ACRE+DayZ sitrep:
Esialgsed katsetused Arma ja ACREga möödusid edukalt. Kui Anders õhtu poole jännata viitsib saab näha, millised probleemid DayZga tekivad. Loodan, et saame (st Anders saab ) kõik korralikult toimima. Ja kui asi ükskord serverisse jõuab võtavad siinsed kodanikud selle ilma suurema nurinata omaks. Isiklikult loodan, et ACRE muudab mänguelamust drastiliselt paremaks
Mis see saab kohustuslikuks? Enam mumblesse ei või tulla? Damn, ma ei viitsi küll midagi aretama hakata _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Mis see saab kohustuslikuks? Enam mumblesse ei või tulla? Damn, ma ei viitsi küll midagi aretama hakata
Kui asja saab, siis muutuks ACRE kohustuslikuks. See aga ei tähenda, et Mumblet ei või kasutada - iseasi, kui mõttekas see oleks
Muidugi, hetkel alles käib uurimine, kas ja kuidas.
Paanikaks ei ole põhjust. Veel
Kui keegi räägib raadioga teise mängijaga, siis kas kõrvalised mängijad kuulevad ka seda? Enamvähem, et hiilimisel peaks hoidma raadiovaikust, et mitte reeta?
Raadiost tulevat juttu ei kuule, aga raadiole vastamist küll. Kuid ka selle vastu on rohtu
Teen ka täna siis mõned mängutunnid Viimati sai jaanuaris sisse logitud _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Lõppkokkuvõttes võiks ikka kõike raadiojuttu kuulda Aga noh - eks ikka kasutatakse Teamspeaki, sest see annab eelise...
Teoreetiliselt võiks olla asi nii, et kui sind mingi suurem kamp piirab ja sa ühe tüübi maha lased ning tema raadio üles korjad, saad neid pealt kuulata.
ei tea kas olen pime või mis aga elektros ja chernos ei leidnud ühtegi sõidukit ainult 2 katkist atv'd on teepeale jäänud
ja nüüd eksisin ära ka _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kohe downloadin _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
allavett, ma pole kaua aega ACREga tegelenud aga kas seal asi kuidagi sagedustega ei olnud lahendatud? Muidu kui kunagi sai natuke mängitud tollega, oli päris lahe.
allavett, ma pole kaua aega ACREga tegelenud aga kas seal asi kuidagi sagedustega ei olnud lahendatud? Muidu kui kunagi sai natuke mängitud tollega, oli päris lahe.
On ikka. Ilmselt sa tead ACREst rohkem, kui mina, ma eile kasutasin esimest korda. Andersiga kahekesi proovisime. Saime umbes pildi ette, kuidas asi toimib, igatahes tundub äge asi
kahtlane. laadisin ära dayzcommanderiga ja installis ära. aga kui multiplayerist üles otsin HV lingori, siis hüüab, et miski ibr_lingor on puudu. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
mul oli vale lingor hoopis _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ja seda oligi arvata, RÕHUTAN lingor skaronator on meil. väga paljud logivad sisse ja kohe on mängust väljas. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Kena õhtupoolik Elektros oli täna, terve linn oli laipu täis + enesetapjate laibad mujal. Just spawn in electro, find a gun and go kill someone _________________ 61. Logistikapataljoni võitleja
Starys ka vähe surma. Krt eile mängisin päevotsa ja tapsin vaid zombisid. Nägin küll korra yhte survivorit kuid jätsin ta ellu ja jälgisin, et ta jookseks must eemale...oli stary telkides farminud pikalt... _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
lol,kuidas sa need fps-i ja värgid vasakusse õless nurka said?
msi afterburner (suudab ka videot salvestada ja screenshote teha)
ja koos hwinfo programmiga saab ka enamvähem kõike infot kuvada mida hwinfo sensorid tuvastada suudavad.
Hakkame mängima .. ja nii kui kuulen, et anders sees.. enam server üles ei tule.. kopterist jääme ka ilma session losti pärast..Sisselogides surnud jälle.. nofucksakes
Täiesti mõttetu, ei hakka taskulamp kohe mitte tööle. teemis tahad.
Olen proovinud kõik läbi mida oskan,võtan lahti kaardi ja vajutan "l" tähte ja vaatan jalgade ette ja mida veel internet ei toodaga tööle see raip ei hakka
Täiesti mõttetu, ei hakka taskulamp kohe mitte tööle. teemis tahad.
Olen proovinud kõik läbi mida oskan,võtan lahti kaardi ja vajutan "l" tähte ja vaatan jalgade ette ja mida veel internet ei toodaga tööle see raip ei hakka
Hakkame mängima .. ja nii kui kuulen, et anders sees.. enam server üles ei tule.. kopterist jääme ka ilma session losti pärast..Sisselogides surnud jälle.. nofucksakes
U bring bad news.. Kamooon Anders
Lohutuseks võin anda free toiletpaperi
Tänased loomakatsed olid siis uued spawnid rannikul...mis failisid tänase päeva jooksul ja kuu kadus ka kuhugi aga hea uudis on see,et homme on korras
ja siis võiks nädala erina teha "Spawn in Electro only" selleks,et me saaks Steve tapa palju palju kordi sest talle meeldib tapa relvituid
Minuarust võiks serveri stabiilsust timmida, mitte mingi juraga tegeleda... :/
Sellega tegeleme ka kuigi võib öelda,et suurem osa jamasid ikka seotud Arma 2/Dayzga kiikusdega jne,
mida fixita ei saa lihtsalt seega on lihtsam juraga tegelda ja ootada,et Dayz tüüpid pumba juures fixiks asju
sest meil pole vaja jalgrata leiutamisega tegeleda.
Satusin selisele dayz serverile peale.
Paistab suht asjalik olema. Sisse logimine suht kiire. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Yay konkurents soovin neile edu saavad teada mida tähendab serveri üllalpidamine ja sellega seonduvad kannatused,
samas mind huvitab milline versioon JSRS 1.4? või ikkagi 1.5 sest viimane oli meil ka katsemõttes sees aga põhjustas kliendipoolset madalat fpsi.
Vat millest inimesed puudus tunevad _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Kas Dayz SA uuendustest pole ammu enam midagi kuulda/näha?
-----
Norm kohe pärast postitust leidsin tumblrist uue postituse.
http://dayzdev.tumblr.com/
Puuduvad screenshotid ja videod.
Üldiselt istun suurema testimise/mängimise ajal Mumbles ka sees. Kui peaks küsimusi olema. Hetkel tunudb, et serverisse saab ka ilma lisamodideta - kuigi sellisel asjal pole hetkel erilist pointi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.