|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
| 12-10a |
|
42% |
[ 27 ] |
| 10-8a |
|
17% |
[ 11 ] |
| 8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
| 6-4a |
|
7% |
[ 5 ] |
| 4-2a |
|
4% |
[ 3 ] |
| Vähem kui 2a |
|
15% |
[ 10 ] |
|
| hääli kokku : 63 |
|
| autor |
|
Meshboy28
Kreisi kasutaja
|
19.04.2013 18:15:20
|
|
|
| kr6ll kirjutas: |
arvestades et see random oli siis ysna hea ju. Ma ei pea ainult seda flanki silmas kus ma olin. Minu ylessanne ju oligi pushida, see on täitsa tavaline et kaotusi on. Olin täitsa valmis selleks et ma surma seal saan aga see autoloaderiga heavy kulutas minu peale enamuse oma myrskudest ja teised pääsesid kergemalt, pärast oli tal ainuke tegevus tilli näppida ja vaadata kuidas ta maha lastakse  |
Seda küll jah. Üldse on mõnikord see mäng uskumatu, kuidas saab olla, et näiteks kullamürsuga lased tanki keskele täpselt lähedalt ja kahju on null. Selline asi ajab ikka vanduma. On olnud sellliseid olukordi küll ja siis tekib tõesti tunne, et see mäng on seadistatud tegijate poolt meelega nii kohati
Üks video sellest, kui uskumatuna näib, et 2 IS4 ei saanud lõpus mind rajalt maha ja ilus võit tuli ka E-100 kohta. Tavaliselt e-100 sinna kohta randomis ei roni, aga valik oli õige Algus on igav, aga lõpp on hea Tier 10 tankidega on üldiselt suht raske ässa medalit saada ja rohkemgi kille, eriti veel e-100-ga.
http://www.upload.ee/files/3246898/20130413_1312_germany-E-100_08_ruinberg.wotreplay.html
_________________ Futurist |
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
19.04.2013 18:53:09
|
|
|
miks sa mängu alguses 0 liinis kulda lased? Seal minu kogemuste järgi alguses väga harva kohata kedagi kelle jaoks e-100 -l kulda oleks vaja, isegi t9 medika kahuri jaoks. Ma ise kasutan selles sektoris mediumiga tavamoona kuna enamus vastaseid keda lasta saab on kyljega ja kui ka pole siis on tegemist kergema soomustega masinatega.
Mäng oli ilus, krt mulle meeldib e-100 -ja kahuri kõmin. Juba selle pärast vist teen selle e-100 -a ka omale
|
|
| Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
19.04.2013 19:12:43
|
|
|
| ostsin poest pudeli viina ja kavatsen nüüd t5 ja 6 hiilata. Minu kogemuste järgi on sel joogise peaga winrate oluliselt kõrgem kui kainena.
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
19.04.2013 19:13:43
|
|
|
E-100l ongi suur toru kullaga, vastasel juhul on väga jama. Peenike toru kullata on samuti jama eriti usa tier10 vastu, väikse toru kuldmoon on tiba odavam, võitu saab 800 hõbedat lasult, aga damage on samuti väiksem. Üldiselt kui on avatud kaart, 4+ artyt... siis on jama E100ga mängida. Peaks 50M uuesti ostma, aga 6.1 miljonit on meeletu raha, mis tuleb kokku ajada.
Ah nagunii tier10tes lasevad kõik kullaga, pole vahet enam. Nüüd tulevad suured remondid ka krediidi peale, läheb veel lõbusamaks asi.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
19.04.2013 19:21:25
|
|
|
selles osas on medikas odavam pidada kuna enamus laske mida sa teed on kyljelt ja kulda on väga harva vaja. Yks mu leak ongi see et väga suures möllus ma vahest unustan lylitada kylla peale kui vaja ja palju jama tuleb sellest kuna ei saa vajalikku dämmi teha t9,10 -te vastu.
