Ma küll ei kujuta ette kust sa lugesid välja, et ma kedagi üleolevalt pubinoobiks kutsusin(pole seda sõna isegi kasutanud). Pigem lihtsalt selgitasin kuidas minu oskust pubiväline mäng on aidanud. Ja ma ei saa aru miks peetakse KDRi suurust skilli meetriks. Pigem on osavam vend see kes on enda statse suuteline obipõhiselt ohverdama vastavalt olukorrale.
Ma küll ei kujuta ette kust sa lugesid välja, et ma kedagi üleolevalt pubinoobiks kutsusin(pole seda sõna isegi kasutanud). Pigem lihtsalt selgitasin kuidas minu oskust pubiväline mäng on aidanud. Ja ma ei saa aru miks peetakse KDRi suurust skilli meetriks. Pigem on osavam vend see kes on enda statse suuteline obipõhiselt ohverdama vastavalt olukorrale.
eespool jooksis seda "pubinoobi" mitmel korral..olid sina või oli ka keegi teine, ei viitsi otsima hakata, polnud ainult sinule suunatud niikuinii..
ei pea KDRi "skilli meetriks" kuid koos SPMiga (ja vaadates enimängitud modesid) annab see aimu konkreetse mängija "iseloomust"..ilma statsidesse pooleks tunniks kaevumata..
Meie erinevus on mõttelaadis..
sina vaatad ainult konkreetselt numbrilisi tulemusi.. Kaitses obj/ei kaitsnud -> hea töö/halb töö. See millisel meetodil selleni jõuad ei oma tähtsust. Olgu või legaalne või pool-legaalne glitchimine.. misiganes meetod/vahend selle saavutamiseks kõlbab kuni see ei ole keelatud.. see kui sa kasutad mingit mõttetult lihtsat vahendit -> ei huvita niikaua kuni objective saab täidetud (Rush?)
Mina keskendun mitte niiväga roundide tulemusele kui enesearendamisele ja mängu avastamisele.. Kui mind tõega kotiks see KDR siis ma läheks mõne meediku spamrelvaga 24/7 metroo-maratonile... Rush on isiklikult liiga Counter-Strike maiguline (pane oma pomm sinna ja kaitse seda kuni litakani ja vastupidi) nii et väga ei istu.. Conquestis jälle pole eneseohverdusel lipu kaitsel erilist pointi.. mõttekam on lasta vastasel see lipp võtta, siis kui nad läinud, võtad tagasi, lihtsam kui x-sada meetrit tagasi joosta peale kaitsel suremist.. DMis on vaja tappa rohkem kui vastane tapab ja kogu muusika.. eneseohverdus töötab ainult siis kui end vastase squadi keskel c4-ga viimases hädas vastu taevast lased..
Nii et mõttetu edasi vaielda.. põhimõttelise filosoofia ja selle erinevuse küsimus..
huvitav kas see plugin tegutseb mängija IP järgi või sõduri profiilis märgitud asukohamaa järgi.. kui viimane siis äkki tasub teha uus "sakslasest" sõdur..
eile õhtul oli pidev "Connection lost to EA Online...", restartisid Origini siis lasi suts aega mängida ja lendas jälle serverist
Eile õhtu mul küll probleeme ei olnud. Võibolla on "vanemates" serverites asi rahulikum. Küll aga juhtus eile selline asi, et adminn viskas mind mulle seni teadmata põhjustel mängust välja. Ühtegi reeglit ma mängus ei rikkunud ja väljaviskamine tuli ka täiesti suvalise koha pealt.
eile õhtul oli pidev "Connection lost to EA Online...", restartisid Origini siis lasi suts aega mängida ja lendas jälle serverist
Eile õhtu mul küll probleeme ei olnud. Võibolla on "vanemates" serverites asi rahulikum. Küll aga juhtus eile selline asi, et adminn viskas mind mulle seni teadmata põhjustel mängust välja. Ühtegi reeglit ma mängus ei rikkunud ja väljaviskamine tuli ka täiesti suvalise koha pealt.
Olles ise "Webhallen 02 TDM Noshahr Canals 1000 tickets" aega veetnud, võin öelda, et enamus kicke või banne tuleb sellest, et lugeda ei osata. Kui kirjas on no glitching-no crane siis isegi kui admin bannis järjest (1 nädalased bannid), ronisid teatud tüübid ikka sinna. Mingi ajupuue vist
Samas mäng jookseb ilusti ja isegi laagi tundub vähem olevat tavalisest.
Olles ise "Webhallen 02 TDM Noshahr Canals 1000 tickets" aega veetnud, võin öelda, et enamus kicke või banne tuleb sellest, et lugeda ei osata. Kui kirjas on no glitching-no crane siis isegi kui admin bannis järjest (1 nädalased bannid), ronisid teatud tüübid ikka sinna. Mingi ajupuue vist
Samas mäng jookseb ilusti ja isegi laagi tundub vähem olevat tavalisest.
Reeglitega olin tutvunud. Keelatud olid RPG'd ja M320. Neid ma ei kasutanudki. Kraanasid metroos ei ole ja glitching'u mõistega tutvusin alles möödunud nädalal, st. varem polnud mul sellistest asjadest aimugi ja mingit sohki pole kunagi teinud.
