Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 667, 668, 669 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 20.04.2013 13:16:51 vasta tsitaadiga

aixi, miks just pisipehme kraam? 7zip on maa ja ilm. RAR vormingut pakib lahti enamik endast lugupidavaid pakkijaid. RAR vormingusse pakib vaid WinRAR ise. Sa ikka ise ka tead, mida sa tahad?
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.04.2013 13:22:59 vasta tsitaadiga

aixi kirjutas:
No põhiliselt siis zip ja rar millega olen kokku puutunud. Aga Tomorrow millist täpselt sealt technet lehelt võtta.

Mitte ühtegi. MS ametlikult toetatud on ainult ZIP. Teatud käsurea tööriistadega ka CAB, aga viimane pole mõeldud tavakasutajatele.
Hetkel ei meenü ühtegi teist. RAR lisamine tulevikus on ebatõenäoline. 7z tõenäolisem, aga kahtlen ka selles. Neil päevil vorbib MS kastikesi teha mitte ei keskendu featuuride lisamisele.

Omalt poolt soovitan 7zip. Erinevalt WinRAR-st on see tasuta ja pakib väga hästi kokku. Ainuke miinus WinRAR-ga võrreldes on profiilide puudumine, kus windowsi paremklikk menüüs saad faile/kaustu kokku pakkida oma eelseadistatud profiilide alusel ja mõned erinevused selles kuidas käsurealt arhiive uuendatakse.

http://www.7-zip.org/
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 20.04.2013 13:37:37 vasta tsitaadiga

rar-i lahtipakkimisega on 7zip mul korduvalt hätta jäänud. rar on proprietary värk.
7zipi juures võiksid nad ui disaineri põlema panna. tänu shell extensionitele pole õnneks vaja nende endi ui-sse tihti ronida aga sellegipoolest.

Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 20.04.2013 14:44:08 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
rar-i lahtipakkimisega on 7zip mul korduvalt hätta jäänud. rar on proprietary värk.
7zipi juures võiksid nad ui disaineri põlema panna. tänu shell extensionitele pole õnneks vaja nende endi ui-sse tihti ronida aga sellegipoolest.

7Zip on suures osas ühe mehe töö - kui sa ta põlema paned, jääb arendus ka seisma vähemalt praeguse seisuga... icon_lol.gif

WinRAR arhiivide lahtipakkimise kood on kompileeritud unRAR-i vabalt allalaetavast lähtekoodist. Kuna WinRAR-i versiooniuuendusi tuleb sagedamini kui 7Zip-i omasid, siis juhul kui tehakse unRAR-is muudatusi mingi WinRAR-i formaadi muutuse tõttu, ei kajastu see loomulikult kohe 7Zip-is.
Ma ei tea, kas probleemide ilmnemisel uue unrar.dll-i lisamine 7Zip kausta midagi mõjutab või mitte. Proovida ju võib.

http://www.rarlab.com/rar_add.htm

Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 20.04.2013 15:43:53 vasta tsitaadiga

Dogbert, sinu allkirja kohaselt on tal ju siis elu lõpuni soe...

icon_lol.gif

sama123
HV veteran

sõnum 22.04.2013 22:29:29 vasta tsitaadiga

Programme saab installida:
1) Adminni õigustes ja ilma
2) Läbi kontrollprogrammi mis fikseerib kõik muutused systemis näiteks Reg Organizer
3) Sobivuses varasemate win.versioonidega kuni win95-ni välja.

Kas safe modes ka saab installida?
tagasi üles
aldios
HV kasutaja
aldios

sõnum 22.04.2013 23:27:53 vasta tsitaadiga

Saab asju mis ei vaja windows installeri service kaasabi, mingi häkiga või kolmanda poole asja abil saab mööda kah sellest ilmselt.
HV veteran

sõnum 23.04.2013 10:29:38 vasta tsitaadiga

aldios kirjutas:
Saab asju mis ei vaja windows installeri service kaasabi, mingi häkiga või kolmanda poole asja abil saab mööda kah sellest ilmselt.

Palun räägi täpsemalt. Üldiselt win.installer on vajalik installil....sellele keegi vist vastu ei vaidle. Safe mode pole palju kasutanud,tean muidugi mis ta on ja kuidas minna ja väljuda....kui unustan siis saab ju jälle googlest mäluvärskendust.
On tegemist ühe väääääga erilise programmiga mis koosneb paljudest allosadest ja kõrvalprogrammidest mille installi plaanin safe modes teostada ja huvitun mis muutub siis võrreldes normaalse installiga? icon_biggrin.gif
Jama on selles,et normaalse installi korral kõik installeerub aga eri osad hakkavad üksteist segama ja lõpuks tuleb välja "abra kadabra" eriti x64 all,x86 all on asi natuke selgem ja mõned targad on lahtiseletanud jamade tagamaid. Sellist labast küsimust aga sinna ei esita......loetakse LOL ja jutul lõpp. icon_eek.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 23.04.2013 11:25:03 vasta tsitaadiga

sama123, räägi konkreetsetest asjadest, softi nimedega ja viidetega.
sama123
HV veteran

sõnum 23.04.2013 13:27:06 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
sama123, räägi konkreetsetest asjadest, softi nimedega ja viidetega.

