiga

Naabrimehe ees uhkustamiseks tasub võtta hoopis Samsung GALAXY Mega 6.3 icon_smile.gif

Samsungi enda Pressiteade kah ja huvitaval kombel on Uudistekirjutajad selle Pressiteate maha maganud. icon_smile.gif
Samsung Introduces the GALAXY Mega
April 11, 2013
New GALAXY Mega offers the latest smartphone features with an extensive viewing experience.
http://www.samsungmobilepress.com/2013/04/11/Samsung-Introduces-the-GALAXY-Mega-1
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.04.2013 10:31:10 vasta tsitaadiga

See S4 pole nüüd eriline edasiminek vs S2 või S3.
Ootaks kokkuklapitava ekraaniga Galaxy´t, mida juba paar aastakest demotud on.

tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 27.04.2013 10:47:37 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Naabrimehe ees uhkustamiseks tasub võtta hoopis Samsung GALAXY Mega 6.3 icon_smile.gif

Samsungi enda Pressiteade kah ja huvitaval kombel on Uudistekirjutajad selle Pressiteate maha maganud. icon_smile.gif
Samsung Introduces the GALAXY Mega
April 11, 2013
New GALAXY Mega offers the latest smartphone features with an extensive viewing experience.
http://www.samsungmobilepress.com/2013/04/11/Samsung-Introduces-the-GALAXY-Mega-1

Mega on lihtsalt suure ekraaniga mid-range seade, mitte midagi erilist.
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 27.04.2013 11:56:34 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
See S4 pole nüüd eriline edasiminek vs S2 või S3.
Võta nüüd kinni, hästi terav ekraan on äärmiselt mõnus kasutada. Samas eks S3 oma oli juba üsna hea ekraaniga (kuigi Pentile't võib natuke kritiseerida) ja võimsa sisuga. Minuarust on endiselt mõistlik olla arengust 1 või 2 sammu tagapool ning osta aasta-paar vanu kasutatud tippmudeleid üsna mõistliku hinnaga. Hetkel on küll kahjuks vanemad muidu mõistlikud mudelid Androidi maailmas kahjuks 480x800 resoga, mis pole otseselt halb kuid ~4,5 ekraani peal on näiteks 720 x 1280 märksa mõistlikum, pealegi on 300dpi selline mõistlik maksimum minu hinnangul. Selles mõttes läheb S4 piksliralliga minu hinnangul liiga kaugele... aga nagu näha siis turgu on, seesama teema siin ju räägib "hitt-telefonist". :) Ja kui on huvilisi, kes 600+ eurot letti laovad siis ilmselgelt turgu ju on.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 27.04.2013 13:16:57 vasta tsitaadiga

gan3b kirjutas:
arm2004 kirjutas:
ma ostsin 2 kuud tagasi Galaxy S2-e (natuke liiga vara, 2 nädalat hiljem langes hind 349-lt 299 peale). aga milleks S3 või S4? FFS, ma saan oma S2 täiesti pädeva netiarvutina kasutada! 99% S3- ja 4jad ilmselt ei kasuta oma täisvõimsust iial ära.
http://www.gsmarena.com/help_us_make_a_change_sign_our_smartphone_petition_now-news-5891.php

kust sa selle välja lugesid? ma ostsin S2 täies teadmises mis ta on (ilmselt rohkem, kui sina). S3 ja sealt edasi läheb IMO "kuvariga" rääkimiseks icon_smile.gif.
kirjutasin ka alla GSMArena petitsioonile, et enam tipp-telefone tuleks 4,2"- mõõdus või alla.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 27.04.2013 13:41:30 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Samsungi Fännid: Ärge unustage kõige olulisemat, et see uus ja moodne telo oskab sellist moodsat asja nagu 5G WiFi. icon_smile.gif Ehk siis seda, mida maailm tunneb ka nimetuste Gigabit WiFi ning 802.11ac all. beer_yum.gif

Kuigi, jah, väidetavalt on maailmas ainult üks reaalne ja ametlik 5G WiFi-võrk olemas ja see asub siis Lõuna-Koreas. icon_smile.gif

S3 toimetab samuti 5GHz wifi'ga. mitte küll ac vaid n.
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 28.04.2013 20:53:18 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:

ma ostsin S2 täies teadmises mis ta on (ilmselt rohkem, kui sina).

icon_question.gif ma ei mõista mida sa sellega teada tahad anda.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 28.04.2013 21:12:01 vasta tsitaadiga

aise kirjutas:
tahanteada kirjutas:
Samsungi Fännid: Ärge unustage kõige olulisemat, et see uus ja moodne telo oskab sellist moodsat asja nagu 5G WiFi. icon_smile.gif Ehk siis seda, mida maailm tunneb ka nimetuste Gigabit WiFi ning 802.11ac all. beer_yum.gif

Kuigi, jah, väidetavalt on maailmas ainult üks reaalne ja ametlik 5G WiFi-võrk olemas ja see asub siis Lõuna-Koreas. icon_smile.gif

S3 toimetab samuti 5GHz wifi'ga. mitte küll ac vaid n.

Väikseks ääremärkuseks: See ultramoodne värk, mida viimasel ajal 5G WiFi-ks nimetatakse, standardiseeriti lõplikult alles selle aasta alguses ja telefonidest on see praeguseks peal mõnel üksikul isendil. Aga eks ka vastavaid ruutereid on alles mõned üksikud.
Ja S4 pidavat suutma töötada 450MHz-ise kiirusega sellises, moodsas, 5G WiFi-võrgus. Üks selline väide liikus netis ringi.
------------------------
PS: ja selles suhtes segadust saab palju olema, et 5GHz-i sagedusel hakkavad maailmas tööle kaks, täiesti erineva lahendusega, WiFi-lahendust.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 29.04.2013 13:39:46 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
gan3b kirjutas:
arm2004 kirjutas:

kust sa selle välja lugesid? ma ostsin S2 täies teadmises mis ta on (ilmselt rohkem, kui sina). S3 ja sealt edasi läheb IMO "kuvariga" rääkimiseks icon_smile.gif.
kirjutasin ka alla GSMArena petitsioonile, et enam tipp-telefone tuleks 4,2"- mõõdus või alla.

Rahu, ainult rahu. S2 on juba miski 2a tagune tegija. Omasin ka kahte isendit seda mudelit ja tol ajal tundus liiga suur 3.5 tollise ekraaniga telefoni kõrval. Nüüd kui olen 4 tollisega 6 kuud harjunud, tahaks tegelikult juba 4.7 või 5 tollist. Ei tundu tegelikkuses enam väga suurena. eriti kui S3 ja S4 gabariidid jäävad suht samasse auku.

Hetkel on lauapeal üks S3 näppida ja täiesti käepärane. Oleks aga vaid disainiga veidi vaeva nähtud. S2 omal ajal tundus ilusama ja kvaliteetsemana kui S3 praegu.

S4 pole veel näinud...ilmselt ei näe ka enne kui keegi tuttav ei osta... poodi näppima ikka ei läheks niisama icon_biggrin.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Samsungi hitt-telefon Galaxy S4 jõuab homme Eestisse mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.