Mängisin kunagi serveris, kus olid snaiprid, miinipildujad jm. tegelased keelatud. Kui märkasin eemal vastast, siis andsin oma meeskonnale teada, kuid millegi pärast hüüdis minu tegelane, et näeb snaiprit, kuigi tegelikult oli see meedik või kuulipilduja mees. Selle peale ilmus alla suurelt kiri, et need tegelased ja mingid relvad on keelatud. Igaljuhul tekkis täielik segadus. Sellist asja on tegelikult päris tihti, kui vastast eemal märgata, siis hüütakse hoopis vale tegelaskuju.
Sain just kicki sellepärast, et ma alustasin votekicki admini vastu, kes blokkis masina tekkimist Ranked serveritel võiks adminitelt kickimise õiguse ära kaotada ning votekicki asemele tuua, sest enamus adminitest kasutavad seda lihtsalt oma kasuks ära
Sellest glitchist võiks ka BF3 nüüd lahti saada, et spottida saab jube kaugelt
Aga kui sa vaenlast reaalselt näed siis ongi juba spotitud....nii ka ei ole õige, et vaenlast näed kuid tegelikult "ei näe" kah.
mõnus on tegelikult.. näed kedagi aga endal pole mõtet kõmmutada, liiga kaugel vms, siis lihtsalt spotid ja lased lähematel mängijatel asjaga tegeleda..
või siis näed viimasel hetkel kämperit, spotid kiirelt enne vastulaskmist ja isegi kui sured saad vaadata killcamis kuidas vaeseke saab igast suunast tina..
mis häirib on see et väga sageli näen et kõrval tüüp laseb "kedagi kuskil" aga ise peab otsima hakkama mida ja kus ta kõmmutab.. võiks ju ka spottida märgata, eriti snaiprid.. oletame et ma saaks ka automaatrelvaga ühe kuuligi pihta, iga snaipri tabamus oleks vastasele juba surmav.. (vanilla) aga enamus selle peale ise ei tule.. :S
Pole kuu-kaks battlefieldi puutunud ja jälle on mul see musta ekraani effect.Kunagi oli sama jama ja kuskilt lehelt tõmbasin mingi patchi.Keegi mäletab seda lehte?
Pole kuu-kaks battlefieldi puutunud ja jälle on mul see musta ekraani effect.Kunagi oli sama jama ja kuskilt lehelt tõmbasin mingi patchi.Keegi mäletab seda lehte?
eriti mõnus on veel kui pole serveri reegleid lugenud enne liitumist ning nt nade killiga lendad endalegi üllatusena karmauhti mängust tagasi deski _________________ "Mõtle kriitiliselt"
on keegi tähele pannud et statsides lähevad suht paljud asjad nö. ühte patta..? Kuigi taktikaliselt võivad "variandid" olla vägagi erinevad.
M16A3/A4 on statsides identne..emma-kummaga pelad, statistikas kajastub M16A3
M26 Mass/Dart/Frag - statistiliselt kõik sama kuigi taktikaliselt on asjad erinevad.. "Dart" on isegi suts parem kui "Mass", saad mitu lähestikku samal joonel olevat mängijat ühe laksuga maha, läbistab.... ja M26 Dart tavaliselt unustatakse autoadmini filtritesse panna.. Fragi poindist ma ei olegi aru saanud..raisk ei tundu üldse eriti haiget tegevat..
M320, M320 Buck, M320 LVG, M320 Smoke -- M320 (kontaktsütikuga püssigranaat).. Buck on põhimõtteliselt ühelasuline torualune kärbik, LVG on 3sekise viitega püssigranaat ja Smoke on suitsu/püssigranaat.. kõik tapavad ka otse kehha lastes, v.a LVG.
püstolite variatsioonidest ei räägigi.. summutitga, tac-lamp, blank vms, kõik üks.
mul on hetkel mingi 170 M320 killi.. tegelikkuses on tosinajagu lähedalt kehha kihutatud suitsugrenasid ja ülejäänud peamiselt LVG (ideaalne Noshahri kraanapuhasti)-- aga välja paistab nagu ma laksiks usinalt tavalist M320
on keegi tähele pannud et statsides lähevad suht paljud asjad nö. ühte patta..? Kuigi taktikaliselt võivad "variandid" olla vägagi erinevad.
No päris ikka ei ole. A4 on kõige väiksema bullet sprediga assult rifle. Aga kuna see siiski burst relv siis ta nii populaarne pole, sest bf3 kipuvad burst relvad kinni kiiluma
No päris ikka ei ole. A4 on kõige väiksema bullet sprediga assult rifle. Aga kuna see siiski burst relv siis ta nii populaarne pole, sest bf3 kipuvad burst relvad kinni kiiluma
mida "päris ikka" ei ole? statistikasse lähevad nii A4 kui A3 killid kirja kui ainult A3, ja päris alguses kui A3 ei ole veel kasutanud siis A4 kasutades unlockid A3 asju.. mis on juba ise veider.. spread, selle olemasolu või puudumine on hetkel kõrvaline..
Keegi siin mõned leheküljed tagasi kurtis, et mingil kaardil oli vist muru või liiv eemalt vaadates ebamaiselt roheline. Damavand Peak'is kui madin käib all kaevandustes, siis on mäe nõlvasid vaadates need neoonrohelised osades kohtades. Justkui neoonkosk sajaks alla.
