Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jägaja
HV Guru

|
16.04.2013 15:30:03
|
|
|
geek kirjutas: |
Ubuntu 11.04 ei tööta kahjuks. |
See pole nüüd Spotify just süü. Ubuntu 10..04 peal kunagi oli miski pakett arendatud. Ilmselt peaks ka praegult arendus toimima.
https://www.spotify.com/ee/blog/archives/2010/07/12/linux/?page=11
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Innu-
HV kasutaja
|
16.04.2013 15:31:31
|
|
|
geek kirjutas: |
Ubuntu 11.04 ei tööta kahjuks. |
Mul debiani all töötab ilusti. Kui muidu ei saa toimima, siis veebiliides peaks ikka toimima https://play.spotify.com/home .
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
RFI2y5R
HV vaatleja
|
16.04.2013 16:26:33
|
|
|
Äärmiselt negatiivne uudis. Kui mulle mingi lugu tõepoolest meeldib, siis tahan toetada artisti, mitte plaadifirmat või mõnd puuki, kes artiste ekspluateerib.
DRM-i kasutamine ja rämpsu täis programm on ainult lisapõhjused, miks ma seda ei kasuta.
Bitcoini või mõne muu alternatiivse krüptovaluuta tugev populaarsuse kasv annab lootust, et tulevikus on võimalik töö eest maksta otse artistile ja lõigata vahepealt igasugused kaanid ja puugid ära.
Plaadifirmade sülekoerte väide, nagu nende tehtud reklaam oleks kuidagimoodi kasulik, on puhas propaganda. Kas igasuguste Justin Bieberite ja muu täieliku solgi reklaamimise puudumist igatseks keegi taga? Pigem vastupidi – ka hea muusika saab siis piisavalt tähelepanu, kui solgi reklaamimist poleks kõik kohad täis.
https://en.wikipedia.org/wiki/Spotify#Criticism
|
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
16.04.2013 16:27:53
|
|
|
iFlop kirjutas: |
Vares kirjutas: |
Huvilistele ka infot selle kohta, mismoodi Spotify-st muusikat ka ilma arvutit või nutiseadet kasutamata päris helitehnika abil kuulata saab ehk et kuidas kvaliteetset muusikat ikka kvaliteetselt (st. soovitavalt mitte läbi sülearvuti kõrvaklapiväljundi) kuulata:
http://valiheli.ee/uudised/301-spotify-eestis-kasutamine |
Kui kvaliteedist rääkida, siis võiks ka mainida, et päris lossless striimimist Spotify ei paku:
http://support.spotify.com/us/learn-more/faq/#!/article/What-bitrate-does-Spotify-use-for-streaming
EDIT: ei märganudki seda:
tsitaat: |
Ka annab Premium pakett võimaluse striimida muusikat kvaliteetsemalt - tavapaketi ~160 kbps asemel kasutatakse siis ~320 kbps Ogg Vorbis formaadis andmevoogu. Õnneks on võimalik Premium paketti ka 30 päeva jooksul tasuta proovida. |
|
Kvaliteedijutule lisaks: sattusin just kuulama kuidas R2 raadios Raul Saaremets rääkis Spotifyst ja muuhulgas küsiti temalt kuidas ta suhtub kvaliteeti - kuidagi ei suhtu ja ta ei saavat üldse aru nendest kes räägivad midagi kvaliteedist, et tegelikult ju kuulatakse ikka muusikat mitte kvaliteeti (mingist tabletist) ning ega see digitaalne muusika polegi kvaliteetne - hoopis vinüül ja need teised asjad on...
Kuidas saaks talle öelda et reeglina on kogu tänane muusika (sealhulgas ka vinüülil) läbinud digitaalse töötluse ning vinüül pole enam mitmed aastad kvaliteedis etalon...
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
16.04.2013 16:38:45
|
|
|
No kvaliteedipeded jäävad alati... igas seltskonnas ikka ujub selline välja kellel on vaja viimase peal bitratet ja kullatud kontaktidega ressiiverit... selliste naerualuseid ikka vaja
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
16.04.2013 16:42:52
|
|
|
Maldur kirjutas: |
iFlop kirjutas: |
Vares kirjutas: |
Huvilistele ka infot selle kohta, mismoodi Spotify-st muusikat ka ilma arvutit või nutiseadet kasutamata päris helitehnika abil kuulata saab ehk et kuidas kvaliteetset muusikat ikka kvaliteetselt (st. soovitavalt mitte läbi sülearvuti kõrvaklapiväljundi) kuulata:
http://valiheli.ee/uudised/301-spotify-eestis-kasutamine |
Kui kvaliteedist rääkida, siis võiks ka mainida, et päris lossless striimimist Spotify ei paku:
http://support.spotify.com/us/learn-more/faq/#!/article/What-bitrate-does-Spotify-use-for-streaming
EDIT: ei märganudki seda:
tsitaat: |
Ka annab Premium pakett võimaluse striimida muusikat kvaliteetsemalt - tavapaketi ~160 kbps asemel kasutatakse siis ~320 kbps Ogg Vorbis formaadis andmevoogu. Õnneks on võimalik Premium paketti ka 30 päeva jooksul tasuta proovida. |
|
Kvaliteedijutule lisaks: sattusin just kuulama kuidas R2 raadios Raul Saaremets rääkis Spotifyst ja muuhulgas küsiti temalt kuidas ta suhtub kvaliteeti - kuidagi ei suhtu ja ta ei saavat üldse aru nendest kes räägivad midagi kvaliteedist, et tegelikult ju kuulatakse ikka muusikat mitte kvaliteeti (mingist tabletist) ning ega see digitaalne muusika polegi kvaliteetne - hoopis vinüül ja need teised asjad on...
