Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Betamax
HV Guru

|
13.04.2013 16:25:24
|
|
|
Aga otse loomulikult tasub sellega raha teha. Lollidelt tulebki raha ju ära võtta
Proovige siis Mavrodi skeemi kah. Ei vaja superarvutit ega miskit - lihtsalt tao raha sisse
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
13.04.2013 16:32:15
|
|
|
degreal kirjutas: |
Mnator kirjutas: |
Kaevandamine on hea moodus riskivabalt BTC-sse investeerida. Mingi osa müüd maha, et elekter kinni maksta, ülejäänud läheb pensionisambasse.
Mina raha eest bitcoine ei ostnud juba põhimõtte pärast. Ei tahtnud, et keegi minu pealt rikastuks. Enne jään oma kaevandamisega kahjumisse, aga vähemalt keegi teeninud minu pealt (v.a. Liive). |
+ teenivad sinu pealt need sulid kes selle püramiidskeemi käima lükkasid.  |
Sa mõtled neid münte, mis elektri maksmiseks maha sai müüdud ja nüüd hiljem 10x hinnaga maha müüdi (või siis 10x väiksema hinnaga)? No palju õnne neile, teenigu või kaotagu minu kaevatud müntide pealt nii palju kui ise tahavad. Minu kulud on kinni makstud ja ühtegi senti mu rahakotist vähemaks enam ei jää. |
Ma mõtlen ikka neid, kes ühe pseudonuumi taha peitudes selle kõik käima lükkasid ja kelle tegelikest eesmärkidest mitte keegi (peale nende endi) ei pidavat teadma - s.t. mis koode tegelikult murtakse, kodeeritakse, millisel tegelikul lõppeesmärgil, kuhu arvutitesse sa võib-olla aitad sisse murda oma "kaevandamistega" ja milliseid bot-net võrke sellega luua - võimalusi jätkub.....
|
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran

|
13.04.2013 16:33:39
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Aga otse loomulikult tasub sellega raha teha. Lollidelt tulebki raha ju ära võtta
Proovige siis Mavrodi skeemi kah. Ei vaja superarvutit ega miskit - lihtsalt tao raha sisse  |
Mavrod, Eurod, Dollarid on ka muidugi huvitavad asjad aga nende ajastu hakkab läbi saama.
Ma mõtlen ikka neid, kes ühe pseudonuumi taha peitudes selle kõik käima lükkasid ja kelle tegelikest eesmärkidest mitte keegi (peale nende endi) ei pidavat teadma - s.t. mis koode tegelikult murtakse, kodeeritakse, millisel tegelikul lõppeesmärgil, kuhu arvutitesse sa võib-olla aitad sisse murda oma "kaevandamistega" ja milliseid bot-net võrke sellega luua - võimalusi jätkub..... |
Ma nii täpselt ei tea, aga nii palju kui ma aru saan siis pole võimalik bitcoini hashingpowerit muuks otstarbeks kasutada. Proovin bitcoini Proof-of-work süsteemi ühe spämmivastase e-maili süsteemi põhjal selgitada. Oli probleem, et miljoneid rämpskirju välja saata on äärmiselt odav ettevõtmine, kuid miljoneid rämpskirju vastu võtta, neid filtreerida ja olulisi kirju üles leida on väga kallis. Mõeldi välja süsteem, kuidas kirjade saatmist kallimaks teha: ühe kirja saatmine kokkupanekuks tuleks teha protsessoriga 2 sekundit tööd. Tulemus on see, et tavakasutajat see 2 sekundit protsessoritööd ei mõjuta üldse aga spämmeril on vaja suurt serveriparki, et kõiki neid miljoneid kirju kokku panna. Tööpõhimõte on äärmiselt lihtne - kirjaga tuleb kaasa panna kirja päisest ja sisust räsi, mis algaks näiteks viie nulliga. Et saada erinevaid räsisid, muudeti kirja päises ühte muutujat nii kaua kuni tulemuseks on soovitud räsi.
Ja miks seda kirja kokkupanekuks mõeldud räsi arvutamisejõudu kasutada ei saa? Vot sellepärast, et programm saab sisendiks vaid kirja, kus on kirjas saatja aadress, saaja aadress, pealkiri, sisu jne. Programm lisab päisesse juhuslikke sümboleid kuni on saadud soovitud tulemus ja programm tagastab räsi. See tähendab seda, et programmi sisend on rangelt kontrolli all ning programm ei pea arvutamise hetkel isegi internetti ühendatud olema. See programm võib joosta kasvõi PIC kivi peal. Kuna programm (või eraldi PIC, FPGA, ASIC riistvara) ei tagasta kõiki läbiproovitud räsisid tabeli kujul, vaid üheainsa tulemuse, siis ei ole seda võimalik rainbow tabeli täiendamiseks kasutada.
Bitcoin-i proof-of-work töötab sama põhimõttega, kuid sisendiks saab eelmise blocki räsi. Annad mustale kastile nimega bitcoin miner ette ühe sisendi: eelmise blocki räsi. Kui ülesanne õnnestub lahendada siis süljatakse välja üks räsi ja ongi kogu lugu. Ma ei näe võimalust kuidas saab muuses siin paroole kräkkida. Kui sul on mingit uut uut infot antud teema kohta siis oleks täitsa huvitav teada!
viimati muutis degreal 13.04.2013 19:19:23, muudetud 4 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
circles
HV kasutaja