Selles osas läheb mäng mul t-62A-ga oluliselt lihtsamaks et vastased on samad aga ka tavamoonaga saab hakkama suht igast asendist.
nüüd võtan premmi jälle ligi ja kavatsen 100k kogemust ja 4,5m teha paari päevaga et saaks selle t-62a ära osta. Kohe sõidan Rootsi ja siis tahaks juba seda t10-t teha
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
19.04.2013 19:22:24
|
|
|
| Ma ei saa mängu, otsib uuendusi, aga neid nagu pole.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
crazyxman
HV kasutaja
|
19.04.2013 20:15:07
|
|
|
| proovi otse wot.exe'st käima panna, mitte launcherist
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Launger
Kreisi kasutaja
|
19.04.2013 22:14:43
|
|
|
| hondaa kirjutas: |
| Lukksepp, viimati kui EU2 käisin, olid seal ainult juurviljad, EU1 tundub nagu pisut parem olema |
EU1 CW server sellepärast
|
|
| Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
20.04.2013 15:59:29
|
|
|
nii mehed. nüüd on mul teile küll näidata yks väga eriline lahing. Vaadake millist koostööd teeb tiim random lahingus. Ma pakun et isegi paljudes klannilahingutes ei teha nii head koostööd. Lihtsalt uskumatu.
kui ma poleks ise seal lahingus olnud siis ma ei usuks et see oleks võimalik. See on täielik mystika lihtsalt. Lihtsalt uskumatu
http://www.upload.ee/files/3246601/20130419_1607_ussr-T-54_33_fjord.wotreplay.html |
Suht uskumatu mäng ikka. Nii noobi gameplay'd pole tükk aega näinud Alustades sellest kuidas sa läksid lageda peale üksi, seejärel kui ameeriklane T54E1 laadima läks, lasid ikkagi hiinlast. Seejärel see lõputu kogus dinge kus sa üritad lasta E-75 esisoomusest läbi või lasta nurga alla seatud soomust. Kui oleksid lõpus rahulikult ära oodanud kuni Jagtiger keerab oma esiratta nurga tagant välja, oleksid saanud killi, aga sa lasid nagu viimane noob rohkem kui 45 kraadi alla seatud Jagtigeri esisoomust, kust isegi Tier X kahurite lasud põrkesse läheks.
Ja see lõpp kus sa pimesi ennast vastu oma tiimi WZ-120-t surnuks sõidad, kuigi tead et sul on 10 elu ja siis peaks eriti hoolikalt vaatama mis su ümber toimub ... no andke armu
|
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
20.04.2013 16:42:40
|
|
|
lõpus kirjutasin jah chatti ja ei pand tähele. Tegemist oli viimase tankiga keda lasi 5 meest ja polnd suurt vahet ka kas ma jään ellu või mitte. Jagil tahtsin roomikut lasta. Lagedale sõitsin ju teadmisega et vastas on yks tank, mul jäi ameeriklase laskeulatusest ära sõitmisel puudu ainult paar meetrit, kui ma nüüd oleksin sinna seisma jäänud oleks ma imho veel suurem noob kui ma olen. E75 -t lasin jah suht ehku peale, ega mul seal muud teha ei olnud, nägin ise ka et ega ma sealt läbi ei lase arvatavasti.
Ja krt sellise möllu ajal ma tõesti ei suutnud seda vaadata kes läheb laadima ja kes ei lähe
Aga seda et ma noob olen, seda ma tean jah. Ega ma enam neid kordusi ei pane, sai yle pingutatud selle kirjutamisega siia. Suht kuri tagasiside on. Paljud nagu ei taha kriitikat teha vaid just meelega halvustada. Ma ise küll yhtegi postitust siia ei tee et kellelegi halvasti öelda.
viimati muutis kr6ll 20.04.2013 17:06:41, muudetud 1 kord |
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
20.04.2013 16:49:23
|
|
|
| kr6ll, ära pane tähele, meil on siin tankis sündinud mehed kõik, roomikute lõgina saatel...
