Pole mingi 1-2 nädalat vast tööle pannud, täna mõtlesin et pelaks veits aga nope ei tööta, tee mis tahad, proovisin ka pela maha lasta ja uuesti peale panna, peale tagasi installis pmst paari sekundiga, nagu pole ära deletenudki mängu ja viskab sama pasa ette... Ei saa nagu foorumist ka vaadata kuna pole ikka veel access saanud...
EDIT: Nujah, googeldasin veits ja tuleb välja et closed beta sai 22 detsember läbi, tuleb oodata jaanuari lõppu...
viimati muutis Qufi 01.01.2013 19:17:27, muudetud 1 kord
Pole mingi 1-2 nädalat vast tööle pannud, täna mõtlesin et pelaks veits aga nope ei tööta, tee mis tahad, proovisin ka pela maha lasta ja uuesti peale panna, peale tagasi installis pmst paari sekundiga, nagu pole ära deletenudki mängu ja viskab sama pasa ette... Ei saa nagu foorumist ka vaadata kuna pole ikka veel access saanud...
SEGA and Relic have officially changed Company of Heroes 2's release date to June 25th. The press release doesn't get too specific about the reasons, other than stating, "Relic Entertainment is using the additional time to help Company of Heroes 2 meet the high standard set by its predecessor, the highest rated strategy game of all time." Executive Producer Jonathan Dowdeswell also added, "We hate to disappoint our fans with a later than expected date as we know they are eager to play but we feel the additional time will help the team deliver the high quality sequel they deserve."
On top of what we can all hope will be a much more polished game that might have otherwise been, Relic and SEGA are also planning a multiplayer Closed Beta, the details of which will be disclosed, "shortly."
SEGA and Relic have officially changed Company of Heroes 2's release date to June 25th. The press release doesn't get too specific about the reasons, other than stating, "Relic Entertainment is using the additional time to help Company of Heroes 2 meet the high standard set by its predecessor, the highest rated strategy game of all time." Executive Producer Jonathan Dowdeswell also added, "We hate to disappoint our fans with a later than expected date as we know they are eager to play but we feel the additional time will help the team deliver the high quality sequel they deserve."
On top of what we can all hope will be a much more polished game that might have otherwise been, Relic and SEGA are also planning a multiplayer Closed Beta, the details of which will be disclosed, "shortly."
Leidsid ka aja millal välja lasta, suvel kes seda mängib? Oleksid võinud sügisesse venitada.
Ootan seda väga
Alphas olin ka, saab näha mida nad paremaks tegid.
Coh2 tuleb steamworksi mäng, ehk kõigil on ainult üks account seal, smurfimist ei ole enam ja cheatimist ka vähem ehk siis.
Coh 1 kolitakse ka steami serveritele ümber, äkki kaob siis see tobe relic online sisselogimine ka ära.
Kas keegi teab, kas siis saab closed beta key kui ostad Comapny of herose 2 kuskilt teiselt lehelt CD key näol või ainult origini ja steamist ostetud versioonid tulevad betaga
Kas keegi teab, kas siis saab closed beta key kui ostad Comapny of herose 2 kuskilt teiselt lehelt CD key näol või ainult origini ja steamist ostetud versioonid tulevad betaga
Ainult steamist ja originist saavad betat mängida. Mujal pole seda välja toodud. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
Retail Stored juba jagavad key laiali juttude järgi aga kellelgi ple õnnestunud veel Steamis aktiveerida.
Kellel on Steam preorder ei saa mingit key vaid mäng ilmub lihtsalt Gamelisti. Viimase kuulujutu järgi tuleb CoH2 Beta online 10AM PST.
Ise oman Steami Pre-Orderit
Proovisin arvuti vastu mängida, päris raske on, harjumatu. Kõik on jõle kirju, mehi on kaardil raskem märgata, graafikale on rohkem rõhku pandud, aga ei teagi kas see on hea või halb, mäng näeb parem välja küll.. aga no.. kuidagi segane on.
See on veidi kehv, et enam ei sõltu unit cap vallutatud punktide arvust kaardil, vaid on alati lihtsalt 100.
See on ka huvitav, et suvalise punkti kaardil saab upgradeda kütuse või munitionsi punktiks, algul alphas ei jaganud ma seda üldse, siis mõtlesin et kuradit, üks fuel punkt ongi kaardil või.
Mortar on räigelt overpowered tundub, ühe laksuga tapab mu 4-mehelise sakslaste rühma ära vahel.
AI on päris osav ka, varem ei tulnud see kunagi mu baasi ründama (või siis ei lasknud ma tal seda teha lihtsalt)
Eks palju on asju mis on vastu meelt ja millega pole harjund, aga esmamulje on suht hea.
Esimesed 8 tundi on uuritud / puuritud / pelatud ja vaikselt hakkan Easy AI jagu saama
Online olen paar korda proovinud. Ühekorra edutult ja teist korda lahkus vastane mingil põhjusel mängust.
Hetkel olen mängind ainult Soviet Red Army. LVL on 9.
Kes pelab võib vabalt mind Steam friendlisti laxata et koos lammutada. Ütlen ette ma ple mingi "KilleR".
Steam user Kremlin19
Eks palju on asju mis on vastu meelt ja millega pole harjund, aga esmamulje on suht hea.
Esimesed 8 tundi on uuritud / puuritud / pelatud ja vaikselt hakkan Easy AI jagu saama
Online olen paar korda proovinud. Ühekorra edutult ja teist korda lahkus vastane mingil põhjusel mängust.
Kes pelab võib vabalt mind Steam friendlisti laxata et koos lammutada. Ütlen ette ma ple mingi "KilleR".
Steam user Kremlin19
norm, ma arvasin, et ainult MPd saabki mängida 4 mängu teinud, 4 kaotust, 3v3 või 4v4 olen mänginud, iga mäng loodan, et mu tiimi satub mõni kogemusterikas härra, kes mängu ära carryb, aga siiani seda juhtunud pole... Igakord on mingi kahtlane lag ka olnud, et annad üksusele käsu ja nad hakkavad seda pool sekundit hiljem täitma
Steam user Kremlin19
AI vastu mängides jõudnud sinnamaani, et normaliga saan hakkama, nüüd proovin inimeste vastu. 4v4 on ikka metsik lahing, ei saa aru kust kõik saavad nii palju mp-d et kogu aeg tanke ehitada, seda tuleb ikka eriti vähe juurde (võrreldes kütusega).
Muidugi mõlemast meeskonnast 2tk dropisid ka aga kaotasime ikka, ei saanudki midagi teha enam lõpuks, venkud lasid kõik me tankid kohe katki.
Lasin ka nii 10-12h, no ausõna.. väga kaasahaarav, kuid vigu on ka. (enamasti olen sakslasi mänginud, rohkem AI, aga ka MPsid)
Parem kui CoH oma võimaluste poolest (masinaid saad endale võtta kui tühjad jne), Men of War siiani meeldib rohkem, aga loodetavasti tuleb siia veel palju võimalusi.
hetkel minu tähelepanekud.
igasugused flame relvad on OP praegu
Mortar on hetkel kergelt OP.
Lähivõitlus võiks kiirem ja julmem olla, ei meeldi, et jooksed läbi vastaste liinide ja kõik on okei.
Minimapil on sitt üksuseid näha, võiks asja parandada.
Mäng läheb liiga kiirelt MPs jalameestelt tankidele üle.. põhimõtteliselt pole vaja vahepealseid astmeid väga läbi teha.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.