Ei olnud sellel Jokeril mingit chiiti peal, ei olnud ka wastelandis. Mäletan väga hästi kui ma teda luurasin suhteliselt lähedalt, kui oleks chiit peal olnud, oleks surma saanud, aga vot ei saanud.
Eino, see ju vana dohc ja tema lambised süüdistused. Arvab, et teab kõige paremini kuidas selles mängus mängima peab. Ka mina olevat häkker olnud ja ainult möliseda see kodanik oskab, muud miskit. Kui nüüd ka seda venda admini positsioonilt maha ei võeta, siis ma ei oskagi midagi arvata. Saan aru, et mumbles on tore videokaartidest ja muust riistvarast rääkida mängu vahele, kuid tegelt ka wtf.
Küsimus: Kas eesti serveris mängimine on nii tähtis teile? Saan aru, et server aeglane, adminnid sakivad ja on igast muid probleeme. Miks krdi pärast üldse siis olete HV serveris? Miks selline enesepiinamine? Minge mujale, kus framerate parem, adminni ei kiusa ja sõidukid on peale restarti terved. Jääb rohkem mulje, et meeldib ainult teineteise kõri kallal järada ja tähelepanu otsida foorumites. Kui nii, siis pole mängija eesmärgiks leida lahedat serverit, kus mõnusa mängijaskonnaga koos pelada, vaid hoopis midagi masohistlikumat/perverssemat.
Või on äkki probleem selles, et ka kõigis teistes serverites, kus antud isikud käinud on neil samamoodi probleemiks adminnid, kes neid alatult süüdistavad jne? Et pole nagu vahet, aga HV serveri kallal saab vähemalt siin vinguda?
Kindlasti oskavad osapooled siin ka teistele jagada mõnda väga head mitte HV serverit, kuhu nad võiks koos kolida ja nautida wastelandi/dayz'd? Ei? Oleks kõik probleemid lahendatud korraga ning rahvas saab ainult meenutada lahedaid juhtumeid eelmisest õhtust. Minge vaadake selle threadi esimest paarikümmet lehte, mis olid täis seda.
Küsimus: Kas eesti serveris mängimine on nii tähtis teile? Saan aru, et server aeglane, adminnid sakivad ja on igast muid probleeme. Miks krdi pärast üldse siis olete HV serveris? Miks selline enesepiinamine? Minge mujale, kus framerate parem, adminni ei kiusa ja sõidukid on peale restarti terved. Jääb rohkem mulje, et meeldib ainult teineteise kõri kallal järada ja tähelepanu otsida foorumites. Kui nii, siis pole mängija eesmärgiks leida lahedat serverit, kus mõnusa mängijaskonnaga koos pelada, vaid hoopis midagi masohistlikumat/perverssemat.
Või on äkki probleem selles, et ka kõigis teistes serverites, kus antud isikud käinud on neil samamoodi probleemiks adminnid, kes neid alatult süüdistavad jne? Et pole nagu vahet, aga HV serveri kallal saab vähemalt siin vinguda?
Kindlasti oskavad osapooled siin ka teistele jagada mõnda väga head mitte HV serverit, kuhu nad võiks koos kolida ja nautida wastelandi/dayz'd? Ei? Oleks kõik probleemid lahendatud korraga ning rahvas saab ainult meenutada lahedaid juhtumeid eelmisest õhtust. Minge vaadake selle threadi esimest paarikümmet lehte, mis olid täis seda.
Ise pelan arma2.ru #5 serveris wastelandi ja DayZ väga ei mängi. Enne sai ikka ainult DayZ pelatud HV serveris, siis aga sain aru, et enne standalonet ei muutu arvatavasti midagi.
Samas ma ei saa aru, et mida või keda sa kaitsta üritad? Sellessuhtes pole and3rsi moddimise ja chesm6mmi raudsete närvide kohta kellelgi midagi halba öelda, pigem on siin paranoiline skisofreenikust dohc mängus, kelle ümber pall pikalt keerlenud on. Keerataks global/side chat kinni ei saaks mingit mölisemist ka olla ja server oleks koheselt üks mängitavamaid (said surma siis said).
Ma olin serveris kui dohc-48v12 sõimas jokerit litsiks ja kooderiks ja tema väited on hale naljakad kui üle 5 killi tegemine tundub kahtlane ja suht võimatu ma olen 9 kill teinud alla 5 minuti ja minu arvuti on paras p... võrreldes jokeri omaga.
Miks mulle HV server isiklikult meeldib on sellepärast, et hetkel on seal teiste serveritega võrreldes üldiselt koguaeg FPS korras, ping on väike, viewdistance + ilmastiku olud on head, piisavalt masinaid ja relvi.