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
20.04.2013 17:00:18
|
|
|
kriitika vastu mul pole midagi, olen teinud palju muudatusi kui keegi on juhatanud tähelepanu vigadele. Ise ju enda vigasi nii hästi ei näe, kõrvalt on alati parem näha. Aga kui postituse ainus mõte on irvitada ja mõnitada siis ausalt, miks seda yldse postitada on vaja. Ma ei saa aru lihtsalt sellest
Aga postitusi teen mõttega et asi poleks siin nii kuiv, mulle endale kyl meeldib lugeda postitusi kui videole on veel pikemat juttu lugeda ja näha et keegi on hea postiivse emotsiooni saanud.
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
20.04.2013 18:25:11
|
|
|
| erick kirjutas: |
| ... seejärel kui ameeriklane T54E1 laadima läks, lasid ikkagi hiinlast. |
Kas sa hetkel ise mitte noob ei ole? Kui ta oli mängust väljas siis kas polnud olulisem võtta maha need kes lasevad?
edit: vaatasin uuesti seda kohta ja seda ameeriklast ma ei saanud ju lastagi, ta oli ju kivi taga. Et teda lasta oleks ma pidanud sõitma mööda hiinlasest ja minema e75 -e tulejoonele. Hetkel ma tegin dämmi ainult sellele kellele võimalik oli ja nagu oli võimalus lasta seda ameeriklast ma seda ka tegin ja mina ta ka ära killisin. Lisaks ei saanud mind keegi muu lasta peale selle hiinlase ja seega olin ma väga hea koha peal, sealt lahkudes oleks mind saanud kõik lasta kes vähegi oleks tahtnud.
See lagedale minek oli ka ainuke mõistlik asi mida teha. Ja yksi ma seda ei teinud ju. Mis point on yldse minna suure hurraaga rynnakule kui esimese punase täpi peale tagasi pöörata? Kui ma tegin lasu, ja tegi ka meie td -e, siis edasi liikumine oli ainuke mõistlik tegu sest kaardil polnud yhtegi muud tanki. Poole tee peal ilmus välja see ameeriklane ja see et mulle uuesti pihta saadi oli ainult tänu sellele et see juhtus olema autoloaderiga tank. Sinul oli see info olemas et kriitikat teha aga seal oleks võinud olla ka see e75 ja siis oleks ma jõudnud juba kivi taha peitu. Mul jäi paar meetrit puudu et sektorist välja jõuda.
Sul on hea tagantjärele targutada ja mind noobiks sõimata aga tagantjärgi me oleme kõik targemad kui muidu.
Kriitika e75 -e laskmise kohta on õigustatud 100%. Oleksin pidanud laskma roomikuid, need oleksid olnud ainukesed kohad mida ma oleks saanud kahjustada. Kuid ma siiski tegin ka dämmi kui see oli võimalik. Need paar keresse lasku olid tõesti noobi lasud, selles on sul õigus.
Kriitika Jagi laskmisel on ka suht tyhja koha pealt tehtud. Ma yritasin lasta roomikut kui ta oli pöördel et saada lasta meie meest. Ma oleks olnud noob kui ma poleks seda teha yritanud. Kui ma oleksin ootama jäänud et saada omale kill siis ma oleksin olnud lihtsalt yks "effehoor" kes oma parema punktisaagi eest laseb oma mehe ära killida.
