Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
puujuur
HV kasutaja

|
03.04.2013 22:20:51
Kuradi Yandeks |
|
|
kas keegi oskab aidata vabaneda Yandeksist
op system on win 7?
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
03.04.2013 22:25:23
|
|
|
Uninstallid.
Klõpsisid Daemon-Tools'i installides liiga usinalt?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
naaskel
jooda
|
|
Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
04.04.2013 14:11:36
|
|
|
Kuu aega tagasi üritasin ka sellest lahti saada, sai arvuti üle lastud (nii safe mode-is kui tavalises mode-is) kaspersky virus removal tools'i, mbam'i, spybot'iga ja ehk oli veel midagi. Lisaks siis registrist yandex'it sisaldavad võtmed ja failisüsteemist kõik yandex'it sisaldavad failid eemaldatud ning kasutajaprofiilid ja temp kaustad samuti tühjaks. Ja no see oli ikka ebareaalne kuidas võrdlemisi kahjutu asi suutis sellele kõigele vastu panna ning ikka kuskilt ennast välja võluda.
Lõpuks oli asi nii kaugel, et IE ja FF töötasid normaalselt aga chrome'is ilmutas ennast. Kuna reaalset vajadust chrome'i järgi polnud, siis sai too maha võetud ja rohkem pole seda jama näinud.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
ollev
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
04.04.2013 15:53:01
|
|
|
Ilmselt on asja kavalamaks muudetud, sest ca 3 aastat tagasi sai tast käsitsi jagu.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
04.04.2013 16:28:11
|
|
|
Revo ei aita?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
06.04.2013 02:53:16
|
|
|
Kustkohast te selle lisandi endale üles korjate?
Ma olen palju aastaid olnud yandex'i otsimootori igapäevane püsikasutaja ja pole seni midagi sealt omale külge korjanud...
Või on siin teemas jutuks olev yandeks mingi teine asi kui yandex ???
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
06.04.2013 16:33:13
|
|
|
Mootori kasutamine on üks asi, igasugu tasuta tarkvarale külgepoogitud toolbarid teine lugu. Enamasti on nende paigalduse nõusoleku küsimise puhul kasutatud ka sellist social engineering'ut, et seda tähelepanelikult lugemata (või keelt ideaalilähedaselt valdamata) klõpsad tahes-tahtmata valele nupule ja toolbar paigaldatakse. Legaalsest seisukohast ei ole tegemist pettusega, aga eetilise poole pealt küll.
Mõni ime, et tigedaks ajab. Mind ajab tigedaks juba nende nõusoleku küsimiste lugemine ja uurimine, et kuhu kuramuse nupule nüüd peab vajutama, et seda jama ei paigaldataks. Ja sellegipoolest olen paaril korral eksinud.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
06.04.2013 16:36:46
|
|
|
Dogbert, jah, mul oli äsja mingi Delta toolbariga. Langesin lõksu, sest kui eemaldasin linnukese selle eest ära, siis küsis lisaküsimuse, milleks eeldasin, et on midagi säärast "Kas kindlasti ei soovi seda installida". Panin automaatselt Yes, kuigi oleks pidanud panema No.
Ja see trügis muidugi igale poole ja igast brauserist pidin selle eemaldama.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
06.04.2013 16:49:11
|
|
|
LiivaneLord, just sarnaseid lõkse ma silmas pidasin, jah. Legaalne miiniväli: "Kui sa ei taha mitte õhku lennata, ära astu paremale."
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
viimati muutis Dogbert 06.04.2013 16:52:09, muudetud 2 korda |
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
06.04.2013 16:50:23
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Legaalne miiniväli. |
Hästi öeldud.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
karlutikas
HV kasutaja

|
25.05.2013 14:25:13
|
|
|
Kas keegi oskaks mind natuke rohkem aidata. Internetiavarused on õpetusi täis küll, aga igal pool öeldakse, et lähed muudkui programmide listi ja uninstallid selle yandex toolbari jne. Mul siuke mure, et mul pole algusest peale installitud programmide nimekirjas seda yandexi toolbari üldse olnud, aga ometi on see igas brauseris olemas. Mozillast suutsin selle eluka välja juurida, aga vanaisa kasutab aeg-ajalt arvutit ja tahab internet exploreris käia. Kuda ma sealt selle riba ära saan, add-onidest keelasin selle otsingumootori ära, aga sellest yandexi ribast ma ikka lahti ei saa. Chrome uninstallisin ka, seal sama kamm sellega. Siin olid eelnevalt välja pakutud mingid programme, millega eemaldada, aga ma ei oska nendega väga ümber käia, niisama skännimiseset pole ka nagu abi.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
25.05.2013 14:45:37
|
|
|
No kuu aega tagasi poisi masinas oli, puhtalt käsitsi sai saastast lahti, oli ilmselt tulnud venekeelse Chromega. Kuna poiss hirmsasti tahtis Chromet, eks ta siis esimesest ettejuhtuvast lingist haaras ja nii masinasse jura saigi. Registri skannid läbi, tegin seda regeditiga, siis otsisin findiga kõik sellega seotud jama masinast üles (kuna Total Commanderi fänn, siis selle abil oli lihne kõike ülejäänut teha.) ja pärast kõige leitu eemaldamist oligi masin puhas.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
25.05.2013 14:59:58
|
|
|
Märt. kirjutas: |
Registri skannid läbi, tegin seda regeditiga |
Sellele on ka aegade jooksul igasugu lisavidinaid pakutud, näiteks http://nirsoft.net/utils/regscanner.html, muudavad otsingu oluliselt mugavamaks ja kiiremaks. Saab näiteks otsida ka kuupäeva ja kallaaja järgi jms.
Lihtsalt teadmiseks.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
25.05.2013 16:02:09
|
|
|
A.S., tean seda kõike, kuskil on lausa üks tasuta promolitsents Registry First Aid-ile.
Aga ei viitsinud hakata muud kama peale laskma, selleks ajaks oleks olnud juba pool registryt läbi kolatud kuni mingid lisad peale ükskord saab. Ja boonusena ei lase oskustel rooste minna.
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |