|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
M3rcury
HV kasutaja

|
27.03.2013 22:27:47
|
|
|
Minu esimesed "40"(75) minutit Bioshock Infinite-ga, pagan kui lahe see mäng on, graafika on üli ilus Ultra settingutel ja gameplay on värske, uudne ja samas ägedaid emotsioone tekitamas. Selle esimese "40"(75) minuti kogemusega ütleks küll GOTY kandidaat.
Spoiler 
_________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
27.03.2013 23:14:08
|
|
|
Täitsa mõnus mäng on jah, samas ei tekita sellist GOTY vaimustust nagu enamusel
|
|
| Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
90 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
28.03.2013 00:20:47
|
|
|
| M3rcury kirjutas: |
Minu esimesed "40"(75) minutit Bioshock Infinite-ga, pagan kui lahe see mäng on, graafika on üli ilus Ultra settingutel ja gameplay on värske, uudne ja samas ägedaid emotsioone tekitamas. Selle esimese "40"(75) minuti kogemusega ütleks küll GOTY kandidaat.
Spoiler 
|
Video oli muhe, kannatab vaadata ilma hääleta Sa vist väga emotsionaalne inimene või sul lihtsalt mulapidamatus.
Ja üldsegi ei taha solvata
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
1 :: |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
28.03.2013 00:36:29
|
|
|
| jeanman kirjutas: |
| M3rcury kirjutas: |
Spoiler 
|
Video oli muhe, kannatab vaadata ilma hääleta Sa vist väga emotsionaalne inimene või sul lihtsalt mulapidamatus.
Ja üldsegi ei taha solvata  |
Eks mõlemat suht, kui kuskil ei saa ennast välja elada, siis vähemalt saan seda teha videos, aga mulle meeldib seda teha, vähemalt on ka videod selle võrra huvitavamad, mina ise ei viitsiks vaadata video kus lihtsalt jutustatakse jutti tuima häälega, Bioshock oli huvitav ja sedavõrra ka emotsioonid olid head. Aga seoses selle videoga on mul ainult üks kahetsus, nimelt ununes mikker mul Mode 2 peale, ehk salvestus liiga vaikselt (Kes ei saa aru mis mode-st jutt siis mu konto all Vlog video selgitab mu mikri funktsioone ja erinevusi link), ehk osa emotsioone läks kaduma, püüdsin parimat endast anda, et siiski video üles saaks ja vaadatav oleks.
Ega ei solvanudki, pigem võtan seda komplimendina
_________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
28.03.2013 09:29:41
|
|
|
| Et mäng on raha väärt ?
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
28.03.2013 10:09:17
|
|
|
| Scart kirjutas: |
Esimesed 20 minutit olid küll...
Üle pika aja taaskord multiplat mäng, mille kodu on PCl. Ultra sätetega on pilt üliterav, tekstuurid kenad ja viisakad.
EDIT: kindel GOTY. Muusika, visuaalne pool ja gameplay on lihtsalt fantastilised. |
textuurid on kenad ? Esimesed 10 minutit marssisin ultra setingutega ringi pidevalt mõeldes wtf is this shit ? aasta 2005 ?
üldmulje on muidu hea aga aegajalt on küll mingi placeholder textuurid it seems
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
28.03.2013 10:11:08
|
|
|
| pots4t4j4 kirjutas: |
Üle pika aja taaskord multiplat mäng, mille kodu on PCl. Ultra sätetega on pilt üliterav, tekstuurid kenad ja viisakad.
EDIT: kindel GOTY. Muusika, visuaalne pool ja gameplay on lihtsalt fantastilised. |
textuurid on kenad ? Esimesed 10 minutit marssisin ultra setingutega ringi pidevalt mõeldes wtf is this shit ? aasta 2005 ?
üldmulje on muidu hea aga aegajalt on küll mingi placeholder textuurid it seems |
netist pole vaatanud, et äkki on tegu BUGiga? Ma ise veel pelanud pole(äkki ongi jurr graafika), aga leidsin sellise "texture fix" video: http://www.youtube.com/watch?v=vomP7Qf_tc4
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
28.03.2013 10:56:41
|
|
|
| labidas kirjutas: |
| pots4t4j4 kirjutas: |
üldmulje on muidu hea aga aegajalt on küll mingi placeholder textuurid it seems |
netist pole vaatanud, et äkki on tegu BUGiga? Ma ise veel pelanud pole(äkki ongi jurr graafika), aga leidsin sellise "texture fix" video: http://www.youtube.com/watch?v=vomP7Qf_tc4 |
ei ole asi selles lihtsalt osad textuurid on hoia peast kinni ja vaata mujale, samas ei maksa seda liiga tõsiselt võtta paremat mängu pole üle pika aja tõesti näinud ja soovitaks kõigile
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
28.03.2013 16:44:24
|
|
|
Hästi tehtud , aga ikka suudeti (minujaoks) mäng ära rikkuda. Kuskil poole mängu peal oli selge , et mängu nimi peaks "lootmania" olema. Mis teha, ei meeldi sellised mängud kus mu aega üritatakse mingi juraga raisata.
Columbia ja Elizabeth olid suurepäraselt tehtud.
Spoiler 
Story - maitse asi. Kuskil poole pealt hakkas asi segaseks minema. Loomulikult suudeti räige loogika viga teha.
Kui ühes maailmas kellegi surm ajab teistes maailmades sama isiku hulluks ja maailmasid on miljoneid , siis oleks suure tõnäosusega vähemalt ühes maailmas see isik surnud. Mis tähendaks , et kõikide maailmade kõik inimesed oleks hullud.