viimati muutis kr6ll 20.04.2013 20:31:26, muudetud 1 kord |
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meshboy28
Kreisi kasutaja
|
20.04.2013 20:11:44
|
|
|
Suht kuri tagasiside on. Paljud nagu ei taha kriitikat teha vaid just meelega halvustada. Ma ise küll yhtegi postitust siia ei tee et kellelegi halvasti öelda. |
Mina sulle küll teravat kriitikat ei edastanud ja ära pane tähelegi kõiki öeldut, mis keegi ütleb. Peaasi, et ise mängust mõnu tunned. Minu point oli selles, et oleks saanud seda sinu pakutus videos palju ässamalt ära kasutada icon_wink.gif
Mulle jätavad just need tüübid haleda mulje, kes kiitlevad siin, et kui kõvad mängijad nad on
_________________ Futurist
viimati muutis Meshboy28 20.04.2013 20:16:26, muudetud 1 kord |
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
20.04.2013 20:14:48
|
|
|
see post polnud sulle suunatud Meshboy28
Igastahes täna ma mängida ei viitsi miskipärast. Hommikul sain tynga, tegin T54 -ja duubli kohe esimese mänguna ära ja sain 2x1059 punni. Panin mängu kinni ja tegin yhe kohvi ja pikutasin veel nõks. Siis tulen tagasi ja mõtlesin et teeks veel yhe mängu ja krt juba oli see x3 ees ja t54 -al ei midagi. Täiesti perses krt tonnine laks
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meshboy28
Kreisi kasutaja
|
20.04.2013 20:24:14
|
|
|
Mina ootan maikuud, siis peaks üks suurimaid alesi ja boonuseid tulema, ikkagi venelaste suur võidupüha Loodan, et kingitakse ka üks vaba koht ja kullamürskudele tahaks pool alet saada, et oma typele hulgi kohe osta kullamoona.
_________________ Futurist
viimati muutis Meshboy28 20.04.2013 20:24:52, muudetud 1 kord |
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
20.04.2013 20:30:00
|
|
|
| Sul on hea tagantjärele targutada ja mind noobiks sõimata aga tagantjärgi me oleme kõik targemad kui muidu. |
Okei, ära seda liiga südamesse võta, dämminumbrid olid muidu ilusad Sul on viimane aeg hakata põhioskusi lihvima, endal mänge juba üle 9K.
Lihtsalt ei jää head muljet kui teha nii põhimõttelisel tasemel vigu. Tuleb õppida veidi põhjamaalastele omast kannatlikkust, kellel närv kauem vastu peab, see saab kille ja võidab. E-75 puhul ainus asi eest oleks olnud tõesti lasta kas roomikuid (samas mida see tiimile andnud oleks? keegi teda ju flankima ei läinud) või komandöri kupolat, aga selle kahuriga võibki väljasihtimist ootama jääda ja E-75 ees tulejoonel ei taha keegi olla.
Vahelduse mõttes veidi teistsugune mäng siis, värskelt serverist
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Replay ka, kritiseerige pooleks
http://www.upload.ee/files/3249603/20130420_1953_uk-GB63_TOG_II_42_north_america.wotreplay.html
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
20.04.2013 20:34:59
|
|
|
erick, ma tegelen asjaga. Julgelt esimsed 5k mängu mängisin ma seda lihtsalt nagu shooterit. Siis olin rootsis ja nagu me pidu panime siis kõik kordamööda mängisid ka veel purjus peaga minu konto all. 5 aastane poiss mul siin kah harjutab, minu konto all.
Ma tean jah et teatud leakid on aga krt, vahest ei viitsi hiilata, vahest lased niisama lulli. SEE ON JU MÄNG, lahe peab olema kah vahest
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
20.04.2013 21:11:57
|
|
|
panin mängu käima ja kohe pausile. Lihtsalt kohutav. Ei mitte mäng, vaid see et sa selle taksikoeraga yldse mängid krt see on koledam tank mida ma näinud olen
Aga ok, hakkan vaatama
nii. alustame.
Esimese 5 minuti 2/3 -k:
Miks sa selle aeglase tankiga lähed sellisesse kohta yhe tanki järele kui teil on seal suur hunnik kiireid tanke? Minut tagasi te kaotasite liin 1 -s ja vastastel on ports kiireid ja häid tanke. Sina aga sõidad aeglase tankiga hoopis kaugemale ja sinna kus on praktiliselt kõik teie tankid niigi ja vastaseid seal ainult 1.
Mängu kokkuvõttes ma ei näinud huvitavat mängu. Ma nägin seda et vastased ei kasutanud ära oma võimalust murda liinist 1 läbi samas kui neil oli info et teie jõud on kõik kaardi teises servas.
