Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pinkd0g
HV kasutaja

|
19.03.2013 19:58:41
Arc S OTG + laadimine |
|
|
Sooviks ehitada nö. vaesemehe LiveDocki, seda seepärast, et docki saadavusega on nagu ta on ja teiseks üsna kulukas ka. Plaan siis HDMI kaudu pilt televusserisse suunata ja külge ühendada ka klaviatuur ja hiir. Plaan ühendada OTG kaabli külge (iseseisva?) toitega USB-hub ja sinna siis hiir ja klaver.
Tundus mulle päris äss plaan olevat, kuni jõudsin arusaamiseni, et telefoni laadimist nii ei toimu. Interveebis ringi vaadates, selgus, et on ka olemas miskeid OTG + power kaableid, aga valik nii suur ja kaableid nii palju erinevaid, et ma ei saanudki aru, mida täpselt tellida.
Kas keegi oskab äkki aidata mul minu plaani ellu viia ja leida kuskilt netipoest/eBayst/vms allikast sellise kaabli, et saaks ka telefoni laadida samal ajal kui telefoni küljes on ka klaviatuur + hiir (vms mõni muu seade)
Või üleüldse pakkuda mingi vägevam plaan sama tulemuse saavutamiseks (paluks mitte pakkuda LiveDocki soetamist )
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Adebisi
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
1 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinkd0g
HV kasutaja

|
19.03.2013 23:38:28
|
|
|
Iseenesest on skeem lihtne. Sellest foorumiteemast leidsin ka viiteid juba valmis produktidele, nt:
LINK
Descriptionis kirjas, et microUSB lähb OTG seadmele, laadimine toimub läbi emase USB ja isase otsa istutad muud seadmed. Mine tea kas selline asi võiks toimida? Kas sellise katsetamise juures miskit ohtu ka võib telefonile osutada?
viimati muutis pinkd0g 19.03.2013 23:41:26, muudetud 1 kord |
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinkd0g
HV kasutaja

|
19.03.2013 23:42:23
|
|
|
Uurisin samuti DX-ist neid kaableid, sealt saaks hüva hinnaga kätte teise. Aga kui aega leiad, katseta ja anna teada
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
19.03.2013 23:57:43
|
|
|
Ma tellisin mingi kotitäie kaableid, jagajaid ja mini/micro adaptereid sealt, et saaks miksida neid erinevate pihuseadmete jaoks, eriti autos, kus tahaks võimalikult vähe juhtmeid vedelemas näha
Nii, pistsin selle jublaka telefonile sappa. Hiire tundis ära, aga samas laadima küll ei hakanud :/. Ja seda ka ilma hiireta.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinkd0g
HV kasutaja

|
20.03.2013 00:06:58
|
|
|
Paneks ise ka tellimuse kohe sisse, kuna kaabel ei maksa praktiliselt midagi, aga 3 nädalat oodata ja veenduda, et asi ei töötagi siis on mõttetu tegevus.. krt seda enam, et hiljuti lükkasin DX-ist ühe tellimuse sisse, oleks varem taibanud seda ka tellida.
Oot, aga sul jõudis see kotitäis kraami kohale siis? Et juhul kui see kaabel töötab ka, äkki tellisid kogemata mitu?
E: Nüüd alles nägin su postituse viimast rida. Huvitav, mille tarbeks siis 2 USB otsa.. kas tõesti ühte läheb siis klaver/hub/vms seade ja teise USB kaudu saab toita mingeid teisi seadmeid telefoni aku arvelt?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
20.03.2013 00:10:31
|
|
|
Kusjuures, tegin veel katseid. Ja mulle tundub, et kui on OTG, siis laadimist ei tulegi. Proovisin ühe teise ühe otsaga OTG kaabliga, hiire tunneb, aga kui see ühendada arvuti külge või vooluvõrku, siis ei toimu midagi.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinkd0g
HV kasutaja

|
20.03.2013 00:17:24
|
|
|
Nadi värk, siis ei jää ilmselt muud üle kui ise üks valmis meisterdada või aku tühjaks saamisel kogu kompott lahti ühendada ja aku uuesti täis laadida. Ilmselt on kõik müüdavad alternatiivid sama süsteemiga.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
20.03.2013 00:22:51
|
|
|
Ilmselt kõik sellised vist jah. Kusjuures selle mõttega saigi see ka hangitud, et kui hiir/klaver/mälupulk järgi ühendet, siis toimuks ka laadimine ikkagi. Vot sulle lopsu siis.
Nii, veel teste. Kuna mul ühtegi välist USB seadet peale TV-pulga pole, siis pistsin selle sinna järgi. Ning sellega tundub, et see vooluosa läheb hoopis sinnapoole mitte telefoni. Pulgal läks tuluke põlema. Ehk siis telefon peab oma aku pealt ise elama, aga voolu saab anda selle kaudu välisele seadmele, mis sinna USB-i pistetud.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW
viimati muutis Dijital 20.03.2013 00:27:56, muudetud 2 korda |
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinkd0g
HV kasutaja

|
20.03.2013 00:26:34
|
|
|
Ise tegemine on kah nagu ta on, pole just väga kodus sellise asjaga, eeldan, et minu tulemus võib lõpeda sellega, et kogu mängu tagajärjel oleks võinud soetada mitu dokki
E: Kujutan ette, kui telefonil sabas HDMI ja OTG kaudu hiir+USB (ilmselt peaks hubil olema siiski eraldi toide), siis akumahlad vähenevad üsna muljetavaldava kiirusega
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|