praegune kellaaeg 20.06.2025 23:20:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hondaa
Kreisi kasutaja

|
14.04.2013 12:46:54
Laptopi jahutus |
|
|
sai soetatud pisut võimsam läpakas, et saaks ka norm kvaliteedil mängida, aga nüüd olen hakanud selle eluea pärast muretsema, sest nõudlikumad mängud ajavad prose tempi üle 80, mõnikord isegi üle 90 (olenevalt toa tempist)
sai siis selle vältimiseks soetatud Zalman ZM-NC3 läptopi jahutus, kuid kasu ei tundu tast midagi olema, tempid jäävad enamvähem sama kõrgeks.
Kas ma peaks üldsegi tempide pärast muretsema või ei ole vahet? ütleme, et päevas tunnikese paar mängin, ülejäänud aja idleib 40-50 vahel
Kui ikka on vaja jahedamaks saada, siis kuidas? Elueaks olen arvestanud kuskil 5 aastat, enne seda pole väga suurt võimalust uut soetada
Tegu siis Asus N56VZ
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.04.2013 14:36:44
|
|
|
Aga kas müüja siis ei rääkinud, et need masinad ongi oma sisemise ehituse poolt Praepannid.
Ja teine asi, kas müüja seda rääkis, et nii üks-kaks korda aastas pead seda hooldama, tolmust puhastama.
-----------------------
Nii, et ega sul muud suuremat taha polegi, kui pidevalt puhastusse-hooldusesse tassida ja siis palvetada, et need kõrged temperatuurid veel kõrgemaks ei kasva ja emaplaati surnuks ei keeda.
Sel juhul ehk peab 5 aastat vastu. Viimatinähtud surnud-Asus tappis igatahes emaplaadi mõni kuu pärast 2-aastase garantii lõppu. ja tegu oli kuuma isendiga, mida polenud keegi kunagi puhastanud ega hooldanud selle 2-aasta jooksul.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hondaa
Kreisi kasutaja

|
14.04.2013 16:47:53
|
|
|
päris kuupealt kukkunud ma ei ole, et hooldamisest olen siiski teadlik ja hetkel natuke vara sellele mõelda, kui arvuti kõigest paar kuud vana
iseenesest puhub ta ka ise suht efektiivselt proselt soojust ära, sest laud läpaka all väga soojaks ei lähe, küll aga saaks vett keeta ventika väljalaske koha kõrval. Sellest hoolimata läheb temp ikkagi kõrgeks ja lootsingi, et see laptop cooler aitaks kümmekond kraadi asja külmemana hoida, kuid siiani tundub, et kasu saab ainult graafikakiirendil, sest selle temp ongi enamvähem niipalju madalamaks läinud.
aga tekkis ka küsimus, et kas mõtekamad on need coolerid, millel on all 2-3 väikest puhurit, mida siis saab panna nendele kohtadele kuhu vaja või ühe suure tiivikuga, nagu see, mille ma soetasin?
|
|
tagasi üles |
|
 |
themm
HV kasutaja

|
14.04.2013 23:24:23
|
|
|
80 kraadi on koormuse all normaalne. Lisajahutus võib aidata või ka mitte, kõik oleneb arvuti ehitusest. Kui temperatuurd üle 100 kraadini pole jõudnud siis pole ka põhjust muretsemiseks.
Selle 80 kraadiga ja koormuse alla võib ta vabalt üle ööpäeva uhada. Kuna tegu on sülearvutiga mis on varustatud parema videokaardiga siis temeperatuurid ongi kõrgemad koormuse all. Kui soovid madalamaid temperatuure siis pead hoopis pc poole vaatama.
Juuksekarva pole mõtet ka lõhki ajada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|