Ma pole siiani aru saanud, kuidas mingid tegelased TDM Noshahr Canals'is langevarjuga taevast alla sajavad? :/
peale major breaki proovisin korra mängida, ja ikka sama sitt mis kombeks saanud. server brauseri järgi valin kõige väiksema pingiga sobiva serveri (20-40 tavaliselt), ja sees istuvad 100-150 pingiga sangarid. fuck off dice, tra tehke mingi mõistlik süsteem sellele ükskord - arendame jah mänge, aga ärme teeme neid lahjematele arvutitele paremini jooksvamaks, aga kui keegi istub oma kurdai megase dialupi otsas siis talle viskame punase vaiba ette. bljät kui bf4 ka ei muutu siis on fps gaming ikka paras tükk paska - 10 aastat tagasi üritasime mängudes nagu CS ja ET saada pingi võimalikult minimaalseks, mis siis, et sealne infovahetus oli kõvasti väiksem kui battlefield, nüüd aga on äkki võrgu latentsus täiesti suva ja kedagi ei huvita. ahju see krdi net smoothing ja hübriid hit detection - kõik olgu serveripoolne ja ühtsel tasemel kontrollitud. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
peale major breaki proovisin korra mängida, ja ikka sama sitt mis kombeks saanud. server brauseri järgi valin kõige väiksema pingiga sobiva serveri (20-40 tavaliselt), ja sees istuvad 100-150 pingiga sangarid. <b>piix</b> off dice, tra tehke mingi mõistlik süsteem sellele ükskord - arendame jah mänge, aga ärme teeme neid lahjematele arvutitele paremini jooksvamaks, aga kui keegi istub oma kurdai megase dialupi otsas siis talle viskame punase vaiba ette. bljät kui bf4 ka ei muutu siis on fps gaming ikka paras tükk paska - 10 aastat tagasi üritasime mängudes nagu CS ja ET saada pingi võimalikult minimaalseks, mis siis, et sealne infovahetus oli kõvasti väiksem kui battlefield, nüüd aga on äkki võrgu latentsus täiesti suva ja kedagi ei huvita. ahju see krdi net smoothing ja hübriid hit detection - kõik olgu serveripoolne ja ühtsel tasemel kontrollitud.
Nõustun. OSALISELT. Sina näed neid ikka sujuvalt, mitte vastane ei jõnksu ja sul on suurtes mappides üsna võrdne seis. Muidugi siis mitte, kui sa üritad võimalikult viimasel hetkel liikuda, kui näed näiteks tv missileid tulemas jne, aga üldiselt ikka. BF4's võiks tõesti serveripoolne olla... aga praegusegagi kannatab mängida. TDM'ides ajab jah jube närvi, kui mingi kutt laseb siis juba maha kui sa näed teda veel enda poole ilmumas.
Saab keegi lühidalt lahti seletada, mida tähendab Spawn Killing?
Uuesti 'sündides' tapetakse sind enne, kui jõuad üldse reageerida.
Eile metroos mängides kohtasin kõige ebapädevamat adminni, mis üldse olla saab. Mind kõmmutati mitmel korral maha nii, et ma ei jõudnud uuesti ellu ärgata ja sama juhtus ka minu tiimikaaslastega. Kui aga me mängu teises pooles initsiatiivi enda kätte haarasime hakkas järjest tulema kirju No Spawn Killing. Osad vennad visati selle pärast isegi välja. Adminn oli loomulikult vastaste poolel. Kusjuures samas serveris olen korduvalt mänginud ja mitte kunagi varem ei ole sellist hoiatust olnud ja pole kedagi selle pärast ka välja visatud. Paistab, et see adminn oli ikka õige kibestunud vennike.
Sujuvast nägemisest on vähe abi, kui reaalne info sellega võrdne pole. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
arvutikaugete inimeste häda.. nad ei oska vaadata.. õppisid ära mõned "nipid" ja siis üritavad kangekaelselt neid kasutada..isegi bann ei aita selles mõttes et pointi selgeks teha, seoseid ei teki serveris jooksva "jutu" ja nende endi tegevuse vahel.. sageli on reeglid veel nende jaoks võõrkeeles ja nad ei üritagi süveneda.
premium on kõik dlc-d, premium edition on mäng koos kõigi dlc-dega.
kõigi viimaste origini salede ajal on premium olnud 25€ ja premium edition 30€. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
mitmeid kordi siit teemast läbi käinud.. autokick serveri plugin.. samamoodi oleks kickinud, oleks sa lätist või venemaalt serverisse ühendunud.. konkreetselt eestivastasusega pole siin mingit tegemist..
ja sakslased saavad samamoodi mitmest vene serverist.. ühest lausa kirjaga "fu ck off Kraut"..
The administrator of the server has installed a plugin which is called "country kicker". It is intended to limit access to the server to players with what the administrator determines to be an unacceptable ping. It is by country only because if settings were by ping it would kick any player whose ping fluctuates above that threshold as pings sometimes do dramaticaly fluctuate based on several factors. I'd love to have you on my U.S. Based 64 Slot Ranked BF3 Server! Your welcome anytime. I choose not to run that plugin but monitor/kick very high pingers manually.
Battlelogis annab "Edit profile" all muuta asukohariiki, samas pole kindel kas see aitaks.. näiteks bf3stats.com lehel see riik ei muutunud ka peale update tegemist..
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.