Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
thargun
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
28.04.2013 13:21:28
|
|
|
Level design tundus diablost igatahes parem. Maailm ngi huvitavam välja. Usun ka, et võib fun olla. Eks näis.
Tänud, et mängu olemasolust teavitasid.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
2 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
24.05.2013 19:10:08
|
|
|
Väga lahe mäng on !
Eile avastasin ja ööseks jätsin tirima.
Keegi steamis coop ei tahaks teha või itemeid vahetada? user wildjesus
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
1 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
24.05.2013 19:33:55
|
|
|
Tahan ka, kui keegi saab abistada ostuga, siis andke teada
Mingit trade ka juba kuskil foorumites on?
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
24.05.2013 21:46:06
|
|
|
Midagi peaks olema, pole ise tegelenud. Pean omal firewall üle vaatama, ei õnnestunud väga coop. Muidu hetkel sai lvl 22 ära ja ütleks, et päris mõnus on. Ikka absurdselt palju kolle lendab vahel peale ja kui tahta, siis on ikka väga pingeline ja kiireloomuline action.
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
24.05.2013 22:20:19
|
|
|
Tegin 10 peale, siis sain surma. Graafiliselt tõsiselt ilus mäng, kuid mõned koledad soundid on, mis häirivad jubedalt. Samuti tuleb uue mehaanikaga harjuda ja nüüd suundungi veidi researchi tegema skillide jms suhtes, et väga lamp ei oleks mängida.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
eripruul
HV vaatleja
|
25.05.2013 00:54:15
|
|
|
Tõsi, mäng on tore, kuid enamus positiivseid emotsioone sai kohe nullitud, kui mäng pani pange, mis lõppes BSOD'ga. Ok, see selleks, kuid tagasi tulles olin jälle suhteliselt alguses - üle kahe tunni mängu progressist oli kadunud. Oleks siis veel single player mode'is olnud, kuid ei. Täiesti tavaline multiplayer mäng, mis peaks Steami pilves "olema". Seega oleks minu soovitus, et mingi aja tagant peaks välja logima, et mäng salvestuks, kurat teab, mis võib juhtuda.
Ok, jätame nüüd negatiivsed emotsioonid kõrvale.
Mäng on tõesti mõnus ja kõigile arpg fännidele soovitan. 10 euro eest on mängu küll ja küll.
Mehed metsast on teinud mängu, kus graafika ja karakteri juhtimine ja üldine fiilis on väga heal tasemel. Näiteks paljukiidetud Path of Exile oli minu jaoks natukene kole ja liiga puine.
Ise valisin kohe raskusastmeks kõige raskema ehk heroic taseme. Surmasid on omajagu, kuid enamus on välditavad, ainult mõni üksik on olnud selline, kus uued kollid on oma mehhaanikaga üllatanud. Lihtsalt puhas laiskus
Karakteri olen üles ehitanud peamiselt ranged attacki ja magicu peale. Melees passimine ei paku huvi ja toob kaasa kiire surma. Ütleme nii, et siiamaani on üks suur kitefest ja ühe kaardi puhastamine võtab omajagu aega. Samas on kaardi lõpuks omajagu leveleid ja geari tekkinud, et viimane ots muutub lihtsamaks.
Kui midagi negatiivset välja tuua, siis esimese asjana häirib mind skillide süsteem. On ainult kaks peamist skillsloti. Ok, skille saab hotkeydega vahetada nagu Diablo kahes, kuid ikkagi tundub see süsteem üsna "pime" ja limiteeritud olevat. Teiseks tundub mäng kuidagi surnud olevat. Multiplayer mänge on minu listis paarkümmend ja kõik need 5 tundi, mis mänginud olen, olen seda teinud üksi. Mäng on alati avatud olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
25.05.2013 02:44:19
|
|
|
See salvestumise jama foorumis ka olemas patch note all minu teada, staffi enda postitus.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
eripruul
HV vaatleja
|
25.05.2013 13:49:57
|
|
|
Üks väike hoiatus veel. Mõtlesin, et liitun oma "rollbacki" saanud karakteriga co-op mänguga, mis oli pooleli samal kaardil. Tüüp oli just lõpetamas sood, kus need neli venda on ja sattusin kohe uude acti ja tagasiteed sealt vist pole. See tähendab, et palju queste rewarde (skill pointid jne) jäi saamata. Samuti oli karakteri lvl ka väike, et seal hakkama saada. Võimalik, et ma pole veel päris hästi süsteemile pihta saanud, kuid esialgu tundub mäng olevat põhimõttega, et tagasiteed pole. Kaartidel respawn puudub nagu Diablos või mõnes teises mängus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
25.05.2013 13:54:43
|
|
|
Diablos on relogiga map respawned.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
eripruul
HV vaatleja
|
25.05.2013 14:47:49
|
|
|
xonix kirjutas: |
Diablos on relogiga map respawned. |
Mhm, aga ma polegi aru saanud, kas ma saan Van Helsingis kuidagi esimesse acti vms tagasi minna, kui ma teise satun. Igatahes mingi hoiatus tuleb, et kas tahad questid ära lõpetada, sest tagasi teed ei ole.
Hetkel ei teagi, mida mängu endgame endast kujutab. Eks näis, ei hakka hetkel spoilima, äkki on midagi väga uudset.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Prozer
HV kasutaja