Ja see, et siia tuleb fleimimist rohkem kui lihtsalt kellegi tegemistest või suurtest sõdadest nagu seda on esimestel paarikümnel lehel on tingitud sellest, et playerbase järjest kasvab (esimese 20. lehe peale oli ala. 25 sellist aktiivset kes koguaeg postitasid ja nüüd mine vaata palju on dayz.kriba.ee's whitelist topicus teemasid) ja tuleb koguaeg uusi nägusi...see on iseasi mis pilguga keegi seda vaatab, et kas on see hea või halb.
Mina ja mu sõbrad mängisime varem vähemalt pool aastat private hives Zombies.nu ja seal sai kõvasti 5vs5vs5 / 10vs10 jne. lahinguid tehtud, adre oli tipus juba sisselogimise ajal. Kuid peale seda kui omanik lasi seal isikliku modi "DayZero" välja + 4 või 5 erinevat serverit siis läks asi allamäge.
Ma ei tea kas serverid on/olid sitalt confitud või ei talu lihtsalt 60/60 playeritele vastu, ilmastikuolud on samuti tuksis...heal päeval 300-400m nähtavus, sest koguaeg on tugev udu ja kui sajab vihma siis sajab seda nagu vihmametsas.
Sai ka ReduX -is paugutatud. See oli hea vaheldus, sest sealt olid enamus highpower snaiprid ja asjad eemaldatud ja sai rohkem stanagite ja muude automaatidega ringi möllata kuid EU server läks kahjuks maha ja jäeti US või UK servu ja seal on ping mul liialt kõrge.
Samuti olen natukene aega mänginud soomlaste private hives nagu PapuWarfare (first person only)
//E: +esimese 20. lehekülje juures polnud veel HVlastel oma serveritki vaid mängiti public hivedes ju. Ning "Jääb rohkem mulje, et meeldib ainult teineteise kõri kallal järada ja tähelepanu otsida foorumites." kas ma tõesti siis peaks pilk maas sest mööda minema midagi ütlemata kui alusetult tembeldatakse admini poolt kooderiks kui ma vaid püüan mängu nautida ja mis seal salata tõesti läheb hästi / paremini kui mõnel ja mulle tõesti meeldib sealsete nö. püsikundedega mängida...Isiklikult arvan, et sa paisutad asja lihtsalt raamidest jubedalt välja praegu tuues neid näiteid kuidas lood olid pea ~2aastat tagasi, sest minu esimene postitus oli suunatud ühe konkreetse isiku suunas mitte kõigi seal mängivate suhtes.
Ehk tõesti oleksin pidanud hoopis dayz.kriba.ee'sse tegema postituse kuid kahjuks/õnneks käidakse siin foorumis tihedamini HVserveri kohta uudistamas. _________________
viimati muutis Shorty 26.03.2013 20:55:52, muudetud 2 korda
Isegi olen kõnealuse tegelase poolt sõimata saanud, siin samas HV foorumis. Lapsik tegelane - ärritub üpriski kergesti ja siis hakkab sõimama suvaliste ettejuhtuvate sõnadega.
Selline inimene kohe kindlasti ei sobi mingisugusele võimupositsioonile.
sõna **** ei ole kasutanud, seda saab ka peale minu kinitada ala arks kolla lager, ja seda ka kinitab log. ja Õnneks ma ei näinud mis sa enne seda tegid kui sisse logisin.
DeTHiCa. Ma ei sa aru mis sõimasin ? Sina lendasid mulle selga, kukusid südistama ! Või väidad teisiti?
NorthB Murdu või mitte või olgu kas või all aga sinu arvamus jätab täitsa külmaks Sa olid vend LU15 ajal kes lasi anti koodi kui hackerid teleportisid.
Muide paljud kõhklused kahtlused on ka kinitust saanud, vahe reageerin üle, tean seda ise ka. Endal ka adreka laks suht tihti, aga ei kuku mõtlematul kohe tulistama. ootan seda õiget hetke. See 5vs1 oli suht keskmine, mõnel õnne rohkem kellelgi vähem mõni jookseb 30+ päeva ja pole ühtegi killi samas teisel kes otsib pvp see ka saab ikka tihiti surma, ja see juba olenb kui hästi halvasti kohta valid, hetke kust lased.
Või väidan valesti miskit?
Aga tegelt ka kas tõesti VA esp muidu poleks vend luulet tampima hakkand. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
sõna **** ei ole kasutanud, seda saab ka peale minu kinitada ala arks kolla lager, ja seda ka kinitab log. ja Õnneks ma ei näinud mis sa enne seda tegid kui sisse logisin.
DeTHiCa. Ma ei sa aru mis sõimasin ? Sina lendasid mulle selga, kukusid südistama ! Või väidad teisiti?
NorthB Murdu või mitte või olgu kas või all aga sinu arvamus jätab täitsa külmaks Sa olid vend LU15 ajal kes lasi anti koodi kui hackerid teleportisid.