Kahjuks selles foorumis pole mõtet progest arutada, pole kombeks............
aga safe modes installist küll icon_biggrin.gif
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 23.04.2013 14:55:59 vasta tsitaadiga

aldios kirjutas:

Harutad installeri lahti, kopeerid vajalikud tükid õigetesse kohtadesse laiali, tekitad vajalikud registry kirjed, registreerid registreerimist vajavad libraryd käsitisi ära ja peaks töötama. Installer ei ole kohustuslik, lihtsalt teeb elu mugavamaks. Mingid pahavara tegemise kitti tahad kasutada? icon_smile.gif
tagasi üles
sama123
HV veteran

sõnum 23.04.2013 15:14:38 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
aldios kirjutas:

Harutad installeri lahti, kopeerid vajalikud tükid õigetesse kohtadesse laiali, tekitad vajalikud registry kirjed, registreerid registreerimist vajavad libraryd käsitisi ära ja peaks töötama. Installer ei ole kohustuslik, lihtsalt teeb elu mugavamaks. Mingid pahavara tegemise kitti tahad kasutada? icon_smile.gif

See kord ei............
tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 23.04.2013 21:07:35 vasta tsitaadiga

Ei tea kas win7-le mingit sellist programmi ka on sinna superbarile nagu see batterybar on mis istub seal all nurgas aga aku asemel näitaks CPU kasutus % rammi jne.
sama123
HV veteran

sõnum 23.04.2013 22:21:42 vasta tsitaadiga

Kas selline on sobiv? tegumiribale on küll batteri baar pro ~8 taala aga seda ei ole,vähemalt pole kohanud.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 24.04.2013 06:43:23 vasta tsitaadiga

-FoX- kirjutas:
Ei tea kas win7-le mingit sellist programmi ka on sinna superbarile nagu see batterybar on mis istub seal all nurgas aga aku asemel näitaks CPU kasutus % rammi jne.

küll mitte taskbarile vaid gadget sidebarile icon_smile.gif:
http://addgadgets.com/all_cpu_meter/
tagasi üles
sama123
HV veteran

sõnum 25.04.2013 20:26:17 vasta tsitaadiga

Kas saab programmi sundida käivituma teise programmi kaudu (läbi)? Probleem on selles,et tootja saatis key mis tuli lüüa license serverisse ja programm peaks selle serveri kaudu käivituma. Kui aga niisama installida siis ei lähe,ise seda teed ei leia.
Ühesõnaga üks programm läbi teise.
------------------------------------------
Tegumiribale tõesti vist ei ole sellist vidinat mis prose ja mälu rakendust näitaks. See mis eelmises näites tõin on üks väiksemaid,ülejäänud näitavad core-de kaupa ja lisaks all veel graafiliselt...milleks vaja kui piisab ka väiksemast. Kui intel prosel on turbo tugi siis on ka sellele gadget olemas,inteli kodulehel kusagil oli.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 25.04.2013 22:55:00 vasta tsitaadiga

-FoX- kirjutas:

Process explorer?
sama123 kirjutas:
Kas saab programmi sundida käivituma teise programmi kaudu (läbi)? Probleem on selles,et tootja saatis key mis tuli lüüa license serverisse ja programm peaks selle serveri kaudu käivituma. Kui aga niisama installida siis ei lähe,ise seda teed ei leia.
Ühesõnaga üks programm läbi teise.

.cmd fail? Et kõigepealt tõmbad ühe käima ja siis teise?
tagasi üles
sama123
HV veteran

sõnum 26.04.2013 00:30:10 vasta tsitaadiga

License server on nii kui nii startupis ja käivitub koos arvutiga.
tagasi üles
aixi
HV kasutaja

sõnum 26.04.2013 01:07:02 vasta tsitaadiga

Ega MS endal mõnda sellist programmi ei ole millega saab live plaate teha.
tagasi üles
alan1
HV vaatleja
alan1

sõnum 28.04.2013 11:54:03 Windows ei käivitu. vasta tsitaadiga

Tere!

