Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
linni
HV kasutaja
|
24.04.2013 07:44:34
|
|
|
tavka007 kirjutas: |
Kas keegi oskab soovitada mõnd app-i, mis jälgib, kui palju ma netti kasutan ja kui palju telefoniga räägin? Kusagil kirjutati, et win phone 8-tel on selline app juba Windowsi poolt peale pandud, kuid seni pole seda veel leidnud. |
Lumiatele on Counters. Kas ta ka teistele sobib, ei oska kommenteerida.
_________________ ...---... |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tavka007
HV kasutaja

|
24.04.2013 16:16:12
|
|
|
linni kirjutas: |
Kas keegi oskab soovitada mõnd app-i, mis jälgib, kui palju ma netti kasutan ja kui palju telefoniga räägin? Kusagil kirjutati, et win phone 8-tel on selline app juba Windowsi poolt peale pandud, kuid seni pole seda veel leidnud. |
Lumiatele on Counters. Kas ta ka teistele sobib, ei oska kommenteerida. |
Mul seda marketis pole. Ma USA poes. Muutsin poe küll Inglise omaks, kuid seda appi ikka poodi ei ilmunud. Telefon on Lumia 620.
Kas kellelgi näitab Here Transit busside ja trollide liikumist ka? Mul on praegu nii, et ainsad liikumisvariandid Tallinnas on rongid ja trammid. Settingutest kusagilt ei leidnud ka kohta, kus saaks neid muuta. Praegu on enam vähem nii, et kui ma tahan nt Mustamäelt kesklinna minna, siis programmi järgi peaksin Nõmmele rongi peale jalutama, siis rongiga Balti jaama sõitma ja sealt edasi jalutama. Selliseid variante, et sõida bussiga linna või et mine trolliga, programm ei paku.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
linni
HV kasutaja
|
24.04.2013 18:05:10
|
|
|
Countersit telefoni marketist -> Nokia exclusive otsisid?
Transpordi jaoks installi Ühistransport.
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Repo
HV kasutaja

|
24.04.2013 18:53:56
|
|
|
Countersit telefoni marketist -> Nokia exclusive otsisid?
Transpordi jaoks installi Ühistransport. |
7.5 versioonile mitte WP 8 le see Counters
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
linni
HV kasutaja
|
24.04.2013 19:59:59
|
|
|
Repo kirjutas: |
7.5 versioonile mitte WP 8 le see Counters |
Siis Data Sense WP8-le?
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tavka007
HV kasutaja

|
26.04.2013 10:45:36
|
|
|
Küsiks veel veidi infot WP8 kohta. Kui mul on telefoniraamatusse salvestatud numbrid ilma +372 eesliiteta ja kui keegi mulle helistab, tuleb see +372 alati helistaja numbrile ette ja ma ei näe selle tõttu helistaja nime. Nt telefoniraamatus on mul nimi Jaak, tema nr on xxxx. Kui ta mulle helistab, näen ekraanil numbrit +372 xxxx ja ma ei tea, kes helistab. Kas sellele probleemile on olemas hea lahendus või tuleb üks haaval kontakte täiendama hakata?
Kas kuidagi saab telefoniraamatust numbrite järgi ka inimesi otsida? Praegu olen leidnud ainult nimeotsingu. Telefoniks siis Nokia Lumia ning Windows Phone8.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
26.04.2013 10:55:10
|
|
|
Lumiatele on Counters. Kas ta ka teistele sobib, ei oska kommenteerida. |
aga sarnast asja Lumiatele, millel suurem ekraani reso?
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
1 :: |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
26.04.2013 15:11:27
|
|
|
tavka007, outlookis on veidi mugavam neid kontakte mudida aga ei ole muud lahendust kahjuks.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
peps71
HV kasutaja
|
26.04.2013 15:47:28
|
|
|
Kas on Lumina 820 (WP8) jaoks mõni app või midagi, millega saaks määrata ära telefoni numbrid, milledel minule helistades kostuks kinnist tooni ja minu tel. ise nele ei reageeriks?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
2korda2
HV kasutaja
|
27.04.2013 14:08:36
|
|
|
Kas kuidagi saab telefoniraamatust numbrite järgi ka inimesi otsida? |
Paigalda Rapdialer - otsing on võrratult etem vaikelahendusest.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Repo
HV kasutaja

