Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 302, 303, 304 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 02.04.2013 12:58:52 vasta tsitaadiga

Siin on nüüd üks huvitavat laadi video Nõukogude Liidu ebatavalisematest tankidest-projektidest-katsetustest. Video on küll vene keeles, aga siiski riputan selle siia vaatamiseks.
http://www.youtube.com/watch?v=q3UQDPwV5gE

Kommentaarid: 1192 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 884
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 02.04.2013 13:55:45 vasta tsitaadiga

Ma olen mängus edusamme teinud. Alles ma olin Global Ratingus 90 000 kohal ja täna vaadates olen langenud 63 764 kohale.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.04.2013 18:26:30 vasta tsitaadiga

Keegi praegu platooni ka pelab?Ühineks ka 22.00-ni hummeliga või mõne muu traktoriga näiteks Lõvi, Dicker Max,Jagdtiger,StuGIII icon_razz.gif
Kui ei siis kutse kasutaja recyve-le ja ei mingit tõsist combat-i vaid lihtsalt pela väikese toetusega icon_biggrin.gif

Retsidivst
HV vaatleja

sõnum 02.04.2013 18:30:43 vasta tsitaadiga

Link

Heh icon_lol.gif
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 02.04.2013 18:33:56 vasta tsitaadiga

Peab siia ka panema selle icon_lol.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 02.04.2013 18:54:25 vasta tsitaadiga

Leinö kirjutas:
Peab siia ka panema selle icon_lol.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Päris andekas thumbs_up.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 02.04.2013 20:10:16 vasta tsitaadiga

täna ostsin selle lorreine ära. Esimene mulje oli kohutav obv. Eks stockid ongi kohutavad. Kuid lugesin mõned materjalid ja mott tõusis. Oluline ongi aeg-ajalt anda omale aru millega sa mängid. Kui mängid segamini igast tanke siis kipud hoopis teist tyypi tankiga mängima nagu eelmist, mis võis olla ju hoopis teistsugune tank.

Igastahes saab see olema kohutav vaatamata kõigele. Ma ei saa lihtsalt aru miks ta nii suur on. Kiirus ja muu on ju enam vähem aga isegi kõige sitem maailma kahur saab sulle pihta kui tank on sama suur kui õlletelk. Ma ei saa aru kuidas tal see camovalue nii hea on. Sellest ei saa lihtsalt mööda lasta.

Kui vastasmeeskonnas on selline tank siis tasub alati lahingut alustada soojenduslaskudega vastase suunas, iga kolmas myrsk peaks tabama, IMHO
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
Froggy
HV kasutaja
Froggy

sõnum 02.04.2013 20:23:25 vasta tsitaadiga

Leinö, me EES-i omadega tegime absolut kompaniis kunagi nii. IS7 med olid vist:D
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 02.04.2013 20:41:28 vasta tsitaadiga

Minu parim hõbeda skoor kaotuse puhul täna
Spoiler Spoiler Spoiler

hkurujo88r
HV Guru

sõnum 02.04.2013 21:00:18 vasta tsitaadiga

No nii sattusin tõsiselt jubeda tanki alla, amx12t, täielik saast, hetkel ei oska kohe midagi teha sellega, kahuril on ainuke boonus, et saab 6 pauku kiirelt lasta...
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
rändur_000
HV kasutaja

sõnum 02.04.2013 21:15:20 vasta tsitaadiga

Viga on tihendis. Kui sulle 12t ei meeldi, siis ära parem piina ennast kuna järgmine on samasugune. Ülejärgmine on ka peaaegu sama.

rycyve pane palun selline suur pilt spoilerisse, väga ebameeldiv on.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 02.04.2013 21:19:03 vasta tsitaadiga

rändur_000 kirjutas:
Viga on tihendis. Kui sulle 12t ei meeldi, siis ära parem piina ennast kuna järgmine on samasugune. Ülejärgmine on ka peaaegu sama.

rycyve pane palun selline suur pilt spoilerisse, väga ebameeldiv on.

Ok rõõm oli üle kõigest aga siiski icon_biggrin.gif

hkurujo88r
HV Guru

sõnum 02.04.2013 21:24:02 vasta tsitaadiga

rändur_000 kirjutas:

Nii et pm pole jah siis mõtet edasi arendada kui järgmised samad? icon_biggrin.gif, aga on kellelgi kogemusi ameerika kerge tankidega? Kas neil on ka autoloaderiga kahurid või ei? icon_smile.gif
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 02.04.2013 21:42:38 vasta tsitaadiga

Siin veel huvitav seik
Spoiler Spoiler Spoiler

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 02.04.2013 22:08:26 vasta tsitaadiga

hkurujo88r kirjutas:
No nii sattusin tõsiselt jubeda tanki alla, amx12t, täielik saast, hetkel ei oska kohe midagi teha sellega, kahuril on ainuke boonus, et saab 6 pauku kiirelt lasta...

