108 kg
191 cm
Rinda teen 80*6 85*6 90*6 95*6 100*6; Eelmisel aastal samal ajal tegin seeriaid maksimum 80 kiloga. Kaalusin 12 kilo vähem ka.
Kükke 110*8 115*8 120*8. Seeriaid raskemaga ei tee, sest kardan põlvede pärast, mis niikuinii suht rasket koormat taluma peavad.
Jõutõmbega ei tegele. Ainult selga treenides tõmban seljaga (jalad sirged) 80*8*3
Jõusaalis 3x nädalas. Kahel päeval aeroobne: jooks ja võrkpall.
Kava jaotatud kaheks. Üla- ja alakeha. Söön kolm korda päevas ja toitumist ei jälgi, va rämpsu sisse ei aja. Kaal pärast trennis käima hakkamist tõuseb stabiilselt....
Täna proovisin siis aparaadil nö lõuga tõmmata üle keha massi. Ise 81kg ja 100*2 tuli ilusti ära. Aparaadile ronides ei uskunud, et ära tõmban
Lisaks võtsin sõbra ka kampa, kes suudab pool lõuatõmmet ära teha. Plaanis teda järgmise reedeni treenida ja sihiks on kaks tõmmet. Eks näis mis saab. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
pacho, mis numbrid praegu on? tahaks kellegagi võidu teha vms
Võidu tegemisest on mul murtud põlv ja paar pisemat luud ette näidata. Sellepärast ei hakka ka kellegagi võistlema.
Ainult iseendaga tuleb võistelda. Iga järgmine päev parem kui eelmine. See käib nii jõusaali kui ka kõige muu kohta.
Mida te kohvi asemel tarvitate? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
HDTanel, millest Ott seal video alguses nii emotsionaalselt rääkis?
"Sina tattnina siin enam kangi ei tõsta, veel kord sind siin töllerdamas näen võtan nupu maha. Ponjol!" ütleb mu huultelt lugemis oskus.
ma ise kahtlustasin seda, et ta skippis jalapäeva. Näitas, et mis masinat tegelt peaks täna kasutama. Ootame hdtaneli versiooni ka ära ja siis vaatab, kummal õigus oli.
Igatahes, astusin täna kaalule just, 78,8Kg vähe pole laes õnnest? Nüüd jõukasse _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma pole ka enam 100 kiloste klubis _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Mis su BAV on, kui su laadimispäev on 1800kcal? 1800 on minu BAV kanti... _________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
https://www.facebook.com/danceophones/ www.danceophones.eu
Pühade puhul oli saalis erakordselt tore rahvas.
Keegi rinnalt ei surunud ja kõik sinised kettad olid kasutuses.
Mõnus vaheldus tavalisele "teeme negatiive kaldega rinnalt surumist, sellepärast, et juutuubis tehakse nii" seltskonnale.
Keda huvitab siis Siim Kelner tuleb homme mu live streami saate küsida talt mingeid huvitavaid küsimusi trenni, toitumise kohta.
http://www.twitch.tv/HDTanelOfficial
Umbes kell 16-17 vahel alustame.. lõpetame õhta hilja vast _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Täna seljataga pikk sportlik päev olin hommikul juba kell 9.30 Spartas ja valmis meie tulevasi fitnessitreenereid atesteerima. Osalejaid nagu alati palju seekord 35 uut potentsiaalset treenerit ja osa ka neid, kes juba treenerina töötavad ja soovivad taset tõsta. Läbi sai ka täna praktiliselt ainult 1/4 ehk 10 inimest. Mis parata eks näitab see hetkeseisu ja sunnib omakorda oseljaid rohkem pingutama, see tähendab õppima. Järgmine võimaluse uuesti eksamile tulla septembris, enne seda jällegi koolitused.
SKG, ei imesta ausalt.. Huvitav, et nii paljud isegi läbi said. Paljud ei tea ikka absull midagi trennist _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ei käinud, sügisel plaanis minna. Aga vaadates seda läbisaajate protsenti - kas tõesti minnakse lihtsalt käega lööma või ongi need eksamid väga rasked ja nõuavad sama palju ettevalmistust, kui ülikoolikraadi lõputöö? _________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
Primark/ Penney's on elukõva pood kükitamisjalatsite ostmiseks.
Head kõva tallaga jalatsid ja kanna juures kitsa lõikega.
Kui välja venivad, saad rahulikult ära visata. Täna investeering €16.99 ja paar sügiseni muretu elu.
Ei ole enam usku odavasse tennisesse... mul läksid esimese trenniga - paelte augud kärisesid pikaks LOL. Converse tennis pidas mitu aastat samades tingimustes, siis andsid ka viimaks paelte augud järgi.
Kui teaks, et Otomix oma raha väärt on võiks ju võtta, niisama ei julge.
Panin lõpuks mingi video ka kiirelt kokku oma kaalulangetusest siiamaani, suvel panen mingi põhjalikuma video kokku. Ülipikk tuli kuidagi aga noh, kes vaadata ei viitsi see vaadaku algust ja kerigu siis lõppu kohe.
