Serveritel on küll viimasel ajal aeg-ajalt stabiilsuse probleeme olnud. Paar päeva tagasi 3h sees dc-s mind 4 korda ning ühes neist jooksis kokku nii hullult, et pidin arvutile restardi tegema. Kõige hullem oli, et parasjagu kolli karja keskel- hea et serveri jaoks olin kohe ka mängust välja muidu oleks surm kindel olnud.
Kuidagi vaikseks jäänud siin teemas. Kas rahvas raceb ka veel? Mis siis suurim punktisumma on kah?
Omal endiselt 16 punkti peal, pole viimasel ajal aega ja viitsimist olnud asjaga tegeleda.
Mainiga tahaks krt kunagi ikka mappideni ka jõuda ükskord
Vaatasin oma HC maini puhul, et kui võtta eelduseks kõik act 3 quest reward passivid kätte saada siis lvl 72-ks peaks olema nii elemental super-resistid kui ka kõva armori buff. Ilma Piety killita jääb ETA lvl 74-le siis. Hetkel lvl 66 ning valmistun Vaali lahinguks. Pean ilmselt damage aurad välja vahetama determination ja purity vastu
Kui huvi pakub siis mu build peaks siis selline olema plaani täitumisel:
link
Ma alustasin vahepeal uue buildiga. Ranger ja Marauder muutusid natuke raskeks, kuna varustus pole piisavalt veel järgi jõudnud.
Uueks buildiks on 2x totem templar. Hetkel pole kindel kas jään spark või arc peale.
Spork build on päris hea aga mulle meeldib ka arc väga. peab testima natuke rohkem. act 3 cruel on hetkel päris hästi läinud. eks näis kuidas piety võitlus välja kukub 2 leveli pärast. _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
Suht normal ja cruel(vähem) on suva tegelasega tehtav. Reaalne tase on merciless/maps.
Tootemid peaks endiselt okeid olema, kuigi epileptikutele mittesobivad (spark). _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Tekkinud on mingi jama, kus normalis üritan mingi act 2's Chamber of Sinsi ning mäng crashib. Olen googlist abi otsinud, kuid miski pole aidanud.
On kellelgi veel sellist jama tekkinud ja probleemist jagu saanud?
Path of Exile's next major patch is not 0.10.9, as many people expect. Due to relatively important upcoming changes, the patch we will be deploying on approximately May 29 is labelled 0.11.0 and represents the second phase of Path of Exile's Open Beta.
Some expected changes in 0.11.0 are:
More party loot allocation options
Direct melee buffs
Rebalance of monster damage
Improved resync code. The scope of this patch doesn't include the more complex changes to the action prediction system, but will hopefully prevent deaths by resyncing more aggressively when needed.
Some secret awesomeness that I'm not able to reveal just yet. It's bigger than the other changes in the patch.
Peab vist installima jälle
Kui midagi skill trees muudetakse siis IMO need on kõige tõenäolisemad kandidaatid: inner force, static blows ja ranger tree algus. Just a heads up. Mina igatahes ei kurdaks: võimaldaks mul paar chari uuele buildile ymber teha ilma uuesti leveldamata.
Huvitav mida nad monster damage all mõtlevad. Hetkel lightning thorns on jube asi. Mu LA summoner/kolmikcurse ranger peaaegu instagibib ennast nende vastas. Ning mu dps on nõrgavõitu tollel.
minu teada nad kuskil ütlesid välja et enam resette ei tehta. samas kui skilltreed suures mahus muudetakse siis vast antakse kõik punktid tagasi vähemalt _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
minu teada nad kuskil ütlesid välja et enam resette ei tehta. samas kui skilltreed suures mahus muudetakse siis vast antakse kõik punktid tagasi vähemalt
Ei tehtagi aga kui sul on mingi punkt kuskil mida liigutatakse/ära kaotatkse skill treel siis saad full reseti oma charile. Minuga on nii juhtunud.
EDIT: Uued liigad, kõikidel tegelastel full respec ja palju muud põnevat tulevases suures patchis. ETA: 5-6 juuni.
GreenHorn, POE on tõeline hardcore mäng ja enamusele selline mäng ei istu (ka mulle), samuti on Diablo 3 combat kiirem ja näeb tiba parem välja, story on mõlemal selline möh?, aga D3 esitab seda atraktiivsemalt, võibolla selle pärast
GreenHorn, POE on tõeline hardcore mäng ja enamusele selline mäng ei istu (ka mulle), samuti on Diablo 3 combat kiirem ja näeb tiba parem välja, story on mõlemal selline möh?, aga D3 esitab seda atraktiivsemalt, võibolla selle pärast
Mis osas hardcore? Keerulisem skilltree ja rohkem balanseerimist hea buildi saamiseks? Või currency süsteemi keerukus?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.