Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
25.03.2013 21:51:30
Microsoft näitab Internet Explorer 11 kui Firefoxi |
|
|
Saamaks lahti halva renomeega taagast, et IE kasutajaid koheldakse pahatihti veebisaitidel erinevalt, tulenevalt Internet Exploreri vanemate versioonide iseärasustest ja standarditele mittevastavustest, peidab Microsoft oma uut arendatavat Internet Explorer 11 brauserit Firefox nime taha. Tegemist on muidugi beetaversiooniga ja lõplikus versioonis seda ei pruugi näha.
Loe edasi: IE11 to appear as Firefox to avoid legacy IE CSS
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
25.03.2013 22:55:51
|
|
|
See on küll häbiasi, et IE peidab ennast Firefoxi tuuma sisse.
Aga Firefox on hea, IE ongi saast.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
25.03.2013 23:09:27
|
|
|
Aga seal user_agent_string sees sulgudes on ilusti IE 11.0 ka kirjas. Nii et pole just peitu pugenud, saab aru küll millega tegu on.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
25.03.2013 23:57:47
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
See on küll häbiasi, et IE peidab ennast Firefoxi tuuma sisse.
Aga Firefox on hea, IE ongi saast. |
kas sa üldse lugesid uudist?
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
26.03.2013 08:26:30
|
|
|
Igati tervitatav nähtus ja kaval lüke nende poolt
Ma tegelikult ootan pikemat aega, et IE saaks nii küpseks, et esimese asjana ei peaks Windowsis uut brauserit peale panema...
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
26.03.2013 09:56:14
|
|
|
R A T kirjutas: |
Ma tegelikult ootan pikemat aega, et IE saaks nii küpseks, et esimese asjana ei peaks Windowsis uut brauserit peale panema... |
Milliste imetegevuste jaoks küll sina brauserit kasutad? Ma olen peale seda, kui IE oma paremusega Netscape tagaplaanile surus ainult ühe väikese perioodi ajal FF-i ja Operat eelistanud vist mingile IE7 versioonile. Kogu muu aja on IE väga kasutuskõlbulik olnud. Seega muud võivad kõrval olemas olla aga et lausa esimese asjana lisaks installida, mis eriline raskus küll sul asjad nii kiiva tõmbab....
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
26.03.2013 10:13:13
|
|
|
Mnator kirjutas: |
Ma tegelikult ootan pikemat aega, et IE saaks nii küpseks, et esimese asjana ei peaks Windowsis uut brauserit peale panema... |
Milliste imetegevuste jaoks küll sina brauserit kasutad? Ma olen peale seda, kui IE oma paremusega Netscape tagaplaanile surus ainult ühe väikese perioodi ajal FF-i ja Operat eelistanud vist mingile IE7 versioonile. Kogu muu aja on IE väga kasutuskõlbulik olnud. Seega muud võivad kõrval olemas olla aga et lausa esimese asjana lisaks installida, mis eriline raskus küll sul asjad nii kiiva tõmbab.... |
Esiteks bookmarkide, history ja paroolide sünkimine erinevate arvutite vahel.
OK, live kontoga ja Win8ga on midagi analoogset juba võimalik, aga siiski jääb veel alla nii FF-ile kui Chromele.
Teiseks AdBlocki seal minuteada ka veel ei ole.
Pluginid on nüüd küll IE-le võimalikud, kuid nende valik ei võimalda pooltki seda, mida teiste brauseritega (mitte, et mul oleks 200 plugini installitud, pigem 5tk).
Firefoxist pidin kahjuks loobuma, kui ta liialt palju hangus ja mälu lekkima hakkas - mulle väga meeldis seal tab grouping näiteks.
Midagi sellist ma Chromest hetkel välja pigistada ei suuda, aga muidu oli üleminek enamvähem võrdväärne (+ boonusena on brauser oluliselt kiirem).
p.s. Ma pean tunnistama, et üldiselt olen ma MS-i fanboy, kuid IE jääb siiski veel veidi väheks.
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
26.03.2013 11:27:18
|
|
|
Nojah, inimesed on erinevad. Mul sinu probleemid peavaluks pole.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
26.03.2013 11:40:18
|
|
|
Firefoxist pidin kahjuks loobuma, kui ta liialt palju hangus ja mälu lekkima hakkas - mulle väga meeldis seal tab grouping näiteks.
Midagi sellist ma Chromest hetkel välja pigistada ei suuda, aga muidu oli üleminek enamvähem võrdväärne (+ boonusena on brauser oluliselt kiirem).
|
Firefoxil pole väga ammu mingeid mälulekkeid olnud - kui sul on/oli, siis oli selle põhjustajaks mõni lonkav add-on - kas siis extension või plugin. Hangumist aga põhjustab üheksal juhul kümnest või veel sagedamini Adobe Flash plugin ja enamasti juhtub see siis, kui ta töötab protected modes, mis on tal vaikimisi sisse lülitatud. Üsna lihtne on seda aga välja lülitada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7493837#7493837 ja suurem osa stabiilsuse probleeme sellega ka kaovad.