Tean, et selliseid teemasi on palju, aga ma ei usu, et need lahendid klapivad minu situatsiooniga.

Kõik sai alguse sellest, et piima pakk libises mul näppude vahelt maha ning pritsmed jõudsid ka arvutini. (Korpus oli küljepealt lahti kuna oli liiga suur jahuti, väiksem oli ostetud aga ei jõudnud paigaldada).

Arvuti ise oli väljalülitatud aga toitekas oli 1 peal. Peale juhtumit panin kohe 0, igaksjuhuks.
Pritsmed jõudsid emaplaadini, veidi videokaardi peale(kiibistiku peale kus korpus ei kata), ja natuke kõvaketta peale.
Mitte midagi müstilist sest suurem kogus kukkus põrandale.
Asusin kiirelt kuivatama. Jupid võtsin küljest (v.a. toiteka ja kõvaketta) et pesad oleksid vedelikust puhtad(kasutasin suruõhku ka).

Järgmine õhtu siis töölt tulles panin kõik külge, ka väiksema prose jahuti. Juhtmed on omal kohal ja nendega ma ei eksi.
Suure ohkega panin arvuti tööle ning asjad jõuavad nii kaugele, et Monitori (Viewsonic resolutsiooni paikapanemis logo) koos tume hallika taustaga vilgub kolm korda sujuvalt ja jõuab lõpuks kohta kus Windows 7 logo jõuab alguses 2 sekki laadida ja teeb koheselt restarti.
Proovisin ka safe mode, kuid ka seal ei suuda ta drivereid lõpuni laadida.

Eile nokitsedes ei tulnud sellepeale et keelata automaatne taaskäivitus süsteemirikke puhul.
Mälusi ma ka maha ei võtnud kuid arvasin ise, et äkki need ongi läbi.
Samas sellise totra juhtumi suhtes võib olla ka emaplaat läbi, halvemal juhul kõvaketas.
Üleliigseid piikse ei kuulnud ja kõik töötab hästi, ka mingit undamist ei kuule ning vajalikud tulukesed põlevad.
Ise lootsin, et kuivatades ja ära kuivades ei juhtu ehk midagi ja kõik saab veel korda aga ilmselt jõudis vedelik sinna kuhu ei pidanud.

Selline oli minu unetu öö ja ebaõnnestunud kohvi tegemine icon_lol.gif
Mida arvate Teie ja mida ma saaksin teha, et olla kindel et üks või teine asi on läbi?
Windows Reinstall tundub sel teemal absurdne, kuna enne õnnetust windows töötas ideaalselt ning ma midagi mis seda põhjustaks nagu ei teinud, või siiski?

Arvuti informatsioon juhul kui vaja
windows.gif 7 Pro
Emaplaat Asus H61
Protsessor i3 3,20ghz
Videokaart on midagi sarnast Radeon HD 7790-le täpsemat ei mäleta ja ei usu kas see omabki tähtsust.
Toitekas oli mingine 450-500W Chieftek
Ram 4gb Skill

viimati muutis alan1 28.04.2013 12:23:08, muudetud 1 kord
tagasi üles
Prayer
HV veteran
Prayer

sõnum 28.04.2013 12:06:48 vasta tsitaadiga

Võiks proovida esmalt Clear CMOS, ja kui see ei aita, siis mõne Live CD-ga arvutit käivitada - UBCD, Linux vmt.
tagasi üles
KoldK
HV veteran
KoldK

sõnum 28.04.2013 12:15:42 vasta tsitaadiga

Kas kõvaketas on korras? Laske Sentineli või HD Tune´ga üle mõnes teises arvutis. See restardi tegemine enne desktopini jõudmist võib lõhnata ka
vigasele kettale, aga ei pruugi.
tagasi üles
virks
HV Guru

sõnum 28.04.2013 12:18:30 vasta tsitaadiga

Ilma toiteta aeg võis BIOSi seaded nullida. Kas "SATA mode" on sama, mis enne?
tagasi üles
alan1
HV vaatleja
alan1

sõnum 28.04.2013 12:20:24 vasta tsitaadiga

Vot seda ma ei teagi, mul homme vabapäev ja üritan leida inimese kelle emaplaat siis toetab Sata3.
Kõvaketta tuluke liigub ilusti sujuvalt ja hääled on õiged icon_smile.gif
EDIT virks, biosis ringi tsillimiseks ma ei leidnud põhjust kuna patareid ma välja ei võtnud, kuid teen seda täna õhtul!

Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 28.04.2013 15:51:50 vasta tsitaadiga

alan1, patakas võib tühjaks saanud olla icon_exclaim.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 667, 668, 669 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.