|
27.04.2013 18:04:25
|
|
|
2korda2 kirjutas: |
Paigalda Rapdialer - otsing on võrratult etem vaikelahendusest. |
Mis moodi numbrite järgi tahad otsida ?
Arusaamatu minujoaks.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
27.04.2013 18:40:40
|
|
|
Arusaamatu minujoaks. |
Ma eeldan, et ta mõtleb T9 otsingut
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
tavka007
HV kasutaja

|
27.04.2013 22:36:15
|
|
|
krist2an kirjutas: |
Arusaamatu minujoaks. |
Spoiler 
|
Täpselt seda mõtlesingi. Panin Rapdialeri peale. Helistamiseks kasutan nüüd seda. Tunduvalt mugavam kui algne lahendus.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Repo
HV kasutaja

|
28.04.2013 00:42:43
|
|
|
krist2an kirjutas: |
Arusaamatu minujoaks. |
Spoiler 
|
Täpselt seda mõtlesingi. Panin Rapdialeri peale. Helistamiseks kasutan nüüd seda. Tunduvalt mugavam kui algne lahendus. |
Miks ta mugavam on ?
Algne on lihtsam ja mugavam minuarust kui numbritega taga ajamine.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
2korda2
HV kasutaja
|
28.04.2013 11:13:54
|
|
|
Repo, võrdleme siis lahendusi.
Mul on telefonis ~1000 kontakti.
Mul on vaja helistada Toomasele.
Vaikelahendus:
1. Klõpsad Tile
2. Tõenäosus, et Toomase number viimaste kõnede registrist kohe näha on, on üsna väike. Seda kõneregistrit kerima hakata on ka lollus (milline idioot arvas, et vaikimisi iga kõne eraldi kirjena kuvamine hea mõte on? Miks ei võiks vaikimisi kuvada vaid kontakte viimase kõne ajaga - vajadusel avan kontakti kõigi vastava kontakti kõneaegade vaatamiseks). Seega teine klõps: Otsi
3. Tuleb ette täisklaviatuur, kus pead pihta saama väikestele nuppudele. Toksid "Toomas" ja selgub, et kõneregistris Toomasele kirjeid ei olegi.
4. Klõps Tagasi
5. Klõps Inimesed.
6. Klõps "Otsi".
7. Jälle tuleb ette täisklaviatuur oma väikeste nupukestega. Pusid sisse Toomas.
8. Valid profiili "Toomas".
9. Uuel kuval valid "Helista mobiilile" (vms).
Rapdialer:
1. Klõpsad tile
2. Tõenäosus, et Toomas kohe näha, on kaduvväike, seega toksid SUURTE nupude pealt sisse 866627 (kui õnneks läheb, leiad vaste kiiremini).
3. Klõpsad nimel Toomas (sõnumi saatmiseks viipad paremale).
4. Klõpsad "Helista"
Vaikelahendus kõlbab ainult juhul, kui vaja vastata vastamata kõnele või kui vaja kontaktiandmeid otsida Exchange serverist (loe: sul pole kolleegi andmeid aga vaja ühendust võtta). Viimase jaoks:
1. Tile
2. Inimesed
3. Toksid nime sisse
4. Vastet ei leitud, valid "Otsi kataloogist X" (minul Nortal).
5 Leitakse vaste , klõpsad.
6. Klõpsa helista (või saada meil või sms).
Nagu varem juba kirjutasin, on hetkel Rapdialeril 2 puudust, mis mõlemad tulenevad OS piirangust: kõnelogidele ei lubata väliseid äppe ligi. Kui see oleks lubatud, saaks Rapdialeri tile näidata ka vastamata kõnede numbrit ja saaks otsingul järjestada leitud vasteid viimase kasutuse (kõned, sms, mailid, nii sisse kui välja) järgi.
edit:
Tegelikult on Radialer samm 4 ka hetkel OS piirangu tõttu - nimelt peavad kõik äpid helistamiseks alati eraldi veel luba küsima.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
28.04.2013 11:30:53
|
|
|
Räägiks natuke navitarkvaradest. Ma tean, et Nokial on oma navigaator, mida kiidetakse, aga paljudel teistel WP8 telefonidel seda pole. Näiteks minu Huawei Acsend W1-l on ainult Maps, mis töötab küll ka offline kaardirakendusena, aga muus funktsionaalsuses on üsna puudulik. Nimelt otsin lahendust, kus oleks offline kaardirakendus koos teekonna planeerimisega kas siis näiteks punktist A punkti B või lausa kaardile joonistatuna.
Teab keegi midagi soovitada? Tegemist ei pea olema üldse tasuta asjaga. Wisepilot nagu midagi on, aga teistpidi jälle mitte.
Leidsin ka sellise toote, kuid installida ei saa.
Sorry, you can't get apps in this region. Please check the Store in your region |
Üldiselt oleks vaja siis sellist universaalset kaardirakendust, mis võimaldaks vähemalt:
Offline kaartide kasutamine
Teekonna planeerimine ja navigeerimine
Punktist A punkti B navigeerimine
Teekondade salvestamine
Hääljuhised ja võimalusel ka 3D vaade
Oskab keegi midagi tõeliselt normaalset soovitada? Olen varasematel WP versioonidel kasutanud TomTom-i ja Androidil ka iGo-d, kuid nüüd tahaks ka midagi.
P.S. Ei ole mõtet hakata targutama, et ostnud siis Nokia. Nokiat Lumia 620 ei tahtnud juba sellel põhjusel, et aku on olematu (1300mAH vs 1950mAh) ja hind oli ka pea 80 eurot kallim.
Edit: Leidsin pooliku lahenduse selles mõttes, et määrasin oma telefoni regiooniks Ühendkuningriigid ja nüüd saan tarkvara paigaldada ja läheb ka käima. Milleks seda regioonisätet üldse vaja on? Võin ju vabalt "UK" olla ja kogu muusika?
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Repo
HV kasutaja