|
13.04.2013 17:28:19
|
|
|
Kaevandamine on hea moodus riskivabalt BTC-sse investeerida. Mingi osa müüd maha, et elekter kinni maksta, ülejäänud läheb pensionisambasse.
Mina raha eest bitcoine ei ostnud juba põhimõtte pärast. Ei tahtnud, et keegi minu pealt rikastuks. Enne jään oma kaevandamisega kahjumisse, aga vähemalt keegi teeninud minu pealt (v.a. Liive). |
+ teenivad sinu pealt need sulid kes selle püramiidskeemi käima lükkasid.  |
Sa mõtled neid münte, mis elektri maksmiseks maha sai müüdud ja nüüd hiljem 10x hinnaga maha müüdi (või siis 10x väiksema hinnaga)? No palju õnne neile, teenigu või kaotagu minu kaevatud müntide pealt nii palju kui ise tahavad. Minu kulud on kinni makstud ja ühtegi senti mu rahakotist vähemaks enam ei jää. |
Ma mõtlen ikka neid, kes ühe pseudonuumi taha peitudes selle kõik käima lükkasid ja kelle tegelikest eesmärkidest mitte keegi (peale nende endi) ei pidavat teadma - s.t. mis koode tegelikult murtakse, kodeeritakse, millisel tegelikul lõppeesmärgil, kuhu arvutitesse sa võib-olla aitad sisse murda oma "kaevandamistega" ja milliseid bot-net võrke sellega luua - võimalusi jätkub..... |
Ehk tasuks uurida siis, kuidas süsteem tegelikult töötab selle asemel, et loožiteooriaid arendada
_________________ Võtke õuna! |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
13.04.2013 17:34:29
|
|
|
Uuri siis
|
|
tagasi üles |
|
 |
circles
HV kasutaja

|
13.04.2013 17:43:46
|
|
|
Jagad oma alternatiivset tartkust siis?
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
circles
HV kasutaja

|
13.04.2013 18:44:05
|
|
|
Artikli autoril on ehk heal juhul asjast ähmane ettekujutus. Oleks ju võinud kirjutada, et "keerukas krüptograafiline probleem" on transaction logi blokkidel arvutuste teostamine. Kui väga tahta, võib ju tõesti kõike välja lugeda, aga meetodid ja protokollid on avalikud, igaüks võib üle kontrollida (iseasi kas mõistus peale hakkab)
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
13.04.2013 18:44:33
|
|
|
Kas sa ise endale aru annad kui ähmane see sinu "seletus" on??? Ei sõnagi tegelikust eesmärgist. Mingi mõttetut pidev ülekontrollimine, kusjuures ei tea mille ---- selline on sinu seletuse sisu maakeeli väljendatuna.........
|
|
tagasi üles |
|
 |
circles
HV kasutaja

|
13.04.2013 18:51:16
|
|
|
See läheb juba veidi naljakaks, aga keegi ei keela ka sul vahelduseks delfile ju kas või wikipediast lugeda, kuidas asi toimib. http://en.wikipedia.org/wiki/Bitcoin#Bitcoin_mining Kui ei ole probleeme muu kui maakeelse teksti mõistmisega.
|
tagasi üles |
|
 |
Diginugis_old
HV kasutaja
|
14.04.2013 18:20:08
|
|
|
Kas ta siis tasub mul ära, kui ta mul kassi pesa soojendab, Allshare meediaserverina tegutseb ja oma 5970 kaardiga kaevandab (750 mhash per sec)?
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
14.04.2013 21:22:29
|
|
|
Mingi 0,05BTC ööpäevas umbes kaevandab, rikkaks ei saa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
14.04.2013 23:14:17
|
|
|
Aastas ~1000€ kui sama hinnaga elektripakett mis mul ning hetke BC hindadega. Samas kui kerib jälle sinna 170€ vms kanti siis 2000+€
Kellele väike/kellele suur raha.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
14.04.2013 23:21:21
|
|
|
Väga väike nuts. Enne ma jonni ei jäta kui selle "mulli" pealt 50k€ koos on
Tegelt on iskilik plaan selline et ostan korteri välja ja sellega enam ei viitsi tegeleda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
15.04.2013 07:17:52
|
|
|
circles kirjutas: |
See läheb juba veidi naljakaks, aga keegi ei keela ka sul vahelduseks delfile ju kas või wikipediast lugeda, kuidas asi toimib. http://en.wikipedia.org/wiki/Bitcoin#Bitcoin_mining Kui ei ole probleeme muu kui maakeelse teksti mõistmisega. |
Ja ma ei tea mitmendat korda sulle soovitus - ürita esmalt ise neisse oma meelistekstidesse MÕTTEGA SÜVENEDA, kui sa üleüldse selleks suuteline oled (ma juba tõsiselt kahtlen selles). Asja sisust käiakse kogu aeg nii kauge kaarega mööda kui see veel võimalik on. Ainus millest täpsemalt pläratakse on kontroll. Lõpuks tulebki välja, et asja mõtteks pakutakse välja kontroll kontrollimise jaoks + igasugust muud kõrvalist juttu ja tegelikust eesmärgist pole poolt sõnagi..............
|
|
tagasi üles |
|
 |
tiido
484