Pane ikka huvitavat materjali, hetkel oli vastane selgelt nõrgem kui teie meeskond. Lisaks veel on tegemist suhteliselt madala tieriga lahinguga, pane ikka t10 ja 9 -t
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
20.04.2013 21:17:47
|
|
|
OOT, kas giftshop 22-ndani ei pidanud kestma??
Uued tankid peal krt.. :S
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
20.04.2013 21:21:50
|
|
|
Nad võiks kingipoes krediiti müüa hoopis. Ma ei viitsi 6 milli kokkuajada, kui oleks hea hind siis ma ostaks krediitkaardiga. All-Inclusive Package on 5 miljonit ja muud jama ka, aga hind on 68€
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
20.04.2013 21:24:58
|
|
|
| kusjuures mingi aeg tagasi myydi krediiti. Ma kaalusin isegi varianti et osta, tahtsin just selle briti t10 pappi kokku saada aga siis tuli mingi tigeri kampaania ja kuna ma seda just tahtsin siis lykkasin 4 milli sellega kokku kuna mingi ilge hea lisapapp mängu eest oli eripakkumisel
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
20.04.2013 21:38:33
|
|
|
| Mul on VK2801 juba 25k exp kogutud. Kui tuleb sinna sappa mõni uus tank, siis äkki pool punktidest juba kohe olemas.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
20.04.2013 22:02:26
|
|
|
ma seda vk enam ei viitsi teha isegi seda x2 mitte. Ei meeldi see enam yldse. Olen seda nii harva ka teinud ja suht tihti sattund siis ka halba meeskonda ja igasugune isu seda teha pole. See pole ka tank millega ise midagi otsustavat korda saata ja mängu kulgu muuta.
aga veel jubedam on see lorraine. Sellel ma muidugi teen selle x2 ära alati aga sellega asi ka piirdub. Kuidagi ei istu see tramm. Ma muidugi lasen ilma top roomiku ja mootorita, sest siis ma teeks seda veel kauem, aga nii kehva tanki ma pole never veel näinud. Automaat on aeglane, kahe myrsu vahe on krt pea sama pikk kui mu t54 -jal, sihtimiskiirus on kohutav. Manööverdamise on parem kui ära unustad, sellega kui tahad ringi pöörata siis teed tervele mapile ringi peale. Ja siis teed need mõned lasud ära ja vaatad abitult pealt kuidas 45 sekundlise laadimise ajal t50 su tuima näoga hakklihaks teeb sest soomust pole ja isegi ragulkaga mingi suvaline koolipoiss su mha laseb samal ajal kirjutades kui noob sa oled chatti
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meshboy28
Kreisi kasutaja
|
20.04.2013 22:04:38
|
|
|
Üks jubedamaid saane, mis ma kogu WOt mängu jooksul olen kohanud isiklikult on T21. Täiesti mõttetu tank, ei ole tal kahurit korralikku, armor on täiesti olematu, kiirus skaudi kohta pole ka teab mis eriline ja pidevalt viskas mitu korda kõrgemate tieridega kokku ja ega oma klassiski oli täielik pointless. Ühesõnaga puhas kahuriliha. Ainuke asi, mis temaga teha on panna camo net, käärpikksilm ja vaatekaugus ja lihtsalt minna võssa luurama. Järgmine tank T71 on palju asjalikum.
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
20.04.2013 22:08:07
|
|
|
selle t21 tutvumine on mul veel ees, issand, äkki peaks ära unustama selle. Muidu ma saan veel infarkti kui lisaks lorrainele see õnnetus kah veel turjale sajab.
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scuall
Kreisi kasutaja

|
20.04.2013 22:09:01
|
|
|
| Endal T21 käsil..... njah, tõesti suht ess tank on. Passiivse scoudina veel kuigivõrd kärab aga, mis MM?. otsustasin selle duublitega ära teha, ei taha närve raisata.
