Pre-order Steamis tehtud _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Blood Dragonile preloadi ka saab teha? Raip tuleb alles õhtul välja Steamis ja siis oleks vähem jändamist
Ei taha isodemot ka nagu proovida. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Nii mõtlesin eile õhtul, et proovin siis Blood Dragonit umbes tund. Praegu siis kell 06.00 hommikul ja just sai läbi tehtud: lihtsalt ei suutnud lõpetada. Minu poolt igatepidi ning üks parimaid DLC/expansoneid mida kunagi näinud. Kellel vähegi austust on glorious cheesefestide ning 80ndate/90ndate actionflickide vastu siis kindlasti proovige.
HEADSHOT "POP goes the weeeiiinnneer"
EDIT: Siin ka TB esmamulje sellest loomast. Lisainfo: TB eksib relvade koha pealt. Neid on rohkem.
Kes ei ole endiselt suutnud otsustada, kas seda osta või kindlasti osta, siis täna umbes kell 16st alates ka streamin seda mängu algusest peale. Asi on tõesti epic! _________________ http://www.youtube.com/z4nn1n
Sai siis eile õhtul see läbi tehtud ja minu arust igat seda 15€ väärt mäng. Koguaeg viskab eepilisi tsitaate 80-90ndate filmidest peale, maailma kõige parem tutorial ning kõik on üle vindi keeratud. Väga mõnus!
Huvitav kas tavalist FC3 saab Uplay´s reinstallida ilma seda uuesti netist tirimata? Mängu kaust on olemas täies mahus aga kuidas selle olemasolu Uplay´le selgeks teha?
Mängisin seda ja mõtlesin, et huvitav et see Blood Dragon läheb niimoodi inimestele peale, aga Duke Nukem Forever ei läinud. Mõlemad ju ühtemoodi jaburad ja ei võta ennast tõsiselt.
Mängisin seda ja mõtlesin, et huvitav et see Blood Dragon läheb niimoodi inimestele peale, aga Duke Nukem Forever ei läinud. Mõlemad ju ühtemoodi jaburad ja ei võta ennast tõsiselt.
Duke oli konkreetne ämbritäis virtsa ja ma usun, et arendajad ise ka ei teadnud, mida nad treivad kui sellega vaeva nägid. Blood dragon on igatpidi läbi mõeldud ja täpselt doseeritud jaburusega, mis ei mõju labaselt.
krt, Blood Dragoni lõpp oli täitsa vägev. Tüüpiline '80 film _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
müsika, mõlemad on jubaedad saastad
blood dragon sobib aga nondele fc3 fanboydele
fc3 puhul tunnen, et see raha ei olnud väärt, võimalused olid olemas, oleks võinud jutu ka pelale lisada, mis vett peaks ja oleks ehk sajebis pela olnud!
kahjuks see risu, mis oli, ei ole reisivoldikutki väärt
võttis kaks kuud aega, enne kui kettal ruumivajadus tekkis
algul oli lõbus sõita ringi ja värki, kuid need sisutud kõrvalmissioonid ja kehv põhijutt, mis alul tundus realistlik, kuid lõpus fantaasiaks kiskus - kogu see krempel oli nõrk _________________ ☠
Far Cry 3 pelades polnud kunagi seda tunnet, et võiks joosta lihtsalt juhuslike vastaste juurde ja kõmmutada. Alati pidi strateegiat kasutama, sest vähemalt minu puhul olid elud alati vähenemas.
Blood Dragon on nagu ideaalne run & and gun. Colt jookseb kiiremini kui autod ja küborgide tapatöö pole kunagi lõbusam olnud.
tsitaat:
Doctor Elizabeth Darling: Rex, are you doing OK after that EMP surge?
Rex Power Colt: Good as new, doc. There's no challenge I can't beat.
Doc: I don't know, Rex. I'm pretty unstoppable in The Bishop of Battle.
Rex: Doc, you play video games?
Doc: Yes, Rex, video games are a proven coping mechanism, like any hobby. They've been shown to improve hand-eye coordination, problem-solving, social interaction and self-confidence. And no studies have managed to prove a correlation between video games and violence. Frankly, anyone who thinks games are bad for you is a F.U.C.K.ing idiot.
Rex: Hey, whoa, whoa, Doc.
Doc: No, Rex, F.U.C.K. stands for 'failing to understand our capacity for kindness.' It's an acronym. Though I suppose this isn't a game anymore. Is it?
"Blood Dragon" ise on kui kommentaar "Far Cry 3"-e pihta. BD naeruvääristab "FC3" tõsidust, disaini valikuid ja mängumehaanikat. Just let me kill people.
See oligi vist kõige suurem risk BD tegemisel.. Nagu näha, ei saa inimesed aru, mida selle mänguga teha üritati - ja paljud võtavad seda sama tõsiselt kui originaali.