|
26.05.2013 13:25:16
|
|
|
Metsjeesus kirjutas: |
Väga lahe mäng on !
Keegi steamis coop ei tahaks teha või itemeid vahetada? user wildjesus |
Kas keegi on The Sewers'ini välja mänginud? Probleem selles et peale mehhaanilise libahundi missiooni (WTF? ) antakse järgmiseks missiooniks The Old Town ning sinna portaali sisenedes mäng crashab. Pole kuuldatavasti esimene, kellel selline probleem on. Äkki asjaga kokkupuutunutel mingeid nõuandeid?
Teine jama selles et Katarina ei taha mitte mingi nipiga kasutada ei tulirelva ega ka mõõku vms, pritsib melee või ranged damage'iga ainult oma maagiat. Kuidas krt teda püssi laskma või mõõgaga raiuma panna?
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
26.05.2013 14:03:58
|
|
|
Võibolla eksin, aga IMO ta nii teebki. Vähemalt ranged oil mul palli loopimine.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prozer
HV kasutaja

|
26.05.2013 14:08:57
|
|
|
Prozer kirjutas: |
Väga lahe mäng on !
Keegi steamis coop ei tahaks teha või itemeid vahetada? user wildjesus |
Kas keegi on The Sewers'ini välja mänginud? Probleem selles et peale mehhaanilise libahundi missiooni (WTF? ) antakse järgmiseks missiooniks The Old Town ning sinna portaali sisenedes mäng crashab. Pole kuuldatavasti esimene, kellel selline probleem on. Äkki asjaga kokkupuutunutel mingeid nõuandeid?
Teine jama selles et Katarina ei taha mitte mingi nipiga kasutada ei tulirelva ega ka mõõku vms, pritsib melee või ranged damage'iga ainult oma maagiat. Kuidas krt teda püssi laskma või mõõgaga raiuma panna? |
Old Town crashiga selgus käes - kui mäng puusse paneb, mine külasta korra enne Old Towni mingit teist kaart, tule kohe tagasi ja proovi uuesti - minul vähemalt laadis niimoodi Old Towni ilusti ära
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
26.05.2013 17:23:13
|
|
|
Oi kurja, hullu peaga sai heroic raskus võetud ja no on ikka raske küll, kõigepealt peksis mind mingi hernehirmutis oma ronkadega, siis sain libahundu käest korduvalt peksa, oli ikka kuradi mikerdamist et tõpraid maha saada.
Vaatasin et Katarina lüüakse esimese minutiga kasti, panin siis ta ghost formi, ta küll ei ründa, aga mulle 10% dmg reductionit, aitas ikka kõvasti.
A mäng on äge ja jookseb suht hästi isegi minu eelmise sajandi trükimasinal.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
26.05.2013 18:14:23
|
|
|
VÄga uhke mäng, midagi pole öelda. Tahaks loota, et samalt tootjalt tuleb tulevikus veel miskit
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
26.05.2013 20:20:13
|
|
|
Ma loodan, et tuleb dlc või miskit endgameks. Tegin läbi ära eile ja tahaks midagi uut, kasvõi NG+ nagu torchlightis oli.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
26.05.2013 20:31:35
|
|
|
Lategame puudub täielikult :S? Nad võiks kasvõi PoE stiilis mappidega endgame teha.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
noxton
HV Guru

|
26.05.2013 20:44:19
|
|
|
tundub huvitav
|
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
169 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
26.05.2013 21:55:29
|
|
|
Ma loodan, et tuleb dlc või miskit endgameks. Tegin läbi ära eile ja tahaks midagi uut, kasvõi NG+ nagu torchlightis oli. |
Mis raskusega mängisid ja kaua läks? Muljed?
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik911
HV kasutaja

|
27.05.2013 08:31:38
|
|
|
Ise pole veel läbi teinud mängu, aga tegu peaks olema triloogiaga. Sellest ka ehk puuduv lõpp.
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
27.05.2013 08:59:51
|
|
|
Timberg, vat lean vaatama steam alt, aga play time oil kuskil 12h. Eks oleneb ka kuidas meest ehitada jne, mul said ikka selline, kes voolas hordidest läbi.
Taste oil normal, aga kui lõpuks mp toimima hakkas mu jaoks, siis proovisin heroic mängudesse hüpata ja seal madistada parema looti nimel. Alguses oli normal täitsa paras mu jaoks, aga 20+ ma ikka suht domineerisin, aoe DPS oli buffitult 1.2k kandis jne.
Laias laastus pole aastaid nii lahedat rollikat täiesti lampi reliisitud . Oma raha eest on siin lõbu laialt: hordides kolle, actionit, huumorit leiab ka. Muidugi mainiks, et graafika on ka väga viis, üldmuljelt.
Lisaks - puuduvad impid-haldjad-orcid jm casual!!
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
27.05.2013 17:24:52
|
|
|
MJ (lol), mul hetkel mäng ootab vaba aega ja mängimist. Kuidas soovitad mängida? Mis raskusega?
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|