|
|
tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
15.04.2013 09:21:22
|
|
|
Põhimõtteliselt praeguste hindade ja koguste juures võib selle "looja" rolli üle võtta nii mõnigi rikkur. Aga vaevalt nad rikiks sellise asjaga
|
|
tagasi üles |
|
 |
circles
HV kasutaja

|
15.04.2013 11:40:28
|
|
|
circles kirjutas: |
See läheb juba veidi naljakaks, aga keegi ei keela ka sul vahelduseks delfile ju kas või wikipediast lugeda, kuidas asi toimib. http://en.wikipedia.org/wiki/Bitcoin#Bitcoin_mining Kui ei ole probleeme muu kui maakeelse teksti mõistmisega. |
Ja ma ei tea mitmendat korda sulle soovitus - ürita esmalt ise neisse oma meelistekstidesse MÕTTEGA SÜVENEDA, kui sa üleüldse selleks suuteline oled (ma juba tõsiselt kahtlen selles). Asja sisust käiakse kogu aeg nii kauge kaarega mööda kui see veel võimalik on. Ainus millest täpsemalt pläratakse on kontroll. Lõpuks tulebki välja, et asja mõtteks pakutakse välja kontroll kontrollimise jaoks + igasugust muud kõrvalist juttu ja tegelikust eesmärgist pole poolt sõnagi.............. |
No hetkel tundub küll, et probleemid teksti lugemisega on sinul, muidu ehk saaks isiklikuks minemise ja lahmimise asemel mingeid reaalseid argumente
|
tagasi üles |
|
 |
GreenHorn
HV vaatleja
|
15.04.2013 11:51:49
|
|
|
Ärapanijad ja muidu bitcoini huvilised - lugege läbi, kui veel ei ole lugenud : http://bitcoin.org/bitcoin.pdf
See peaks teie hingedele rahu ja selgust tooma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
15.04.2013 11:59:55
|
|
|
GreenHorn kirjutas: |
Ärapanijad ja muidu bitcoini huvilised - lugege läbi, kui veel ei ole lugenud : http://bitcoin.org/bitcoin.pdf
See peaks teie hingedele rahu ja selgust tooma. |
JÄLLE!!!!
Ei huvita see peer-to-peer ja otseselt sellega seonduvad kontrollimised + muud kontrollimised!
Millest sõnagi juttu pole on ikkagi arvutuste tegelik eesmärk ja milleks seda ära kasutatakse. Selle suhtes ei taha mitte keegi mitte kuskil midagi öelda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
GreenHorn
HV vaatleja
|
15.04.2013 12:14:03
|
|
|
GreenHorn kirjutas: |
See peaks teie hingedele rahu ja selgust tooma. |
JÄLLE!!!!
Ei huvita see peer-to-peer ja otseselt sellega seonduvad kontrollimised + muud kontrollimised!
Millest sõnagi juttu pole on ikkagi arvutuste tegelik eesmärk ja milleks seda ära kasutatakse. Selle suhtes ei taha mitte keegi mitte kuskil midagi öelda. |
Kas sa lugesid selle läbi ja said aru?
Kui ma kasvataks porgandeid ja sööks neid avalikult ja hoiaks isegi silti ukse peal, et ma kasvatan porgandeid söömiseks, siis tuleks ikkagi mõni hull, kes on päris kindel, et vabamüürlased teevad mu porganditest tuumapommi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
15.04.2013 12:30:12
|
|
|
Fanaatikutega ma vaidlema ei kipu. Jätkake vanas vaimus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
|
tagasi üles |
|
 |
Jman
Kreisi kasutaja

|
15.04.2013 16:23:12
|
|
|
Kas keegi Eestis on reaalselt oma silmaga näinud ja füüsiliselt saanud katsuda mõnda ASIC minerit
_________________ Its just a plant! It grows like that, but if you happen to set it on fire... there are some effects  |
|
tagasi üles |
|
 |
|