Veel üks asi, mis Firefoxi kokku jooksutab, on nVidia nView funktsioon, mis paigutab Windowsi akende tiitliriba paremasse otsa, otse minimize/maximize/close nuppude ette lisanupud nView funktsioonidega. Kui see vidin nView's sisse lülitada, hakkab Firefox kohe väga tihti crashima - tõenäoliselt üritab nView ka Firefoxi "ebastandardset" tiiliriba oma tahtmise järgi väänata ja tulemuseks on Firefoxi kokkujooksmine.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
26.03.2013 11:44:06
|
|
|
Mida see protected mode annab täpsemalt?
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.03.2013 12:17:33
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
|
Firefoxil pole väga ammu mingeid mälulekkeid olnud - kui sul on/oli, siis oli selle põhjustajaks mõni lonkav add-on - kas siis extension või plugin. Hangumist aga põhjustab üheksal juhul kümnest või veel sagedamini Adobe Flash plugin ja enamasti juhtub see siis, kui ta töötab protected modes, mis on tal vaikimisi sisse lülitatud. Üsna lihtne on seda aga välja lülitada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7493837#7493837 ja suurem osa stabiilsuse probleeme sellega ka kaovad.
Veel üks asi, mis Firefoxi kokku jooksutab, on nVidia nView funktsioon, mis paigutab Windowsi akende tiitliriba paremasse otsa, otse minimize/maximize/close nuppude ette lisanupud nView funktsioonidega. Kui see vidin nView's sisse lülitada, hakkab Firefox kohe väga tihti crashima - tõenäoliselt üritab nView ka Firefoxi "ebastandardset" tiiliriba oma tahtmise järgi väänata ja tulemuseks on Firefoxi kokkujooksmine. |
No nii pool aastat tagasi oli FF-il neid Mäluprobleeme veel ikka päris palju:
Support Forum
Firefox Memory Leak <!FIX!>
http://support.mozilla.org/en-US/questions/939920
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
taimpsfm
HV kasutaja

|
26.03.2013 13:15:06
|
|
|
No kuulge… ühed puhuvad asja suureks, teised levitavad ja annavad hoogu juurde.
IE11 ei näita ennast Firefoxina, "like Gecko" ei ole "Gecko".
Kas Chrome on end siis samuti aegade algusest Firefoxina näidanud? :)
_________________ Taimar.ee — Jälgi mind Twitteris! |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
26.03.2013 13:23:46
|
|
|
tahanteada,
Sinu toodud lingil olev teema on äärmiselt väheinformatiivne. Lekke üle kaevanud ja sellele n.ö lahenduse pakkunud kasutaja ei räägi sellest, milliseid extensioneid ta lekke avastamise ajal kasutas, ei räägi paigaldatud pluginatest ega paku ka eriti muud infot. Ütleb vaid, et Firefox kasutas rohkem kui 512MB mälu.
Võin vaid omaltpoolt öelda, et kasutab jah palju mälu, aga see ei ei ole sama mis mäluleke. Näiteks kasutab Chrome iga tabi kohta rohkem mälu kui Firefox.
Samal ajal selle lingil oleva foorumiteema tekkega kasutasin isiklikult Firefoxi mitmel erineva vanuse, riistvara ja tarkvaraga (Windows XP, Vista, 7, Kubuntu 12.04, 12.10) arvutil ja mingeid märgatavaid lekkeid ei täheldanud isegi oma küllaltki mahuka laienduste kollektsiooniga. Samuti ei ole see teema kuigi populaarne, vaid 21 kasutajat on märkinud samalaadset probleemi, aga see on vaid nende enda hinnang, mis rohkem kui üheksal juhul 10-st on bullshit. Ükski teemale vastanutest ei paku samuti mingeid detaile.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
kussu
HV veteran

|
26.03.2013 13:50:43
|
|
|
Ja jälle vaidlus FF vs. IE vs. Chrome. Iga inimene las kasutab seda mis meeldib! Kuid asi peab töötama KOHE peale seda kui see on paigaldatud! Sest kui FF töötaks ka korralikus "kanalas" kus tsikid oskavad vaielda ainult küünelaki värvi üle, siis FF kasutus % ei oleks languses.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
26.03.2013 14:34:32
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
tahanteada,
Sinu toodud lingil olev teema on äärmiselt väheinformatiivne. Lekke üle kaevanud ja sellele n.ö lahenduse pakkunud kasutaja ei räägi sellest, milliseid extensioneid ta lekke avastamise ajal kasutas, ei räägi paigaldatud pluginatest ega paku ka eriti muud infot. Ütleb vaid, et Firefox kasutas rohkem kui 512MB mälu.