Üldiselt oleks võinud miljoni maailma teooria asemel miskit muud välja mõtelda . Loomulikul on tegija jaoks tore kui lugu segane on ja tegelikult midagi kindlat ei ole , sest alati saab ju ütelda "selles maailmas on lugu selline"
Samas , milleks hakata arendama raketiteadust mängus mille sihtgrupp on eelkõige ikka konsooli mängijad, kellest enamus ilmselt tõsised ulmefännid ei ole. "Kolme nupu" ja miljoni maailma vahepeal asuv lõpp oleks ilmselt palju mõistlikum olnud. Muidugi kui piipu tõmmata ja Bioshocki mängida, siis on lugu ilmselt suurepärane
GOTY ?
Ma pole eriline FPS-i fänn , et oskaks ütelda mis aastalõpus selles zanris parim olla võiks.
Kui lihtsalt parima mängu elamuse kohapealt võtta, siis EI . Antud hetkel lähevad minu 12 punkti Tombraiderile.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Evil
Hull

|
28.03.2013 17:14:22
|
|
|
Ootasin paremat sellest. GOTY kindlasti mitte. Crysis 3 on ilusa graafikaga, sellel pigem keskpärane. Kokkuvõttes on see heal juhul Bioshock 2-ga samma auku. Kui neid võrrelda saab siis Far Cry 3 ja Dead Space 3 olid mõlemad paremad.
|
|
| Kommentaarid: 242 loe/lisa |
   |
2 :: |
202 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
28.03.2013 18:04:24
|
|
|
| Evil kirjutas: |
Kui neid võrrelda saab siis Far Cry 3 ja Dead Space 3 olid mõlemad paremad.  |
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mxr
Kreisi kasutaja
|
28.03.2013 18:51:48
|
|
|
Ootasin paremat sellest. GOTY kindlasti mitte. Crysis 3 on ilusa graafikaga, sellel pigem keskpärane. Kokkuvõttes on see heal juhul Bioshock 2-ga samma auku. Kui neid võrrelda saab siis Far Cry 3 ja Dead Space 3 olid mõlemad paremad.  |
no comments....
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
28.03.2013 21:36:22
|
|
|
Keda peaks huvitama siis täna kell 21:15 hakkan tegema live streami ja mängima esimesi tunde uuest BioShockist Vaatame kui hea mänguga siis tegu on
http://www.twitch.tv/HDTanelOfficial
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
28.03.2013 22:06:53
|
|
|
Ootasin paremat sellest. GOTY kindlasti mitte. Crysis 3 on ilusa graafikaga, sellel pigem keskpärane. Kokkuvõttes on see heal juhul Bioshock 2-ga samma auku. Kui neid võrrelda saab siis Far Cry 3 ja Dead Space 3 olid mõlemad paremad.  |
Kordades parem kui Bioshock 2. Mulle meeldib isegi esimesest rohkem, tbh...
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
29.03.2013 01:28:28
|
|
|
| Aastal 2013 on pcmängus default fov alla 90 ja ma pean hakkama veel mingit confi muutma et asi inimväärseks teha. Milleks menüüd vaja on kui seal ei saa mitte kui kottigi teha, ajuvaba. Kahjuks on mängu esmamulje rikutud.
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
29.03.2013 03:27:07
|
|
|
| Aah kirjutas: |
| Aastal 2013 on pcmängus default fov alla 90 ja ma pean hakkama veel mingit confi muutma et asi inimväärseks teha. Milleks menüüd vaja on kui seal ei saa mitte kui kottigi teha, ajuvaba. Kahjuks on mängu esmamulje rikutud. |
ja mäng ise ülikõve ja kindel kandidaat aasta parimate hulgas imo.
aga kuidas fov muuta saab , tahaks kuidagi pilti rohem näha ja relva vähem;P ?
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
93 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
29.03.2013 04:37:34
|
|
|
| Aah kirjutas: |
| Aastal 2013 on pcmängus default fov alla 90 ja ma pean hakkama veel mingit confi muutma et asi inimväärseks teha. Milleks menüüd vaja on kui seal ei saa mitte kui kottigi teha, ajuvaba. Kahjuks on mängu esmamulje rikutud. |
Sul pole ka lihtne, kui selline asi kohe muljed ära rikub...
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
infarkt
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
30.03.2013 11:57:24
|
|
|
| Klge teie kes te seda Paypali kummardate. Ma ostsin selle kaudu Bioshocki kuid see failis ära (oh enne imet) SEB virtuaalkaart näitab, et see summa on broneeritud ja paypalist tuli kiri, et raha saadetakse tagasi kuid konkreetselt raha pole mul arvele tulnud. Miks?
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
30.03.2013 12:04:27
|
|
|
Võtab ilmselt aega natuke. Kurat, ma ei saa aru kuidas sul see Paypaliga ostmine ei õnnestu üldse Kasutad ikka sama emaili ja muid enda andmeid ostes, mis paypalis? Vahest võib selles probleem olla..
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-=Px=-
Kreisi kasutaja
|
30.03.2013 12:15:23
|
|
|
Pole varem kuulnudki, et tehing ebaõnnestub, endalgi päris hea hulk oste sooritatud läbi paypal'i. Ju Võtab aega. Suhtle nendega'iga otse, kui ammendavat vastust soovid.
Swedbank pakub paari päris toredat ja lihtsat varianti oste sooritada: tudengitele NPNK Student Card ja siis deebet pluss, trükid paar numbrid sisse ja korras.
Igatahes, keegi odavalt Bioshock 1'e ei soovi müüa ? Sain aru , et siin osad said Infinite'ga kaasa.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|