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
AllanK20, särgi viskasin video eesmärgil ära seljast, et hiljem oleks parem näha mingit muutust tagasi vaadates. Kükid soovitatigi just nii teha, et põrkega tulen üles ikkagi kuna muidu koormab liialt põlve. Jalg on nõrk jah aga nagu aru olen saanud siis raskus pannakse vastavalt enda võimuse mõõtes peale, endale on piisav raskus nii, et punnitan viimased kordused ikka. Varem tegin aeglasemalt, nüüd olen suurema raskuse pannud ja natukene kiiremini tegema hakanud. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Panin lõpuks mingi video ka kiirelt kokku oma kaalulangetusest siiamaani, suvel panen mingi põhjalikuma video kokku. Ülipikk tuli kuidagi aga noh, kes vaadata ei viitsi see vaadaku algust ja kerigu siis lõppu kohe.
HDTanel,
Tubli töö oled teinud.
Tegin videot vaadates mõned märkmed. Need ei ole mõeldud kriitikana, kuna ei tea su täielikku treeningprogrammi ja ei pea ka ennast piisavalt pädevaks. Lihtsalt küsimused siis.
1.Isolatsioon harjutuste hulk vs. baasharjutused. Hüpertroofia seisukohalt on viimased palju efektiivsemad.
2.Sääresirutus ette. Koormab liigselt põlvi ja kükile lisaks mittevajalik.
3.Alaselg on su nõrk külg. Üldiselt kõik kerelihased. Tugevad kerelihased annavad hea välimuse ka suure rasvaprotsendi juures. Ma ei näinud kordagi ei jõutõmmet, kangiga sõudmist ega muid kerelihastele vajalikke harjutusi.
pacho, sääresirutust teen madalama raskusega ja kontrolliva kiirusega, pole veel mittevajalikuks nimetatud. Alaselga teen vaid alaselja pukil vist pm koos hantliga. Hetkel rasvapõletus ja pole mingine otsene lihasekasvatus trenn.
Küki juures jah põlved vist liiguvad tõesti natuke liialt sissepoole, soovitavad väljapoole jätta need aga raske eks peab tagasi 60KG kangi juurde kobima... samas treenerid pole mulle midagi halvasti öelnud praeguse tehnika juures. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
HDTanel, väga tubli. Vähemalt enda motivatsiooni hoidmiseks on sellised videod väga head. Noriks ka siis natuke kükitehnika kallal. Põlved käisid tõesti liiga sisse ja lõpus aitasid seljaga liiga palju kaasa ehk siis raskus tundub olevat pisut suur sinu jaoks. Tegin kunagi Mikk Raudsepaga koos kükke ja tema ütles, et kannad ja varbad peaksid olema paralleelselt, ehk siis kannad ei tohiks olla sissepoole ja põlved ei tohi sissepoole minna. Viimased paar aastat olengi sellise tehnikaga kükke teinud.
Selga võid vahelduseks teha ka ühega kahest Revali seadmetest. Ise olean kasutanud ees eraldatud osas olevat selja treenimise masimat.
Tubli tõesti. Algasid umbes samast kaalust, kus mina (mul oli 89) ja oled jõudnud suht samma (täna näitas kaal 73.4, mis on juba eesmärgist kõvast madalam :S), pikkust mul muidu 187. Kaalu järgi oleksin nagu suht kont juba, aga natuke pekki on endiselt peal, samas separatsioon on juba täitsa märgatav, isegi natuke kõhul juba. Motivatsioon ka laes Kuna eesmärk on suveks rasvast (eesmärk 10%) lahti saada, siis massiperioodiga alustan alles sügisest, praegu selle paari kuuga mingit lihast nkn ei jõuaks kasvatada (ja pärast veel kuivatada). Vähemalt üks tüüp, kellega nüüd oma progressi võrrelda
Kus muidu treenid? _________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
Tubli tõesti. Algasid umbes samast kaalust, kus mina (mul oli 89) ja oled jõudnud suht samma (täna näitas kaal 73.4, mis on juba eesmärgist kõvast madalam :S), pikkust mul muidu 187. Kaalu järgi oleksin nagu suht kont juba, aga natuke pekki on endiselt peal, samas separatsioon on juba täitsa märgatav, isegi natuke kõhul juba. Motivatsioon ka laes Kuna eesmärk on suveks rasvast (eesmärk 10%) lahti saada, siis massiperioodiga alustan alles sügisest, praegu selle paari kuuga mingit lihast nkn ei jõuaks kasvatada (ja pärast veel kuivatada). Vähemalt üks tüüp, kellega nüüd oma progressi võrrelda
Kus muidu treenid?
73.4 on küll tõesti väga vähe 187 cm juures. Kui sa nüüd paar kilo veel alla võtad, siis oledki juba alakaalus ju.
Jep, nii see on. Aga samas lihast on omajagu ja ei ole "kont". Eks nüüd vaatab, mis suveks teeb ja sügisest korralikult sööma hakkama _________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
Jep, nii see on. Aga samas lihast on omajagu ja ei ole "kont". Eks nüüd vaatab, mis suveks teeb ja sügisest korralikult sööma hakkama
Ei taha küll isiklikuks minna, aga kui oled 187cm ja kaalud 73kg ning näed vajadust veel rasva arvelt alla võtta, siis kuidas on veel võimalik, et lihast on omajagu? Igatahes edu eesmärkide saavutamisel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.