kas keegi on xbox.com lehelt ms punkte ka juba suutnud osta?
mul mitte kohe kuidagi ei õnnestu lisada kaardiinfot : can not authorize payment method.
regioon on hotmailis eeesti ja ka xbox veebis pandud nüüdseks eesti, ei funka asi.
kaardi andmed on õiged (mastercard) .
muudelt välismaa saitidelt sain tellitud
ja raha on ka piisavalt peal kaardil.
foorumid ka läbi tuhnitud aga abi pole kuskilt saanud.
on kellelgi ideid/kokkupuuteid?
Kui sa hetkel osta ei saanud, siis tundub, et Eesti regioonile ei ole endiselt punktide ostuõigust antud.
Ei tea mis mõte sellel regiooni jamal siis oli, kui MS ei suuda isegi tavalisi asju nendele lisada
Üleüldse... Ma ei mõista, miks peab üldse mingi regioonide süsteem olema? Las olla vaid EU, US jne, kuid iga riik eraldi ja siis ei suudeta ka isegi punktide ostmise võimalust lisada on täielik absurdsus.
Üleüldse... Ma ei mõista, miks peab üldse mingi regioonide süsteem olema? Las olla vaid EU, US jne, kuid iga riik eraldi ja siis ei suudeta ka isegi punktide ostmise võimalust lisada on täielik absurdsus.
ju siis suurkorporatsioon nagu microsoft ei tule selle peale
ju siis suurkorporatsioon nagu microsoft ei tule selle peale
Põhiliselt on see seis tänu filmitööstusele, kes ei suuda unustada aega millal film jõudis videolevisse mitu aastat peale kinodes ringlemist.
kas keegi on xbox.com lehelt ms punkte ka juba suutnud osta?
mul mitte kohe kuidagi ei õnnestu lisada kaardiinfot : can not authorize payment method.
regioon on hotmailis eeesti ja ka xbox veebis pandud nüüdseks eesti, ei funka asi.
kaardi andmed on õiged (mastercard) .
muudelt välismaa saitidelt sain tellitud
ja raha on ka piisavalt peal kaardil.
foorumid ka läbi tuhnitud aga abi pole kuskilt saanud.
on kellelgi ideid/kokkupuuteid?
Kas sul on kaart Swedbangas turvaliste ostudega registreeritud?
Ning proovi, kas paypali kaudu saab osta, linkides oma kaart PPga ja proovides osta läbi xboxi?
Kuhu su xboxi gamertag on regatud? US või UK? Mul on endal US aga saan ka xbox.comis panna seal endale eesti regiooniks, see ei mõjuta mu ostmist üldse.
Ning viimane asi. Kui sul on GT UK või US, proovi kas saad hotmailis enda riiki muuta.
•Mine outlook.com
•Kliki seal paremal enda nime peale, millel on avatar.
•Tuleb valik "Konto sätted", kliki seda.
•Võibolla käsib sul sisse regada, tee seda
•Siis tuleb lehekülg kus on su nimi, su sünnikuupäev, email jne
•Sünnikuupäeva all on link "Isikliku teabe redigeerimine" , kliki seda.
Nüüd peaks tulema suurem valik igast asju ning üheks valikuks on oma regiooni muutmine. Proovi panna UK või US (Oleneb kumb su GT on)
Loodan et mõni neist töötab.
Samuti hoiatan et kui teil on PAYPAL xboxis, siis VÄLTIDE ostmast liiga tihti!! (Ala ostan 800msp, 5 min hiljem tahan veel 1600msp) See paneb selle mingi fraudi blokeeringu peale pikaks ajaks. MS kardab et account on häkitud, kuigi ta ei tea et sa ise tihti ostad ja siis pannakse see blokk peale juhuks et mingi võõras ei saaks su kontot tühjaks teha, ostes punkte üksteise järel.
Et seda vältida, ostke näiteks esmaspäeval 800msp NING teisipäeval või kolmapäeval teine, siis ei tule seda fraudi VÕI ostate korraga 4000MSP. Mul mitu korda on nii olnud ja see fraud tuleb ise küljest ära mingi kuu pärast vms. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Olen ostnud 3 korda punkte ja ühe aastase gold kaardi. Siiani on väga hästi töötanud. Ostmisel peaks vaatama, et poleks regiooni piirangut valikul peal.
Koodi olen väga kiirelt kätte saanud. Kinnituseks saadavad nad sulle telefonile koodi, millega saad näha oma xbooxi sisestavat koodi.
Hinnad peaks ka odavamad olema kui Xboxi lehel.
Selliseid lehti on veel, aga ma olen hetkel sellega rahul.
Ise olen hetkel UK regioonis oma kastiga. _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
nonii, hakkab pihta 17. dets. on üle kolme kuu möödas, right?
There’s a problem completing your move right now. Please check the Region Change Support Page to make sure it will work for you, and try again later. _________________ !!
kellelgi on forza motosport 3 disk 1 contenti? ostsin osta.ee st forza 3 aga disk 1 kriibitud 65% instaili peal annab saba saaks ära instailida vähemalt siis äkki töötaks. _________________ Hardcore Power https://fr33z3dj.wordpress.com/
Kes mäletab DuckTalesi NESi peal? Kui vastus on jah, siis sel suvel tuleb Remastered versioon XBLAsse, WiiU eshoppi ja mujale. Nii tore on jälle kuulda voice actoreid, kuigi tüübid ise üle 90 aastased. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.