Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aht0
HV veteran
|
30.03.2013 04:52:59
|
|
|
rmc kirjutas: |
nonii, minu bf igatahes crashib ja mängida ei saa..
kui keegi lahendust teab, siis tulistage. |
videomälu saab ehk täis?
tegin katsetuse..
Noshahr, TDM. Low settings 1680x1050 -> 500-530Mb GPURAMi kasutuses
Medium -> 550 - 570Mb RAMi
High -> 625-650Mb Rami
Ultra -> 800-950Mb GPU RAMi
See oli siis kui serverisse sisenesin LOW settingutel..
Kui sisenesin uuesti Ultra peal, siis oli graafikamälu kasutuses kohe üle giga (1100Mb). Ja see number suurenes ühtlaselt (bf3 koodis memory leak'id??).. pmst jooksin ringiratast mööda kaarti ja mälukasutus kasvas sujuvalt ning aegamööda, vahet pole et samad kohad kordusid.. Ma ei viitsinud oodata kuni see number 1280ni jõuab aga ilmselt oleks mäng pannud siis ka desktopile..
Mõõtsin MSI Afterburneri mingise OSD pluginaga (Overlayga inf otse mängu)
järeldus.. proovi minna LOW-ga mängu ja tõsta mängu sees (kui isu)[tundub et mängu eel laetavad graafikasettingud ja mängu sees laetavad seaded on erinevad. Sisenedes serverisse on mäng GPU suhtes õelam].. teisi mäppe ei proovinud aga eks ole eri mäppides (ja eri resolutsioonidel) need numbrid erinevad..
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Degwees
Kreisi kasutaja
|
30.03.2013 14:46:14
|
|
|
Ise proovisin BF3 Ultra @ 2048x1536 resol, maksimaalselt võttis 1.5-1.6GB peale pool tundi mängimist. High sätte peal üldiselt üle 1gb eriti ei lähe, 1-1.2GB on tavaline. BF3 peaks muidu oskama olemasolevat mälu kenasti ära kasutada, et 512MB mälumahuga kaartidega on ka täiesti võimalik mängida. Mida rohkem on, seda rohkem võtab. Mingi vahe, kui mul korralikku GPUd ei olnud, suskasin HD 3650 512MB sisse millega sai isegi BF3 käima ja kuidagi mängitud . 640x480 ultra low sättel sai metroos 25+fps, A-s olles kukkus sinna 25 kanti ning pooli asju ekraanil ei näinud, kõik menüütekst ja relvavalikud olid kadunud, pimesi klõpsisin hiirega lihtsalt . Point on tegelt selles, et 512MB-ga sai hakkama küll, mäng kasutas kohe kõik ära aga ükski kord ei tekkinud sellist efekti et fps oleks meeletult droppinud selle tõttu.
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
kankka
HV kasutaja
|
30.03.2013 14:55:23
|
|
|
Mul on 512mb kui ei eksi ja juba pea pool aastat mänginud
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
30.03.2013 17:08:47
|
|
|
Spoiler 
aht0 kirjutas: |
rmc kirjutas: |
nonii, minu bf igatahes crashib ja mängida ei saa..
kui keegi lahendust teab, siis tulistage. |
videomälu saab ehk täis?
tegin katsetuse..
Noshahr, TDM. Low settings 1680x1050 -> 500-530Mb GPURAMi kasutuses
Medium -> 550 - 570Mb RAMi
High -> 625-650Mb Rami
Ultra -> 800-950Mb GPU RAMi
See oli siis kui serverisse sisenesin LOW settingutel..
Kui sisenesin uuesti Ultra peal, siis oli graafikamälu kasutuses kohe üle giga (1100Mb). Ja see number suurenes ühtlaselt (bf3 koodis memory leak'id??).. pmst jooksin ringiratast mööda kaarti ja mälukasutus kasvas sujuvalt ning aegamööda, vahet pole et samad kohad kordusid.. Ma ei viitsinud oodata kuni see number 1280ni jõuab aga ilmselt oleks mäng pannud siis ka desktopile..
Mõõtsin MSI Afterburneri mingise OSD pluginaga (Overlayga inf otse mängu)
järeldus.. proovi minna LOW-ga mängu ja tõsta mängu sees (kui isu)[tundub et mängu eel laetavad graafikasettingud ja mängu sees laetavad seaded on erinevad. Sisenedes serverisse on mäng GPU suhtes õelam].. teisi mäppe ei proovinud aga eks ole eri mäppides (ja eri resolutsioonidel) need numbrid erinevad.. |
ei tohiks probleem selles olla, algusest peale rahulikult mängitud (komplekt küll muutunud vahepeal, ent ka siis edukalt töötanud) ja nüüd selline jama alles..