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
20.04.2013 22:15:03
|
|
|
lisaks ma yritan seda prantsuse artyt teha. Sain just selle t5 kätte. No grindin siis seda vaikselt ja hakkasin arty mehi rohkem hindama. Tead kui sa oled skaut, medikas, siis sa rallid ringi ja vaatad aint neid mehi suuresti keda sa välja spotid. Ja siis vannud nagu segane kui arty neid esimese 3 sekundiga maha ei lase. Pidevalt ma kirjutasin chatti et mehed, krt kas te onate?, arty, laske krt, värdjad. nüüd oled ise see mees ja krt, sihtimiskiirus on OLEMATU. Täpsus PUUDUB. Kõik vannuvad chatti et mida ma munen, noob.
Lisaks kõik veel vingerdavad edasi tagasi, pidurdavad, lähevad kivi taha rsk. Majad. Igasugused nurgad. Täiesti perses.
Ysna raske on pihta saada rsk
viimati muutis kr6ll 20.04.2013 22:20:41, muudetud 4 korda |
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
20.04.2013 22:15:25
|
|
|
| Sa pead lindid ja mootori ära tegema, siis on asjal kohe parem jume. Eliidiks ära kõik.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
20.04.2013 22:17:59
|
|
|
| vipu kirjutas: |
| Sa pead lindid ja mootori ära tegema, siis on asjal kohe parem jume. Eliidiks ära kõik. |
see on 60k kogemust. Selle tanki puhul on see minu jaoks umbes 3 kuud. Unusta ära
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meshboy28
Kreisi kasutaja
|
20.04.2013 22:42:28
|
|
|
selle t21 tutvumine on mul veel ees, issand, äkki peaks ära unustama selle. Muidu ma saan veel infarkti kui lisaks lorrainele see õnnetus kah veel turjale sajab.  |
Noh ütleme nimoodi, et T69 ja sellest edasi on juba väärt, et kuidagi see T21 ära kannatada.
Sul muidu kr6ll kullatanki pole, millega pappi kokku ajada? Type-59-ga pole probleemi nädalaga T10 raha kokku ajada. Teiste kullatankide raha sissetulekut ma ei tea. Krediidi ostmine ikka suht kallis lõbu.
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andrez3d
HV veteran

|
20.04.2013 22:42:52
|
|
|
aga veel jubedam on see lorraine. |
Ma mängisin lorrainiga, siis kui ta oli veel tier 8 medium oli ja nii kohutvat grindi pole mul vist kunagi olnud. Tal oli vaja uurida 3 mootorit, kahur, ketid, ja vist isegi viimane raadio. Tanki suureks plussiks oli tema viimane kahur, mille penetration oli tier 8 kohta ulmeline 232 mm. (võrdluseks et teistel tier 8 mediumitel polnud penetration üle 200 mm) Soomus oli tal täiesti olematu, mind tappis kunagi isegi pz38na ära. Pidin temaga 447 mängu tegema, et Batchat saada.
|
|
| Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
91 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scuall
Kreisi kasutaja

|
20.04.2013 22:43:35
|
|
|
Päris hea stats või mis?
Mitte, et ta oleks lahingus hiilanud, muidugi team oli paras kanakari aga siiski...
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
20.04.2013 22:54:14
|
|
|
| Meshboy28 kirjutas: |
selle t21 tutvumine on mul veel ees, issand, äkki peaks ära unustama selle. Muidu ma saan veel infarkti kui lisaks lorrainele see õnnetus kah veel turjale sajab.  |
Noh ütleme nimoodi, et T69 ja sellest edasi on juba väärt, et kuidagi see T21 ära kannatada.