Kuidas saaks talle öelda et reeglina on kogu tänane muusika (sealhulgas ka vinüülil) läbinud digitaalse töötluse ning vinüül pole enam mitmed aastad kvaliteedis etalon... |
Vana, tuntud vaidluskoht küll, aga Profitasemel on testi-allikaks häälestatud klaver ja lisaks siis spetsiaalsed profimikrofonid ja salvestusseadmed, kus see klaveri heli justnimelt salvestatakse ja taasesitatakse analoogis, mitte digitaalis, kuna digitaal moonutab selle algse audio ära.
Selles suhtes on Saaremetsal õigus, et n-ö puhta heli plaadid salvestatakse analoogis, ilma digit vahel omamata.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
NNk2
Kreisi kasutaja
|
16.04.2013 16:49:21
|
|
|
Proovisin ka ära, panin kanaliks "rock" ja soovitused mulle olid rohkem kui üllatavad..
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 207 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
16.04.2013 16:50:57
|
|
|
pois11 kirjutas: |
d3t kirjutas: |
pois11, viitsid VPN'iga jamada?
|
hmm.. endaarust küll ei mässa millegagi. Firefoxi jaoks on vaja paigaldada plugin ja siis ongi kõik. Mingite VPNidega ei tule jamada. https://mediahint.com/
Teemasse veel, et vägisi tekib tunne peale, et peaks 6a. vana resiiveri uue vastu vahetama. Nii saaks kindasti parema heli kätte, võtsin ka prooviks 30 premiumi.
Velociraptor kirjutas: |
bugbrake kirjutas: |
Jälle käib asi läbi FB või siis jälle peab ennast ära registreerima/kasutaja konto looma - ma tõesti ei viitisi  |
poor you
Anyway, oli ka aeg. |
Kui lugeda ei oska siis tuleb tõesti läbi FB konto teha. Mina sain ilma hakkama. |
Arvesta siis kindlasti sellega, et trial jätkub automaatselt, kui sa ära ei cancelda enne 30 päeva täitumist
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
16.04.2013 16:52:12
|
|
|
NNk2, pane next next next, seda sitta pakub ta esialgu kõigile.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
16.04.2013 17:10:04
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Vana, tuntud vaidluskoht küll, aga Profitasemel on testi-allikaks häälestatud klaver ja lisaks siis spetsiaalsed profimikrofonid ja salvestusseadmed, kus see klaveri heli justnimelt salvestatakse ja taasesitatakse analoogis, mitte digitaalis, kuna digitaal moonutab selle algse audio ära.
Selles suhtes on Saaremetsal õigus, et n-ö puhta heli plaadid salvestatakse analoogis, ilma digit vahel omamata. |
Kas herr TT saab ka nimetatud mõne tänase profimikri ja salvesti millega analoogis "puhta heli plaate" salvestatakse....?
Ma ei usugi et TT midagi vastab - ta pole kunagi midagi vastanud kui otse ja konkreetselt küsitakse.
Saaremets ja R2 küll mingit seost helikavliteediga ei oma, nii et olgu parem omaette - R2 on tõenäoliselt läbilõikeliselt kõige hullema kvaliteediga raadio üldse mida veel avalikult lubatakse edastada. Ja seda just niisuguse suhtumise pärast "kuulake nooti - ükskõik kuidas see ka ei mängiks".
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
16.04.2013 17:16:46
|
|
|
Ress ei tunne parooli ära, login error...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
16.04.2013 17:52:09
|
|
|
Tubli Spotify, võtsin prooviks Premiumi ligi ja pistis poole plaadi pealt lõugama, et näe, võta Unlimited, too on umbe vägev värk
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
izzo
HV kasutaja

|
16.04.2013 18:12:01
|
|
|
Ma kipun arvama, et võibolla räägiti mitte tehnilisest helikvaliteedist, vaid emotsionaalsest. Kui ikka on selline lugu, et tahaks kuulata, siis kuulan, tulgu kust tahes. Teistsugused muusikapalad ongi mõttetud taustamürad mis kedagi ei sega.
