praegune kellaaeg 20.06.2025 01:16:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Markz
HV kasutaja
|
27.04.2013 14:29:01
Cyborg R.A.T 7'e kursor liigub arvutis ainult üles alla |
|
|
Niisiis on probleem hiirega Cyborg Mad Catz R.A.T 7... Sellel pidavat olema mingi "ülitundlik" laser, mis on tolmule jms väga tundlik. Olen laserit mitmeid kordi puhastanud, kuid midagi ei aita.. Sellist probleemi paljudel esinenud ja hiirt nagu ära ka ei tahaks päris visata, suhteliselt palju maksab siiski... Oskab keegi midagi soovitada või teab Tartus mingit kohta, kus selliste asjadega tegeletakase? Garantisse viies öeldi, et kõik töötab ja oligi kõik.. Olen mitmes arvutis proovinud, drivereid jne installinud, kuid ei midagi...
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
pwn13
HV veteran

|
27.04.2013 19:21:24
|
|
|
Mis moodi see garantiis siis töötada sai huvitav? kus firmasse viisid?
_________________ pWn |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markz
HV kasutaja
|
28.04.2013 13:45:20
|
|
|
Ma ei tea hetkel täpselt, kus poes.. Sugulane sai sünnipäevaks ning ta oli selle tagasi viinud, kuid nad ütlesid, et kõik töötab.. Kurat neid garantiisid teab.. Igatahes ta andis siis hiire mulle ning alguses, kui puhastasin, sain ilusti tööle, kuid 3 tunni pärast hakkas jälle kursor kinni jooksma..
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
karm
HV vaatleja
|
30.04.2013 02:30:49
|
|
|
Äkki tahab mingit ülispetsiaal hiirematti
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
02.07.2013 05:35:28
|
|
|
kisun vana teema välja. mul oli sama probleem rat 5'ga. Esialgu tegi seda nalja vahest harva, siis tihemini juba. vahetati välja garantiis. nüüd hakkas ühe kliki asemel topelt klikki tegema. kokkuvõtteks ütlen, et kehvad hiired vastupidavuse mõttes. muidu on head ja mugavad, aga katki lähevad enne garantii lõppu reeglina ja tootja support ka ei ole tasemel
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|