|
28.04.2013 12:06:37
|
|
|
Repo, võrdleme siis lahendusi.
Mul on telefonis ~1000 kontakti.
Mul on vaja helistada Toomasele.
Vaikelahendus:
1. Klõpsad Tile
2. Tõenäosus, et Toomase number viimaste kõnede registrist kohe näha on, on üsna väike. Seda kõneregistrit kerima hakata on ka lollus (milline idioot arvas, et vaikimisi iga kõne eraldi kirjena kuvamine hea mõte on? Miks ei võiks vaikimisi kuvada vaid kontakte viimase kõne ajaga - vajadusel avan kontakti kõigi vastava kontakti kõneaegade vaatamiseks). Seega teine klõps: Otsi
3. Tuleb ette täisklaviatuur, kus pead pihta saama väikestele nuppudele. Toksid "Toomas" ja selgub, et kõneregistris Toomasele kirjeid ei olegi.
4. Klõps Tagasi
5. Klõps Inimesed.
6. Klõps "Otsi".
7. Jälle tuleb ette täisklaviatuur oma väikeste nupukestega. Pusid sisse Toomas.
8. Valid profiili "Toomas".
9. Uuel kuval valid "Helista mobiilile" (vms).
Rapdialer:
1. Klõpsad tile
2. Tõenäosus, et Toomas kohe näha, on kaduvväike, seega toksid SUURTE nupude pealt sisse 866627 (kui õnneks läheb, leiad vaste kiiremini).
3. Klõpsad nimel Toomas (sõnumi saatmiseks viipad paremale).
4. Klõpsad "Helista"
Vaikelahendus kõlbab ainult juhul, kui vaja vastata vastamata kõnele või kui vaja kontaktiandmeid otsida Exchange serverist (loe: sul pole kolleegi andmeid aga vaja ühendust võtta). Viimase jaoks:
1. Tile
2. Inimesed
3. Toksid nime sisse
4. Vastet ei leitud, valid "Otsi kataloogist X" (minul Nortal).
5 Leitakse vaste , klõpsad.
6. Klõpsa helista (või saada meil või sms).
Nagu varem juba kirjutasin, on hetkel Rapdialeril 2 puudust, mis mõlemad tulenevad OS piirangust: kõnelogidele ei lubata väliseid äppe ligi. Kui see oleks lubatud, saaks Rapdialeri tile näidata ka vastamata kõnede numbrit ja saaks otsingul järjestada leitud vasteid viimase kasutuse (kõned, sms, mailid, nii sisse kui välja) järgi.
edit:
Tegelikult on Radialer samm 4 ka hetkel OS piirangu tõttu - nimelt peavad kõik äpid helistamiseks alati eraldi veel luba küsima. |
Siis küll kui pihta ei saa tähtedele ja tõesti tuhandeid inimesi on kogutud kontaktide hulka
Endal seda muret pole, saab tähtedele pihta ja ka kontakte People Hub'is on mõistlikult .
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
28.04.2013 12:38:18
|
|
|
Sain selle Nokia Here rakenduse oma telefonis tööle. Samuti tegin ühe testroute www.here.com keskkonnas, aga telefoniga ära ei sünkroniseeri. Muidugi on kõik kontod jms teemad loodud ja tehtud. Oskab keegi kommenteerida? Mõni Nokia omanik võiks vaadata, kas temal töötab asi kenasti.
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
28.04.2013 15:31:16
|
|
|
kuidas tööle said mitte-nokial? maps töötab ammu - seega ilmselt räägid drivest ikka?
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Repo
HV kasutaja