_________________ elisa: saad viie euro eest kuus nokia telefoni! |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
16.04.2013 18:40:25
|
|
|
izzo kirjutas: |
Ma kipun arvama, et võibolla räägiti mitte tehnilisest helikvaliteedist, vaid emotsionaalsest. Kui ikka on selline lugu, et tahaks kuulata, siis kuulan, tulgu kust tahes. Teistsugused muusikapalad ongi mõttetud taustamürad mis kedagi ei sega. |
Emotsionaalsest küljest nõustun täielikut. Ma olen nii vana et tean hästi kuidas Radio Luxemburgi kuulati vene ajal ning AM raadiost vaatamata olematule kvaliteedile - sest kohati oli see ainus viis üldse kuidagi kursis olla mis muusikaga maailmas toimub.
Saaremets heietab siiski tehnilisest kvaliteedist, kel huvi saab seda heietust praegu ERR uudiste sees kuulata ilmselt päeva lõpuni.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
16.04.2013 20:39:06
|
|
|
RFI2y5R kirjutas: |
Äärmiselt negatiivne uudis. Kui mulle mingi lugu tõepoolest meeldib, siis tahan toetada artisti, mitte plaadifirmat või mõnd puuki, kes artiste ekspluateerib.
DRM-i kasutamine ja rämpsu täis programm on ainult lisapõhjused, miks ma seda ei kasuta.
Bitcoini või mõne muu alternatiivse krüptovaluuta tugev populaarsuse kasv annab lootust, et tulevikus on võimalik töö eest maksta otse artistile ja lõigata vahepealt igasugused kaanid ja puugid ära.
Plaadifirmade sülekoerte väide, nagu nende tehtud reklaam oleks kuidagimoodi kasulik, on puhas propaganda. Kas igasuguste Justin Bieberite ja muu täieliku solgi reklaamimise puudumist igatseks keegi taga? Pigem vastupidi – ka hea muusika saab siis piisavalt tähelepanu, kui solgi reklaamimist poleks kõik kohad täis.
https://en.wikipedia.org/wiki/Spotify#Criticism |
Aga saada siis artistile eur ja ma ei usu et ta sulle loo saatmata jätab. See on artisti enda valik, kellega ta lepinguid sõlmib. Alati võib oma plaadifirma teha, see pole nii raske. Järelikult on teine tee ikka parem neile, kui nad ise selle valinud on.
Ja keegi ei keela siis "heal" artistil samade tüüpidega lepingut sõlmida. Paraku mis ühe jaoks on hea, on miljonite jaoks paras saast, ja selles ei saa artisti süüdistada kui ta on lihtsalt õiged valikud teinud.
Katsu sa näiteks Elmayonesat (kelle vastu mul ei ole mitte midagi) müüa miljonitele inimestele, paraku ikka leidub keegi kes peab just seda parimaks muusikaks.
viimati muutis Priido 16.04.2013 20:49:22, muudetud 3 korda |
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
16.04.2013 20:39:50
|
|
|
R A T kirjutas: |
Arvesta siis kindlasti sellega, et trial jätkub automaatselt, kui sa ära ei cancelda enne 30 päeva täitumist  |
Ma panin omale meeldetuletuse, et paar päeva varem ära tühistada. Ei julgenud kohe ära tühistada, sest äki siis kaotab ka see 30 päevane tiral kehtivuse.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
16.04.2013 20:43:06
|
|
|
Väga hea uudis, ei pea enam mingit UK proxyde jama kasutama, et Spotify'st muusikat kuulata.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
16.04.2013 20:58:21
|
|
|
Arvesta siis kindlasti sellega, et trial jätkub automaatselt, kui sa ära ei cancelda enne 30 päeva täitumist  |
Ma panin omale meeldetuletuse, et paar päeva varem ära tühistada. Ei julgenud kohe ära tühistada, sest äki siis kaotab ka see 30 päevane tiral kehtivuse. |
Endal ei kadunud midagi ära peale tühistamist. Mobiilis töötab ikka endiselt.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
16.04.2013 20:59:26
|
|
|
Rdio sub lõpetatud
Heli kvaliteet on spotify`l ikka kuhjaga parem, samuti on interface parem ja kuidagi viimistletum.
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
16.04.2013 21:00:47
|
|
|
Ja endiselt tuntud asi mõningate lugudega. Annab teate et pole eestis saadaval
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
16.04.2013 21:15:46
|
|
|
Väga mõnus . Tundub, et Eesti on lõpuks ka selliste teenusepakkujate jaoks maailmakaardile ilmumas.
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
16.04.2013 21:21:16
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Ma panin omale meeldetuletuse, et paar päeva varem ära tühistada. Ei julgenud kohe ära tühistada, sest äki siis kaotab ka see 30 päevane tiral kehtivuse. |
Endal ei kadunud midagi ära peale tühistamist. Mobiilis töötab ikka endiselt. |
Huvitav mul ei lase tühistada. Hiljem uuesti tagasi minnes näitab ikka, ei maksmiseks on valitud paypal. Aga hetkel see pole oluline ka.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
16.04.2013 21:58:33
|
|
|
tea, ei leia küll eriti eesti muusikat, ju mu valikus siis on see 1/10ndik mis 9/10ndiku sisse ei mahu:D
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|