praegune kellaaeg 17.06.2025 16:53:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tonis12
HV kasutaja
|
17.04.2013 14:18:01
miks interneti ühendus nii toimib ? |
|
|
Internet tuleb mulle üle wifi. Enamasti on kõik korras ja kõik töötab normaalselt. Wifi vastuvõtuks on paneelantenn ja bullet, sealt lan kaabliga läheb linksys ruuterisse ja sealt siis juba klientideni. vahest aga kaob internet ära ja ruutimine ja pingimine ei anna mingeid tulemusi. Kuid skype töötab ! Tahtsingi küsida, mis kanaleid see skype kasutab, et brausida ei saa aga skypel pole häda miskit?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
17.04.2013 14:23:18
|
|
|
skype on p2p?
mul on kodus printserver pandud miskise wifiruuteri külge mis on client modesse tööle pandud ja sellel ka ikka tuleb ette mingeid anomaaliaid + printimine on ülimalt aeglane.
vedasin juhtme ja asi toimub valguskiirusel. ilmselt saaks wifi ka stabiilseks kui viitsiks mängida pikalt ja tuvastada probleem. enamasti igasugused "automaatsätted" on need mis probleeme tekitavad, võimalusel pane kõik käsitsi paika.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
17.04.2013 14:25:19
|
|
|
Võimalik, et DNS kaob tagant ära.
Proovi tol hetkel kasutada google'i DNS'e (8.8.8.8, 8.8.4.4)
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
viimati muutis siinus 17.04.2013 14:25:49, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
0 :: |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
17.04.2013 14:25:42
|
|
|
Brausimine käib üldiselt läbi DNS'i ja kui DNS kokku jookseb, siis netisurf ei toimi, kuna ei teata, millise konkreetse IP pealt peaks seda domeeni sisu kuvatama. Kui aga teada mingi konkreetse veebilehe IP'd, siis saad proovida, kas sedasi asi toimib, kui asi jälle umbe jookseb. (Näiteks www.neti.ee - 195.50.209.244)
See on suht tavaline, et brausimine ei tööta aga näiteks P2P, IP jmt kanalid funksivad edasi.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|