Mulle tundub see Blood Dragon täiesti jama, oleks võinud siis teha Far Cry 4 mis oleks umbes sama mis Far Cry 3 aga reaalsem ja teise story-ga vms. Sellised ulme mängud mulle ei istu eriti
blood dragon sobib aga nondele fc3 fanboydele thumbs_down.gif
Ah et ainult fänboyde pärusmaa? Ise ma ei omagi FC3-e aga see ei takistanud mul Blood Dragoni vastu huvi tundmast.
tsitaat:
See oligi vist kõige suurem risk BD tegemisel.. Nagu näha, ei saa inimesed aru, mida selle mänguga teha üritati - ja paljud võtavad seda sama tõsiselt kui originaali.
Pigem nooremate põlvkondade häda kes ei taha või ei ole näinud 80/90ndate klassikalisi actionflicke/mänge ning seetõttu on segaduses et miks asjad nii jaburad on. Kui inimene aga juba segadust tunneb siis reeglina kaasneb sellega ka viha kuna tuntakse oma jõuetust mis tuleneb teadmatusest.
tsitaat:
Mulle tundub see Blood Dragon täiesti jama, oleks võinud siis teha Far Cry 4 mis oleks umbes sama mis Far Cry 3 aga reaalsem ja teise story-ga vms. Sellised ulme mängud mulle ei istu eriti icon_neutral.gif
Ja veeta 3-4 aastat arendustsüklis viies asja 60$ AAA tiitli tasemele? Blood Dragoni suurim eelis on, et kasutades suures osas Far Cry 3 asseteid (mootor, graafika, objektid, AI jne) on nad täiesti uue värvitöö selle andnud dialoogi/stoori ning üleüldiselt uue maailma loomise kaudu, tehes selle samal ajal suureks paroodiaks eelmainitud 80/90ndate popkultuuri kohta. See lähenemine peegeldub ka mängu pikkus: umbes 6-8h mis on täpselt doseeritud, ehk ei ole rohkem ega vähem kui vaja oleks. Mis minu jaoks oli eriti hämmastav, et nad selle veel eraldi seisvaks tegid: tavaliselt topitakse DLC-d emamängu külge nii et ilma selleta sa seda kasutada ei saa. Kui FC 4 oleks samamoodi tehtud siis vb lõikaksid arendusaega 2-3 aasta peale aga siis hakkab uus hülgemöla pihta et miks mäng näeb sama välja jne.
Pigem nooremate põlvkondade häda kes ei taha või ei ole näinud 80/90ndate klassikalisi actionflicke/mänge ning seetõttu on segaduses et miks asjad nii jaburad on. Kui inimene aga juba segadust tunneb siis reeglina kaasneb sellega ka viha kuna tuntakse oma jõuetust mis tuleneb teadmatusest.
Mis seal 80ndates nii jabur oli? Aliens ja Terminator oli jabur?
minuarust enamus tänapäeva kraami on kõik jabur ja pohhuilt tehtud! _________________ zero
Need kes kasvasid Terminaatori, Aliensi, Rocky ja 80-90 mängude peal üles muidugi arvavad, et järjekordne "Matt Damon hingehaavades vaevlemas" on paras naistekas võrreldes Sylvesteri, van Damme ja Arnoldiga.
Kas keegi saaks BD savegame'i sheerida ? Lasin windowsi üle, jättes alles vale kausta :/ . Olin tegelt päris alguses, viimane ülesanne, mis tegin oli mingi professori/doktori kahe draakoni hävitamine. _________________ I need about tree fiddy.
Egert
Mis seal 80ndates nii jabur oli? Aliens ja Terminator oli jabur?
minuarust enamus tänapäeva kraami on kõik jabur ja pohhuilt tehtud!
Eks igaüks loeb seda mida tahab välja. Ma mõtlesin pigem seda, et kui ei ole kursis tolle perioodi nö klassikaga siis paljud parodiseeritud filmiklišeed/viited jäävad sulle tundmatuks Blood Dragonis. Ehk kokku annavad mängus sellise jabura mulje. Eriti kui huumorimeel puudub.
Mäng super. Stoory osa on veits pikk ja igav oleks võinud nagu vähem olla aga ülejäänud osa, kus saab vabalt ringi käia ja oma asju teha on väga hästi tehtud. Vastaste AI on vist parim, mida siiani näinud. Maailm on ka nii mõnusalt elav ja huvitav, täis random võitlusi ja muid asju. Näiteks kui pätid kohalikega norivad, oma asi kas lähed appi või kõnnid mööda. Lõpp on fakking fail, mitte midagi ei juhtunud lihtsalt tiitrid ja kõik! _________________ Gdesainer
vastase AI parim mida nähtud? siis oled sa küll vist väga sitta AI'ga mänge tagunud
üks tühi ajuvaba täristamine ja on niikaua fun kuni pea missioon kestab ja kuule jätkub. vastaseid näeb läbi seinte seega pinget eriti ei paku, ai teab kah enamasti kus keegi asub ilma suurema vaevata.
tegelt päris ok mäng isegi selle firma poolt, fun oli ringi lollitada ja kõmmutada, eriti arvestades milline pask far cry 2 oli. Originaal crytec farcry 1'ele aga järgi nad siiski ei jõua _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.