Muide paljud kõhklused kahtlused on ka kinitust saanud, vahe reageerin üle, tean seda ise ka. Endal ka adreka laks suht tihti, aga ei kuku mõtlematul kohe tulistama. ootan seda õiget hetke. See 5vs1 oli suht keskmine, mõnel õnne rohkem kellelgi vähem mõni jookseb 30+ päeva ja pole ühtegi killi samas teisel kes otsib pvp see ka saab ikka tihiti surma, ja see juba olenb kui hästi halvasti kohta valid, hetke kust lased.
Või väidan valesti miskit?
Aga tegelt ka kas tõesti VA esp muidu poleks vend luulet tampima hakkand.
Su postitus on üks korralik käkk, mille iga rea mõttest on väga raske aru saada. Ega keegi ei tahagi, et tema arvamus sulle korda läheks. Inimesed tahavad, et chesm6mmile läheks lõpuks korda mida nemad arvavad.
Oli ilus päev, mõtlesime ajamehega nalja teha ja 2kesi hakata vastu oomightyle HV kambale, kui dohc campas wastelandi missiooni metsa servas. Sõitsime vodnikuga platsi, oi kus kurjam lasi DMR-iga niiet vere tõmbas lahti. Sain 2 bazunni lastud autotagant ilma, et veel rohkem pihta saaks, samalajal ajamees küürutas teiselt poolt, et segadusse ajada ja nii su küünal kustutatud saigi. Mis sai edasi? Läks miski 45 minti mööda kui dohcil oli närvivapustus juhtunust ja hakkas bluefori tiimikaaslaste juurde spawnima ja jalgu alt laskma (ka meilt). Tunnistada võib tatslinkov. Ja nii päris pikalt. Ega noh, kui muidu saaks ükskõik kes sellise asja eest 24h bani või kicki, siis dohc jäi puutumatuks. Siit hakkaski tüli kooruma. Süüdistati häkkimises jm, et mu.. ja s...t vend ja kulbiga teisi lapsikuid sõnu. Nüüd tuleb mingi LU15 jutt ja suhtumine "ignorance is bliss". Mis ma oskan kosta: vähemalt ma ei lobise lugematul kordadel inimestele ette sõidukite ja kasutajate asukohti (varem olin ma ka ringkaitsel, aga enam mitte) ja ei ole ma ka global bani saanud (kui ma ei eksi, siis sina isegi 2x).
Rohkem p...a ma siia postitada ei viitsi, minu (ja teiste) jutust koorub välja ilmselgelt sinu labiilne närvikava ja MIKS SA EI TOHIKS admin olla HV serveris. Kurat, enne häkkerite laviin, kui labiilne vend puldis.
Nädalavahetusel tulen mängima, kohtume lahinguväljal
Nädalavahetusel tulen mängima, kohtume lahinguväljal
Peaks kah tulema vahelduse mõtteks. Ikkagi pühade aeg jälle _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Sai siis hetkel Dohcilt admin õigused võetud üldise rahulolu nimel, ja loodan et sellega kaovad igasugu süüdistused ja tülid mis siin juba päevi kestavad, allright....?
Draamat verd ja kannatust igatahes kallid mängijad kellel on võibolla natuke paremad kunstilised oskused kui mul
Kui kellelgi on viitsimis teha custom billboarde ja särki värki siis võiks ps mulle oma pildikesed,näide minu huumorist on näha serveris balotal kus lehvib ka Eesti lipp.
Soovitud oleks sellised kus on kas reeglid ja hoiatused nt sisened linnadese on seal piiril hoiatus "Beaware of bandits and looters in town" jne,Võib olla ka eestikeelne eestistame chernarussia.
Mure. Sain kõik vajalikud värgid tõmmatud, aga ükskõik mida ma ei teeks, ikka ütleb bad version. Ja vahet pole mis versiooni peale. Kellelgi sama jama?
Mure. Sain kõik vajalikud värgid tõmmatud, aga ükskõik mida ma ei teeks, ikka ütleb bad version. Ja vahet pole mis versiooni peale. Kellelgi sama jama?
Kas arma beta batch on sama mis serveri versioon, kas dayz versioon on sama mis serveri versioon. tee steamis "verify game files" vms ja uuenda uuesti. _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Jah, ta pole seda sul ära installinud veel. Mul on mõnikord jäänudki tegema, pane dayzcommander kinni, kustuta dayz kaustast see tõmmatud dayz fail ära ning lase commanderil uuesti tõmmata ja installida. _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Draamat verd ja kannatust igatahes kallid mängijad kellel on võibolla natuke paremad kunstilised oskused kui mul
Kui kellelgi on viitsimis teha custom billboarde ja särki värki siis võiks ps mulle oma pildikesed,näide minu huumorist on näha serveris balotal kus lehvib ka Eesti lipp.
Soovitud oleks sellised kus on kas reeglid ja hoiatused nt sisened linnadese on seal piiril hoiatus "Beaware of bandits and looters in town" jne,Võib olla ka eestikeelne eestistame chernarussia.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.