Seda tanki on põmst väga lihtne mängida:
Lahingu alguses kima ette kusagile põõsasse ja spotid teistele objekte. Kuna sul on hea kiirus ja jõuad ruttu olulisse punkti ja hea comovalue, sind on raske avastada, eriti põõsas, siis sina näed neid, nemad mitte. Teised on eemal ja lasevad aga vastased ei näe kes ja kõik on rahul.
Siis vaatad seda rahulikult, teed suitsu jne ja kui kõik on maha lastud seal siis sõidad ringi, lased kellegi maha kui jalgu jääb ja rallid ja otsid pätte kes on peidus kusagil. Kui pätti on raske ise maha võtta siis peale avastamist paned kohe jeehat. Kui pätt uuesti ära kaob teed uue ringi, jne.

Linnas rallid ringi alguses ja chillid niisama. Siis vaatad et samasugused putukad tagalasse ei tuleks. Kui tulevad võtad sappa ja lased maha. Siis natukese aja pärast kui putukad oled maha lasknud siis vaatad kus oleks selliseid olukordi kus käib möll ja vaatad ehk sa saaksid vaenlase selja taha minna ja neid nõks keppida. Lased yhe lasu neile pihta ja siis nad hakkavad ennast pöörama sinu suunas ja siis meie suured tankid saavad neid mõnusamalt lasta. Ise muidugi paned kohe minekut kui asi tuliseks kisub, las teised klaarivad.
Hiljem siis otsid jälle pätte keda veel pole maha lastud.
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 02.04.2013 22:23:20 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
hkurujo88r kirjutas:

Lahingu alguses kima ette kusagile põõsasse ja spotid teistele objekte. Kuna sul on hea kiirus ja jõuad ruttu olulisse punkti ja hea comovalue, sind on raske avastada, eriti põõsas, siis sina näed neid, nemad mitte. Teised on eemal ja lasevad aga vastased ei näe kes ja kõik on rahul.
Siis vaatad seda rahulikult, teed suitsu jne ja kui kõik on maha lastud seal siis sõidad ringi, lased kellegi maha kui jalgu jääb ja rallid ja otsid pätte kes on peidus kusagil. Kui pätti on raske ise maha võtta siis peale avastamist paned kohe jeehat. Kui pätt uuesti ära kaob teed uue ringi, jne.

Linnas rallid ringi alguses ja chillid niisama. Siis vaatad et samasugused putukad tagalasse ei tuleks. Kui tulevad võtad sappa ja lased maha. Siis natukese aja pärast kui putukad oled maha lasknud siis vaatad kus oleks selliseid olukordi kus käib möll ja vaatad ehk sa saaksid vaenlase selja taha minna ja neid nõks keppida. Lased yhe lasu neile pihta ja siis nad hakkavad ennast pöörama sinu suunas ja siis meie suured tankid saavad neid mõnusamalt lasta. Ise muidugi paned kohe minekut kui asi tuliseks kisub, las teised klaarivad.

Super! Suured tänud!icon_biggrin.gif, Ega midagi katsetame järgi icon_biggrin.gif
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 02.04.2013 22:23:41 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
hkurujo88r kirjutas:

Sekundeerin. Kui krõll meile platoonile nö "silmi teeb", siis on see üks väegade hea asi. Vipuga sõidame tavaliselt 2x Jagdtigeriga krõlli jälgedes ja vaatame keda põnevat ta meile torude ette leidis.

Kommentaarid: 1192 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 884
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 02.04.2013 22:36:37 vasta tsitaadiga

FRA kergetankid on väga hea tulejõuga spotterid. Neid on lausa lust mängida. Algusel tuleb lihtsalt veidi harjutada. Suurtel kaartidel tuleb palju Expi just spoted damage. Väikestel kaartidel katsud suurtega kaasa minna ja võimalusel sõidad flänki. lased salve tühjaks ja tõmbad eemale laadima.
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 02.04.2013 22:39:08 vasta tsitaadiga

Olete ajanud isu tagasi mulle selle tanki peale ja ka järgmiste peale icon_biggrin.gif
tagasi üles
hondaa
Kreisi kasutaja
hondaa

sõnum 02.04.2013 23:31:14 vasta tsitaadiga

no aitäh, nagu neid lighti mängijaid veel vähe oleks icon_biggrin.gif tier 10 battle koosneb 4-5 heavy/med/td,5 artyt ja ülejäänud lasevad lightidega ringi thumbs_up.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 02.04.2013 23:43:00 vasta tsitaadiga

nii palju kui ma neid t10 -id teen oma heavyga siis pooled on artyd, lighte ikka ysna vähe, tavaliselt 2 maksimaalselt. Kui selle 13-90 -ga olen siis sama seis. icon_rolleyes.gif

Aga see lorraine 40t on ikka jubbbbbe. Ma lihtsalt ei saa aru kuidas ma selle 260 000 kogemust kokku saan. Ma olen umbes nüüd siis 10 lahingut teinud ja 8 kaotust vist, või oli 9 -a. Kogemust tuleb 200-250 punni kaupa. 1000 lahingut ei ole eriti lõbus icon_smile.gif
Rahast ma yldse ei räägigi. Iga mäng keskmiselt 20k miinust kuna remont on kallis ja isegi võidu korral vast on hea kui nulli saab.
Täna on mul yldse rahadega ysna sitt olnud, klannikates panin kulda nii et seda nägu ja tuli kaotus ja -50k nagu naksti, õnneks yks võit tuli ka ennem aga pappi suurt ei tulnd. Hetkel vedeleb see FV garaazis juppidena põrandal ja pappi pole et seda korda teha icon_razz.gif Peab SuperPershingu kurjaks homme ajama icon_rolleyes.gif

Samas vast läheb paremaks, hetkel kõik stock, meeskond 75% peal ja no ehk tuleb paremaid aegu kah, äkki saan kah paremasse meeskonda.
Aga harjuma peab ikka kõvasti, kui see 13-90 oli selline mõnus putukas siis see jurakas nõuab ikka hoopis teist lähenemist.