Sul muidu kr6ll kullatanki pole, millega pappi kokku ajada? Type-59-ga pole probleemi nädalaga T10 raha kokku ajada. Teiste kullatankide raha sissetulekut ma ei tea. Krediidi ostmine ikka suht kallis lõbu. |
mul on see super pershing. Hea tank aga aeglane, alguses ma väga nautisin sellega mängu, ka nüüd vahelduseks on hea kui saab aeglase tankiga teha. Aga just siis kui ma selle ostsin tuli mulle see medikate maania peale, mitte kunagi polnud mulle meeldinud kiired tankid aga nüüd ma lihtsalt ei suuda seda uimerdamist taluda. Kui ma ei saa vabalt positsiooni vahetda kiirelt terve kaardi ulatuses siis ma ei tunne ennast hästi. Nii et kui mul enam pappi pole et myrske osta siis ma paar tiiru sellega teen. Kui saan 150k kogemuse peale oma t54 -ja siis teen sellega kiired 100-200 mängu kuna midagi muud yle ei jää.
Vahelduseks hea tank muidu, olen rahul. Oleks küll ostnud type59 aga seda ei myyda, siis kui myydi siis ma mängu veel ei teinud või kui tegin, nagu ma juba mainisin, shooteri tasemel siis kui purjus olin enamasti.
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
20.04.2013 23:00:04
|
|
|
| Ma võtan nüüd mängust vist puhkust kuni 8.5 tulemiseni. Teen duublid ära, aga muidu puhkan.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
20.04.2013 23:32:32
|
|
|
Mis tanki on teie arvates selles mängus kõige raskem maha nottida?
|
|
| Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
20.04.2013 23:46:16
|
|
|
| vipu kirjutas: |
| Ma võtan nüüd mängust vist puhkust kuni 8.5 tulemiseni. Teen duublid ära, aga muidu puhkan. |
Päris paljud ainult nii mängivadki
|
|
| Kommentaarid: 376 loe/lisa |
   |
317 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
20.04.2013 23:48:53
|
|
|
| hkurujo88r kirjutas: |
Mis tanki on teie arvates selles mängus kõige raskem maha nottida?  |
medika seisukohast. oleneb. e-100 ja see prantsuse t10 td ma pakuks.
td -e on kole kiire pööramisega. Väga raske on flänkida aga kui saad juba kyljele siis on temaga ka juba ysna lihtne. e-100 on see krdi kere nii mittekandiline ja see krdi roomikute kate. Hea on see et torn on kõrge.
Yldiselt sõltub kes roolis on ja mis skillid neil meeskonnal on.
Yldiselt on ikka suht määrav kes roolis on. Kui on osav mees siis pole vahet mis tank on, maha teda saada on raske. Ja oleneb maastikust ja yldse positsioonist ka. Väga raske on just panna vastane liikuma sinna kus sul vaja on. Kui on kehv mängija kes ei anna aru millega ta mängib siis seda on kole kerge maha võtta olenemata tankist.
Põhiline võimlemine mul ongi mitte see et kuidas lasta vaid see kuidas vastane saada olukorda kus mul oleks ruumi teda maha võtta. Ja alati pead vaatama et olulised liikumised poleks mäest yles. Isegi kui sul on top mootor on liikumine aeglasem kui enamuse tanki torni pööramise kiirus. See on asi millega peab arvestama.
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
20.04.2013 23:52:49
|
|
|
Minu hääl läheks IS-4-le selles osas.
|
|
| Kommentaarid: 1224 loe/lisa |
   |
901 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meshboy28
Kreisi kasutaja
|
21.04.2013 00:19:37
|
|
|
Raske küsimus top tankidest oleneb kõik olukorrast, positsioonist ja mängijast, nagu kr6ll mainis. Minul valmistab ebameeldivusi, need kiired tankid tier10-s, eriti veel, kui keegi ei toeta. E-100-ga kui üksinda jääda ja prantslase batchat25t ikka tiirutama tuleb, siis on ikka jokk ja kõige raskem maha nottida.