Võin vaid omaltpoolt öelda, et kasutab jah palju mälu, aga see ei ei ole sama mis mäluleke. Näiteks kasutab Chrome iga tabi kohta rohkem mälu kui Firefox.
Samal ajal selle lingil oleva foorumiteema tekkega kasutasin isiklikult Firefoxi mitmel erineva vanuse, riistvara ja tarkvaraga (Windows XP, Vista, 7, Kubuntu 12.04, 12.10) arvutil ja mingeid märgatavaid lekkeid ei täheldanud isegi oma küllaltki mahuka laienduste kollektsiooniga. Samuti ei ole see teema kuigi populaarne, vaid 21 kasutajat on märkinud samalaadset probleemi, aga see on vaid nende enda hinnang, mis rohkem kui üheksal juhul 10-st on bullshit. Ükski teemale vastanutest ei paku samuti mingeid detaile. |
Mul oli tihtilugu probleem, et Firefox lõpetas swappimisega peale seda, kui oli kõik mu 8gb kinni tampinud.
Pluginidest kasutasin mäletamist mööda vaid AdBlocki, sest tab groups, sünkimine jmt oli juba sisse ehitatud sinna...
Isegi sai proovitud plugine disableda, aga ei aidanud ka see.
Probleemid algasid versioonist 12-14...
Enne seda olin aastaid olnud FF inimene, ikka mingi 2-st versioonist saati...
Kui töö tegemise asemel (NOT RESPONDING) särab, siis viskab ikka kopa ette lõpuks...
Ja mingeid NView jmt kama ma ei kasuta...
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
30.03.2013 01:03:15
|
|
|
tsitaat: |
Mul oli tihtilugu probleem, et Firefox lõpetas swappimisega peale seda, kui oli kõik mu 8gb kinni tampinud. |
Sa kunagi vist brauserit kinni ei pane, ise olen sunnitud kasutama korraga mitut erinevat brauserit, FF siiski parim, ei hoia ka igavesti, päevade viisi brauserit lahti, paar kolm päeva on tulnud ka Firefoxi mõnikord siiski lahti hoida, mingit hangumist küll ei tekkinud.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
30.03.2013 09:42:52
|
|
|
Pean tunnistama, et ega väga kinni ei pane jah :/
Kuna põhimõtteliselt iga tegevus vajab netist midagi ja seal oli imelihtsalt võimalus hoida tab groupidena erinevad tööd lahti, siis mul kohati võis tabe ka 100+ lahti olla
Lihtsalt erinevaid tegevusi tehes võtsin ühe gruppidest lahti...
Arusaadav, et see nõuab suuremad mälumahtu, aga 8gb on päris palju
Chromega nüüd samuti, siin üht veebiteenust tehes oli vähemalt nädal aega jutti mingi 10 tabi kodumasinas koguaeg lahti...
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
30.03.2013 09:47:41
|
|
|
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
2 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
30.03.2013 14:08:42
|
|
|
Kuna põhimõtteliselt iga tegevus vajab netist midagi ja seal oli imelihtsalt võimalus hoida tab groupidena erinevad tööd lahti, siis mul kohati võis tabe ka 100+ lahti olla
Chromega nüüd samuti, siin üht veebiteenust tehes oli vähemalt nädal aega jutti mingi 10 tabi kodumasinas koguaeg lahti... |
Kõlab huvitavalt, kas Chrome'le üleminnes töö ei kannatanud?
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
30.03.2013 15:20:41
|
|
|
silver010 kirjutas: |
Chromega nüüd samuti, siin üht veebiteenust tehes oli vähemalt nädal aega jutti mingi 10 tabi kodumasinas koguaeg lahti... |
Kõlab huvitavalt, kas Chrome'le üleminnes töö ei kannatanud? |
Nagu ma varasemalt mainisin, tunnen ma sellest siiani väga puudust.
Olen üritanud "bookmark all tabs" meetodit ja mingit plugini nimega "TabCloud" kasutada, aga need ei ole ikka päris see...
Tihti pean tabe sulgema, et saaks rohkem pinda vabaks ja normaalselt midagi teha ning hiljem tunnen puudust kinnipandud asjadest
Aga mis seal ikka, google jälle lahti ja hakkan taga otsima
Seega ajalist kadu on nüüd rohkem...
Raske on kohe hinnata, mis osutub selleks kõige olulisemaks tabiks, niiet kõike bookmarkida ei jõuaks.
Samas paratamatult tuleb hüpata ühe ja teise tegemise vahet ja kõige lahti hoidmine on probleemiks.
Kui aga eraldi aknaid hakata kasutama, siis sulgedes salvestatakse vaid viimase akna tabid :/
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|