praegune kellaaeg 21.06.2025 22:56:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
klacen
HV vaatleja
|
04.04.2013 22:01:08
Samsung NP350V5C |
|
|
Tervist, usun, et saan siit arukast foorumist enda probleemile lahenduse, nimelt oman läptopi Samsung NP350V5C. Sellel isendil on kaks videokaarti, üks on siis int. HD GRAPHICS 4000 ja teine on Radeon HD 7670M. Nimelt see int. kaart on väga lahja ja sellega ei ole midagi teha, sooviksin, et arvuti kasutaks default kaardina seda Radeoni oma, ehk millega on võimalik midagi ka mängida. Kahtlus, et arvuti kasutab int. kaarti tuli sellest, et GTA SAN ANDREAS max graafika peal ei jooksnud välja ning uurides, siis see kaart peaks selle mängu välja vedama ilma probleemideta. Inimesele, kes aitab mul asja korda saada, olen nõus ka mõned eurod andma.
Driverid on olemas. Pilt siis paneelist:
Leidsin ise ühe koha, kus peaks saama neid settinguid panna, määrasin siis GTAle kõige kõrgema värgi ja ikkagi ei tööta ta korrektselt, samuti vSync on maha võetud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
05.04.2013 01:16:38
|
|
|
Ma pole enam AMD draiveritega kursis, aga Nvidia puhul näeb kohe ära, kas mingi programm kasutab hetkel Nvidia kaarti või mitte (ehk jookseb Inteli integreeritud kaardil). Samas endal oli kunagi sarnane probleem lauaarvutil, HD4850'ga ei jooksnud San Andreas mitte kuidagi, vahet polnud mis seaded olid. Lihtsalt mäng läägis.
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
tagasi üles |
|
 |
klacen
HV vaatleja
|
07.04.2013 14:00:12
|
|
|
Jep, ma tean, et nVidia puhul on seda palju lihtam vaadata ja muuta. Aga jah, ma praegu tõmban mingi muu mängu ka testimiseks. Palun, ehk keegi veel oskab ja soovib aidata.
Aga tõesti keegi e oska aidata, et kuidas ma saakin selle hd 4000 täiesti välja lülitada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
randar99
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
09.04.2013 13:15:45
|
|
|
1 võimalus "pidevaks" amd kivi kasutamiseks on:
ccc -> Power -> Swtichable Graphics Method
Teine valik: ...based on power source.
Pidev siis niikaua kuni juhe sabas .
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|