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
21.04.2013 00:26:00
|
|
|
Nojamh, praegu liigun e100 suunas, see pakkus päris kõvasti huvi, aega läheb ja raha raske saada :S. Kas muidu siin mängus need reportid jne. ka üldse mõjuvad mängijale? Päevas mitu korda ikka satub sellisesse mängu kus oma mees hakkab jobu mängima ja tulistab oma teami mängijaid :S. Ning teine värk veel, et väiksed light tankid sõidavad oma teami heavydele sisse ning kaotavad elusi ja karjuvad et: report him ning, siis osad reportivad valet inimest
|
|
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scuall
Kreisi kasutaja

|
21.04.2013 00:50:14
|
|
|
Eks need rohkem enda närvide rahustamiseks ole. Aga sõbraliku dämmi arvestus toimub küll, peamine on mitte ära tappa enda meest capi ringis, siis saab päevake õiget elu kah nautida
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
21.04.2013 01:13:04
|
|
|
Oeh, amx 40... täielik rist ja viletsus, või siis mina ei oska selle tankigam idagi teha. Enamus ajsu millega varem hakkama ei saanud olen suutnud kasutuskõlblikuks mängida enda lähenemist muutes, aga sellega...võeh
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scuall
Kreisi kasutaja

|
21.04.2013 02:02:15
|
|
|
Annan vihje - free exp -
Edit: Hea tuttu minna, kui vastas on suht tainad... Nad oleks võinud mu koondlasuga ära lasta, sest meie team tõmbas uttu aga nohh....
Spoiler 
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
21.04.2013 03:37:22
|
|
|
Pane ikka huvitavat materjali, hetkel oli vastane selgelt nõrgem kui teie meeskond. Lisaks veel on tegemist suhteliselt madala tieriga lahinguga, pane ikka t10 ja 9 -t  |
No vot, esiteks kui mäng jääb enne lõppu seisule 13:13 siis ei ole üks meeskond nõrgem ja teiseks ei tähenda tier mitte midagi - loeb siiski, mida sa korda suudad saata ükskõik mis tieris. Antud juhul 2804 dam + 6 killi tier 6 tankiga on piisavalt kõva saavutus.
Eks neid tier 9 ja 10 mänge on ka tehtud, aga ausalt, seal hiilgamine pole nii suur üllatus, suurem osa tanke on küllalt head ja kerged mängida nendes tierides. TOG II on siiski raske masin mida edukalt mängida, seetõttu on sellega tehtud korralikud mängud eriti tähelepanuväärsed.
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
21.04.2013 04:04:56
|
|
|
| Scuall kirjutas: |
Annan vihje - free exp -
|
jah, free xp'ga tanki skippimine tõesti teeb tanki mängitavaks
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.04.2013 08:01:20
|
|
|
Annan vihje - free exp -
Edit: Hea tuttu minna, kui vastas on suht tainad... Nad oleks võinud mu koondlasuga ära lasta, sest meie team tõmbas uttu aga nohh....
Spoiler 
|
räägi mulle kas sa paned alati kohe seal mäel otse sinna kuhu sa läksid? Ma ei ise spotin sealt keskelt välja aga tavaliselt ei pane sealt keskelt edasi. Siis panen kui kedagi ei spoti, aga mitte alati ka siis. Sealt on hea blokkida aga suht riskantne on sinna minna.
See noobide hilli kaotuse halin oli lahe. Vaadaku kah kes seal on teinekord
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
21.04.2013 08:02:20
|
|
|
| Antikrist kirjutas: |
Annan vihje - free exp -
|
jah, free xp'ga tanki skippimine tõesti teeb tanki mängitavaks  |
Ma skippisin selle tanki free expiga. Kohutav tank...
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
21.04.2013 10:22:41
|
|
|
| Antikrist kirjutas: |
| Oeh, amx 40... täielik rist ja viletsus, või siis mina ei oska selle tankigam idagi teha. Enamus ajsu millega varem hakkama ei saanud olen suutnud kasutuskõlblikuks mängida enda lähenemist muutes, aga sellega...võeh |
Parim kahur peale siis kannatas mängida isegi sellega ja sai kiirelt elc amxi kätte
|
|
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
21.04.2013 10:24:19
|
|
|
| amx 40 selline tank, millega peab otse peale minema lihtsalt. Pargid end vatsaste keskele ja lased neid rahulikult, Suht fun tank oli.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|