Aga jah, JUBBBBBBEEEE
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 02.04.2013 23:58:09 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
nii palju kui ma neid t10 -id teen oma heavyga siis pooled on artyd, lighte ikka ysna vähe, tavaliselt 2 maksimaalselt. Kui selle 13-90 -ga olen siis sama seis. icon_rolleyes.gif

Aga see lorraine 40t on ikka jubbbbbe. Ma lihtsalt ei saa aru kuidas ma selle 260 000 kogemust kokku saan. Ma olen umbes nüüd siis 10 lahingut teinud ja 8 kaotust vist, või oli 9 -a. Kogemust tuleb 200-250 punni kaupa. 1000 lahingut ei ole eriti lõbus icon_smile.gif
Rahast ma yldse ei räägigi. Iga mäng keskmiselt 20k miinust kuna remont on kallis ja isegi võidu korral vast on hea kui nulli saab.
Täna on mul yldse rahadega ysna sitt olnud, klannikates panin kulda nii et seda nägu ja tuli kaotus ja -50k nagu naksti, õnneks yks võit tuli ka ennem aga pappi suurt ei tulnd. Hetkel vedeleb see FV garaazis juppidena põrandal ja pappi pole et seda korda teha icon_razz.gif Peab SuperPershingu kurjaks homme ajama icon_rolleyes.gif

Samas vast läheb paremaks, hetkel kõik stock, meeskond 75% peal ja no ehk tuleb paremaid aegu kah, äkki saan kah paremasse meeskonda.
Aga harjuma peab ikka kõvasti, kui see 13-90 oli selline mõnus putukas siis see jurakas nõuab ikka hoopis teist lähenemist.

Aga jah, JUBBBBBBEEEE

Lorr 40t-ga pead lihtsalt julmalt harjutama ja seda tanki tundma õppima... Mul läks lõpuks ainult 245 mängu kui BatChat25t lahti sain.. ( natuke enne lõppu sain isegi Ace tankeri icon_biggrin.gif )
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
Reaper
Kreisi kasutaja
Reaper

sõnum 03.04.2013 00:36:37 Re: T-44 vasta tsitaadiga

Launger kirjutas:
erick kirjutas:
(37% win rate)

Mis sa sellest WRst peale 5 mängu räägid
Afkides tuleb ka 45% ära

Mina kirjutasin, et mul T-54-ga 37%. Ning see on 174 lahingu keskmine. Seega tier 9-ga failides ei saa kaugeltki 40% WR kätte. IS-4-ga (kui see veel tier 9 oli) sain ma ka 37% WR 268 lahingu peale.

Nüüd mul järgmine "rõõmutank" - AMX 50 120. No ei lähe toru ei alla ega üles, kedagi lasta ei saa. AMX 50 100 samas mulle meeldis. Nii et jah.

Üldse praegu pole mul häid tier 9 ega tier 8 (mitte-prem) tanke, need on tier 10-teks tehtud. Tier 9-st on praegu ainult 4502P, mis ei liigu ega pööra ja AMX 50 120, millega (nagu juba mainitud) ei saa midagi lasta.

Tagantjärgi vaadates väga head Tier 9 masinad olid:

M103 > Jagdtiger > Object 704 > E-75

Nende kõigiga oli mul WR tunduvalt üle 50%. Aga noh, kuskilt peab see keskmine WR 50+% tulema. (Ahjaa, on muidugi tier 5 vms tankid, millega vahest omaks lõbuks sõidan).

Egas midagi, saab ainult uute tier 7 masinatega normaalselt pelada.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 27
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 03.04.2013 00:43:35 vasta tsitaadiga

Juhtus selline asi, et viimane oma tiimi mees käppis baasi ära. umbes 4 sekundit oli baas 100% peal olnud, siis lasti ta maha. Tuli kaotus. Nagu WTF.
Ei ole 11000 lahingu jooksul veel sellist bugi näinud.

tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 03.04.2013 01:08:16 vasta tsitaadiga

Teise lahinguga sain VK tankiässaks icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

mul oli VK raha koos ja ostsin vale tanki icon_cry.gif icon_cry.gif miljon läks icon_redface.gif icon_redface.gif
wot'is tuleb alati enne 10x kontrollida kui kuhugi klõpsad.

3 mausi peaks veel olema, siis tuleb hiirelõks

kr6ll: mul nüüd VK tier9 käes, saad meile silmi tegema hakata icon_wink.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 302, 303, 304 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.