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
Artz99
HV vaatleja
|
30.03.2013 17:15:36
|
|
|
Suht hea mäng ikka sai tehtud Story läbi nüüd varsti Multiplayer.
|
|
tagasi üles |
|
 |
aim17
HV kasutaja
|
30.03.2013 20:39:39
|
|
|
Artz99 kirjutas: |
Suht hea mäng ikka sai tehtud Story läbi nüüd varsti Multiplayer. |
Esimene nädal saab sul õudne olema
Aga kahuriliha on alati tere tulnud.
_________________ Battlelog: eesti38 |
|
tagasi üles |
|
 |
kankka
HV kasutaja
|
30.03.2013 21:03:29
|
|
|
Artz99 kirjutas: |
Suht hea mäng ikka sai tehtud Story läbi nüüd varsti Multiplayer. |
Ma tahaks öelda, et Modern Warfare stoori oli kindlasti 5x parem kui see. Võibolla asi ka selles, et mulle lihtsalt ei meeldi mingi flashbackide jura.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
G2rry
HV kasutaja

|
31.03.2013 17:56:54
|
|
|
Mul selline jama et sai format tehtud ja nüüd installisin mängu peale. Vene keelsena töötab ilusti. Nii kui inglise patchi ära teen siis on blacksreen, ainult heli kuulen. Proovisin erinevaid fixe tõmmata googlest aga kasu ei midagi (hakkab üldse viskama et mängu failid vigased jne erroreid). Ehk oskab keegi aidata?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
G2rry
HV kasutaja

|
31.03.2013 18:48:40
|
|
|
Jah kõik selle järgi tehtud ja ei miskit. Kas asi võib olla selles et see on mul installitud teise kohta kui origin games kaust?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
31.03.2013 19:43:55
|
|
|
Ei ütleks, et esimene nädal midagi hullu on, vaikselt areneb asi, ning suht fun. Tõsiselt CoD seeriatest parem.
Veits offtopic, kuid kuna siin Taneli striimi jutt käis, siis topin siia , 30s vaatasin striimi, sest mingi musklimees oli pelamas ning chatis jäi kohe silma
"Ma olen 12 aastane ja kaalun 40 kilo ja surun rinnalt 25 kilo on normaalne ?"
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
2 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
31.03.2013 20:12:17
|
|
|
parm kirjutas: |
Muidugi, kõik kes keskmisest pub-n00bist paremini lasta oskavad - on aimbotterid.
Ega CS-i pole tühja 10a mängitud, ikka häkitud  |
ei ole see ESL ja muud "redelid" ka mingi "automaatselt pro-ks" muutja.. selle seltskonna individuaalne laskeoskus on kohati tänud "redelite" naljakatele piirangutele ikka suht naermajav.. tiimitöö oskusele kuskil SquadRushis, ei vaidle vastu, pubitiimi vastu tehakse minutitega puhas töö..
aga tavalises deadmatchis, kükata "sweetspottides" või põrgelda ringi EZ relvadega võib edukalt ka sama pub-noob..
|
|
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xenomorph
Kreisi kasutaja
|
31.03.2013 21:10:53
|
|
|
Kas eile tuli mingisugune pb update?Koguaeg on mäng töötanud ja nüüd tänasest ütleb Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'z2mperz' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nimetu112
HV kasutaja
|
31.03.2013 21:32:49
|
|
|
aht0 kirjutas: |
parm kirjutas: |
Muidugi, kõik kes keskmisest pub-n00bist paremini lasta oskavad - on aimbotterid.
Ega CS-i pole tühja 10a mängitud, ikka häkitud  |
ei ole see ESL ja muud "redelid" ka mingi "automaatselt pro-ks" muutja.. selle seltskonna individuaalne laskeoskus on kohati tänud "redelite" naljakatele piirangutele ikka suht naermajav.. tiimitöö oskusele kuskil SquadRushis, ei vaidle vastu, pubitiimi vastu tehakse minutitega puhas töö..
aga tavalises deadmatchis, kükata "sweetspottides" või põrgelda ringi EZ relvadega võib edukalt ka sama pub-noob.. |
Ei olegi automaatne, aga sealt tuleb ikka kõvasti seda laskeoskust ja tiimitööd juurde. Ma olen võtnud mängima küll neid kõvasi "pubistaare" kes teevad pubis mingi 70-3 skoore jne, igati kõvad mehed või mis. Aga lähed siis kasvõi suvalist versust tegema ja tüübid on täiesti kasutud, ego laes ja lendavad rambo stiilis peale lõpp tulemus mingi 5-20 ja tiimitööst ei tea ta sittagi. Kõik tahavad vaid oma BL statse üles pimpida, et pro-na näida
Mina isiklikult olen ikka tohutult mänguoskust juurde saanud pubi väliselt. Mida paremad vastased on seda rohkem sa ise õpid. Ennem olin ma ikka täis noob tbh. Nüüd aga igas teises serveris häkker ja saan bänni.
