jah
tegi täna update ja oli olemas...
kuid suht eba on see et mina mängida -setiga kuid kindalsti paljud sõidava nende "vormeli" rehvidega _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Nagu päriselu - kõige odavam variant ei kõlba millekski kasulikuks. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kõige odavama variandiga saad lihtsalt maigu suhu sellest, mida suurema raha eest saaks. Natukene naljaks on vähem kui 45€ üldse investeerida sellesse mängu, kuna kui saadab kommerts-edu siis tagasi teenite nkn kõik ning tasuta koopia saate ka veel. _________________
tagasi saad sa sealt ainult siis, kui piisavalt palju sinna panustand oled, ehk siis igast konstruktiivseid ettepanekuid teind ja buge reportind jne jne ühesõnaga arenduses kaasa löönud. niisama aitäh eest ei saa sa sentigi. ja alates full memberist, 75 euri, saad mängu tasuta. team member ja junior member saavad sisse makstud summa väärtuses discounti.
gan3b, esiteks ma ei loopinud seda raha sinna... communiti assisted ütleb päris palju ja tahaks tõesti korralikku simu arvutile
ei hakka selles 25.- kahju kui vahest sõpradega laguna-t saab ajaviiteks mängitud
NATAS999, 45.- äkki mõtlesid
ja tänud lühikese kuid ülevaatliku vastu eest ...
E:
Kas ongi nii et -setiga nö pehmemad street tire? ?
Ja orginaal laucnherit avades voremeli rehvid mis omavad ulme grippi ? _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
kes hiljaks jääb see ilma jääb
igatahes mängu juhitavust ikka kõvasti muudetud.
nüüd kui hästi tahta, saab isegi külg ees sõita _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Krt mul haige jama mänguga. Tõmbab baasversiooni ära aga viimase patchi installimisega hakkama ei saa. Loobib mingit errorit.
Endal küll pCARSi ei ole ja aidata ei oska, aga kuidas teised sind aitama peaks kui sa ei viitsi kirja panna mis see "mingi error" on. HV-s ei ole jätkuvalt tegemist hiromantide kogukonnaga. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Krt mul haige jama mänguga. Tõmbab baasversiooni ära aga viimase patchi installimisega hakkama ei saa. Loobib mingit errorit.
Endal küll pCARSi ei ole ja aidata ei oska, aga kuidas teised sind aitama peaks kui sa ei viitsi kirja panna mis see "mingi error" on. HV-s ei ole jätkuvalt tegemist hiromantide kogukonnaga.
mis kogukond ta siis on? enamikes teemades, kus asjalikku nõu saaks anda, aga ei pea andma, tuleb küll alati hiromantide kari lagedale, kus nad siis nüüd on?
Kas seda mängu kannatab klaviatuuriga ka mängida muidu ?
Arvesse tuleks võtta siis fakti, et ma olen kõik mängud elus sellega ära mänginud. Ka LFS ja richard burns rally. Samas on mänge kus klaviatuuriga sõita ei saa (Kunagi oli mingi m3 simulaator)
Mul lihtsalt pole normaalset võimalust rooli ja mölle üles panna.
Keegi sõitu ka vahest teeb? vaatasin et event 11 kohal poiss nimega kristjan
Igatahes mäng on ikka haigelt edasi arenenud _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
braien334, kui õigesti asjast aru olen saand ja midagi vahepeal muutund pole, siis uusi liikmeid enam juurde ei võeta jah. kellel huvi on, on juba oma panuse andnud ja alpha kasutuamisõiguse kätte saand.
NATAS999, Saan aru jah, aga kahjuks hakkasin selle vastu huvi tundma liiga hilja. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Nojah, pildiilu pildiiluks. Tähtis on see, et sealt ikka korralik füüsika tuleks, muidu pole selle iluga midagi peale hakata. Ise sai üsna alguse membership soetatud. Ootusega, et järsku teevad kruusasõidu võimaluse ka juurde nagu lubavad (kunagi, tulevikus, ehk, järsku, siiski)
Damn viimased updated on ikka jõhkrad olnud mängule füüsika täiesti teine ikka versus mis pool aastat tagasi.. graafika ka haigelt nice. Praegu teen livestreami, tulge vaatama!
http://www.twitch.tv/hdtanelofficial _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Läks käest. Default settingud, ega nendega suurt pidamist pole
Palju puudu kh ei jäänud, et tagumise otsaga matsu oleks pannud. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kahtlen, et nii kiirelt valmis saab... kui saab siis suht väheste masinatega. Samuti rajad.. kõik võtab meeletult aega, et nii hea kvaliteediga asju teha. Eks masinaid saab hiljem updateidega juurde vast ka lisada. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
praegu tundub üldse suht bugfest olema need uuemad patchid just. välivaade puudub üldse, selle asemel mingi kuklasse vaade ja kart on juba pikemat aega absoluutselt juhitamatu. arenguruumi veel on kõvasti.
Kardiga oli äge lasta jah. Lähedal on kere ümber, kaugemal sõidavad mehikesed vaid, kere on ümber ära kadunud _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
NATAS999, ära mõtle üle
vaateid on üldse juurde tulnud
hoa lihtsalt nuppu all ja voila
kart on jah feil kogu aeg olnud
aga kui 2014 tuleb siis aega tegelda küll selle mänguga _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
caarel123, ma räägin sellest, mis ta oli eelmise aasta numbri sees ja mis ta on praegu, hetkel on asi ikkagi rohkem katki kui ta varem oli.
nuppu all hoida vaate vahetamiseks??? :O what next? vasakule pööramiseks anna 3x sidurit, keera rool paremale, puuduta väikse varbaga ninaotsa ja ütlema kiiresti kolm korda 9/11 oli inside job?
Noh, eks tegu ikkagi pre-alpha'ga. Ma arvan, et hetke staadiumis konktreetseid ootusi panna mängule on natuke vara. Aga vaatasin, et kutid paugutavad siin ja polnud ise ka tükk aega sõitnud pCARSiga. Võtsin nõuks proovida 2 tänavaautot ja kuidas nendega driftiga (ok, korrektne on power-slide'da) kannatab. Polnud kummagiga ennem sõitnud, jätsin vaikimisi seade kah. Focus on esiveoline, sellest ka üsna alajuhitav, jõudu kipub väheks jääma. Teine masina võtsin EVO, neliveo konkreetsust oli tunda, jõudu ka tsipa paistis rohkem olema aga EVO kohapealt minek oli nii jõuetu (2x aitasin siduriga järgi). Lisaks pani EVO 5 käik mind iga kord naerma kui ma selleni jõudsin (mis mõttes?!)...
Equinox, ÄRA LASE Youtube'il oma stabilisatsiooni peale panna. Üsna rõve on vaadata venivat pilti mängust ja absoluutselt ei saa aru auto tegelikust liikumisest tee peal.
Equinox, ÄRA LASE Youtube'il oma stabilisatsiooni peale panna. Üsna rõve on vaadata venivat pilti mängust ja absoluutselt ei saa aru auto tegelikust liikumisest tee peal.
Räägid ehk lähemalt, et mis ja kuidas? Ise ma nagu ka seal midagi väga ei teinud ülespanekul. Võibolla kehv formaat sai salvestamiseks valitud (.mp4)?
Equinox, vaata oma Fordi videot, näed kuidas mängu enda indikaatorid videos sõidavad ringi.
Edit video ja Enhance kaudu peaksid saama uuesti maha keerata, ehk.
Formaadis ei ole asi absoluutselt kinni, võibolla oled automaatselt lubanud video stabiliseerimise (vist oli selline võimalus?).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.