|
28.04.2013 16:16:42
|
|
|
Rasmus kirjutas: |
Sain selle Nokia Here rakenduse oma telefonis tööle. Samuti tegin ühe testroute www.here.com keskkonnas, aga telefoniga ära ei sünkroniseeri. Muidugi on kõik kontod jms teemad loodud ja tehtud. Oskab keegi kommenteerida? Mõni Nokia omanik võiks vaadata, kas temal töötab asi kenasti. |
Paistab et ei toimi teekonnad veel Lumia peal .
Beta staadiumis ka alles see Here Drive+.
Kuid Symbian Belle peal sünkroniseerib ja teekonnad toimivad Drive app peal.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
2korda2
HV kasutaja
|
28.04.2013 17:27:54
|
|
|
Siis küll kui pihta ei saa tähtedele ja tõesti tuhandeid inimesi on kogutud kontaktide hulka
Endal seda muret pole, saab tähtedele pihta ja ka kontakte People Hub'is on mõistlikult . |
Proovi Rapdialeri ja hakkad teist juttu rääkima. Nagu ütlesin - vaikelahendusel on eelis vaid väga kitsastel juhtudel (see Exchange otsing on samas äärmiselt tänuväärne). Ka paarikümnese kontaktide hulga puhul on meetod oluliselt kiirem.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
28.04.2013 18:27:30
|
|
|
InterFace kirjutas: |
kuidas tööle said mitte-nokial? maps töötab ammu - seega ilmselt räägid drivest ikka? |
Jutt käib ikka Here Maps rakendusest. Tegin veebikeskkonnas Here.com ühe route valmis, mis salvestati Collections alla, aga telefoni lemmikute alla mitte midagi ei ilmunud. Here Maps versioon on 3.2.315.8.
Väga oleks sellist teekonna koostamist vaja.
Ah jaa. Teine asi, mis ma tähele panin, oli see, et Here Maps ei oska screen lockiga midagi peale hakata s.t. ekraan läheb lukku ja pimedaks, kuigi rakendus käib. Endomondoga sellist probleemi näiteks pole.
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
30.04.2013 06:36:50
|
|
|
Mis mänge keegi wp8 peal mängib? Ei ole midagi eriti head (tasuta) veel leidnud.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
vuss
HV vaatleja
|
30.04.2013 12:59:59
|
|
|
Kas keegi oskab aidata kontaktide taastamisel. Olen terve netiavaruse läbi surfanud aga abi on olnud osaline. Nim,elt jooksis soft hapuks ja enne remonti sai kontrollirtud, et kontaktid oleks ikk winlive konto all netis olemas. kõik oli ok. pärast andmete taastamisel tõi kontaktid tagasi aga osaliselt. nokia ametlikus esinduses ei viitsitud ülds eprobleemi süüvida ja öeldi, et probleem on operaatoris kuna selle püärli peale ei viitsinudki neile rohkem asja olemust selgitada leidsin lõpuks kellegi töötava lahenduse netist. nimelt tagasi laadides ei suuda telefon aru saada serveris istuvatest kontakstidest mis koosnevad mitmes kontaktist (ehk need mis on telefonis liidetud omavahel kokku) klikkisin siis kõik kontaktid lahku ja üllatusena tulidki asjad telefoni kus telefon need kohe uuesti omavahel ühendas. mingi osa tuli ise üle käia, kui nimi oli mõnes erinev. aga milelgipärast on ikkagi puudu päri suur osa tavalisi kontakte mis pole seotud ühegi teise kontaktiga. vaadates neid arvutis on justkui kõik ok, on kenasti live kontoga seotud mitte facebookiga, aga ikka ei süngi? on kellelgi sama jama olnud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
01.05.2013 12:32:00
|
|
|
vuss, vaata kasutajakontod üle. Windows Phone 8 küll taastab palju, kuid paroolid pead uuesti sisestama.
striker13, mänge on ikka terve hunnik. Lülita ennast usa poodi
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|