viimati muutis Nimetu112 31.03.2013 21:42:16, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
31.03.2013 21:48:07
|
|
|
Avastasin ägeda asja - Puldiga mängides tekib vähe probleeme sest on olemas siuke asi nagu
Prone
crouch/Prone(hold)
Puldil parem stick mapitud nii:
crouch/Prone(hold): Button 10
Mäng jääb ootama "Press Z to prone", aga kuna mina vajutan prone(hold), siis mitte midagi ei juhtu - eks pean endale ise mingi layouti panema, et mängida saaks ja mappima mingi asja prone alla.
edit: proovisin - Prone ei saa puldile mappida... ühegi nupu all ei tööta - saab ainult crouch/prone(hold) kasutada
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
|
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nimetu112
HV kasutaja
|
01.04.2013 06:43:48
|
|
|
No need 1 lasu selvad küll väga skilli ei nõua ju, 1 laks kerre ja surnud. Ja kui sa hoiad enamvähem sihikut vastase peal, siis sa sured. Võidab ikka tulevahetuse see kes pähe laseb. Ja kuidas tuleb individuaalne laskeoskus seal mängides? Lihtne, sea ei ole masinaid mis peaaegu sulle pihta lasevad ja ära tapavad. Seal on sitaks head glitchimist, seega pead kiirelt suutma vastase väikese osa peast mis väljas on otsast lastma. Ja ainuke keelatud kasulik asi oligi slug ammo, ülejäänud seal nimekirjas on niiikuinii rämps. Ja ühelasu relvasi on küllaga kui sa pähe lased. Seega sinu väide on pigem see ebaloogiline. Keegi pole kellelgi keelanud võtta mingi aeglane ja ebatäpne käsn ja näidata kui osav ta sellega on. Sa kõlad jubedalt nagu iga teine pubi vend kes saab surma mingi universaalse relvaga ja on kohe butthurt. et jube eazy relva kasutad jne, aga ise olen kõva mees ja kasutan käsna millega ma väga head tööd ei tee.
Rumal loogika, muidugi inimesed kasutavad seda mis parem on.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
kankka
HV kasutaja
|
01.04.2013 08:19:05
|
|
|
Mis asi on ESL ja pub jne?
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
01.04.2013 08:30:52
|
|
|
kankka kirjutas: |
Mis asi on ESL ja pub jne? |
pubi <3> inglispärane kõrts (ehk värdkeeles mõeldud ka public mängu/serverit?)
http://www.esl.eu/
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
01.04.2013 15:52:45
|
|
|
tsitaat: |
No need 1 lasu selvad küll väga skilli ei nõua ju, 1 laks kerre ja surnud.
|
Jah, mitmelasuselvad on pro-dele.
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
kazzka
HV kasutaja
|
01.04.2013 16:54:23
|
|
|
BF 3 ainult üks peavalu. Installisin mängu uuesti peale ja kui proovisin esimesel korral mängu minna, siis sain ilusti. Vahetasin serverit ja "BF3 has stopped working". Proovisin uuesti ja sain sisse. Nüüd aga peale keele vahetamist viskab pidevalt crashi. Olen proovinud selle faili kustutamist My Documents kaustast, kuid see ei aidanud. Mingit muud abi?
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
01.04.2013 17:01:03
|
|
|
kazzka kirjutas: |
BF 3 ainult üks peavalu. Installisin mängu uuesti peale ja kui proovisin esimesel korral mängu minna, siis sain ilusti. Vahetasin serverit ja "BF3 has stopped working". Proovisin uuesti ja sain sisse. Nüüd aga peale keele vahetamist viskab pidevalt crashi. Olen proovinud selle faili kustutamist My Documents kaustast, kuid see ei aidanud. Mingit muud abi? |
uuenda draiverid ära, 99% piixu tuleb sellest, proovitakse mängida mingite 2a vanade draiveritega. ja ma mõtle ainult videokaardi omasid, vaid ka emaplaadi chipset, häälekaardi draiverid, lan-wifi vms kaart jne. kõik peavad uuendatud olema.
ja ülejäänud 1% on tõesti selline vanaraud, millepeal ei peagi modernsed mängud töötama.
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
puujuur
HV kasutaja

|
01.04.2013 18:05:26
|
|
|
on ehk kellelgi mängu võtit müüa?
