Vii garantiisse ja ütle, et plõksub. Kontrollida pole eriti millegagi. _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Eks ma nii peangi tegema. Algul tundus, et krõbiseb (mõtleb liiga valjult), aga siis arvasin et kuna suurem ja kiirem ketas, siis sellepärast häälekam. Kuid kui midagi arvutiga ei tee ja ketas lihtsalt plõksub, siis pole asi päris õige.
Kas see hääl on selline konkreetne plõksumine (lugemispea käib vastu) või krõbisemine.
Viimane post pani natuke mõtlema, kuna idles armastab windows ketast "korrastada" ja indekseerida. _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Palun seleta natuke täpsemalt selle plõksumise kohta.
Kas mingi intervalliga? Kui kiiresti? _________________ suck less | ANNA MU SAI!
eks sellise sõnumiga siis garantiisse tulekski pöörduda. _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Nimetuse järgi on tegu Hitachi kettaga. Kui nii, siis väga paljud Hitachi-kettad teevadki sellist "lärmakat" häält. Ja see ei näita sel juhul vigast ketast, vaid näitab hoopis kasutatava tehnoloogia omapära.
Nii, et pane diagnostika jooksma, kui see näitab, et on suurepäraselt krras ketas, siis on tegu sellesama, ehituse omapäraga.
Tootja lehelt uurisin, kuid ma kahjuks ei saa sellest jutust aru.
Ehk soovitate midagi, millega diagnostikat teha?
See krabin ikka häirib päris korralilult. Nagu mul teises teemas kirjas, on probleeme ka draiveritega, olenemata kas installin need plaadilt või laen asuse lehelt alla. Kas sellised probleemid on tavalised, kui ketas välja vahetada? Enne oli seagate, nüüd hitachi.
Tootja lehelt uurisin, kuid ma kahjuks ei saa sellest jutust aru.
Ehk soovitate midagi, millega diagnostikat teha?
See krabin ikka häirib päris korralilult. Nagu mul teises teemas kirjas, on probleeme ka draiveritega, olenemata kas installin need plaadilt või laen asuse lehelt alla. Kas sellised probleemid on tavalised, kui ketas välja vahetada? Enne oli seagate, nüüd hitachi.
Kuna on uus ketas, siis las müüja sebib ja testib ja otsib Sulle mõne vaiksema isendi.
Aga kui müüja teatab, et ketas on korras ja keeldub vaiksema vastu vahetamast, siis ongi ainult 2 võimalust, kas seda lärmi aastaid taluda või see ketas maha müüa ja mõni teine, vaiksem isend asemele hankida.
See test näitab. et Healt status good, kuid seal tabelis veel näitajaid, millest mina aru ei saa. Kas need näitajad on ok?
Helistasin poodi, rääkisin oma loo ära. Töötamise ajal krõbin on normaalne, nagu aravta oligi, kuid klõpsumine mitte. Sellest võivad ola ka probleemid draiverite installimisel. Nii et lähen siis lasen neil asja üle vaadata.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.