Lisaks uuele punktile Rush modes mängides on sinna tunnelitese tekkinud tsemendikotid vmt. mille taha saab varjuda.
Eile ajas mind üks adminn korralikult endast välja kui viie minuti jooksul kaks korda mind tappis meeskondade "balanseerimiseks". Lõpptulemus oli see, et skoor jäi nelisada millegagi vs null. Väga pädev adminn oli igatahes.
Omanis muutus kunagi kõrbeliiv roheliseks, GPU tempi tshekates oli see üle 80C.. vbl midagi analoogset..
80c on GPU'le nuusata ja isegi väga hea jahe, kui kaart on stock jahutusega.
võibolla ATI talub siis rohkem aga igasugused artifaktid seostusid alati just 80-90C tempiga.. MSI Afterburner hoiab venti reguleerides (jahutus stock) temperatuuri kuskil 45-55C vahel..
aht0, FurMark benchiga HD4890 reference jahutusega tõusis 108 kraadi peale ja ei tulnud mingeid anomaaliaid. Oleneb täiesti kaardist endast ka et missugune temp on normaalne ja milline mitte. Mobile GPU ei eralda kindlasti samapalju soojust kui lauaka oma.
Uued kaardid vast jah nii kuumaks ei lähe aga 3870 ja 4870 olid küll.
Eriti hästi mäletan oma 3870 kaarti stock jahutusega. 90 + midagi oli mängudes ja see oli normaalne, kaart ise töötas suht vaikselt kuigi häiris ikkagi see vendi ulg. Zalmani jahutus tõmbas 40c full loadis alla, seepärast ka niihästi meeles need temepratuurid.
Hetke 7870 on 55-57 full loadis, sellel ka vähe parem sapphire jahutus peal.
See battlelog on paras käkk küll,eile näitas mul premiumile -60% alet kuna mul on 3 dlc-d olemas aga ostmisel sain erroreid ainult.Täna küsib mult juba 49 euri premiumi eest:/
braien334, Teinekord tasub vaadata B lipu juurde, kui baasist minna, siis peaks recon teisel pool teed seal kusagil olema. Endalgi korra juhtus nii, pärast teist surma läksin ja otsisin selle raipe üles ning seal ta pikutas. Sai päris mitu korda nuga talle seal antud, enne kui aru sai, et tema pidu seal läbi on !
kas keegi oleks nõus mulle laenama oma origin kasutajat?
tahaks proovida kuidas mp mu arvutis jookseb, võin oma steami kasutajat vastu anda kui kedagi mõni mäng huvitab kasutajanimi: jaagup1996.
läpaka 7970 ja lauaka 7970 võrrelda on nagu auto vs jalgratas ei tea miks peaks auto kuumemaks minema kui mu jalgratas
tõesti? 7970M jääb 7870 ja 7850 vahele oma jõudlusega. Minu point oli rohkem see, et kui mina mängin ultra peal millegi nii kokkupakitud asjaga ja mu temp ei ületa 65c siis kellelgi kusagil midagi valesti!
Üleüldse, ole nii hea ja ära edaspidi tsiteeri mind oma lolli jutuga!
läpaka 7970 ja lauaka 7970 võrrelda on nagu auto vs jalgratas ei tea miks peaks auto kuumemaks minema kui mu jalgratas
tõesti? 7970M jääb 7870 ja 7850 vahele oma jõudlusega. Minu point oli rohkem see, et kui mina mängin ultra peal millegi nii kokkupakitud asjaga ja mu temp ei ületa 65c siis kellelgi kusagil midagi valesti!
nii ja sa tuled nüüd mobile 7970 ja desktopi 7970 võrdlema, neid ei anna ju võrrelda millest sa sonid ? Üks on top teine on tavaline sepik, see sinu 7970m ei peakski üle 65 minema kui see nii mannetu on
statius h1 kirjutas:
tahaks proovida kuidas mp mu arvutis jookseb, võin oma steami kasutajat vastu anda kui kedagi mõni mäng huvitab kasutajanimi: jaagup1996.
kui huvi siis võin oma origini kontot anda, kuigi seal ainult bf3 premium ongi, huvikorral saada pm
nii ja sa tuled nüüd mobile 7970 ja desktopi 7970 võrdlema, neid ei anna ju võrrelda millest sa sonid ? Üks on top teine on tavaline sepik, see sinu 7970m ei peakski üle 65 minema kui see nii mannetu on
toon siis nüüd välja kus ma neid kahte võrdlesin omavahel!
Mis arvuti andmed muidu on? _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
With the press conference held in Stockholm, new information regarding Battlefield 4 emerges to the surface. DICE can finally stop teasing us with pictures and hints - it's time for some cold, hard facts coming straight from the creators. Embargo or not; if we get our hands on solid information, we will share it with you. From a very credible source we can gather the following information being shared with the audience. Buckle up my fellow Battlefield enthusiasts, here's a list of the information and details released at the press conference:
Frostbite 2 is now just a faded memory engraved in the back of our minds. Frostbite 3. No further explanation needed.
Tomorrow, Battlefield.com - the official site of the Battlefield franchise - will get a new design overhaul more fitting to the Battlefield 4 setting.
A new trailer concerning Battlefield 4 will show up on the official Battlefield website tomorrow.
Improved, more efficient destruction will be applied in Battlefield 4. Which, obviously is to be expected with a new Frostbite engine.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.