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
02.04.2013 01:32:53
|
|
|
Nimetu112 kirjutas: |
No need 1 lasu selvad küll väga skilli ei nõua ju, 1 laks kerre ja surnud. Ja kui sa hoiad enamvähem sihikut vastase peal, siis sa sured. Võidab ikka tulevahetuse see kes pähe laseb. Ja kuidas tuleb individuaalne laskeoskus seal mängides? Lihtne, sea ei ole masinaid mis peaaegu sulle pihta lasevad ja ära tapavad. Seal on sitaks head glitchimist, seega pead kiirelt suutma vastase väikese osa peast mis väljas on otsast lastma. Ja ainuke keelatud kasulik asi oligi slug ammo, ülejäänud seal nimekirjas on niiikuinii rämps. Ja ühelasu relvasi on küllaga kui sa pähe lased. Seega sinu väide on pigem see ebaloogiline. Keegi pole kellelgi keelanud võtta mingi aeglane ja ebatäpne käsn ja näidata kui osav ta sellega on. Sa kõlad jubedalt nagu iga teine pubi vend kes saab surma mingi universaalse relvaga ja on kohe butthurt. et jube eazy relva kasutad jne, aga ise olen kõva mees ja kasutan käsna millega ma väga head tööd ei tee.
Rumal loogika, muidugi inimesed kasutavad seda mis parem on. |
"Lihtne, seal ei ole masinaid mis peaaegu sulle pihta lasevad ja ära tapavad." sellest ei saanud aru.. masinad on integraalne osa BFis ja nende vastu sõdimine on osa mängust.. mis mõttes nagu nende puudumine peaks skilli kuidagi arendama? Nii et põhimõtteliselt on "skill" peidus kunstlike reeglitega piiratud masinavabas mängus mida mängitakse võimalikult kergete relvadega? Nii ma loen välja.
Sorry tegelikult norisin, ma lihtsalt ei suutnud kiusatusele vastu panna
ladderid on imho kunstlik e-peenis.. pubi on naturaalne multiplayer ja see competitive jääb kunstlike piirangute ja reeglitega ripatsiks..reegleid on vaja et hindamise alusbaas oleks ühtne aga kogu see keskkond ja mäng selle tulemusel moondub märgatavalt.Lisaks, kui sa lähed üksi pubisse siis ei ole "ladderi kogemusest" sittagi kasu sest su enda tiimi ei ole seal.
Ainus mis jääb on õpitud sweetspotid kämpimiseks ja oskus kasutada "universaalset relva" veel "paremini".. mis on suhteliselt "dead end" rada skilli mõttes...
Laskma võid õppida ka omapead..selleks ei ole mingit kuradi ladderit vaja.. mul võttis 250h et (üleüldine) kdr 0.7'lt alustades 2.0 ületaks..algus oli väga valus.. seda ilma m16/aek/m416/famasi/an94 regulaarse kasutuseta.. viimase kahe nädala summa on ca 4000killi, kdr kusagil 2,6-2,8 vahel, spm kõikus sõltuvalt tdmist (Noshahr, Kharg või CQTDM) või conqist (Firestorm, Pipeline jms avatud mapid + Armored Shield ( ~400 ja ~1300 vahel..harilikult 600-800..ma pean ennast keskpäraseks..
noob on see kes käib spawnis tihemini kui teisi sinna saadab.. aga üleolevalt kõiki kes ladderites ei pela "pubinoobiks" kutsuda, kamoon.. suvaline tont võib teha klanni ja liituda suvalise ladderiga.. häid ja halbu mängijaid on igalpool umbes võrdsetes proportsioonides
miks ma tõin välja relvad mis tapavad enamasti ühe lasuga ja väitsin et nad vajavad rohkem skilli kui "universaalsed"..? Sest nendega on tunduvalt raskem HÄSTI mängida.. niisama põrgelda ja tappa umbes sama palju kui kooled ise: lihtne.. enamik suudab seda..
Kui sa lased mööda, sul relv laeb käes kuni sekundi.. selle aja sees saad vastase automaatrelvast tosinajagu kuule, millest enamasti umbes 20% tabab -> ning millest piisab su enda suremiseks..
See on põhjus miks xDM variantides shottidega ja autoshottidega vendadel on kdr umbes 1.. osadel halvem, osadel parem.. tapavad kuradi kiirelt, aga ise ka eriti kaua elus ei püsi..pmst lahmitakse umbe ja loodetakse et piisab, pooltel kordadel saadakse pihta, pooltel kordadel lastakse mööda ja surrakse kohe ise.. aga see vähemus kel on reaktsioon suts kiirem ja käsi täpsem, sa ei tee nende vastu üldjoontes kuraditki..
butthurt? ma kasutan Hr.m16 vastu reeglina G3.. ja see töötab suht hästi.. kuni halani et ma olen g3 noob ja kui ma ise vastu küsin et miks sa ise seda siis ei kasuta kui see nii "hea" on, siis on vaikus..
|
|
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
02.04.2013 20:52:43
|
|
|
G3 on mõnus relv jah (eriti neile kes seda mõla pidi reaalselt ise 8 või 11 kuud kandma). Assault Rifle klassist isiklik lemmik on aga AK-74M, iron sightiga.
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|